Nieuws

Adverteren op onze website

14 Februari 2019

We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om op de website van VVC-Adventure te adverteren. Deze website scoort namelijk goed bij Google op algemene zoekwoorden als: Bedrijfsuitje - Vrijgezellenfeest - Groepsuitje - Kookworkshop - Teamuitje. 95% van al onze arrangementen voeren wij zelf uit dus adverteren op onze website gaat helaas niet maar een samenwerking is wel mogelijk. Samenwerking met VVC-Adventure, Wij plaatsen op onze website uw arrangement met alle info, foto's en eventueel video presentatie. Wanneer onze klant interesse heeft nemen we contact met jullie op.

Offroad rijden voor 2 personen

19 Januari 2019

Offroad rijden voor 2 personen Je kan bij ons offroadrijden vanaf 1 persoon, maar met 2 personen een offroad cursus boeken is natuurlijk een stuk gezelliger. Het offroad rijden in de Landrovers gebeurt op basis van 2 cursisten in 1 auto. Je wisselt elkaar steeds af achter het stuur. Op het moment dat je niet achter het stuur zit leer je natuurlijk ook. Offroad uitje voor 2 personen Op onze locatie kan je perfect offroad rijden we hebben genoeg route's om het spannend te maken.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam

12 December 2018

Bedrijfsuitjes ideeën voor Amsterdam. Ben jij nu degene die een leuk bedrijfsuitje moet organiseren? Maar weet je niet waar je naar moet kijken en wat nou echt leuk is om te doen. Waarom verder zoeken, je kan het ook uit handen geven.

Bedrijfsuitjes in Utrecht soprtief of indoor

12 December 2018

Bedrijfsuitje in Utrecht. De stad Utrecht ontdekken kan op vele manieren. Je kunt er naar toe gaan om lekker te wandelen en zelfstandig de stad ontdekken, een rondvaart door de stad nemen met een hapje en een drankje. Er zijn zo heel veel leuke activiteiten die je met het bedrijf kan kiezen. Alleen hoe combineer je dat allemaal om een zo compleet mogelijke ervaring te krijgen van de stad.

Slipcursus kado - kadobon

25 Februari 2018

Een slipcursus kado doen is niet alleen een nuttig leerzaam kado maar ook een hele leuke ervaring om iemand kado te doen.

Slipcursus 17 jaar

25 Februari 2018

Jongeren veroorzaken vaker verkeersongelukken, dit komt door gebrek aan ervaring. Vanaf 17 jaar mag je examen doen bij het CBR. Tot je 18e jaar moet je begeleid worden door een coach. Op deze manier doe je veilige rij-ervaring op.

Slipcursus Tips & Weetjes

5 Januari 2018

Locatie Slipschool Onze Slipschool is gevestigd op de Bolderweg 42 1332 AW Almere. De slipschool heeft 2 verschillende slipbanen: Natte baan: Een circuit met verschillende slipvakken de gladheid verschilt per slip vlak Asfalt: Slipcursus met de Skidcar. Uniek in de Benelux. Eerste keuze opleiding instituten
Slipcursus met auto's van VVC Op de natte baan maak je gebruik van onze Volkswagen Golf op verzoek ook automaat Tijdens de skidcarcursus maken we gebruik van de Suziki Swift

Mag ik iemand meenemen in de slipauto Gasten zijn welkom en mogen naar je kijken, foto's maken of een leuk filmpje maken. Helaas is het niet mogelijk om de gasten mee te laten rijden in de slip auto's.

Bedrijfsfeest

29 Mei 2017

Een bedrijfsfeest creëert veelal goodwill bij de werknemers. Het bedrijf laat namelijk zien haar personeelsleden te waarderen.

Overheerlijke Spareribs

23 Mei 2017

Amerikaanse barbecuerestaurants verrijzen buiten de VS. In Londen, Parijs, Berlijn en ook in Nederland zien we ‘smokehouses’ de deuren openen voor het publiek. Bezoekers maken kennis met beef brisket, pulled pork en beefribs, waarbij de rooksmaken mede door het gebruik van allerlei soorten houtsnippers een rol spelen. Ultimate Barbecue Experience Op ons overdekte bbq plein staan de kamado's ovens en de rookovens. Een sateetje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de bbq maar wij gaan graag een stapje verder.

Activiteiten Amsterdam

28 April 2017

Activiteiten omgeving Amsterdam

Op nog geen 40 kilometer afstand van Amsterdam begeeft ons activiteiten centrum. Op dit centrum kan je kiezen uit wel 150 indoor en outdoor activiteiten.

Getoond 1–10 van 3351234567...3334