van sumo worstelen tot 4x4

Maak zelf je keuze. 150 indoor & outdoor activiteiten

Lees meer
Alles op 1 locatie

Een rondleiding over ons centrum? VVC in de media

Teambuilding bedrijfsuitje

1281 reviews 9,1 / 10

Keuze uit tientallen teambuilding activiteiten

Met een teambuilding uitje heb je niet alleen plezier met je collega’s: het uitje zorgt ook voor een hecht team en een positieve sfeer op de werkvloer. Bij VVC-Adventure kun je kiezen uit diverse indoor en outdoor team activiteiten die in het teken staan van leuke teambuilding activiteiten. Onze bedrijfsuitjes zorgen voor een leuke en afwisselende dag, waarmee je eenheid creëert binnen het team.

Corona maatregelen

 •  In de 4x4 auto's en slipauto's zitten transparante schermen voor de 1,5 meter maatregel te handhaven

 •  ✓ Groot terrein  ✓ Meerdere ruime ontvangst zalen
 • Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist heel zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd.
 • Coronaproof activiteiten ✓ 1,5 meter afstand ✓  Kosteloos verplaatsen]


Teambuilding

 • Maak plezier én boek resultaat
 • Al vanaf € 19,95 per persoon
 • Ruime keuze in activiteiten
 • Indoor- en outdoor team activiteiten


De actieve teambuilding uitjes van VVC-Adventure zijn speciaal ontworpen om uw collega’s beter samen te laten werken als een hecht team. De ervaringen die jullie opdoen tijdens de  leuke team activiteiten hebben een positieve werking op de alledaagse werkzaamheden van het gehele team.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Hoe bijzonder moet uw teambuilding, productpresentatie of kampvuurgesprek zijn? Stel zelf je Indoor & Outdoor uitje samen.. Het maakt direct de tongen los.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
Alignak: teambuilding met Afrikaans tintje

Alignak: teambuilding met Afrikaans tintje

In dit personeelsuitje staat samenwerken voorop. Een mooi avontuur wacht. Welk team bouwt de hoogste totempaal?
(€ 54,50 incl. BTW)
vanaf € 50,00(excl. BTW)
Wie is de Saboteur?

Wie is de Saboteur?

Welk team heeft de meeste teambuilding in huis? De teambuilding opdrachten kunnen gesaboteerd worden door de Mol. Dit bedrijfsuitje is mogelijk op verschillende locaties in Nederland.
(€ 60,50 incl. BTW)
€ 50,00(excl. BTW)
Teambuilding: bouw een drijvend vlot!

Teambuilding: bouw een drijvend vlot!

Het team moet stevig in zijn schoenen staan. Tijdens de teambuilding opdrachten worden ze tegen gewerkt door een Mol in hun team.
(€ 28,50 incl. BTW)
vanaf € 26,89(excl. BTW)
Katapult bouw- en schieten. Schiet je het verst?

Katapult bouw- en schieten. Schiet je het verst?

De strijd kan losbarsten. In welk team zit het meeste fanatisme om deze teambuilding opdracht uit te voeren. Maak dit uitje compleet met andere teambuildings activiteiten.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
Een expeditie als polder pioneer

Een expeditie als polder pioneer

Onvergetelijk, origineel en vol actie en avontuur! Dat zijn de ingrediënten! Welk team werkt het beste samen aan de teambuilding activiteiten. De tuimbildings opdrachten zijn o.a. een brug bouwen.
(€ 68,10 incl. BTW)
vanaf € 62,60(excl. BTW)
Jongens tegen de Meisjes

Jongens tegen de Meisjes

Welk team weet de meeste punten te scoren tijdens de teambuilding spelletjes. Zijn het de mannen of de vrouwen? Die de meeste teambuildings opdrachten goed uitvoeren.
(€ 21,15 incl. BTW)
vanaf € 19,95(excl. BTW)
Custombike

Custombike

Bouw samen met je team een Custom Bike, Minibike of Hot Rod en schrijf je in voor de wedstrijd. Hopelijk zitten er in jouw team niet teveel collega's met 2 linker handen.
(€ 59,50 incl. BTW)
vanaf € 55,00(excl. BTW)
Keukenduel

Keukenduel

Het beste team gaat met een voorsprong beginnen met de kookworkshop, maar het gaat ook om creativiteit en tembuilding. Een All Inclusieve kookworkshop, 5 uur durend met kookquiz en drankjes.
(€ 58,00 incl. BTW)
vanaf € 55,00(excl. BTW)
Expeditie Island Adventure

Expeditie Island Adventure

Dit bedrijfsuitje staat bol van de teambuilding opdrachten. Het team wat de meeste punten haalt tijdens de activiteiten mag zich de winnaar noemen van Expeditie Robinson
(€ 54,50 incl. BTW)
€ 50,00(excl. BTW)
Herrie in de Keuken

Herrie in de Keuken

Met teambuilding activiteiten kunnen de teams geld verdienen. Tijdens de veiling kunnen de ingrediënten gekocht worden die nodig zijn om een heerlijk dinér te maken. Tenminste wanneer de deelnemers goed samenwerken
(€ 52,75 incl. BTW)
vanaf € 47,50(excl. BTW)
Escape Room Diner

Escape Room Diner

Luister goed naar de tips om de teambuildings opdrachten en activiteiten goed uit te voren. Het team wat het snelst de puzzels oplost is winnaar van dit leuke bedrijfsuitje.
(€ 67,50 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Teambuilding speelt een belangrijke rol tijdens dit bedrijfsuitje. De geheim agenten rijden en varen in de meest vreemde voertuigen. Welk team werkt het best samen om de teambuilding activiteiten te voltooien?
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)

Leuke teambuilding activiteiten

Ben je op zoek naar leuke team activiteiten voor jou en je collega’s? Bij VVC -adventure ben je altijd verzekerd van een bijzonder teambuilding uitje. Maak keuze uit een van onze vele indoor- en outdoor uitjes.

Teambuilding activiteit: Meerkamp

Wanneer je op zoek bent naar een actieve team activiteiten, dan is onze Meerkamp een echte aanrader. Je kunt kiezen uit een twee, drie, vier of vijf uur durend uitje, waarin jullie diverse sportieve activiteiten gaan ondernemen. Elke activiteit duurt een half uur; tijdens een vier uur durend bedrijfsuitje kunnen jullie acht activiteiten doen. Het leukste hieraan is dat je zelf de activiteiten mag uitkiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een mix maken tussen snelheid, behendigheid, sportief en fun. De activiteiten in de Meerkamp zijn gericht op originaliteit, plezier en samenwerking.

Bij de teambuilding activiteiten van de  Meerkamp geldt een minimum van zeven deelnemers. Prijzen beginnen bij € 26,89 per persoon en zijn onder andere afhankelijk van de activiteiten en catering.
Op de pagina Meerkamp vind je alle benodigde informatie over dit teambuilding uitje.

Teambuilding activiteit: Secret Agent

Secret Agent is een spannend teambuilding bedrijfsuitje waarin jullie geheim agenten spelen. Tijdens een geheime bijeenkomst ontvangen jullie het bericht dat er een enorme ramp dreigt. Jullie worden ingedeeld in teams waarmee jullie grondig onderzoek gaan doen. Het team dat dit als beste doet, mag de uiteindelijke missie uitvoeren. Het programma bestaat uit 4 tot 6 verschillende team activiteiten.

Omdat geheime agenten van alle markten thuis moeten zijn, is het teambuilding uitje opgedeeld in drie opdrachten die het uiterste van jullie vergen. Via een geheim dossier krijgen jullie opdrachten door, waarvoor jullie diverse vreemde voertuigen moeten besturen om de missie tot een goed einde te brengen. Zo varen jullie met een drakenboot, driften jullie met quads en rijden jullie rond in buggy’s.

Dit arrangement is te boeken vanaf zestien deelnemers. De kosten voor deze activiteit beginnen bij € 55,- per persoon. Meer informatie over de onderdelen, prijzen en catering vind je op de pagina Secret Agent.

Teambuilding activiteit: Alignak

Alignak is de god van stormen, aardbevingen en getijden. In dit teambuilding bedrijfsuitje trotseren jullie dit geweld en strijden jullie tegen elkaar om onderdelen van een totempaal. De uiteindelijke winnaar van het uitje is het team dat de hoogste totempaal bij elkaar speelt

Om het geweld van Alignak te overwinnen is samenwerking vereist. Verschillende teams strijden tegen elkaar, maar ook tegen de elementen van de natuur. Gehuld in een Afrikaans gewaad voeren jullie de meest uiteenlopende activiteiten uit om als winnaar uit de bus te komen. Een greep uit de opdrachten in dit teambuilding bedrijfsuitje:

 • Bouw een tipi
 • Win de drakenbootrace
 • Waterdragen op een quad
 • Headhunting estafette
 • Handboogschieten

Prijzen voor deze teambuilding activiteit beginnen bij € 40,10 per persoon. De prijzen zijn gebaseerd op een groep van minimaal zestien personen. Het uitje is desgewenst uit te breiden met catering. Meer informatie over het teambuilding uitje Alignak vind je hier.

Teambuilding activiteit: Wie is de Mol

Samen met je collega’s kun je bij VVC-Adventure het populaire tv-spel ‘Wie is de Mol?’ naspelen en tegelijkertijd werken aan het groepsgevoel. Het spel draait om het ontmaskeren van De Mol, de persoon die opdrachten op een sluwe wijze probeert te saboteren. Aan jullie de taak om de saboteur te ontmaskeren.

Iedereen krijgt bij aanvang een envelop met daarin een geheime opdracht. Jullie moeten deze opdrachten uitvoeren zonder dat je teamgenoten het in de gaten hebben. Voor De Mol is er natuurlijk een heel speciale envelop…

Tijdens dit sensationele teambuilding bedrijfsuitje rijden jullie op quads, varen jullie met een drakenboot, bouwen jullie een vlot, schieten jullie met een handboog en volgen jullie een fotoroute op een Freecrosser.

De activiteit ‘Wie is de Mol?’ duurt drie uur en kost € 50,-. De prijzen zijn gebaseerd op een minimum van zestien deelnemers. Meer weten over het spel, de prijzen en catering? Bekijk dan de pagina Wie is de Mol.

Catering tijdens jullie teambuilding bedrijfsuitje

De bedrijfsuitjes die gericht zijn op teambuilding bestaan uit diverse activiteiten die de nodige energie kosten. Daarom kun je bij VVC-Adventure ook heerlijk eten en drinken. Niet alleen voeden jullie daarmee de innerlijke mens; een heerlijk diner of een borrel is een goede gelegenheid om de dag uitvoerig te bespreken. Ook onze catering draagt op deze manier bij aan het belangrijke groepsgevoel.

De mogelijkheden op het gebied van catering:

 • Ontvangst. Begin jullie teambuilding (mid)dag goed met koffie of thee met een lekker stuk gebak of verse roomboterkoek. Een geslaagd ontvangst is de helft van een geslaagde teambuildingdag.
 • Lunch. Bij onze lunches kun je kiezen uit een lunchbuffet of high tea. Het buffet bestaat uit diverse broodsoorten, kaas, vleeswaren en zoet beleg. Bij de high tea genieten jullie van heerlijke sandwiches en diverse soorten thee.
 • Borrel. Een borrel is de perfecte manier om een teambuilding bedrijfsuitje af te sluiten. Onder het genot van een drankje en diverse hapjes kijkt u samen terug op een geslaagde dag.
 • Diner. Sluit de teambuildingdag af met een heerlijk diner, dan kunnen jullie bij VVC genieten van een barbecue, plates, een koud/warm buffet, een walking dinner of een Chinese fondue/gourmet.

Wil je meer weten over onze horecamogelijkheden voor tijdens en na de activiteiten? Kijk dan op de pagina Horeca voor meer informatie.

Een uitje dat zorgt voor teambuilding

De teambuilding uitjes van VVC-Adventure zijn met grote zorg samengesteld om een belangrijk doel te bereiken: een hecht team creëren. Wij hebben in elk bedrijfsuitje spannende, uitdagende en grappige activiteiten gecombineerd. Deze combinatie leert jullie om goed samen te werken en plezier te hebben. De balans tussen samenwerken, competitie en plezier zorgt ervoor dat jullie teambuilding bedrijfsuitje een groot succes wordt.

Wij helpen je graag met het samenstellen van het perfecte teambuilding uitje, waardoor jullie als team dichter tot elkaar komen. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch via 036 532 3580.

Teambuilding met VVC Adventure
Soms is het nodig om een keer aan teambuilding te doen. Dit kan een groot aantal verschillende redenen hebben. Misschien botert het niet helemaal tussen bepaalde teamleden, of is het team na een drukke periode moe geworden. De zinnen moeten even verzet worden en dat kan natuurlijk het beste met behulp van leuke teambuilding activiteiten. Daar komt VVC Adventure om de hoek kijken. Wij hebben het grootste aanbod aan bijzondere teamuitjes en activiteiten voor je klaarstaan. Of je nu aan team building wil doen met een inspannend, actief uitje, of juist met een uitje waarbij iedereen lekker kan ontspannen, bij ons behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Kom hiervoor met je team naar ons speciale terrein in Almere, of laat ons bij jullie langskomen voor een bijzondere dag.

De mogelijkheden bij VVC Adventure
Bij VVC Adventure kun je altijd een teamuitje op maat plannen. Wij zorgen ervoor dat je lekker aan de slag kunt gaan zijn allen met leuke teambuilding activiteiten en even kunt vergeten wat er allemaal speelt. Af en toe is er even een reset nodig, of is het fijn om de mensen van je team eens van een andere kant te leren kennen. Met een beter begrip van elkaar en elkaars beweegredenen is het nog fijner om met elkaar samen te werken. Samen een tipi bouwen en daarbij geheel op elkaar vertrouwen? Of juist eens lekker uitleven met een sportief evenement waarbij jij alle onderdelen kunt kiezen? We kunnen het je zo compleet mogelijk aanleveren als je maar wil, maar het is daarbij ook altijd mogelijk om zelf je input te geven.

Het belang van teambuilding
Soms functioneert een team al heel goed, maar is het prettig om door middel van team building de motor nog soepeler te laten lopen. Wij hebben bij VVC Adventure vele jaren ervaring met het organiseren van bijzondere teamuitjes. We gaan er graag voor zorgen dat ook jij en je team een topdag beleven, waardoor je als team nog dichter tot elkaar komt. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden van teambuilding activiteiten voor je personeelsuitje met ons te bespreken.