SweepOut

8 spectaculaire hindernissen bekend van TV

Lees meer
Onze Locatie

Circuit, Offroad en Horeca

Bekijk videoBekijk plattegrond
Indoor uitjes lekker warm

Arrangementen voor uitjes waarbij het weer geen spelbreker kan zijn

Lees meerBekijk video
TV studio games

Jongens tegen de Meisjes - I love Holland - Minute to Win it

Lees meerBekijk video

Bedrijfsuitje

734 reviews 9,1 / 10

‘’De meest originele en veelzijdige bedrijfsuitjes boekt u snel en eenvoudig bij VVC Adventure'' De nr 1 van Ned.
Het organiseren van een verrassend en spannend bedrijfsuitje is nog nooit zo makkelijk geweest. VVC Adventure heeft namelijk een zeer divers aanbod met unieke bedrijfsuitjes die leuk zijn voor het hele bedrijf.

Bedrijfsuitjes voor ieder wat wils

Ruim aanbod van verschillende activiteiten voor ieder wat wils. Van een leerzame slipcursus tot een culinaire kookcursus.


Bekijk direct ons aanbod bedrijfsuitjes

Bekijk hieronder ons aanbod van bijna 120 verschillende bedrijfsuitjes en boek direct een van onze arrangementen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, al vanaf € 19,50 p.p.

Lees meer »

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Getoond 1–25 van 137123456

Bedrijfsuitje

Wanneer je op zoek bent naar een sportief bedrijfsuitje ben je bij VVC Adventure aan het juiste adres. Wij organiseren verschillende sportieve bedrijfsuitjes. Vanuit het hoofdmenu heb je de keuze uit verschillende thema bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje met teambuilding

Teambuilding is voor elk bedrijf heel erg belangrijk. Door middel van teambuilding leren de collega’s elkaar beter kennen en tegelijkertijd leren ze om nog beter samen te werken. Je kunt bij ons terecht voor diverse outdoor activiteiten die allemaal met teambuilding hebben te maken. Een ideaal bedrijfsuitje om elkaar eens op een ander terrein tegen te komen.

Bedrijfsuitje voor wie?

Grote groepen, kleine groepen, het maakt niet uit. Voor alle soorten bedrijfsuitjes kan je bij ons terecht. Of het nu gaat om motivatie van het personeel, om teambuilding of een jubileumfeest. Wij zijn gespecialiseerd in avontuurlijke en uitdagende bedrijfsuitjes en personeelsuitjes.

Spannend bedrijfsuitje organiseren

Wat denk je van terreinrijden met 4x4 landrovers in een onherbergzaam gebied? Bekijk ons bedrijfsuitje Motorspektakel en je zult zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Van spannend tot extreem avontuurlijk. VVC-Adventure je partner voor een avontuurlijk bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje met overnachting

Een bedrijfsuitje kan afgesloten worden met een barbecue of een themafeest. In de directe omgeving kunnen jullie na het bedrijfsuitje ook overnachten. Jullie hebben de keuze uit het van de Valk hotel. Iets goedkoper en duidelijk iets anders is het overnachten in een van de watervilla’s. Mag het iets spannender dan kunnen jullie overnachten in een beachhouse of in onze tipitenten.

Goedkoop bedrijfsuitje

Wij hebben al een bedrijfsuitje vanaf 20,00 p.p. Onze motorische bedrijfsuitjes zijn natuurlijk een stuk duurder. Op onze bedrijfsuitje pagina kan je filteren op een bepaald bedrag. Na het filteren krijg je een overzicht van de verschillende bedrijfsuitjes mogelijkheden.

Bedrijfsuitje Moordspel

We organiseren verschillende bedrijfsuitjes met het thema moordspel. Lekker eten en borrelen en onder tussen vermaken jullie elkaar tijdens dit moorddiner. Zoek zelf een leuk thema moordspel uit wat bij jullie past. We hebben een moordspel voor een kleine groep maar ook voor een grote groep. Tijdens het moordspel krijgt iedereen een rol. Er zijn hoofdrollen voor de personages maar ook rollen voor de politie die uiteindelijk de moord moeten proberen op te lossen. Of ben jij zelf misschien wel de moordenaar...!?

Een bedrijfsuitje op maat

Wij verzorgen ook een bedrijfsuitje op maat. Wij bieden complete bedrijfsuitjes, daarnaast kan je ook zelf een dag samenstellen. Het kan ook zijn dat je vooraf het bedrijfsuitje graag wil vergaderen. Onze vergaderaccomodatie beschikt over moderne presentatiemiddelen zoals een whiteboard, beamer en flipover.

Bedrijfsuitje in Amsterdam

Onze locatie is in Almere, maar ook in Amsterdam kunnen we een bedrijfsuitje organiseren zoals bijvoorbeeld:

  • Ik hou van Holland
  • De Jongens tegen de Meisjes
  • Minute to Win it
  • Amsterdam Adventure


Bedrijfsuitje op Locatie

Het is ook mogelijk het bedrijfsuitje te organiseren op jullie eigen locatie. Niet alle bedrijfsuitjes zijn daar geschikt voor. Vraag naar de mogelijkheden.

Verkeersveilig bedrijfsuitje

Een van ons meest geboekte bedrijfsuitje is de slipcursus. Uniek in Nederland is de slipcursus met skidcar. Niet alleen een leuk bedrijfsuitje maar ook leerzaam. We hebben de keuze uit liefst 9 verschillende slipcursussen. Je kan de dag afsluiten met een heerlijke barbecue.

Leerzaam bedrijfsuitje

Ook voor een leerzaam bedrijfsuitje ben je bij ons aan het juiste adres. Boetseren, schermen, schilderen of een stoere outdoor kookworkshop is mogelijk bij ons.

Bedrijfsuitje Utrecht

Ook in de provincie Utrecht kunnen wij een bedrijfsuitje organiseren.  Wij bieden groepsuitjes aan waarbij teamwork centraal staat. Samenwerken en communicatie zijn hier het motto. We delen de groep op in teams die in onderling overleg de strijd aangaan. Kies bijvoorbeeld voor het bedrijfsuitje Alignak. Dit uitje bestaat uit verschillende teambuilding opdrachten.

Bedrijfsuitje op de Veluwe

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje op de Veluwe? Veel van onze activiteiten kunnen we ook op de Veluwe uitvoeren. Enkele voorbeelden van een bedrijfsuitje zijn:

  • Sportief bedrijfsuitje: Sumo worstelen - Freecross - Toertocht met de ligfietsen - Drakenbootrace -
  • Bedrijfsuitje met teambuilding: Secret Agent - Wie is de Mol - Expeditie Robinson en Alignak
  • Bedrijfsuitje met themafeest: Foutfeest - PartyNight Games - Ik hou van Holland - Jongens tegen de Meisjes


Bedrijfsuitje Noord-Holland

Afhankelijk van de activiteiten kunnen we ook een bedrijfsuitje organiseren in de provincie Noord-Holland. Keuze uit een sportief bedrijfsuitje of een themafeest.

Bedrijfsuitje Zuid-Holland

In Zuid-Holland kunnen we ook een motorisch bedrijfsuitje organiseren. Jullie hebben de keuze uit een slipcursus - terreinrijden - driften en een race op de quads

Bedrijfsuitje Noord Brabant

Ook in Noord Brabant kunnen we beschikken over een slipbaan en zijn vele motorische bedrijfsuitjes mogelijk. Deze motorische activiteiten zijn prima te combineren met sportieve activiteiten. Een bedrijfsuitje met de benodigde competitie.

Bedrijfsuitje Gelderland

Midden in de bossen van Gelderland kunnen we beschikken over een offroad terrein. Je kan er verschillende bedrijfsuitjes organiseren van paintballen, terreinrijden tot een spectaculaire rit op een quad.

Bedrijfsuitje Flevoland

In Flevoland beschikken wij over een terrein van ruim 4 hectare. Op de grote asfaltbaan rijden we met de Carver, de slipauto's en de skidcar. Op het offroadterrein hebben we verschillende spectaculaire parcoursen voor de Landrover, Quads, Sandbuggys en Minibikes. Ook op culinair gebied staan wij ons mannetje. Een Barbecueplein, Outdoorkeuken, PartyCentrum, Grandcafe en Loungetent waar kiezen jullie voor?

Bedrijfsuitje Hilversum

De stad Hilversum staat bekend als mediapark. Maar er is meer te beleven in Hilversum. Met een leuk bedrijfsuitje kunt u de stad Hilversum gaan ontdekken. Niet met een gewone stads wandeling maar op een unieke manier. We kunnen een stads excursie. Iedereen die aan dit bedrijfsuitje wilt meedoen heeft wel een rijbewijs nodig. We maken met de 2 persoons SandBuggy, de Drakenboten en de Freecrossers een geheel actief bedrijfsuitje op maat. Compleet met een lekkere lunch of diner.

Bedrijfsuitje Amersfoort

Geniet van de prachtige grachten van Amersfoort aan boord van een drakenboot, met de Grachtenvaart, lunch en fietstour. Tijdens dit sportieve bedrijfsuitje gaan jullie de stad Amersfoort vanaf het water ontdekken. Tijdens de break gaan jullie genieten van een heerlijke lunch. Na de lunch gaan we de benen strekken op de fiets. Beleef de historie van deze oude plaats.