Familie uitje

909 reviews 9,1 / 10

Organiseer een origineel en avontuurlijk familie uitje met de familiearrangementen van VVC-Adventure. Kies uit ruim 20 verschillende soorten familie uitjes met diverse thema’s, al vanaf € 25,- per familielid. Je vindt altijd een leuke invulling van de familiedag, aansluitend bij het budget en de groepsgrootte. Tevens kun je bij ons helemaal zelf invulling geven aan de familiedag. Kies zelf de activiteiten, horecafaciliteiten en maak je feest compleet!

Top 3 familie uitjes

 • 1

  Escape Room
  Hilarische en spannende opdracht. Kunnen jullie ontsnappen?

 • 2

  TV Show
  Spectaculair en uitdagend familie-uitje waarin jullie de showbizz leren kennen!

 • 3

  Ik hou van Holland
  Hoeveel weten jij en je familie op het gebied van muziek, taal, actualiteiten en sport uit Nederland?

Stel je ideale familie uitje samenLees meer over onze familie uitjes

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Het familie-arrangement samenstellen

Stel helemaal zelf het familiearrangement samen en organiseer een ideale familiedag. Kies uit meer dan 200 verschillende groepsactiviteiten, waaronder:

Alle activiteiten en arrangementen voor families en andere groepen zijn uit te breiden met een heerlijke borrel, lunch of diner in ons restaurant. Voor een diner kun je samen met je familie bijvoorbeeld kiezen voor een luxe barbecue, een omvangrijk buffet of heerlijke plates.

Het ideale familie uitje organiseren

Het is behoorlijk lastig om een uitje te maken die iedereen in jullie groep kan waarderen. Om het jou en je familie wat gemakkelijker te maken, hebben wij verschillende thema’s waaruit je kunt kiezen. Kies bijvoorbeeld voor teambuilding of een outdoor familiearrangement. Daarnaast bepaal je helemaal zelf op welk dagdeel het familie uitje moet plaatsvinden en of het uitje inclusief eten en drinken is. Organiseer met VVC-Adventure gemakkelijk en snel een uitje waarbij je iedereen tevreden kunt stellen.

Thema’s familiefeest

Een vriendenuitje

Naast familie uitjes verzorgen wij ook onvergetelijke, mannelijke vriendenuitjes. Met je makkers kun je op ons terrein helemaal losgaan tijdens het motorspektakel, op de stormbaan of tijdens een vette slipcursus. Na afloop nog even barbecueën en een ijskoud biertje drinken? Ook dat kan bij VVC-Adventure. Het aanbod vriendenuitjes is zeer breed en gevarieerd: er zit dus altijd wel iets voor jullie tussen. Ontdek onze vriendenuitjes!

Een vriendinnenuitje

Boek een vriendinnenuitje bij VVC-Adventure, wanneer je heerlijk samen met je vriendinnen een dagje wilt bijkletsen, lachen en natuurlijk lekker actief bezig zijn. Maak de dag onvergetelijk! Gaan jullie voor keihard lachen, voor spanning of juist voor creativiteit? Wij regelen alles voor jullie, van hilarische activiteiten tot een heerlijk diner. Een aantal vriendinnenuitjes worden hieronder uitgelicht:

Ontdek alles over onze vriendinnenuitjes.

Ervaringen met onze familie uitjes

Lees hieronder een aantal ervaringen met onze verschillende familie uitjes

 • Richard over Herrie in de Keuken

  Wat hebben wij gelachen tijdens Herrie in De Keuken. Op de hilarische veiling hebben we onze eigen ingrediënten verzameld voor het diner en deze vervolgens samen met de hele familie tot een diner gemaakt. Heerlijk en zeker een aanrader!

 • Marieke over SweepAway

  Met onze familie hebben we een volledige dag doorgebracht bij VVC. Het ontvangst was super, daarna heerlijk gescheurd op de quads! Na een stevige lunch hebben we leuke luchtkussenspellen gedaan en afgesloten met een barbecue. Super familiedag gehad!

 • Adam over Motorspektakel

  Mijn opa wilde altijd al eens rijden in een Porsche. We hebben speciaal in overleg met VVC geregeld dat hij in de Porsche mocht rijden. Super om te zien dat hij er zo van genoot en top dat we het konden regelen met VVC.

Ben je tevreden over onze dienstverlening? Laat hier een recensie achter over een van de familie uitjes van VVC-Adventure.

Neem contact op met VVC-Adventure in Almere

Wil je met iemand van VVC-Adventure jullie familiedag doorspreken of heb je vragen over onze familie uitjes? Bel ons dan tijdens de openingstijden van ons kantoor of vul contactformulier in:

Straat: Bolderweg 42
Adres: 1332 AW Almere
Telefoon: 036 - 53 235 80

Een familieuitje is op elke dag van de week mogelijk tussen 8.00 tot 00:00 uur.

Maandag 08:30 tot 17:30 uur
Dinsdag 08:30 tot 17:30 uur
Woensdag 08:30 tot 17:30 uur
Donderdag 08:30 tot 17:30 uur
Vrijdag 08:30 tot 17:30 uur
Zaterdag 08:30 tot 17:30 uur
Zondag Gesloten