van sumo worstelen tot 4x4

Maak zelf je keuze. 150 indoor & outdoor activiteiten

Lees meer
Alles op 1 locatie

Een rondleiding over ons centrum? VVC in de media

Teambuilding

1306 reviews 9,1 / 10

De leukste teambuilding activiteiten hebben wij voor jullie op een rijtje gezet. Door het doen van een leuke teambuilding activiteit heb je niet alleen plezier met je collega’s: de activiteiten zorgen ook voor een hecht team, een positieve sfeer en een betere samenwerking op de werkvloer. Bij VVC-Adventure kun je kiezen uit diverse indoor en outdoor teambuilding activiteiten die in het teken staan van teambuilding. Verbreek de dagelijkse sleur en neem je collega's mee op een tof én gezellig uitje om ze weer lekker wakker te schudden.

 • Maak plezier én verbreek de dagelijkse sleur
 • Al vanaf € 19,95 per persoon
 • Ruime keuze in activiteiten
 • Indoor- en outdoor teambuilding activiteiten
Sorteer op: Populariteit | Prijs
Teambuilding: bouw een drijvend vlot!

Teambuilding: bouw een drijvend vlot!

Het team moet stevig in zijn schoenen staan. Tijdens de teambuilding opdrachten worden ze tegen gewerkt door een Mol in hun team.
(€ 28,50 incl. BTW)
vanaf € 26,89(excl. BTW)
Katapult bouw- en schieten. Schiet je het verst?

Katapult bouw- en schieten. Schiet je het verst?

De strijd kan losbarsten. In welk team zit het meeste fanatisme om deze teambuilding opdracht uit te voeren. Maak dit uitje compleet met andere teambuildings activiteiten.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
Teambuilding Alignak uitje

Teambuilding Alignak uitje

Teambuilding in Almere met het spel Alignak. 5 activiteiten met een Afrikaans thema. Op het water, op het land activiteiten en we testen ook de muzikaalheid
(€ 62,00 incl. BTW)
€ 57,00(excl. BTW)
Teambuilding in de Keuken

Teambuilding in de Keuken

Kookworkshop met teambuilding. Het team wat het meeste geld verdient tijdens de activiteiten kan zijn slag slaan op de hilarische veiling. kapen jullie het mooiste stukje vlees weg ? Of moet je onderhandelen met het andere team omdat jullie nog ingredienten missen.
(€ 72,30 incl. BTW)
€ 65,00(excl. BTW)
Meerkamp met teambuilding opdrachten

Meerkamp met teambuilding opdrachten

Top 5 van teambuilding activiteiten. Stel zelf je teamuitje samen met de leukste of spannendste opdrachten. Van een onbegaanbare weg colgen met een 4x4 aangedreven auto tot een estafette race met motorpeds. Welk team werkt het best samen.
(€ 31,00 incl. BTW)
vanaf € 28,00(excl. BTW)
Teambuilding met Wie is de Mol

Teambuilding met Wie is de Mol

Wie is de Mol het tofste teambuilding programma op dit moment. Leuke activiteiten, spannende opdrachten en de Mol die roet in het eten gooit
(€ 65,00 incl. BTW)
vanaf € 59,63(excl. BTW)
Teambuilding met Non-Stop opdracht

Teambuilding met Non-Stop opdracht

(€ 0,00 incl. BTW)
vanaf € 0,00(excl. BTW)
 outdoor activiteiten

outdoor activiteiten

In de buitenlucht bezig zijn maakt hongerig, daarom is dit personeelsuitje inclusief een outdoor kookworkshop. En verder nog 5 verschillende outdoor activiteiten.
(€ 94,30 incl. BTW)
€ 86,50(excl. BTW)

Teambuilding activiteiten

Teambuilding is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden, dat merken wij ook bij VVC Adventure. Niet gek natuurlijk want medewerkers zijn immers het kloppende hart van een organisatie, zonder gemotiveerde medewerkers verloopt een organisatie nou eenmaal stroef. Misschien botert het niet helemaal tussen bepaalde teamleden of is het team na een drukke periode moe geworden. De zinnen moeten even verzet worden en dat kan natuurlijk het beste met behulp van leuke activiteiten. Daar komt VVC Adventure om de hoek kijken. Wij hebben het grootste aanbod aan bijzondere teamuitjes en activiteiten voor je klaarstaan. Of je nu aan teambuilding wil doen met een inspannend, actief uitje, of juist met een uitje waarbij iedereen lekker kan ontspannen, bij ons behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Kom hiervoor met je team naar ons speciale terrein in Almere, of laat ons bij jullie langskomen voor de leukste spellen. Wist je trouwens dat werknemers zonder motivatie en uitdaging sneller wisselen van baan? Dat wil je als werknemer natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen, de kennis die je werknemers over de jaren opdoet wil je zoveel mogelijk binnen je organisatie houden. Er bestaat geen leukere manier om je personeel te belonen voor hun goede inzet dan door een leuk teamuitje te organiseren. Daar zijn wij bij VVC Adventure in gespecialiseerd, hoe fijn is dat!

Het snelle doorloop van personeel, een steeds drukker ingeplande agenda door personeelstekorten komt steeds meer voor. Daarom vinden wij het helemaal niet gek dat teambuilding de afgelopen jaren een flinke opmars heeft gemaakt. Er moet soms gewoon even stoom afgeblazen worden en collega’s moeten elkaar beter leren kennen. Hierdoor weten collega’s onderling wat zij aan elkaar hebben en zal de werksfeer een stuk prettiger worden. Daarnaast dagen onze activiteiten je werknemers uit tot samenwerken, motiveren en om nieuwe dingen te leren en voornamelijk om buiten de comfortzone te treden. Collega’s leren elkaar op een geheel andere manier kennen wat bevorderlijk is tot een hechtere gezamenlijke band wat de samenwerking zal versterken.

Wat is teambuilding?

Teambuilding is een overkoepelende term voor verschillende groepsactiviteiten waarbij de samenwerking binnen het team centraal staat. Het doel van deze groepsactiviteiten kan per groep verschillend zijn. Zo kunnen de groepsactiviteiten bijdragen aan een verbetering in de onderlinge samenwerking, de sociale binding, het vertrouwen, de groepsdynamiek of efficiëntie te optimaliseren binnen de groep. Teambuilding kan bestaan uit activiteiten, spellen of opdrachten.

Een goede, teamgerichte activiteit zorgt ervoor dat personen binnen de groep een beter beeld en inzicht krijgen van patronen binnen het team. Deze patronen kunnen zichtbaar zijn, maar interessanter zijn onzichtbare patronen binnen een team. Onzichtbare patronen zijn vaak in de vorm van communicatie. Wanneer deze zichtbaar worden gemaakt kan gekeken worden wat eraan te doen binnen het team. Uiteraard is het belangrijkste van teambuilding dat iedereen plezier maakt en/of nieuwe dingen leert. Daarom bieden wij leuke en uitdagende spellen en activiteiten aan. Kijk eens door de lijst of vraag een offerte aan voor jouw teambuilding dag.

Wat is het belang van teambuilding?

Er zijn veel verschillende redenen te noemen waarom teambuilding belangrijk is voor jouw bedrijf. Je werknemers zijn jouw meest waardevolle activa en dus essentieel voor jouw organisatie. Investeren in en het ontwikkelen van je werknemers door middel van leuke uitjes is dus altijd een goede zet! Soms functioneert een team al heel goed, maar is het prettig om door middel van teambuilding de motor nog soepeler te laten lopen. Wij hebben bij VVC Adventure vele jaren ervaring met het organiseren van bijzondere teamuitjes. We gaan er graag voor zorgen dat ook jij en je team een topdag beleven, waardoor je als team nog dichter tot elkaar komt. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden van activiteiten voor je personeelsuitje met ons te bespreken. Wij zitten vol met ideeën dus je vindt vast een geschikt spel of activiteit.

Zo zorgt teambuilding voor een hechter en positiever team. Bij onze activiteiten word je uitgedaagd om teamwork te leveren. Hiervoor is efficiënte en geschikte samenwerking nodig. Wanneer tijdens het uitje wordt geleerd hoe om te gaan met bepaalde vraagstukken of probleemstellingen, zal dit een positieve invloed hebben op de aanpak op de werkvloer. Het team is namelijk hechter en positiever richting elkaar, waardoor vragen en problemen productiever worden aangepakt.

Daarnaast zorgt de teambuilding voor een sterkere communicatie binnen jouw bedrijf. Tijdens de activiteiten zullen teamgenoten met elkaar moeten overleggen. Welke manier van communicatie het geschikts is hangt af van het uiteindelijke doel. Door deel te nemen aan deze dag leren werknemers op verschillende niveaus met elkaar te communiceren. Wanneer werknemers rustig en gericht met elkaar kunnen communiceren zullen vragen en problemen sneller worden aangepakt en opgelost. Daarnaast zorgt een sterke communicatie voor minder ruis binnen jouw organisatie.

Wanneer structuur en een duidelijke richting ontbreekt binnen jouw organisatie, kan teambuilding van belang zijn. Het zorgt er namelijk voor dat leiderschap getoond dient te worden tijdens de groepsactiviteiten. Wanneer er geen duidelijke leider of sturing is binnen een team zullen de doelen minder eenvoudig en efficiënt gehaald worden. De activiteiten kunnen resulteren in het naar boven halen van leiderschapskwaliteiten binnen je werknemers. Zonder je deze in eerste instantie had verwacht. Daarnaast leren werknemers bij teambuilding hoe te moeten handelen en communiceren binnen een team.

Last but not least, plezier; het is zeer belangrijk dat het uitje simpelweg leuk is. Leuke activiteiten zorgen ervoor dat de werksfeer binnen een organisatie een flinke boost krijgt. Zoals eerder aangegeven zorgt dit onderling voor een betere samenwerking. Een organisatie waarbij de managementlagen beslissen hoe processen intern verlopen zijn vaak stroperig en allesbehalve plezier om in te werken. Het zelfde geldt voor een organisatie waar de input vanuit werknemers niet gewaardeerd wordt. Dit zorgt voor frustratie bij werknemers en daardoor zal er wederom minder efficiënt samengewerkt worden. Door regelmatig een teamuitje te organiseren zorg je ervoor dat je gehele team wordt uitgedaagd om samen te werken en anders naar bepaalde zaken of eigenlijk werkprocessen te kijken. De werksfeer wordt daardoor gemoedelijker en wanneer er snel geschakeld moet worden zal dit eenvoudiger verlopen.

Verschillende teambuilding activiteiten

Ben je op zoek naar leuke teambuilding activiteiten voor jou en je collega’s? Bij VVC -adventure ben je altijd verzekerd van bijzondere spellen en activiteiten. Maak keuze uit een van onze vele indoor- en outdoor uitjes. Het zal je niet verbazen dat de outdoor activiteiten behoorlijk heftig kunnen zijn. Wij raden daarom altijd aan om niet je mooiste kleding aan te trekken wanneer er deel wordt genomen aan een outdoor teambuilding activiteit!

1. Meerkamp
Wanneer je op zoek bent naar actieve team activiteiten, dan is onze Meerkamp een echte aanrader. Je kunt kiezen uit een twee, drie, vier of vijf uur durend uitje, waarin jullie diverse sportieve activiteiten gaan ondernemen. Elke activiteit duurt een half uur; tijdens een vier uur durend bedrijfsuitje kunnen jullie acht activiteiten doen. Het leukste hieraan is dat je zelf de teambuilding spellen mag uitkiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een mix maken tussen snelheid, behendigheid, sportief en fun. De activiteiten in de Meerkamp zijn gericht op originaliteit, plezier en samenwerking.

Bij de teambuilding activiteiten van de Meerkamp geldt een minimum van zeven deelnemers. Prijzen beginnen bij € 26,89 per persoon en zijn onder andere afhankelijk van de activiteiten, opdrachten, spellen en catering.

2. Secret Agent

Secret Agent is een spannend teambuilding bedrijfsuitje waarin jullie geheim agenten spelen. Tijdens een geheime bijeenkomst ontvangen jullie het bericht dat er een enorme ramp dreigt. Jullie worden ingedeeld in teams waarmee jullie grondig onderzoek gaan doen. Het team dat dit als beste doet, mag de uiteindelijke missie uitvoeren. Het programma bestaat uit 4 tot 6 verschillende team activiteiten.

Omdat geheime agenten van alle markten thuis moeten zijn, is het teambuilding spel opgedeeld in drie opdrachten die het uiterste van jullie vergen. Via een geheim dossier krijgen jullie opdrachten door, waarvoor jullie diverse vreemde voertuigen moeten besturen om de missie tot een goed einde te brengen. Zo varen jullie met een drakenboot, driften jullie met quads en rijden jullie rond in buggy’s.

Dit arrangement is te boeken vanaf zestien deelnemers. De kosten voor deze teambuilding activiteit beginnen bij € 55,- per persoon.

3. Alignak

Alignak is de god van stormen, aardbevingen en getijden. In dit teambuilding bedrijfsuitje trotseren jullie dit geweld en strijden jullie tegen elkaar om onderdelen van een totempaal. De uiteindelijke winnaar van het uitje is het team dat de hoogste totempaal bij elkaar speelt.

Om het geweld van Alignak te overwinnen is samenwerking vereist. Verschillende teams strijden tegen elkaar, maar ook tegen de elementen van de natuur. Gehuld in een Afrikaans gewaad voeren jullie de meest uiteenlopende activiteiten uit om als winnaar uit de bus te komen. Een greep uit de opdrachten in dit teambuilding bedrijfsuitje:

 • Bouw een tipi
 • Win de drakenbootrace
 • Waterdragen op een quad
 • Headhunting estafette
 • Handboogschieten

Prijzen voor deze teambuilding activiteit beginnen bij € 40,10 per persoon. De prijzen zijn gebaseerd op een groep van minimaal zestien personen. Het uitje is desgewenst uit te breiden met catering. Meer informatie over het teambuilding uitje Alignak vind je hier.

4. Wie is de Mol

Samen met je collega’s kun je bij VVC-Adventure het populaire tv-spel ‘Wie is de Mol?’ naspelen en tegelijkertijd werken aan het groepsgevoel. Het spel draait om het ontmaskeren van De Mol, de persoon die opdrachten op een sluwe wijze probeert te saboteren. Aan jullie de taak om de saboteur te ontmaskeren.

Iedereen krijgt bij aanvang een envelop met daarin een geheime opdracht. Jullie moeten deze opdrachten uitvoeren zonder dat je teamgenoten het in de gaten hebben. Voor De Mol is er natuurlijk een heel speciale envelop…

Tijdens dit sensationele teambuilding bedrijfsuitje rijden jullie op quads, varen jullie met een drakenboot, bouwen jullie een vlot, schieten jullie met een handboog en volgen jullie een fotoroute op een Freecrosser.

De teambuilding activiteit ‘Wie is de Mol?’ duurt drie uur en kost € 50,-. De prijzen zijn gebaseerd op een minimum van zestien deelnemers. Meer weten over het spel, de prijzen en catering? Bekijk dan de pagina Wie is de Mol.

Catering tijdens jullie teambuilding bedrijfsuitje

Na jullie teambuilding activiteiten nog lekker nagenieten onder het genot van een lekkere lunch of diner? Bij VVC Adventure kan je niet alleen de leukste activiteiten doen maar in ons restaurant kan ook heerlijk gegeten en gedronken worden. Een perfecte manier om een dag vol inspanning nog even door te nemen. Daarnaast draagt een gezamenlijke lunch of diner ook bij aan het groepsgevoel en kunnen de meest hilarische momenten van de dag nog even doorgenomen worden.

De mogelijkheden op het gebied van catering:

 • Ontvangst. Begin jullie (mid)dag goed met koffie of thee met een lekker stuk gebak of verse roomboterkoek. Een geslaagd ontvangst is de helft van een geslaagde teambuilding dag.
 • Lunch. Bij onze lunches kun je kiezen uit een lunchbuffet of high tea. Het buffet bestaat uit diverse broodsoorten, kaas, vleeswaren en zoet beleg. Bij de high tea genieten jullie van heerlijke sandwiches en diverse soorten thee.
 • Borrel. Een borrel is de perfecte manier om een teambuildinguitje af te sluiten. Onder het genot van een drankje en diverse hapjes kijkt u samen terug op een geslaagde dag.
 • Diner. Sluit de dag af met een heerlijk diner, dan kunnen jullie bij VVC genieten van een barbecue, plates, een koud/warm buffet, een walking dinner of een Chinese fondue/gourmet.

Wil je meer weten over onze horecamogelijkheden voor, tijdens en na de activiteiten? Kijk dan op de pagina Horeca voor meer informatie.

De mogelijkheden bij VVC Adventure

Bij VVC Adventure kun je altijd een teamuitje of teambuilding dag op maat plannen. Wij zorgen ervoor dat je lekker aan de slag kunt gaan met zijn allen tijdens leuke activiteiten en even kunt vergeten wat er allemaal speelt. Af en toe is er even een reset nodig of is het fijn om de mensen van je team eens van een andere kant te leren kennen. Met een beter begrip van elkaar en elkaars beweegredenen is het nog fijner om met elkaar samen te werken. Samen een tipi bouwen en daarbij geheel op elkaar vertrouwen? Of juist eens lekker uitleven met een sportief evenement waarbij jij alle onderdelen kunt kiezen? We kunnen het je zo compleet mogelijk aanleveren als je maar wil, maar het is daarbij ook altijd mogelijk om zelf je input te geven. Er zijn dus genoeg teambuilding ideeën om uit te kiezen bij VVC Adventure. Kiest leuke activiteiten en spellen uit onze lijst en vraag een offerte aan voor jullie teambuilding uitstapje.

 

 Wij helpen je graag met het samenstellen van het perfecte teambuilding uitje, waardoor jullie als team dichter tot elkaar komen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 036 532 3580.

Corona maatregelen

 •  In de 4x4 auto's en slipauto's zitten transparante schermen voor de 1,5 meter maatregel te handhaven

 •  ✓ Groot terrein  ✓ Meerdere ruime ontvangst zalen
 • Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist heel zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd.
 • Coronaproof activiteiten ✓ 1,5 meter afstand ✓  Kosteloos verplaatsen]

 

Bekijk ook:

- Teambuilding Amsterdam
Teambuilding Rotterdam 
Teambuilding Zuid-Holland