Nieuws

Slipcursus met de 2CV club

11 Januari 2022

Slipcursus met eendjes Ter voorbereiding van een spannende reis kwamen 6 deelnemers met hun 2CV op bezoek om een slipcursus te volgen. Wat viel ons op? Ondanks dat de jongste auto bouwjaar 1968 had kan menige moderne auto niet de kunsten uithalen op onze slipbaan dan de enthousiaste deelnemers met hun 2CV. Het ontbreekt de 2CV aan de moderne technieken zoals E.

Bedrijfsuitje hele dag

20 December 2021

Moet je een bedrijfsuitje organiseren voor een hele dag dan kan je kiezen om alles op 1 locatie te regelen of voor de afwisseling 2 organisaties te bezoeken. Bedrijfsuitje hele dag indeling In de ochtend een vergadering of presentatie en in de middag een aantal leuke activiteiten In de ochtend een serieus programma bijvoorbeeld een leerzame slipcursus en in de middag wat fun activiteiten In de ochtend een actief programma en in het middag gedeelte een kookworkshop
Bedrijfsuitje zakelijk
Wij beschikken ook over diverse vergaderzalen zodat vooraf aan het bedrijfsuitje ook iets zakelijks besproken kan worden. Een Actief WKR uitje inclusief vergaderarrangement.

Wat is een leuk bedrijfsuitje?

24 November 2021

Collega’s kunnen verschillende ideeën hebben over wat een leuk bedrijfsuitje is. Maar de motivatie is meestal hetzelfde, samenkomen en contact maken. Een ontmoeting buiten de werkvloer om elkaar beter te leren kennen.

Vrijgezellenfeest georganiseerd door vrienden

17 November 2021

Vrijgezellenfeest georganiseerd door vrienden Gaat jouw vriend binnenkort trouwen en lijkt je het leuk om een vrijgezellenfeest voor hem te organiseren dan heb je best een uitdaging. Hechte vrienden groep of..

4x4 rijden

17 November 2021

4x4 rijden is leuk om te doen, het beste is eerst een 4x4 training te volgen want ga je met je eigen auto rijden en het gaat mis dan heb je meteen veel schade aan de auto. 4x4 leren rijden bij VVC Adventure Je kan een 4x4 training volgen van 2 uur je leert dan alle technieken van het offroad rijden. Meer weten? Klik dan op onze 4x4 rijden pagina.

Slipcursus een leerzaam bedrijfsuitje

31 Oktober 2021

Pas op Slipgevaar – De Herfst komt eraan De dagen worden korter, de temperaturen lager we zien nu nog groene bladeren aan de bomen maar over een paar weken zijn ze kaal en liggen er veel bladeren op de grond. Bladeren op het wegdek betekend minder grip Is het asfalt schoon dan hebben de banden veel meer grip dan wanneer er bladeren liggen. Dat betekent dat je de snelheid van de auto moet gaan aanpassen maar ook je rijgedrag. Slipcursus een nuttig Bedrijfsuitje Elk jaar wordt het moeilijker om bedrijfsuitjes te verzinnen. Autorijden doet bijna iedereen dagelijks dus met dit Lees meer »

Bedrijfsuitje 5 personen

21 Oktober 2021

Een bedrijfsuitje organiseren voor 5 personen of minder is niet eenvoudig. De meeste bedrijfsuitjes zijn te boeken vanaf minimaal 10 deelnemers. Om deze reden zijn wij bij VVC Adventure om tafel gegaan, waarom zouden de bedrijfsuitjes altijd in zulke grote groepen gehouden moeten worden? Bij ons is het niet nodig om bedrijfsuitjes te organiseren voor ontzettend grote groepen, dit is bij ons ook mogelijk in kleinere groepen voor bijvoorbeeld 5 personen of minder.

Waar kan je een slipcursus volgen

19 Oktober 2021

Slipcursus Almere VVC-Adventure op de Bolderweg 42 te Almere heeft 2 slipbanen. Er is keuze uit liefst 9 verschillende slipcursussen. Slipcursus op de klassieke manier, op de natte baan. De slipbaan bestaat uit een ovaal baan tijdens het rijden van 1 ronde kom je 2 verschillende slipvakken tegen. Deze worden glad gehouden door water op de baan te spuiten.

9 Quads gestolen in Almere

7 September 2021

Op 21-08-2021 zijn er 9 quads gestolen. Wij loven een beloning uit van € 2000,00 voor de tip die er voor zorgt dat de quads weer teruggevonden worden. € 2000,00 voor de juiste Tip
Op 24-08 zijn er 4 quads gezien en gefilmd vanuit de Doerianstraat met zicht op de Pasar Malamstraat. Ze reden richting Madrona appertementen complex. 2 uur later reden ze weer terug langs de Doerianstraat richting Sieradenweg.

slipcursus review

28 November 2020

slipcursus review VVC Almere 4,4 Sterren Peter (04-05-2019) Veiliger leren autorijden? Hier leer je het! Bij dit opleidingsinstituut leer je beter auto te rijden. In feite een aanvulling op het standaard rijbewijs. Je leert er uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens noodstopsituaties. Praktijk vindt plaats op de zeer ruime slipbaan met verschillende onderdelen. Een prima combinatie van theorieles en praktijk.

Getoond 1–10 van 3611234567...3637