Veiling

De ingrediënten zijn ingekocht

Grillen

Het vlees kan op de bbq

OFYR

Kampvuurtje, spek, eieren en hamburgers bakken.

Aan tafel

Nu even genieten van de kookkunsten.

Herrie in de Keuken

9 reviews 9 10

€ 60,00 ex. BTW

Herrie in de Keuken is een bedrijfsuitje waarbij spannende activiteiten en culinair plezier met elkaar gecombineerd worden. Jullie gaan overdag tijdens verschillende spellen strijden om geld, zodat er ’s avonds brood op de plank komt: dan moeten jullie dit geld tijdens de kookworkshop namelijk uitgeven aan jullie eigen recepten en menu’s!

Activiteiten bij Herrie in de Keuken

De dag begint met drie activiteiten, die jullie zelf mogen uitkiezen. Hierbij hebben jullie de keuze uit onder andere:

 • Boogschieten
 • Reuze-tafelvoetbalspel
 • Een culinaire quiz
 • De XXL Games
 • Het Letterpakkenspel
 • Sumoworstelen
 • De Bungee Run

 

Dit wordt een felle strijd, want jullie avondeten staat tijdens Herrie in de Keuken op het spel. Tijdens de verschillende spellen valt geld te verdienen. Dit geld hebben jullie later op de dag nodig om de ingrediënten voor jullie maaltijd bij elkaar te kopen.

 

Veiling voor ingrediënten

Het verdiende geld mogen jullie besteden bij onze hilarische veiling, waar de verschillende teams tegen elkaar op moeten bieden om de lekkerste ingrediënten te krijgen. Daarbij moeten jullie tactisch inkopen doen, want stel dat jullie een zalmsalade gaan maken, maar een ander team er met de zalm vandoor gaat? Om uiteindelijk tot een heerlijk én compleet menu te komen, moeten jullie dus vooruit denken, creatief zijn en het overzicht bewaren. Ben je een slechte onderhandelaar? Vooruit: na de veiling is het toegestaan om met andere teams te ruilen, om zo alsnog aan de ontbrekende ingrediënten te komen.

Koken en eten

In de keuken zien jullie het resultaat van al het harde werken in de pan, waarin je zelf verdiende maaltijd ligt te sudderen. Ben je geen topchef? Geen probleem: de medewerkers van VVC-Adventure staan u bij waar nodig, zodat niemand aan het eind van de dag met honger naar huis gaat!

Koken met de chef

De chef-kok van VVC-Adventure staat jullie eventueel bij om een lekker gerecht te maken.. Dit uitje is niet alleen leuk om te doen maar ook leerzaam.

Na afloop lekker eten en drinken.

Na afloop van de kookworkshop gaan we aan tafel en genieten van de gerechten die gemaakt zijn. Uiteraard worden de gerechten beoordeeld op originaliteit, smaak en presentatie.

Wordt het een lunch, lekkere borrelhapjes of een diner

Afhankelijk van uw keuze geven wij een ingrediëntenlijst voor het samenstellen van een lunch, diner of het maken van diverse borrelhapjes.

Het populairste teambuilding uitje, teamuitje en personeelsuitje
Letterpakkenspel

Letterpakkenspel

Sumoworstelen Meerkamp

Sumoworstelen Meerkamp

Levend tafelvoetbalspel

Levend tafelvoetbalspel

Oud Hollandse spelen / XXL games

Oud Hollandse spelen / XXL games

Handboogschieten: staat je vizier op scherp?

Handboogschieten: staat je vizier op scherp?

Bungeerun

Bungeerun

Borrelhapjes Workshop

Borrelhapjes Workshop

Herrie in de Keuken

Herrie in de Keuken

Dinér Herrie in de keuken

Dinér Herrie in de keuken

Kookstudio

Kookstudio

De Veiling

De Veiling

Ronakd Reep (10-04-2019)

Zelfs met wat minder weer ons prima vermaakt. Op aanraden van de VVC kok een Nacho schotel gemaakt van Pulled kip, cheddarkaas, nacho\'s en een eigen gemaakt bbq saus. Een recept wat ik vaker ga gebruiken erg leuk om te maken en te werken met de Ofyr

Romy Hoff (09-02-2019)

Met een veiling je eten bij elkaar sparen, daar vervolgens een maaltijd van maken.. Het was super vermakelijk! Erg uitdagend en hartstikke leuk om te mogen doen. We hadden een aantal chefs bij ons, ook voor hun was het een grote uitdaging om met het eten wat je wist te kopen ook iets van te maken. Helemaal super gehad en zeker een aanrader!

Remy van Klinken (04-01-2019)

Met ruim 50 collega\'s genoten van dit avondje uit. Je leert iedereen eens op een andere manier kennen. Een erg leuk programma waarin je zelf actief bezig bent.

Joop Roest (04-02-2018)

Dit bedrijfsuitje is echt een aanrader als je houd van koken en teambuilding. De activiteiten waren heel leuk en de begeleiding die we hadden was echt top. We hadden op een hele fijne locatie lekker kunnen eten en drinken van onze eigen maaltijden. Het was helemaal afgesloten zodat we alleen met ons bedrijf zaten. De koks waren echt chefs en ze deden het met plezier.

Tamara (18-10-2017)

Iedereen heeft het heel erg naar zijn zin gehad. Alles was goed geregeld en we konden best snel alles boeken. Ik heb van iedereen alleen maar positieve reacties gekregen. Het was een fijne samenwerking met VVC Adventure want het personeel was heel vriendelijk en de begeleiding was top.

Bert Verschaik (30-09-2017)

De activiteiten waren erg origineel. De begeleiding was leuk want ze zorgde ervoor dat wij nog meer plezier hadden en dat vind ik echt een plus punt. Ik heb ook zeker complimenten voor de 2 top chefs want ze deden het echt heel goed en ze zorgde ervoor dat we het naar onze zin hadden.

Asha (22-08-2017)

Wij hebben echt een super leuke dag gehad. Onze hele groep heeft het prima naar hun zin gehad. De begeleiding die we hadden was echt super leuk en gezellig. Het was dus zeker een geslaagde dag op een top locatie.

UWV 70 personen Liselot (13-11-2014)

De activiteiten waren leuk om te doen en wat hebben we gesmuld van al die prachtige gerechten. Een goed idee voor het komende kerstdiner met de familie. Een bedrijfsuitje voor herhaling vatbaar

Jeugdtand verzorging Amsterdam (27-06-2014)

Leuk uitje gedaan met 44 collega\'s. Herrie in de keuken is heel leuk. Samen koken en eten. Heel gezellig. Ook leuke neven activiteiten. En natuurlijk mooi weer!

Programma inclusief
 • Ontvangst
 • 3 activiteiten
 • Kook workshop
 • 4 consumptie munten p.p.
 • Naar keuze lunch, Borrelhapjes of Dinér


Extra informatie:

Minimaal 20 deelnemers.

Prijslijst

 • 4 uur vermaak - 3 activiteiten - veiling - workshop lunch of borrelhapjes - 4 consumptiemunten - € 60,00 p.p.excl. btw / € 66,60 incl. btw
 • 5 uur vermaak - 3 activiteiten - veiling - workshop dinér - 4 consumptiemunten - € 69,50 excl. btw / € 76,95 incl. btw

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 66,60 Incl. BTW
€ 60,00

Stel ons een vraag!