Nieuws

Zappsport quad rijden voor kinderen

10 Mei 2023

Zappsport quad   Zappsport wedstrijd quad rijden voor kinderen ie zijn de grootste snelheidsduivels: de jongens of de meiden? Dat wordt dit keer bepaald tijdens The Battle Quadrijden. Kinderen van Basisschool De Klimop uit Aalten strijden tegen elkaar op een parcours vol scherpe bochten. Wie pakken de Zappsport-beker?  Zappsport quadrijden voor Kinderen Zappsport organiseert regelmatig een battle quadrijden waar de kinderen het tegen elkaar moeten gaan opnemen. Mirte in Zappsport op de quad Lees meer »

Kruidvat Zomerse Eropuitjes

7 Maart 2023

Spaar nu bij kruidvat een volle spaarkaart en neem iemand gratis mee voor een spannend of leerzaam uitje Slipcursus Kruidvat Zomerse Eropuitjes Een volle spaarkaart levert 100% korting op voor de 2e persoon die je meeneemt na één van de Kruidvat Zomerse uitjes   Quadrijden met 100% korting via Kruidvat Zomerse Eropuitjes Met z'n tweeën quadrijden is natuurlijk leuker dan in je eentje. Heb je een volle Kruidvat Zomerse Eropuitjes kaart dan mag de 2e persoon gratis mee. 2 uur durende Slipcursus. Deze cursus kost normaal € 75,00 met een volle Kruidvat Zomers uitjes spaarkaart mag je dus de 2e persoon gratis meenemen.  Tijdens deze 2 uur durende cursus leer je op tijd een slip aanvoelen en uiteraard ga je ook oefenen om zo snel mogelijk de slippartij te beeindigen.

vrijgezellenfeest met overnachting

9 Februari 2022

Na het vieren van een actief vrijgezellenfeest of mannenuitje is het leuk om met de vriendenclub gezamenlijk te overnachten.

Waar kan ik 4x4 rijden?

2 Februari 2022

Offroad met een 4x4 rijden is een gave ervaring. Dit kan met één van onze Landrovers of met een quad. Een cursus offroad terreinrijden is een leuke activiteit met vrienden of familie.

Wat zijn de gemiddelde kosten vrijgezellenfeest?

2 Februari 2022

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een vrijgezellenfeest? De gemiddelde kosten van een vrijgezellenfeest is afhankelijk hoe lang het mannenuitje of vrouwen uitje gaat duren.

Top 10 vrijgezellenfeest mannen

31 Januari 2022

Ja, het gaat gebeuren! Je beste vriend heeft besloten te trouwen en aan jou de eer om een vrijgezellenfeest voor de mannen te organiseren. Wat gaat het worden, een drank feest of iets waarbij lekker eten centraal staat of juist een super spannende activiteit samen gaan ondernemen. Laat dit een dag worden waar jaren later nog over gepraat wordt, wij hebben in ieder geval een aantal tips , een soort top 10 vrijgezellenfeesten voor mannen groepen samengesteld.

Vrijgezellenfeest kleine groep

31 Januari 2022

Je wilt een vrijgezellenfeest organiseren, maar voor veel activiteiten heb je een grote groep deelnemers nodig. De mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest in kleine groep zal dus minder zijn. Toch is het wel makkelijker om in een kleine groep te boeken.

Uitje voor mannen

26 Januari 2022

Iedereen heeft een andere interesse, maar bij VVC-adventure weten we na jarenlange ervaring wat er het meest gewild is onder de mannen. Gelukkig hebben wij dan ook de grootste speeltuin voor mannen.
Stoere 4x4 Het buiten de banen gaan met een offroad voertuig is mega stoer om te doen. Lekker met een groep vrienden of gewoon met z'n tweeën een leuke dag hebben. Op offroad gebied kan je bij ons quad rijden of met een 4x4 aangedreven jeep door de modder crossen.

Slipcursus met de 2CV club

11 Januari 2022

Slipcursus met eendjes Ter voorbereiding van een spannende reis kwamen 6 deelnemers met hun 2CV op bezoek om een slipcursus te volgen. Wat viel ons op? Ondanks dat de jongste auto bouwjaar 1968 had kan menige moderne auto niet de kunsten uithalen op onze slipbaan dan de enthousiaste deelnemers met hun 2CV. Het ontbreekt de 2CV aan de moderne technieken zoals E.

Bedrijfsuitje hele dag

20 December 2021

Moet je een bedrijfsuitje organiseren voor een hele dag dan kan je kiezen om alles op 1 locatie te regelen of voor de afwisseling 2 organisaties te bezoeken. Bedrijfsuitje hele dag indeling In de ochtend een vergadering of presentatie en in de middag een aantal leuke activiteiten In de ochtend een serieus programma bijvoorbeeld een leerzame slipcursus en in de middag wat fun activiteiten In de ochtend een actief programma en in het middag gedeelte een kookworkshop
Bedrijfsuitje zakelijk
Wij beschikken ook over diverse vergaderzalen zodat vooraf aan het bedrijfsuitje ook iets zakelijks besproken kan worden. Een Actief WKR uitje inclusief vergaderarrangement.

Getoond 1–10 van 3691234567...3637