Expeditie Island Adventure

3 reviews 9 10

€ 50,00 ex. BTW

Geniet tijdens dit bedrijfsuitje van Expeditie Robinson. Wie kan de druk aan van dit succesvolle tv programma en wie wordt uitgekozen tot VVC-Robinson

Uitdagende teambuilding.

Hoe ver durven jullie te gaan om de opdracht te winnen? Wie is het meest waardig om uitgeroepen te worden tot de VVC-Robinson? Kom er allemaal achter tijdens dit waanzinnige teambuildingsspel. Het bekend tv-spel is nu om door VVC-Adventure omgetoverd tot een uitje waarbij samenwerking en plezier voorop staat.

Expeditie Robinson

Om in het juiste eiland gevoel te komen krijgen jullie eerst het Robinson T-shirt aan, want een echte Robinson heeft een gespierd en bruin getinte body. 

De teambuilding opdrachten:

 • Kamp bouwen: De taken worden verdeeld want binnen 45 minuten moet het onderkomen gebouwd worden, het kampvuur branden (zonder lucifers te gebruiken) de team vlag gemaakt worden en de naam van het kamp.
 • Ei van Columbus: 3 balken - 1 team - communicatie - evenwicht - doorzettingsvermogen dit zijn de kernwoorden van deze opdracht.
 • Zintuigenspel / Memory: Voelen - onthouden - elkaar helpen 2 bekende spelletjes van Expeditie Robinson.
 • Toolspel vlot bouwen: Niet zo maar schieten op doelen met de handboog, deze keer gaat het erg echt om. Raak de juiste doelen in één keer want je hebt maar een paar pijlen. Verdien op deze manier touw, palen, hot, blauwe vaten om uiteindelijk het vlot te kunnen bouwen. In plaats van. vlot bouwen kan er ook gekozen worden voor Percussie training. In principe kan je niet in het water vallen bij het vlotvaren. Wij hebben namelijk geen douche gelegenheid.


Expeditie Robinson in Almere

Dit arrangement kunnen jullie boeken vanaf 14 deelnemers.

Expeditie Robinson op locatie in Nederland

Vanaf 30 deelnemers kunnen we dit arrangement organiseren op verschillende locaties in Nederland. In the middle of nowhere of op het strand.

Expeditie Robinson is een actief uitjewaarbij teams leren samen te werken. Het uitje duurt totaal 3 uur.

Iedereen kan meedoen

Omdat er geen rijbewijs nodig is voor de verschillende team opdrachten kan iedereen aan dit uitje meedoen. Ook voor een familie uitje met kinderen is dit een leuke invulling van de dag.

Optioneel

BBQ - DRANKJES & ENTERTAINMENT voor € 34,50 p.p

VVC-Adventure voor een actief teamuitje, personeelsuitje, teambuilding uitje, escape room spel, moorddiner of slipcursus

Kamp op zetten

Kamp op zetten

Ei van columbus

Ei van columbus

Vlot bouwen Expeditie

Vlot bouwen Expeditie

Zintuigenspel memory

Zintuigenspel memory

Emy Alvarez (18-10-2019)

Het was ontzettend leuk en gezellig. Er was goed en prettig begeleiding. Zware onderdelen. Maar goed om je luie zweet kwijt te raken.

Theeuwen (09-03-2019)

We hebben een super leuke, onvergetelijke dag gehad. Met leuke verantwoordelijke instructeurs. we vonden de activiteiten erg leuk, maar gelukkig ook erg veilig. Kortom een fantastische dag.

H. van der Beek (01-04-2017)

De spellen waren erg leuk en ook zeker goed bedacht. De begeleiding was erg goed en ze zorgde ervoor dat het spel leuk bleef. Alles was goed geregeld. De locatie is erg mooi en zeker geschikt. Zeker een leuk bedrijfsuitje.

Arrangement       excl. btw     incl. btw

Expeditie Robinson 3 uur durend

€ 50,00 € 54,50

De prijzen zijn per persoon en inclusief 9% btw gebaseerd op  minimaal 14 deelnemers als bedrijfsuitje.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 54,50 Incl. BTW
€ 50,00

Stel ons een vraag!