Nieuws

Slipcursus kado - kadobon

25 Februari 2018

Een slipcursus kado doen is niet alleen een nuttig leerzaam kado maar ook een hele leuke ervaring om iemand kado te doen.

Slipcursus 17 jaar

25 Februari 2018

Jongeren veroorzaken vaker verkeersongelukken, dit komt door gebrek aan ervaring. Vanaf 17 jaar mag je examen doen bij het CBR. Tot je 18e jaar moet je begeleid worden door een coach. Op deze manier doe je veilige rij-ervaring op.

Slipcursus Tips & Weetjes

5 Januari 2018

Locatie Slipschool Onze Slipschool is gevestigd op de Bolderweg 42 1332 AW Almere. De slipschool heeft 2 verschillende slipbanen: Natte baan: Een circuit met verschillende slipvakken de gladheid verschilt per slip vlak Asfalt: Slipcursus met de Skidcar. Uniek in de Benelux. Eerste keuze opleiding instituten
Slipcursus met auto's van VVC Op de natte baan maak je gebruik van onze Volkswagen Golf op verzoek ook automaat Tijdens de skidcarcursus maken we gebruik van de Suziki Swift

Mag ik iemand meenemen in de slipauto Gasten zijn welkom en mogen naar je kijken, foto's maken of een leuk filmpje maken. Helaas is het niet mogelijk om de gasten mee te laten rijden in de slip auto's.

Bedrijfsfeest

29 Mei 2017

Een bedrijfsfeest creëert veelal goodwill bij de werknemers. Het bedrijf laat namelijk zien haar personeelsleden te waarderen.

Overheerlijke Spareribs

23 Mei 2017

Amerikaanse barbecuerestaurants verrijzen buiten de VS. In Londen, Parijs, Berlijn en ook in Nederland zien we ‘smokehouses’ de deuren openen voor het publiek. Bezoekers maken kennis met beef brisket, pulled pork en beefribs, waarbij de rooksmaken mede door het gebruik van allerlei soorten houtsnippers een rol spelen. Ultimate Barbecue Experience Op ons overdekte bbq plein staan de kamado's ovens en de rookovens. Een sateetje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de bbq maar wij gaan graag een stapje verder.

Activiteiten Amsterdam

28 April 2017

Activiteiten omgeving Amsterdam

Op nog geen 40 kilometer afstand van Amsterdam begeeft ons activiteiten centrum. Op dit centrum kan je kiezen uit wel 150 indoor en outdoor activiteiten.

Wat is een goede Escaperoom

19 Februari 2017

Ben je al eens in een escaperoom geweest of moet je de eerste escape room nog bezoeken? Voor het uitzoeken van een goede escaperoom spelen bepaalde factoren een belangrijke rol. Deze factoren bepalen op een escaperoom wel of niet goed is.

Zaal huren Almere

18 Februari 2017

Wat te vieren? Wij hebben de geschikte feestzaal voor u in Almere. Wat te denken van een feestzaal in de jaren 60 stijl, een saloon of een trendy loungetent.

Unieke en originele bedrijfsuitjes

21 Januari 2017

Quadrijden betekent actie en sensatie. Na een hele dag vergaderen raken de meeste mensen verveeld en het gewenste resultaat blijft daardoor uit. Plan een vergaderbreak in om daarna weer met frisse moed de vergadering te hervatten.

Bedrijfsuitje op het water

20 Januari 2017

Op de website van VVC-Adventure zijn er ruim 200 leuke ideeën en tips voor het organiseren van een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje. Een bedrijfsuitje hoeft niet duur te zijn we hebben al leuke uitjes vanaf € 19,50 p.p.

Getoond 1–10 van 3311234567...3334