Nieuws

Voucher regeling bij Annulering

6 April 2020

Voucher regeling bij annulering voor recreatiebedrijven Alle recreatieondernemingen in Nederland, aangesloten bij de brancheorganisatie Bron Hiswa -  RECRON, hebben vanwege de uitzonderlijke en onvoorziene situatie die het gevolg is van de verspreiding van het Corona virus (Covid 19 virus) per 13maart 2020 de op hun overeenkomsten toepasselijke annuleringsvoorwaarden aangepast. De redelijkheid en billijkheid die bij de uitvoering van overeenkomsten een belangrijke rol spelen, vragen in deze uitzonderlijke en onvoorziene situatie om passende en redelijke oplossingen voor de problemen waarvoor ondernemingen zich gesteld zien. In verband daarmee zijn door alle ondernemingen in de recreatiesector maatregelen genomen, waaronder ten aanzien van annuleringen De recreatiesector heeft voor alleannuleringen vanaf 13maart 2020, én die vallen onder de navolgende voorwaarden, én in ieder geval voor de gevallen dat nakoming van de overeenkomst door de onderneming en/of de consument niet (meer) mogelijk is, een recreatievoucher ontwikkeld,die een waarde vertegenwoordigt waarmee een nieuw verblijf geboekt kan worden bij de recreatieonderneming waar is geannuleerd.

Bedrijfsuitje 100 personen - Leuk, Spectaculair en Actief

2 April 2020

Een bedrijfsuitje organiseren voor 100 personen is lastig. De wensen zijn vaak verschillend. Heb je allemaal durfals in je team of is het een mix. De Meerkamp geschikt voor 100 personen. Elke activiteit van dit bedrijfsuitje duurt een half uur, zo kan je 6 tot 8 verschillende activiteiten uit kiezen.

Bedrijfsuitje Activiteiten

18 Maart 2020

Een dagje een bbq workshop doen is momenteel het meest geboekte bedrijfsuitje. Want wie wil er nu niet in onze grote outdoorkeuken aan de gang met de Kamado's of Rookovens. Je leert de lekkerste gerechten te maken.

bedrijfsuitje actief

17 Maart 2020

Met je collega's werk je altijd met plezier op het werk. Een bedrijfsuitje organiseren is dan ook heel leuk om te doen met het hele team. Wij gaan graag voor je aan de slag om het juiste Lees meer »

Bedrijfsuitje - Groepsuitje - Vrijgezellenfeest Corona virus

11 Maart 2020

Update naar aanleiding van de persconferentie op 31 maart om 19:00 uur.
De nieuwe maatregel tot 1 juni geen grote events blijkt op dit moment niet van toepassing te zijn op ons bedrijf. Bron Telegraaf Groepsuitjes geboekt tot 28 april Wij begrijpen ook dat je op dit moment je geboekte uitje niet wil laten doorgaan om verschillende redenen.

Groepsuitje reserveren

4 Februari 2020

Een Groepsuitje Reserveren hoe gaat dit: Groepsuitje (geen bedrijf) zoals vriendenuitje of vriendinnen uitje, Lees meer »

Slipcursus indeling cursus

9 December 2019

De slipcursussen worden bij ons gegeven op basis van 3 cursisten per auto die elkaar onderling aflossen met achter het stuur te zitten. Bij andere aanbieders is dit 3 tot 4 cursisten per auto. Veel oefenen Tijdens het rijden van 1 ronde op het circuit kom je 2 slipvlakken tegen.

Leuke activiteiten

15 Juli 2019

Motorspektakel een leuke activiteit
Voor iedereen die zich meester wil voelen op een quad of in een 4x4, een buggy, een Ferrari of een heel ander voertuig. Voor helden op wielen en helden op sokken. Voor spanning én voor je eigen ontwikkeling. Jouw rijvaardigheid. Jouw behendigheid.

Drakenboot huren - verhuur

11 Juli 2019

Wij hebben 2 drakenboten in de verhuur. Wij verhuren de drakenboot aan , bedrijven, groepen, hotels, campings en evenementenbureau’s. De drakenboten worden geleverd op elke gewenste dag en tijdstip op lokatie in heel  Nederland. Drakenboot huren met stuurman U kunt bij ons de drakenboot huren inclusief een stuurman die ook voor de begeleiding van de groep zorgt Verhuur drakenboot en meer Naast de verhuur van 1 of 2 drakenboten kunt u de dag compleet maken met andere activiteiten zoals het letterpakkenspel, XXL games, sumo worstel etc. Vraag naar de mogelijkheden! Tarieven verhuur drakenboot Voor een dagdeel betaald u € 600,00 per boot incl.

BBQ workshop oktober

7 Juli 2019

Ook in de maand oktober kan je bij ons een bbq workshop volgen.  Overdekte veranda's met gaskachels en houtkachels zorgen voor een behaaglijke omgeving. Bbq workshop in de maand Oktober De Black Bastard bbq workshop organiseren wij ook in de maand oktober. Lekker buiten, vuurtje aan volg in de maand oktober een bbq workshop Deze barbecue workshop is er voor elke doorgewinterde BBQ fanaat die gans het jaar door zijn geliefde BBQ wil gebruiken. Liefst 100 vierkante meter buitenkeuken.

Getoond 1–10 van 3481234567...3435