Nieuws

Autorijles Almere Coronavirus Proof

26 Mei 2020

Zeker tijdens je eerste autorijles moet er wel eens ingegrepen worden (denk aan een stuur ingreep)  (of hulp bij het schakelen) door de auto rij instructeur.  En dat is nu net wat je tijdens het Coronavirus moet voorkomen.
Veilig op Weg B.V. De rijlessen worden verzorgt door rijschoolLees meer »

1,5 meter maatregel

8 April 2020

Het eventuele voorwerk Voor het evenement begint, stuur je gasten een brief met een korte uitleg zodat hun weten dat wij de 1,5 meter maatregelen uitvoeren. Bijvoorbeeld bij ontvangst meld 1 persoon zich op de receptie en wij begeleiden de groep meteen naar hun ontvangstruimte. En dan heb ik zin in koffie of in een drankje Die krijg je meteen in een take away beker of een petfles frisdrank die je meteen meeneemt naar jullie ontvangstruimte. WE heten jullie dan welkom en geven dan uitleg welke voorzorgmaatregelen wij hebben genomen. Hoe moet je de ontvangstruimte zien Wij hebben meerdere horeca gelegenheden op het terrein zodat elke groep zijn eigen ontvangstruimte heeft.

Voucher regeling bij Annulering

6 April 2020

Voucher regeling bij annulering voor recreatiebedrijven Alle recreatieondernemingen in Nederland, aangesloten bij de brancheorganisatie Bron Hiswa -  RECRON, hebben vanwege de uitzonderlijke en onvoorziene situatie die het gevolg is van de verspreiding van het Corona virus (Covid 19 virus) per 13maart 2020 de op hun overeenkomsten toepasselijke annuleringsvoorwaarden aangepast. De redelijkheid en billijkheid die bij de uitvoering van overeenkomsten een belangrijke rol spelen, vragen in deze uitzonderlijke en onvoorziene situatie om passende en redelijke oplossingen voor de problemen waarvoor ondernemingen zich gesteld zien. In verband daarmee zijn door alle ondernemingen in de recreatiesector maatregelen genomen, waaronder ten aanzien van annuleringen De recreatiesector heeft voor alleannuleringen vanaf 13maart 2020, én die vallen onder de navolgende voorwaarden, én in ieder geval voor de gevallen dat nakoming van de overeenkomst door de onderneming en/of de consument niet (meer) mogelijk is, een recreatievoucher ontwikkeld,die een waarde vertegenwoordigt waarmee een nieuw verblijf geboekt kan worden bij de recreatieonderneming waar is geannuleerd.

Bedrijfsuitje 100 personen - Leuk, Spectaculair en Actief

2 April 2020

Een bedrijfsuitje organiseren voor 100 personen is lastig. De wensen zijn vaak verschillend. Heb je allemaal durfals in je team of is het een mix. De Meerkamp geschikt voor 100 personen. Elke activiteit van dit bedrijfsuitje duurt een half uur, zo kan je 6 tot 8 verschillende activiteiten uit kiezen.

Bedrijfsuitje Activiteiten

18 Maart 2020

Een dagje een bbq workshop doen is momenteel het meest geboekte bedrijfsuitje. Want wie wil er nu niet in onze grote outdoorkeuken aan de gang met de Kamado's of Rookovens. Je leert de lekkerste gerechten te maken.

bedrijfsuitje actief

17 Maart 2020

Met je collega's werk je altijd met plezier op het werk. Een bedrijfsuitje organiseren is dan ook heel leuk om te doen met het hele team. Wij gaan graag voor je aan de slag om het juiste Lees meer »

Bedrijfsuitje - Groepsuitje - Vrijgezellenfeest Corona virus

11 Maart 2020

Huidige situatie voor Almere 25-09
 Er is een limiet groepsgrootte van samenkomsten van 50 gasten op het terras of in een Horeca gelegenheid. Het VVC volgt de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus 2 Terrassen en 2 Gebouwen op 3 hectare grond Wij hebben 2 verschillende horeca / ontvangst gelegenheden  en  2 ruime terrassen . Per horeca gelegenheid kunnen we 50 gasten ontvangen. Daarnaast plannen we de groepen zodanig dat wanneer de ene groep weggaat daarna de andere groep weer kan komen nadat alles weer gedesinfecteerd' is.

Persconferentie  18 september 2020 VVC-Adventure heeft verschillende horeca ruimtes verdeeld over 3 afzonderlijke panden.

Groepsuitje reserveren

4 Februari 2020

Een Groepsuitje Reserveren hoe gaat dit: Groepsuitje (geen bedrijf) zoals vriendenuitje of vriendinnen uitje, Lees meer »

Slipcursus indeling cursus

9 December 2019

De slipcursussen worden bij ons gegeven op basis van 3 cursisten per auto die elkaar onderling aflossen met achter het stuur te zitten. Bij andere aanbieders is dit 3 tot 4 cursisten per auto. Veel oefenen Tijdens het rijden van 1 ronde op het circuit kom je 2 slipvlakken tegen.

Leuke activiteiten

15 Juli 2019

Motorspektakel een leuke activiteit
Voor iedereen die zich meester wil voelen op een quad of in een 4x4, een buggy, een Ferrari of een heel ander voertuig. Voor helden op wielen en helden op sokken. Voor spanning én voor je eigen ontwikkeling. Jouw rijvaardigheid. Jouw behendigheid.

Getoond 1–10 van 3501234567...3435