Onze Locatie

Circuit, Offroad en Horeca

Bekijk videoBekijk plattegrond
Borrelen rond het vuur

Na afloop van de activiteiten zelf je borrelhapjes klaarmaken

Lees meerBekijk video
Offroad Expeditie

Almere spectaculaire parcoursen

Lees meer
Slipcursus leuk & leerzaam

En nog veel meer indoor uitjes

Lees meer
BBQ restaurant

Ultimate Barbecue Experience

150 indoor & outdoor uitjes

Sportief of minder sportief?  Keuze genoeg

Bedrijfsuitje

1283 reviews 9,1 / 10

‘’De meest originele en veelzijdige bedrijfsuitje boekt u snel en eenvoudig bij VVC Adventure'' De nr 1 van Nederland.

Bedrijfsuitje voor ieder wat wils
Binnen activiteiten - Teambuilding - BBQ Workshops - Escaperoom

Bedrijfsuitje op andere locaties in Nederland

Op verschillende plaatsen in Nederland of op uw eigen locatie  organiseren wij ook bepaalde bedrijfsuitjes. Bekijk Bedrijfsuitjes op Locatie

Bedrijfsuitje Flevoland in Almere

Op onze hoofdlocatie in Almere organiseren wij ruim 100 verschillende bedrijfsuitjes. Kookworkshops, Motorische en Sportieve evenementen voor ieder wat wils. Bekijk onze locatie

Lees meer »

Het organiseren van een actief en leuk en origineel bedrijfsuitje is nog nooit zo makkelijk geweest. VVC Adventure heeft namelijk een zeer divers aanbod met unieke bedrijfsuitjes die leuk zijn voor het hele bedrijf. Wil je een sportief bedrijfsuitje organiseren of juist een leerzaam bedrijfsuitje ? Maar ook een culinair bedrijfsuitje behoort tot de mogelijkheden.

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Kies zelf je activiteiten: de Meerkamp

Voor ieder wat wils organiseren is met dit bedrijfsuitje geen probleem. Zoek de leukste activiteiten uit en stel zelf je programma samen. Wordt het motorische actie en sportieve uitdaging of een teamopdracht?
6 - 100 personen
2 tot 5 uur
€ 26,89 p.p.

Latin American Streetfood + Activiteiten

Een Latin & American Streetfood belevenis inclusief drankjes maar we starten eerst met een Slipcursus, een race op de quads en Scootmobiel. En een rit in een Carver.
6 - 100 personen
3 tot 6 uur
€ 90,82 p.p.

Slipcursus voor Groepen

Een slipcursus is niet alleen leerzaam naar ook leuk om te doen tijdens een bedrijfsuitje. Laat zien dat jij de nieuwe Max Verstappen bent tijdens onze slipcursus. Maak de vetste slips en uitwijkmanoeuvres en show dat jij de Formule 1 skills onder de knie hebt.
6 - 50 personen
1 tot 5 uur
€ 30,00 p.p.

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire bedrijfsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: Offroad rijden met een 4x4 aangedreven Landrover, Slipcursus., Porsche rijden, Ferraririjden of maak je liever een rit op een rupsvoertuig? Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
3 - 100 personen
2 tot 5 uur
€ 76,60 p.p.

Ontsnap uit de Titanic

De XXL Escape Room Titanic is bedacht om met grote groepen te doen. Ideaal voor een bedrijfsuitje, omdat jullie niet worden opgesloten. Door een stukje entertainment is dit ook één van de leukste Escaperoom
8 - 200 personen
2 uur
€ 19,50 p.p.

Herrie in de Keuken

Verzamel aan de hand van drie spellen voldoende geld om de ingrediënten voor jouw maaltijd te kunnen kopen tijdens de veiling. Daarna is het tijd om samen te koken en te genieten. Een hilarisch bedrijfsuitje all inclusieve drankjes en eten.
14 - 200 personen
4 tot 5 uur
€ 47,50 p.p.

SweepAway 1,5 meter concept

2,5 uur vermaak inclusief een drankje en een bittergarnituur. Durven jullie de uitdaging aan?
8 - 300 personen
2 tot 1 uur
€ 45,41 p.p.

Escape Room Diner

Combineer de escaperoom experience met een heerlijk diner. Bij ons wordt je niet opgesloten en kan je tussendoor genieten van een hapje en een drankje. Via een reeks uitdagende opdrachten moet jouw team de sleutel vinden. Ontrafelen jullie tijdens het groepsuitje de oplossing het snelst?
10 - 300 personen
4 uur
€ 60,00 p.p.

Secret Agent

Kruip in de huid van James Bond himself. Voltooi aan de hand van snelle voertuigen, geheime dossiers en spannende activiteiten jullie missie. Weten jullie de missie als eerste op te lossen? Een bedrijfsuitje met verschillende teambuilding opdrachten.
10 - 80 personen
3 tot 5 uur
€ 60,00 p.p.

VR Experience

Het groepsuitje was nog nooit zo spannend! Til jullie samenwerking naar een nieuwe dimensie met VR Nieuwe ervaringen delen zorgt voor een sterkere onderlinge band. Los samen onder tijdsdruk een virtuele moord op. Redden jullie het voordat de tijd afloopt?
6 - 30 personen
2 tot 0 uur
€ 25,23 p.p.

Jongens tegen de Meisjes

Wie kent het bekende tv-spel niet? Ga de strijd aan met jouw vrouwelijke of mannelijke collega’s en bewijs door middel van teambuilding wie het sterkste geslacht is tijdens dit hilarische spel.
14 - 100 personen
2 tot 4 uur
€ 19,95 p.p.

Chill, Grill, & Groove

Het barbecue plein is de locatie met een lekkere loungebank, overdekte verwarmde veranda's met een bbq theater keuken.
8 - 300 personen
2 tot 4 uur
€ 34,50 p.p.

Moord in de Supermarkt

Zeer geschikt voor grote groepen. Iedereen krijgt een rol. Een mysterieus bedrijfsuitje. Er is een moord gepleegd in de supermarkt. Wie is een echte speurneus en kan net als Sherlock Holmes deze moord oplossen?
10 - 200 personen
4 uur
€ 46,50 p.p.

Geen saai uitje dit jaar

Genieten van een 5 sterren bbq in combinatie met een VR spel. Stap nu zelf in de rol van Tokio, Rio, Denver of Helsinki. Bent u de perfecte bankrover? Beschikken jullie over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt van Madrid met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s?
0 uur
€ 55,00 p.p.

Chopper Tour

Verschillende locaties. Onder leiding van een instructeur of aan de hand van een routekaart maak je tijdens dit superleuke bedrijfsuitje een mooie tocht op een stoere elektrisch aangedreven E-chopper.
20 - 100 personen
4 uur
€ 26,50 p.p.
Latin American Streetfood Festival

Latin American Streetfood Festival

Het moderne Latijns Amerikaanse en Mexicaanse Streetfood is vers, licht, trendy en gezond. Ontdek de Soft Tacos of Nachos met Beef Barbacoa of Pork Carnitas. Combineer met 100% natuurlijke Guacamole pulp, salsas en smaakmakers zoals Chipotle en Jalapeno Relish.
0 uur
€ 32,00 p.p.

Meerkamp All Inclusive

Kies uit 35 activiteiten, waarbij het draait om teambuilding. Ga met elkaar de competitie aan. Behaal jij als eerste de eindstreep?
8 - 120 personen
6 uur
€ 91,95 p.p.

Ik hou van Holland Quiz

Personeelsuitje Ik hou van Holland All Inclusive. 4 uur vermaak met bittergarnituur - 3 gangen bbq of dineren. Wie kent Nederland het best en wint het spel?
14 - 100 personen
4 uur
€ 60,00 p.p.

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Stel je eigen bedrijfsuitje samen Je hebt de keuze uit 35 activiteiten, waarbij teambuilding een belangrijk onderdeel is. Slipcursus, Terreinrijden een wedstrijdje op een quad? Maak een mix van gemotoriseerde en sportieve activiteiten zoals o.a. Sumo worstelen, Kruisboogschieten of rolstoel touwtrekken. Durven jij en je team de uitdaging aan?
7 - 500 personen
1 tot 5 uur
€ 27,06 p.p.

Custombike

Bouw samen met je team een Custom Bike, Minibike of Hot Rod en schrijf je in voor de wedstrijd. Hopelijk zitten er in jouw team niet teveel collega's met 2 linker handen.
12 - 50 personen
3 uur
€ 55,00 p.p.

Alignak: teambuilding met Afrikaans tintje

Verzamel zoveel mogelijk onderdelen van de totempaal door middel van 7 teambuildingsopdrachten. Weten jij en jouw team de hoogste totempaal te bouwen?
14 - 200 personen
3 tot 5 uur
€ 50,00 p.p.

Black Bastard Kookworkshop

Wordt een echte Black Bastard bbq chef gedurende dit bedrijfsuitje. Leer de temperatuur beheersen, direct en indirect grillen en hoe je kan roken. Gordon Ramsey eat your heart out.Een inspirerende kookworkshop.
8 - 300 personen
4 uur
€ 72,02 p.p.

Leer offroad rijden met onze 4x4 Cursus

Zie jij jezelf al samen met je collega’s door het veld scheuren in een Landrover? Op ons intensieve parcours leer je alle ins en outs van terreinrijden. Ook beschikbaar als teambuilding!
3 - 100 personen
2 tot 5 uur
€ 76,42 p.p.

Porsche Experience

Exclusieve activiteiten. Skidcar - Porsche 911 - Driften - Carver. All Inclusieve drankjes, lunch en borrelhapjes.
8 - 80 personen
7 tot 8 uur
€ 185,00 p.p.
Quadrijden

Quadrijden

Quadrijden het meest geboekte bedrijfsuitje. Teamgeest, spektakel en competitie.
0 uur
€ 76,00 p.p.

 

Bekijk direct ons aanbod bedrijfsuitjes

Bekijk hieronder ons aanbod van bijna 150 verschillende bedrijfsuitjes en boek direct een van onze arrangementen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, al vanaf € 19,50 p.p.

Een bedrijfsuitje van VVC Adventure kenmerkt zich door hun originaliteit en veelzijdigheid. Een actief en leuk en origineel bedrijfsuitje biedt de ideale gelegenheid om de dagelijkse werkstress te ontvluchten en je collega’s in een informele sfeer te leren kennen. Geen bedrijf is hetzelfde en daarom heeft VVC Adventure een zo divers mogelijk aanbod aan arrangementen samengesteld, zodat er altijd wel een bedrijfsuitje te vinden is die aansluit bij het karakter van uw bedrijf.

Een leuke dag op maat

Vindt je het moeilijk om een geschikt arrangement te kiezen? Het advies is om dan eerst vast te stellen wat het doel van het bedrijfsuitje is. Zo zal een actief  afdelingsuitje dat als doel heeft om het team beter te laten samenwerken een andere invulling hebben dan een afdelingsuitje dat bedoeld is om bijvoorbeeld een behaald succes te vieren.

Probeer ook rekening te houden met de samenstelling van de groep mensen die meegaan. Gaan er bijvoorbeeld ook zakenrelaties of familieleden van medewerkers mee? Dan is het belangrijk hier op in te spelen met de keuze van het bedrijfsuitje

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Home of Motoraction in Almere provincie Flevoland

De grootste keuze uit motorische activiteiten vindt je op onze locatie in Almere - Provincie Flevoland centraal in Nederland. Een gegarandeerd bedrijfsuitje met spektakel.

Ontdek de meest populaire bedrijfsuitjes van Nederland

Benieuwd welke bedrijfsuitjes het meest bij ons worden geboekt? Hieronder worden een aantal van onze populaire bedrijfsuitjes verder toegelicht.

De meerkamp competitie
De meerkamp competitie is een bedrijfsuitje met een mix van gemotoriseerde en sportieve activiteiten. Het leuke aan dit bedrijfsuitje is dat je zelf uw programma kunt samenstellen. Van een slipcursus tot quad rijden, offroad rijden of sumoworstelen. Je kunt kiezen uit meer dan 30 activiteiten! Van een leerzaam bedrijfsuitje tot een super actief bedrijfsuitje.

Sweepaway

De sweepaway is de grootste hindernisbaan van Nederland en is bekend van TV. Dit is een actief bedrijfsuitje vol fysieke inspanning en avontuur.

Motorspektakel
Dit bedrijfsuitje bestaat volledig uit gemotoriseerde activiteiten. Het zijn spectaculaire maar ook leerzame activiteiten, zoals een slipcursus met skidcar.  Het bedrijfsuitje voor de echte avonturier!

Laatste nieuws over bedrijfsuitjes

Bedrijfsfeest
28 Februari 2019

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsuitje creëert veelal goodwill bij de werknemers. Het bedrijf laat namelijk zien haar personeelsleden te waarderen..

Lees meer »

Wat is een goede Escaperoom
19 Februari 2017

Wat is een goede Escaperoom

Ben je al eens in een escaperoom geweest of moet je de eerste escape room nog bezoeken? Voor het uitzoeken van een goede escaperoom spelen bepaalde factoren een belangrijke rol. Deze factoren bepalen op een escaperoom wel of niet goed is.

Lees meer »

Zaal huren Almere
18 Februari 2019

Zaal huren Almere

Wat te vieren? Wij hebben de geschikte feestzaal voor u in Almere. Wat te denken van een feestzaal in de jaren 60 stijl, een saloon of een trendy loungetent.

Lees meer »

Unieke en originele bedrijfsuitjes
21 Januari 2019

Unieke en originele bedrijfsuitjes

Quadrijden betekent actie en sensatie. Na een hele dag vergaderen raken de meeste mensen verveeld en het gewenste resultaat blijft daardoor uit. Plan een vergaderbreak in om daarna weer met frisse moed de vergadering te hervatten.

Lees meer »

Alle nieuwsberichten »

Bedrijfsuitjes gebaseerd op Nederlandse televisieprogramma’s

Wie is er nou geen fan van televisieprogramma’s zoals Expeditie Robinson, Wie is de Mol en Ik hou van Holland? Deze programma’s zullen bij iedereen tot de verbeelding spreken. VVC Adventure biedt de mogelijkheid om zelf mee te spelen in één van deze populaire televisieprogramma’s! Een bedrijfsuitje met de benodigde teambuilding.

Expeditie Robinson
Een echte groepsuitdaging, vol strijd en vele mooie momenten! Dat zijn de kernwoorden voor dit Expeditie Robinson bedrijfsuitje. Misschien wordt uw team wel het nieuwe Expeditie Robinson Team van het jaar?

Wie is de Mol?
Een actief bedrijfsuitje waarbij verschillende teams leuke opdrachten moeten uitvoeren.

Ik hou van Holland
Dit bedrijfsuitje is erg geschikt om te spelen in de avond. Het garandeert vier uur vermaak tijdens de bekende spelletjes van televisie.

Versterk uw team

Een dagje uit  is een ideale activiteit om op een speelse manier te werken aan de prestaties van het team. Voorbeelden van populaire teambuilding uitjes zijn:

Secret Agent
Ontdek tijdens dit thema event of je geschikt bent als geheim agent. Een geheim agent vervoert zich met de meest vreemde voertuigen. Je gaat het op deze dag allemaal meemaken.

Alignak
Een actieve dag met een leuk Afrikaans tintje. Water dragen met een quad, berichten doorseinen met een trommel, een tipi tentenkamp opbouwen en met de drakenboot op pad. Maar het belangrijkste waar het tijdens Alignak om draait is: samenwerken.

Creatieve en culinaire uitjes

Tijdens dit bedrijfsuitje verhogen we niet alleen de rijvaardigheden van de deelnemers maar ook hun culinaire kookkunsten. Dit uitje combineert een stoere activiteit zoals terreinrijden met koken in een robuuste keuken. De kookworkshop bestaat uit een Scandinavische kookworkshop. Tijdens deze workshop wordt er gekookt met een Bogrács die hangt aan een driepoot boven open vuur.

Boetseer uw collega´s
Voor dit bedrijfsuitje moeten je collega’s in een creatieve bui zijn. Onze begeleider helpt jullie bij het boetseren. je zult versteld hoeveel de kunststukken lijken op uw collega’s. Wie durft het aan om het hoofd van de baas te boetseren?

Maak van uw bedrijfsuitje een feestuitje!


Party Games Night

Een bedrijfsuitje waar alles mag en niets moet, met hilarische spelletjes. 5 uur fun met onbeperkt verkoelende drankjes, een heerlijke diner en leuke bekende spelletjes.

Jongens tegen de meisje
Een vier uur durend humoristisch bedrijfsuitje spel inclusief heerlijke drankjes en eten.

Het foute feest
Dit bedrijfsuitje is geschikt voor een bedrijf dat op zijn tijd wel houdt van wat gekkigheid. Wij doen graag mee! Het arrangement bestaat uit een leuke avond vol met entertainment en muziek. Ideaal om op een andere manier met je collega’s bij te kletsen en elkaar eens op een andere manier te leren kennen.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Bedrijfsuitjes georganiseerd door heel Nederland

Wij kunnen verschillende bedrijfsuitjes organiseren op verschillende plaatsen in Nederland. De groep moet dan wel minimaal uit 40 deelnemers bestaan.

Doorgaans worden onze bedrijfsuitjes georganiseerd op ons eigen evenemententerrein in Almere. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 036 - 53 235 80.

De leukste bedrijfsuitjes van Nederland

Op zoek naar een bedrijfsuitje waar iedereen het nog lang over zal hebben? We zijn de grootste aanbieder van bedrijfsuitjes in Nederland en kunnen er samen met jou voor zorgen dat ook jouw uitje helemaal onvergetelijk wordt. Je hebt bij ons de keuze uit een groot aantal verschillende bedrijfsuitjes. Wil je met je collega's of personeel eens lekker actief aan de slag? Of toch liever een wat meer relaxed bedrijfsuitje? Bij ons is het allemaal mogelijk. We hebben ons eigen terrein waar we al deze activiteiten aanbieden en waar je een fantastische dag kunt beleven.

Het grootste aanbod bedrijf uitjes

Wat gaat het dit jaar worden met het bedrijfsuitje? Ga je weer met zijn allen bowlen? Karten? Paintballen? Of een van die andere uitjes die iedereen nu al tot in den treuren kent? Bij ons weet je zeker dat je deelneemt aan een uitje waar iedereen zin in heeft. Kies uit een van onze succesnummers, of stel samen met ons een uitje samen waarvan je denkt dat jij en je collega's hier de leukste dag aan gaan beleven. Bij VVC Adventure is het allemaal mogelijk. Doe mee aan een actieve meerkamp, volg een slipcursus of doe mee aan onze bedrijfsuitjes die zijn geïnspireerd op populaire televisieprogramma's. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij ons!

Stel je eigen bedrijfsuitjes samen

Je kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen om meer te weten te komen over wat er allemaal mogelijk is. Geeft je wensen aan ons door en dan gaan we samen kijken hoe we een bijzondere dag voor jullie gaan plannen. Je wilt per slot van rekening toch ook dat jullie bedrijfsuitje een dag wordt om nooit te vergeten?

Bedrijfsuitjes op 1,5 meter

Onze bedrijfsuitjes hebben we allemaal 1,5 meter proof gemaakt. Wij verzorgen weer de leukste bedrijfsuitjes. Ook in Corona tijd zijn onze bedrijfsuitjes te boeken. Kies je voor onze gemotoriseerde bedrijfsuitjes of juist voor één van onze creatieve bedrijfsuitjes. De bedrijfsuitjes kan je afsluiten met een bbq of borrel. De georganiseerde bedrijfsuitjes moeten voor iedereen geschikt zijn. Jaarlijks organiseren wij vele bedrijfsuitjes om de teambuilding sterker te maken. Wij organiseren ook culinaire bedrijfsuitjes.

 • Bedrijfsuitjes met een borrel
 • Onze bedrijfsuitjes Ik hou van Holland en de Jongens tegen de Meisjes zijn prima te combineren met een borrel en een hapje.
 • Bedrijfsuitjes met teambuilding
 • Secret Agent en Wie is de Mol zijn bedrijfsuitjes met de nodige teambuilding
 • Bedrijfsuitjes op het water.
 • Alignak is één van onze bedrijfsuitjes die zich afspelen op het water
 • Grootste aanbod van bedrijfsuitjes.
 • Bij VVC heb je keuze uit vele bedrijfsuitjes. Iedereen moet het naar zijn zin hebben tijdens onze bedrijfsuitjes dat vinden wij heel belangrijk.
 • Bedrijfsuitjes samen met je collega's.
 • Maak gebruik van onze bedrijfsuitjes filter en vindt op deze manier snel een overzicht van geschikte bedrijfsuitjes. Wij helpen je ook graag voor het uitzoeken van verschillende bedrijfsuitjes. Zo kan jouw team genieten van het bedrijfsuitje.
 • Top 5 bedrijfsuitjes. We helpen je graag op weg, hier vind je onze top 5 bedrijfsuitjes. Bedrijfsuitjes offroad: We hebben verschillende bedrijfsuitjes hiervoor van slipcursus tot quadrijden. Bedrijfsuitjes Expeditie:  Ga op verschillende expedities met de 4x4 auto of maak je een keuze uit de sportieve bedrijfsuitjes. Teambuilding bedrijfsuitjes. Bouw je eigen chopper, we sluiten dit bedrijfsuitje af met een wedstrijd. Datums voor bedrijfsuitjes: Prik ruim van te voren een geschikte datum voor één van de mooiste bedrijfsuitjes. Ultieme bedrijfsuitjes. Ervaar avontuur met onze quads bedrijfsuitjes. Veel lol en uitdaging. Zeskamp bedrijfsuitjes. met de nodige competitie. Bedrijfsuitjes organiseren met een klein budget. We hebben al bedrijfsuitjes vanaf € 19,50 p.p. Bedrijfsuitjes op locatie: een aantal van onze bedrijfsuitjes kunnen ook georganiseerd worden op uw eigen locatie.
 • Bedrijfsuitjes met themafeest.  Hollandse Feestavond, Foutfeest, the PartyNight maak zelf een keuze uit één van deze bedrijfsuitjes.  Avontuurlijke bedrijfsuitjes. Kijk eens bij onze schietprogramma's ongetwijfeld één van onze avontuurlijke bedrijfsuitjes. Kook Bedrijfsuitjes, We hebben verschillende kook bedrijfsuitjes zoals de bbq workshop of een Italiaanse workshop koken. Bedrijfsuitjes met goed doel: Maatschappelijke bedrijfsuitjes organiseren wij ook. Sportieve bedrijfsuitjes . Één van onze sportiefste bedrijfsuitjes is SweepAway. Gemotoriseerde bedrijfsuitjes. Onze E-Chopper toertocht is één van ons meest geboekte bedrijfsuitjes.
 • Bedrijfsuitjes in Almere. Al onze bedrijfsuitjes kunnen georganiseerd worden in Almere onze thuisbasis. Bedrijfsuitjes in Amsterdam. Een moorddiner of een zeskamp zijn één van de vele bedrijfsuitjes die we kunnen organiseren. Bedrijfsuitje Haarlem. Ook in Haarlem kunnen we verschillende bedrijfsuitjes aanbieden het meest geboekte bedrijfsuitje is de Escaperoom. Bedrijfsuitjes in Rotterdam. Niet allen creatieve bedrijfsuitjes maar ook motorische bedrijfsuitjes kunnen we in Rotterdam organiseren. Bedrijfsuitjes in Den-Haag. De gemotoriseerde bedrijfsuitjes zoals het motorspektakel kan ook in de buurt van Den-Haag georganiseerd. Bedrijfsuitjes in Noordwijk. Bedrijfsuitjes op het strand met een heerlijke bbq.  Bedrijfsuitjes voor grote groepen. Het bedrijfsuitje de Titanic is één van de meest spannende bedrijfsuitjes. Bedrijfsuitjes met overnachting. Een bedrijfsuitje met overnachting is het leukst in Belgie. Combineer de overnachting met onze motorische bedrijfsuitjes. Bedrijfsuitjes met als thema moorddiner. Wij organiseren verschillende moord bedrijfsuitjes maak zelf een keuze welk bedrijfsuitje het best bij jullie past als thema. Spectaculaire bedrijfsuitjes. De drakenboot race is één van ons meest spectaculaire bedrijfsuitjes. Bedrijfsuitjes met humor. De Jongens tegen de Meisjes één van ons hilarische bedrijfsuitjes ooit. Muzikale bedrijfsuitjes. Workshop Djembé een bedrijfsuitje activiteit als onderbreking van een vergadering. Of wordt het één van onze lipdub bedrijfsuitjes ? Gezellige Bedrijfsuitjes boek eens een pokeravond of één van onze andere Las Vegas bedrijfsuitjes.
 • Bedrijfsuitjes organiseren wij kunnen u veel uit handen nemen. Boek direct uit het grootste aanbod bedrijfsuitjes van Nederland. Met keuze uit 150 indoor en outdoor bedrijfsuitjes vindt je gegarandeerd het perfecte bedrijfsuitje. Één van ons meest geboekte bedrijfsuitjes is de slipcursus. Of boek je toch liever één van onze rustige bedrijfsuitjes zoals een bbq workshop. Indoor bedrijfsuitjes. Één van ons leukste indoor bedrijfsuitjes is de VR Games. Bedrijfsuitjes bij slecht weer. Onze bedrijfsuitjes zijn waterproef je kan namelijk altijd een outdoor bedrijfsuitje op het laatste moment veranderen in één van onze indoor bedrijfsuitjes.Bedrijfsuitjes door heel Nederland. Bedrijfsuitjes organiseren voor jouw bedrijf? Wij zijn de bedrijfsuitjes specialist van Nederland. Het regelmatig organiseren van bedrijfsuitjes leidt tot een positieve sfeer op de werkvloer. Een bedrijfsuitje klein of groot is een goede manier om de werkstress even te ontvluchten. Wij organiseren bedrijfsuitjes voor 10 tot 500 personen. Onze thuisbasis is Almere daar vinden alle motorische bedrijfsuitjes plaats. Maar we organiseren ook bedrijfsuitjes in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht, Den-Haag en Rotterdam. Als specialist op het gebied van bedrijfsuitjes stellen wij graag het ideale bedrijfsuitje voor u samen. Neem een kijkje bij onze leukste bedrijfsuitjes.
 • Originele bedrijfsuitjes. Bedrijfsuitjes wie kijkt er niet naar uit ? Elk jaar dezelfde bedrijfsuitjes gaat vervelen. Bij ons vind je originele bedrijfsuitjes. Er is keuze uit 150 indoor en outdoor bedrijfsuitjes. Samen koken en je lunch verdienen tijdens Herrie in de Keuken is perfecte teambuilding opdracht. Bedrijfsuitjes waarbij samen werken belangrijk is. Denk eens anders en zoek in ons uitgebreide overzicht van bedrijfsuitjes. Actieve bedrijfsuitjes, Humoristische bedrijfsuitje, Leerzame bedrijfsuitje alles is bijna mogelijk. Het zijn allemaal bedrijfsuitjes waar een heel jaar over nagepraat gaat worden.
 • Bedrijfsuitjes in de winter. We hebben veel outdoor bedrijfsuitjes maar tijdens het Terreinrijden en de Slipcursus zit je natuurlijk lekker warm in de auto. Combineer zo'n activiteit met een Winterse bbq en je hebt één van de meeste koele bedrijfsuitje georganiseerd. De warmste bedrijfsuitjes beleef je bij ons.  Sluit het jaar af met één van onze winterse bedrijfsuitjes. Creatieve bedrijfsuitjes in de kou.
 • Lekker naar binnen met de bedrijfsuitjes. Indoor bedrijfsuitjes is dan een goed superleuk alternatief. De motorische bedrijfsuitjes starten altijd vanaf onze locatie in Almere. Wij zorgen ervoor dat bedrijfsuitjes onvergetelijk zijn. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden om originele en leuke bedrijfsuitjes te organiseren.Bedrijfsuitjes zijn een goede manier om aan teambuilding te werken.
 • Bedrijfsuitjes organiseren. Bedrijfsuitjes organiseren is leuk maar niet altijd gemakkelijk. Wij bieden een breed scala aan bedrijfsuitjes en de meest originele bedrijfsuitjes.Bedrijfsuitje. Jong of oud we hebben variëteit aan bedrijfsuitjes. Zo organiseren we nu ook meerdaagse bedrijfsuitjes. Wij helpen u graag een mooi bedrijfsuitje te organiseren. Geef aan ons door hoe jou ideale bedrijfsuitjes dag eruit zou zien. VVC is het ideale adres voor je bedrijfsuitjes.
 • Bedrijfsuitjes zijn een mooie manier om even de werkomgeving te ontvluchten en elkaar op een andere manier te leren kennen. Sluit het bedrijfsuitje af met lekker eten en drinken in ons bbq restaurant.
 • Leerzame bedrijfsuitjes of super leuke bedrijfsuitjes organiseren. De meest originele en bedrijfsuitjes voor jong en iets minder jong. All Inclusieve bedrijfsuitjes Wil je een all inclusieve bedrijfsuitje organiseren. zodat je precies weet wat jouw bedrijfsuitje kost. Kijk dan even bij de Meerkamp bedrijfsuitjes.


Het belang van een bedrijfsuitje

Leer je collega’s eens kennen in een heel andere omgeving, sfeer en situatie. Je gaat je collega’s eens zien met andere ogen, wat is hiervan het belang? Een goed team aan personeelsleden hebben is belangrijk, om ze bij elkaar te houden is erg belangrijk. Het organiseren van een bedrijfsuitje kan daar een goede bijdrage aan leveren. Het doorbreken van het dagelijks patroon door een bedrijfsuitje te organiseren is belangrijk. Creëer door gezelligheid en actief bezig zijn een wij-gevoel tussen collega’s. Wanneer ze elkaar beter leren kennen, gaat dat zeker bijdragen aan een goede sfeer op de werkvloer. Met een goede groepsdynamiek en sfeer kan je werknemers langer bij je vasthouden. Door een combinatie van lol om met elkaar sportief bezig te zijn, verrassende opdrachten te verzinnen ontdek je bepaalde eigenschappen van de mensen. Een bedrijfsuitje creëert eenheid op de werkplek.

Waardering is belangrijk

Iedereen kijkt uit naar het jaarlijkse kerstpakket het is een belangrijke blijk van waardering. Het draagt bij aan een positief gevoel . Uit meerdere studies blijkt dat bedrijven, die aandacht besteden aan hun menselijk kapitaal, ook daadwerkelijk beter presteren. Zo is er een onderzoek geweest over dit onderwerp. Bij twee bedrijven in de automobiel industrie. Ook De Kok en Telussa (2006) beweren dat bedrijven met een sterke focus op hun personeel financieel beter presteren dan anderen. Met een bedrijfsuitje kan de onderlinge banden versterken en tevens de medewerkers motiveren. .  Het geeft het saamhorigheidsgevoel binnen het bedrijf een flinke oppepper. En dat is juist nu in deze moeilijke tijden absoluut geen overbodige luxe.

 

Virtueel eten

Virtual Dinner - 4 uur durend - All Inclusieve - Teambuilding - Culinair. Zomaar wat steekwoorden voor het nieuwste groepsuitje.
8 - 80 personen
4 uur
€ 67,50 p.p.

Wie is de Saboteur?

Ontmasker de verrader tijdens het spannende spel ‘Wie is de saborteur ? Ontdek wie van jouw collega’s de boel loopt te saboteren (of gewoon een klein beetje onhandig is). een bedrijfsuitje met teambuilding opdrachten.
16 - 240 personen
3 uur
€ 50,00 p.p.

Expeditie Island Adventure

Waan je op een onbewoond eiland tijdens de teambuildingsopdrachten van Expeditie Island Adventure. Tijdens de opdrachten spelen samenwerking en vertrouwen een grote rol.
14 - 100 personen
3 uur
€ 50,00 p.p.

Foutfeest

De voorpret begint al weken voor het bedrijfsuitje, want hoe ga je verkleed? Lukt het om het thema geheim te houden? Maak het superieure foutfeest festijn me!
25 - 200 personen
4 tot 5 uur
€ 60,00 p.p.

Quiz Avond All Inclusive

Combineer een Bedrijfsuiz, Pubquiz, Sportquiz of Muziekquiz tijdens een heerlijk 3 gangen diner, all inclusive alle drankjes. een actief avondje uit.
16 - 150 personen
4 uur
€ 60,00 p.p.

Party Games Night

Van een Grease-auditie tot het bekende letterpakkenspel uit De Jongens tegen de Meisjes: tijdens deze feestavond zijn jullie deelnemer bij alle bekende tv-spellen.
24 - 200 personen
5 uur
€ 60,00 p.p.

Hollandse Feestavond

Sla op hol tijdens een oer-Hollands bedrijfsuitje. Alle hoogtepunten van de Lage Landen: bitterballen, Hollandse hits en bekende spelletjes van . Maak jij de gezelligheid compleet?
20 - 100 personen
4 uur
€ 60,00 p.p.

Een expeditie als polder pioneer

Bedwing met een jeep de polderklei en probeer als team dit bedrijfsuitje te winnen door het best samen te werken en als eerst boven te komen.
8 - 20 personen
2 tot 3 uur
€ 62,60 p.p.

Winter Barbecue Workshop

Racletteburger, Tartifilette, Flammkuchen, Honey Glazed Ham en Tarte Tatin. Deze wintersport klassiekers gaan jullie maken in onze overdekte en verwarmde bbq outdoorkeuken. Wij zorgen met ons sneeuwkanon voor het wintersport sfeertje.
10 - 100 personen
4 uur
€ 85,00 p.p.

Las Vegas Party

Viva Las Vegas! Wie heeft het beste pokerface en spreid het beste zijn kansen? En wint zo de hoofdprijs tijdens dit personeelsuitje. Terwijl er gespeeld wordt komt er heerlijk eten langs.
30 - 200 personen
4 uur
€ 75,00 p.p.

Winterse Barbecues

Vuurkorven, houtkachels, glühwijn, verwarmde veranda's, muziek en nep sneeuw. Grote stukken vlees op de barbecues. Winters feestje op het bbq plein. een culinair bedrijfsuitje
10 - 60 personen
3 uur
€ 32,00 p.p.

Minute To Win It

De voorpret van dit vrijgezellenfeest begint al weken eerder wanneer de teams bepaalde spelletjes gaan oefenen om zo het best beslagen ten ijs te komen. Welk team is het best voorbereid?
16 - 100 personen
2 tot 4 uur
€ 19,95 p.p.

Ferrari rijden

De ultieme experience: het bedrijfsuitje Ferrari rijden. Ervaar de enorme kracht van deze supercar. Compleet met een slipcursus, driften en terreinrijden. Kan jij de kracht van de Ferrari aan?
8 - 30 personen
6 tot 8 uur
€ 234,90 p.p.

Indoor teambuilding opdrachten

Zoek de warmte op in het winter wonderland met dit all inclusive bedrijfsuitje: glühwein maken, een warme winter BBQ, diverse activiteiten en een slipcursus in de sneeuw.
14 - 40 personen
5 tot 6 uur
€ 91,00 p.p.

College Biefstuk bakken

Leer de perfecte biefstuk bakken! Deze kookworkshop wordt gecombineerd met spannende activiteiten. 4 uur durend all inclusieve uitje. Eerst een Slipcursus en Terreinrijden of kies je voor een andere activiteit ? Dan aan tafel en genieten van je zelf gebakken biefstuk.
8 - 60 personen
4 uur
€ 79,00 p.p.

5x motoractie: offroad, quadrijden, en meer!

Voor iedereen die van brullende motoren houdt hebben wij het ideale uitje. Van offroad scheuren tot quadrijden, en daarna eindigen met de superspectaculaire scootmobiel race!
8 - 100 personen
2 tot 3 uur
€ 67,00 p.p.

Lekker tafelen en borrelen

Fikkie steken, lekkere hapjes maken op de Ofyr.Leuk als afsluiting van een bedrijfsuitje.
10 - 300 personen
2 tot 4 uur
€ 18,00 p.p.

Bedrijfsuitje op eigen Locatie

We kunnen verschillende bedrijfsuitjes organiseren op verschillende locaties in Nederland. Zodat het voor u het makkelijkst is.
24 - 100 personen
3 tot 6 uur
€ 49,50 p.p.

Kookworkshop Steaks maken

Liefde gaat door de maag, leer tijdens dit uitje hoe je een perfecte steak bakt. Inclusief drankjes.
8 - 120 personen
4 uur
€ 80,09 p.p.

Ik hou van Holland op locatie

Hoe goed ben jij op de hoogte van de laatste ins en outs op het gebied van muziek, televisie of sport? Show samen met jouw team jullie algemene kennis tijdens het bedrijfsuitje.
24 - 200 personen
2 tot 4 uur
€ 25,95 p.p.

Indoor winter activiteiten

Een bedrijfsuitje organiseren in de winter? Wij hebben een aantal indoor activiteiten uitgezocht in combinatie met een lekker warm winters drankje.
16 - 100 personen
4 uur
€ 59,00 p.p.

Carverrijden

Carverrijden een sensationeel bedrijfsuitje gecombineerd met o.a een slipcursus, 4x4 cursus etc.
3 - 80 personen
2 tot 5 uur
€ 76,42 p.p.

Back to the Seventies

Walk on the wildside met je funky outfit en afropruik. Don't stop me now, want we gaan terug naar Boogie Wonderland met dit bedrijfsfeest. Voel jij die night fever al opkomen?
25 - 100 personen
5 uur
€ 65,00 p.p.

Escaperoom op eigen locatie

Escaperoom voor grote groepen. Nu op uw eigen locatie mogelijk. Ideaal voor een teambuildingsdag.
22 - 150 personen
1 tot 2 uur
€ 25,95 p.p.

Cruise Escape Adventure

Geen last van regen of koude tijdens dit actieve, leerzame uitje met de nodige teambuilding. Escaperoom, 4x4 en slipcursus
10 - 100 personen
3 uur
€ 59,50 p.p.
Actie 2 Go

Actie 2 Go

Het meest sportieve bedrijfsuitje dat wij aanbieden. Goed voor de conditie maar ook voor de spieren en dan vooral de lachspieren. Welk bedrijf is fit en durft dit wel aan?
0 uur
€ 35,85 p.p.

Sportief vriendenuitje SweepAway

Een sportief bedrijfsuitje, je kent het misschien wel van tv. Dan weet je ook wel dat het garant staat voor bloopers, bloed, zweet en tranen.
7 - 100 personen
3 uur
€ 46,70 p.p.

Boys vs. Girls op locatie

Het bedrijfsuitje Boys vs. Girls is een bloedstollende strijd waarin twee teams, het mannenteam en het vrouwenteam, het tegen elkaar opnemen. Alle vooroordelen die er bestaan over mannen en vrouwen komen voorbij. Hoeveel er echt waar is van al deze clichés dat blijkt aan het einde van de dag.
25 - 100 personen
2 tot 3 uur
€ 25,95 p.p.

De Moord op Gordon

Kon ik nog maar even bij je zijn, Gordon is vermoord! We willen niet te veel verklappen, dit bedrijfsuitje ga je nooit meer vergeten.
20 - 40 personen
4 uur
€ 46,50 p.p.

Sterrenslag als personeelsuitje

Combineer zelf de verschillende activiteiten voor dit personeelsuitje. Gegarandeerd droog want je hebt altijd een dak boven je hoofd.
25 - 100 personen
0 tot 2 uur
€ 26,50 p.p.

Wandelende A

Stel zelf je ideale groepsuitje samen. teambuilding , competitie, actief , fun? Het kan allemaal van een leerzame slipcursus tot een hilarische race op scootmobiels.
30 - 100 personen
1 tot 5 uur
€ 27,06 p.p.
Happy 2 Go

Happy 2 Go

Lachen, gieren en brullen tijdens dit extreem leuke bedrijfsuitje.Want touwtrekken met rolstoelen wie verwacht dat. Of hijs je eigen eens in een sumoworstelaar pak.
0 uur
€ 45,76 p.p.

Teambuilding met de quad

Quadrijden altijd een leuke activiteit om tijdens een bedrijfsuitje ofeamuitje te doen. Dit is een All inclusieve uitje. 2 uur activiteiten een heerlijke barbecue inclusief drankjes
8 - 80 personen
2 tot 5 uur
€ 89,50 p.p.

Kruisboogschieten

Schieten met de handboog of kruisboog zoals Willem Tell. Combineer dit schiet uitje met een aantal actieve uitjes. Van quadrijden, sumo worstelen tot offroadrijden
30 - 100 personen
1 tot 5 uur
€ 29,50 p.p.

Kookworkshop Drive and Cook

Offroaden met een 4X4 jeep of een slipcursus, waarna we een echte topchef van jullie maken tijdens de kookcursus. Heb jij genoeg kwaliteit in huis om te slagen voor beide activiteiten?
20 - 60 personen
3 tot 4 uur
€ 65,00 p.p.

Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Geen simpele kippenpoten en speklappen: tijdens dit bedrijfsuitje maak je onder begeleiding van een topchef onvergetelijke creaties! Wie van jouw collega's is de echte grillmeester?
14 - 80 personen
4 uur
€ 65,00 p.p.

Offroadrijden met Motor

Offroadrijden met 3 verschillende motorvoertuigen. Door de modder met de quads , door de waterbak met de Landrover afsluitend met een Non-Stop proef met de offroad motoren.
30 - 80 personen
2 tot 5 uur
€ 76,42 p.p.

Sandbuggy Roadrit

Buggyrijden door de mooie streek van Flevoland. een exclusief uitje wat gecombineerd kan worden met andere spectaculaire activiteiten.
6 - 60 personen
2 tot 5 uur
€ 76,60 p.p.

Scootmobielrace

Het gekste, leukste bedrijfsuitje ooit. Wat te denken van een race op scootmobielen of touwtrekken met rolstoelen, je collega in een sumopak of gaan jullie voor het bekende tv Letterpakkenspel. Is dat iets te gek? Quadrijden of een rit met een 4wd jeep bijna alles is mogelijk.
20 - 150 personen
1 tot 5 uur
€ 27,06 p.p.

Vindt de chef in jezelf met deze kookworkshops

Tijdens dit smakelijke bedrijfsuitje kook je met je collega's de sterren van de hemel! Leer nieuwe gerechten maken onder begeleiding van een chef-kok en na afloop geniet je van elkaars eten.
20 - 80 personen
2 tot 4 uur
€ 25,00 p.p.

Sportief en gezellig bedrijfsuitje in Zeeland

Samen met je vrienden of collega's ontdek je het mooie Zeeland tijdens de spannende activiteiten. Maak bijvoorbeeld een roadrit in een sandbuggy of ga xstream boarden door het water!
30 - 80 personen
4 uur
€ 99,00 p.p.

BBQ-en voor de échte meesters: Grill Experience

Til je barbecue kunsten naar een hoger niveau met de enige echte Grill Experience! Onder het genot van een hapje en drankje leer je de fijne kneepjes van het vak. Ontdek de chef in jezelf!
12 - 100 personen
4 uur
€ 70,00 p.p.

Percussie Workshop

Een muzikaal en swingend bedrijfsuitje organiseren? Boek dan de percussie workshop met de Djembé. Wie heeft het beste ritmegevoel en swingt de pan uit?
24 - 50 personen
1 tot 2 uur
€ 36,80 p.p.

Groepsuitje in België

Een avontuurlijk bedrijfsuitje in de Belgische Ardennen. Eén of meer dagen vol avontuur op een 30 ha terrein: terreinrijden, quadrijden en trialrijden. Kunnen jullie dit Vlaamse geweld aan?
20 - 80 personen
4 tot 5 uur
€ 195,00 p.p.

Vaaruitje op de Vecht

Vaar over de Vecht met een luxueuze loungeboot en waan je een rijke handelaar in de Gouden Eeuw. Maak jullie dag compleet met een rit in de cabrio Sandbuggy of met de drakenbootrace.
24 - 50 personen
4 tot 7 uur
€ 55,00 p.p.
Indoor teamopdrachten

Indoor teamopdrachten

Indoor team opdrachten. Hilarisch! Ben je koelbloedig en blijf je rustig tijdens deze opdrachten? Een mix van activiteiten. Een leerzame Slipcursus, Fun opdrachten en teambuilding opdrachten.
0 uur
€ 69,50 p.p.

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

Van bokshandschoenen die uit de muur komen tot onstabiele pilaren waar een grote rode bal in het rond zwaait om je eraf te gooien: haal jij het einde van onze 9 spectaculaire hindernisbanen? Het meest hilarische bedrijfsuitje.
7 - 300 personen
2 tot 3 uur
€ 37,37 p.p.

Tuk Tuk

Tijdens dit ludieke bedrijfsuitje krijgen jullie de gelegenheid om te rijden in de Thaise voertuigen. Tukken achter het stuur wordt niet geadviseerd.
40 - 80 personen
3 tot 5 uur
€ 93,40 p.p.

Personeelsuitje: Bouw je eigen constructie

Bij dit bedrijfsuitje wordt er in teams aan verschillende constructies gewerkt aan de hand van bouwtekeningen.
30 - 60 personen
3 uur
€ 60,00 p.p.

Een zeer groen groeps uitje

Tijdens dit leuke teamuitje moet zoveel mogelijk groene energie opgewekt worden met een zelfgebouwde windmolen. Werkt jouw team het best samen en heeft het de 'groenste vingers'?
30 - 600 personen
3 uur
€ 60,00 p.p.

Uitdagend personeelsuitje op zonne-energie

Deze ecologische uitdaging zal voor veel spanning zorgen onder de deelnemers. Weet jouw team de meeste energiebronnen te gebruiken en de grootste reactie te veroorzaken?
30 - 80 personen
3 uur
€ 60,00 p.p.

Personeelsuitje Varen en Cabrio rijden

Puzzeltocht ter land en ter zee! Dit bedrijfsuitje daagt jullie uit om een ingewikkelde puzzel op te lossen. Hebben jullie de ultieme combo van kracht, rijvaardigheid en intelligentie?
30 - 40 personen
3 uur
€ 79,00 p.p.

Verander in Robin Hood met dit bedrijfsuitje

Na een korte instructie wordt jij heer en meester van het boogschieten. Tijdens dit bedrijfsuitje leer je om te gaan met pijl en boog. Kracht én ontspanning is het belangrijkste. Raak jij de roos?
30 - 60 personen
2 tot 4 uur
€ 29,50 p.p.

Fiets voor profs: de ATB-trialwedstrijd

Fietsen kan iedereen, maar alleen de echte bikkels fietsen door het ATB Trial parcour in Almere zonder de grond te raken! Heb je genoeg evenwichtsgevoel voor dit leuke bedrijfsuitje?
30 - 100 personen
2 tot 5 uur
€ 27,06 p.p.

Bakfiets racen met je collega's

Dit hilarische bedrijfsuitje is leuk voor jong en oud! Wie kan als snelste dit gevaarte naar de overkant krijgen? Met een medepassagier merk je al gauw dat dit moeilijker is dan het lijkt!
30 - 500 personen
1 tot 5 uur
€ 27,06 p.p.

Katapult bouw- en schieten. Schiet je het verst?

Teambuilding is belangrijk tijdens dit originele uitje: bouw samen met je team een katapult en gebruik het om verder te schieten dan de andere teams. Breken jullie het record van 55 meter?
30 - 300 personen
2 tot 5 uur
€ 27,06 p.p.

Rolstoel Touwtrekken tijdens personeelsfeest

Touwtrekken terwijl je in een rolstoel zit: veel plezier gegarandeerd. Dit bedrijfsuitje eindigt met een hilarische rolstoelenrace. Rol al je collega’s eruit
8 - 300 personen
2 tot 5 uur
€ 26,07 p.p.

XXL Games: oud-Hollandse spelen

Is het tijd voor oud Hollandse gezelligheid? De lol kan niet op met deze reuzenversies van spellen als Jenga en Mikado. Dit is dé kans om je collega’s er eens flink van langs te geven!
8 - 300 personen
2 tot 5 uur
€ 27,06 p.p.

Sportief teambuildingsuitje: Head Hunt

Head Hunt is een estafetterace die je zelf kunt samenstellen uit onze verschillende uitjes. Organiseer een estafette als nooit tevoren! Van circusfiets naar reuzeski naar…?
8 - 300 personen
2 tot 5 uur
€ 27,06 p.p.

Discgolf: voor iedereen geschikt

Nee, discgolf betekent niet dat je met een golfclub tegen een frisbee gaat slaan. Je probeert met een frisbee in zo min mogelijk worpen de holes af te werken. Wie is het snelste rond?
8 - 300 personen
2 tot 5 uur
€ 27,06 p.p.
Reuze tafelvoetbalspel: hilarisch uitje

Reuze tafelvoetbalspel: hilarisch uitje

Tafelvoetballen jullie altijd in de pauze? Nu is het tijd om zelf je voeten te laten spreken, met ons reuze tafelvoetbalspel! Kruip in de huid van de poppetjes, maar let op: niet draaien!
0 uur
€ 26,89 p.p.
Teambuildingopdracht: Tipi tent bouwen

Teambuildingopdracht: Tipi tent bouwen

Iedereen die wel eens een tipi gebouwd heeft, weet hoe moeilijk dit is; dat maakt het een ideale teambuildingopdracht om jullie samenwerking en stressbestendigheid te testen.
0 uur
€ 40,10 p.p.

Teamuitje voor mannen: Terreinrijden

Dit bedrijfsuitje is voor alle stoere mannen. Terreinrijden met een 4x4, een slipcursus of quad rijden, óf gewoon allemaal gecombineerd in één uitje. Dus mannen: mop mop, gas erop!
3 - 100 personen
2 tot 5 uur
€ 76,60 p.p.
Ideaal voor teambuilding: Drakenboot varen

Ideaal voor teambuilding: Drakenboot varen

Waan je in de tijd van de Vikingen en peddel precies als een hecht zeemansteam precies in het juiste ritme, om zo snel mogelijk de finish te halen. Maar zorg dat je niet omslaat!
0 uur
€ 40,10 p.p.
Vind elkaars ritme met de Tam Tam Training

Vind elkaars ritme met de Tam Tam Training

Teambuilding betekent samenwerken, en waarbij moet je beter samenwerken dan met muziek maken? Wij leren je drummen op de djembé tot jullie de Afrikaanse ritmes uit je mouw schudden!
0 uur
€ 26,89 p.p.

Ligfiets toertocht

Met het hele bedrijf op de ligfiets: dit levert sowieso mooie beelden op! Nog nooit op een ligfiets gereden? Dit is gelukkig makkelijk te leren. Of gaat er toch iemand onderuit?
14 - 100 personen
3 tot 0 uur
€ 60,00 p.p.
Teambuilding: bouw een drijvend vlot!

Teambuilding: bouw een drijvend vlot!

Een team is zo sterk als de zwakste schakel. Maar nu kunnen jullie echter geen zwakke schakels veroorloven, want er wordt een eigen vlot gebouwd! Houdt de voetjes droog!
0 uur
€ 26,89 p.p.
TV show: Mannen versus Vrouwen

TV show: Mannen versus Vrouwen

De TV show zorgt bij ieder groepsuitje voor fanatisme. Dankzij de showmaster ontstaat gezonde spanning. Zijn het de jongens of de meisjes die gaan chanteren?
0 uur
€ 19,95 p.p.

Workshop Creatief

Ontdek en ontplooi het creatieve talent binnen uw bedrijf en ontwerp je eigen Ibiza tas
14 - 40 personen
2 uur
€ 40,00 p.p.

Workshops Actief

Je zit gegarandeerd droog tijdens dit bedrijfsuitje want de activiteiten zijn in voertuigen dus altijd een dak boven je hoofd. Combineer het eventueel met een workshop.
16 - 40 personen
2 tot 3 uur
€ 30,00 p.p.
Kartbanen in Nederland

Kartbanen in Nederland

VVC Adventure te Almere heeft voor u de 10 beste indoor en outdoor kartbanen van Nederland op een rij gezet.
0 uur
€ 0,00 p.p.
Leerzame slipcursus voor iedereen

Leerzame slipcursus voor iedereen

Dit leerzame bedrijfsuitje biedt deelnemers de kans om te excelleren op het gebied van veiligheid. Met verschillende oefeningen red jij je tijdens de winter uit gevaarlijke slipsituaties.
0 uur
€ 30,00 p.p.
Off Road Rijden in België

Off Road Rijden in België

Alsof de Belgische snelweg niet hobbelig genoeg is, trotseren we met dit bedrijfsuitje echt wild terrein. Jullie gaan offroaden op ons 30ha terrein in België. Kan jij de Vlaamse wildernis aan?
0 uur
€ 175,00 p.p.
Goedkoop bedrijfsuitje: Hollandse Quiz

Goedkoop bedrijfsuitje: Hollandse Quiz

Wij bieden goedkope personeelsuitjes aan: Ik hou van Holland is bijvoorbeeld al te boeken vanaf € 19,50 p.p. Raad jij binnenkort als eerst de Chinese klassieker van meneer Cheung?
0 uur
€ 19,95 p.p.
TV Games

TV Games

Het bedrijfsuitje TV games bestaat uit bekende spelletjes van de tv. Van de Jongens tegen de Meisjes tot Hole in the Wall. Vind je het op tv al hilarisch, in het echt is het nog veel leuker!
0 uur
€ 19,95 p.p.
Getoond 1–100 van 225123