Moorddiner

909 reviews 9,1 / 10

Een moorddiner bestaat uit de perfecte combinatie van lekker eten, interactief bezig zijn en entertainment. Het moorddiner boek je al voor € 65,50 per persoon, inclusief onbeperkt drinken. Gooi je acteertalent in de strijd en probeer al improviserend leugens te achterhalen en complotten te ontrafelen. Wij zorgen niet alleen voor een script, van het desbetreffende moordspel, maar ook voor een heerlijk diner. Tijdens een moorddiner van VVC ben je verzekerd van:

  • 3 tot 4 uur lang plezier
  • Een diner en onbeperkte drankjes
  • Begeleiding door onze spelhost
  • Optreden van een zanger
Sorteer op: Populariteit | Prijs

 

Tarieven moordspel met diner

De tarieven van onze moorddiners vind je in onderstaande tabel. Er geldt een minimum aantal van 20 deelnemers voor elk arrangement. De genoemde prijzen gelden voor een 4 uur durend moorddiner inclusief onbeperkt bier, wijn, fris, koffie en thee.

Moorddiner met koud en warm buffet

€ 60,00 p.p.

Moorddiner met barbecue

€ 64,00 p.p.

Moorddiner met Chinese fondue

€ 64,00 p.p.

Moorddiner met 4 gangendiner

€ 66,00 p.p.

“Heerlijk gegeten en ondanks dat er een moord gepleegd was vreselijk gelachen.”

Geer van Schaaij

Moorddiner all inclusive

Tijdens het moordspel genieten jij en je collega’s of vrienden van een heerlijk en uitgebreid diner. Jullie hebben de keuze uit vier verschillende, moorddadig lekkere diners.

Barbecue

Met maar liefst vijf verschillende soorten vlees, heerlijke soepen, diverse salades, gepofte aardappels en natuurlijk ijs!

Black Bastard Kookworkshop

Koud en warm buffet

Met onder andere tomatensoep, zalmsalade, gevulde eieren, diverse kazen, heerlijke saté en brood met kruidenboter

Koud en warm buffet

Viergangendiner

Met onder andere gerookte zalm met dillesaus, pasta met walnotensaus, ragù en ijs.

Viergangendiner

Chinese fondue

Met onder andere verschillende vleessoorten, gamba’s, kabeljauw, zalm , diverse groenten, frites en stokbrood

Chinese fondue

Moordspel met diner als bedrijfsuitje

Een moordspel is uitermate geschikt voor grote groepen en is dus erg leuk als bedrijfsuitje. Bij ons moordspel worden jullie verdeeld in teams en krijgen jullie de rol van één personage toebedeeld. Zijn jullie de moordenaar of juist de slimme detective? Deze rolverdeling zorgt voor hilarische taferelen én is natuurlijk een mooie kans om je collega’s eens van een hele andere kant te leren kennen. Ontdek nog meer bedrijfsuitjes.

Moordspel met vrienden en vriendinnen

Het moorddiner is een uitstekende mogelijkheid om een hilarische en spannende avond te organiseren met je vrienden of vriendinnen. Ons moordspel is zowel geschikt voor dames als heren en voor kleine en grote groepen vrienden. Jullie kruipen in de huid van karakters uit de televisieserie ‘Gooische Vrouwen’:

  • Voor de mannen zijn er rollen weggelegd voor Martin Morero, Yari, dokter Rossi en Evert Lodewijkx
  • Voor de vrouwen zijn er de rollen van Cheryl, Anouk, Willemijn, Claire en tante Cor

Het winnende team of personage krijgt uiteraard een bijpassende prijs. Weten jullie de moord op te lossen? Bekijk eventueel ook onze andere vriendenuitjes en vriendinnenuitjes.

Boeken / Offerte

Veelgestelde vragen over het moorddiner

Wij hebben hieronder veelgestelde vragen over het moorddiner op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 036 532 3580 of vul het contactformulier in.

Zijn onze moorddiners geschikt voor iedereen?

Je speelt het moorddiner helemaal zelf, waardoor je het spel helemaal kunt sturen. Het is dus geschikt voor iedereen die het leuk vindt om zich in te leven in een rol en anderen te ondervragen. Het wordt een fantastisch moordspel als jullie elkaar uitdagen, nieuwsgierige vragen stellen en veelbetekenende blikken toewerpen.

Wat is de minimumleeftijd voor een moordspel?

Wij hanteren geen minimumleeftijd voor een moorddiner. Om het moordspel goed te kunnen spelen, hebben wij voor iedereen een aparte rol die past bij de leeftijd. Daarmee is een moorddiner ook zeer geschikt als familie uitje.

Mag ik zelf kiezen welke rol ik krijg?

Ook als organisator krijg je geen informatie over de karakters of personages. Dat zou namelijk de spanning voor jou er al afhalen. Wat we wel vragen is of je wilt aangeven wie een extra uitdagende rol moet krijgen en hoeveel mannen en vrouwen er mee doen. Zo kunnen we een leuke verdeling maken en het moorddiner geslaagd laten zijn.

Wat is het minimale aantal deelnemers?

Onze moordspelen worden vanaf 20 deelnemers gegeven op onze eigen locatie in Almere. Een moorddiner kunnen we op aanvraag echter ook uitvoeren in heel Nederland en Vlaanderen.

Zijn er vaste begin- en eindtijden voor jullie uitjes?

Nee, onze moorddiners worden helemaal speciaal op maat gemaakt voor jullie. Vooraf kun je een tijd en datum doorgeven die geschikt lijkt voor het moordspel. Op basis van de groepsgrootte en wensen maken wij een voorstel voor je op maat.

Ik heb het moordspel al eens gedaan. Is het dan wel leuk om het nog eens te spelen?

Jazeker! Omdat iedereen een eigen invulling aan de rollen geeft, is elk moorddiner weer anders. Daarnaast kun je er voor kiezen om een ander moorddiner te nemen. Zo hebben we Detective voor 1 dag, de moord op Gordon en Gooische vrouwen. Bij het reserveren kun je aangeven welk spel je wilt doen.

Alternatieven voor een moorddiner

Naast moorddiners verzorgen wij ook andere moordspellen. Bekijk hieronder een aantal alternatieven voor een moordspel.

Detective voor een dag!

Raken jullie niet snel in paniek in guur laboratorium? Ben jij een goede speurneus? Dan is het uitje ‘Detective voor 1 dag’ echt wat voor jullie! Jullie moeten ontsnappen uit een forensisch lab, vervolgens jullie detectivediploma proberen te verlengen en als laatste onderdeel de mysterieuze dood van de schooldirecteur oplossen. Wordt het een moorddiner? Ontdek meer over dit uitje!

Zesgangendiner met activiteiten

Beleef een hilarische avond vol activiteiten gecombineerd met een zesgangendiner. Dit arrangement duurt vier uur en is inclusief drankjes en dj. Jullie mogen zelf de activiteiten uitkiezen, zoals bijvoorbeeld Ik Hou Van Holland-spel of een karaokewedstrijd. Ontdek hier meer over het zesgangendiner met activiteiten.

Neem contact op

Voor meer informatie over onze moordspellen en moorddiner of een offerte op maat kun je het contactformulier invullen. Wij beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk. Tijdens onze kantooruren kun je ons telefonisch bereiken via 036 – 53 235 80.