plat door de bocht met de carver

5x race plezier: 4x4 - quad - carver - minibikes en motorped

Lees meer
4x4 cursus in Almere

Ter voorbereiding voor 4x4 reis Afrika of gewoon voor de fun

Lees meer
Spectaculaire uitglijders

Bekend van tv geen water of blubber, veiligheid voorop!

Lees meer
quad experience 4 parcoursen

Driften, Trail, Hindernis en Snelheid parcours

Lees meer
Slipcursus 1 e keuze politiekorpsen

9 verschillende rijvaardigheids trainingen

Lees meer
supercars rijden

Porsche 911 - Carver - Ferrari

Lees meer
Motorfiets trainingen

Kneedown - Slipcursus - Trail

Lees meer

Solo uitjes

1306 reviews 9,1 / 10

Leuke uitjes voor 2 personen

Zin om iets leuks te doen? Dan ben je bij VVC Adventure aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan leuke actieve uitjes. Met ons ruime assortiment uitjes, hoef je je nooit meer te vervelen. Laat je verrassen door onze leuke uitjes  Solo uitjes boek je ook al vanaf één persoon. Van quad rijden , slipcursus, terreinrijden tot een bbq workshop.

Leuke activiteiten
Heb je een cadeaubon en wil je deze verzilveren voor één van onze leuke activiteiten ? Zoek het betreffende uitje en klik op de knop Direct reserveren. Verzilver daarna je cadeaubon en geniet van het uitje.

Actieve uitjes

SweepAway is ons meest actieve uitje. In totaal moet je 9 hindernisbanen overwinnen. Dit uitje zit vol met actie, bloopers en heel veel fun.

Leuke actieve uitjes voor kinderen

We hebben verschillende actieve uitjes voor de kids. U heeft de keuze uit een quad uitje, survival uitje, outdoor uitje en het Sweepout uitje. Meer informatie over onze kinderfeestjes.

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Leuke actieve uitjes met je vriendinnen

Ook voor vriendinnen organiseren we leuke actieve uitjes voor 2 of meer personen. Het nummer 1 uitje is op dit moment Gooische Vrouwen. Meer informatie over onze vriendinnen uitjes.

Familie uitjes

De meerkamp is uitermate geschikt als familie uitje. Bij het meerkamp uitje mag je namelijk zelf de activiteiten uitkiezen. Ook de kinderen kunnen aan deze actieve uitjes meedoen.

Actieve uitjes voor mannen

Slipcursus, terreinrijden, quadrijden zomaar wat stoere en actieve uitjes die de mannen aanspreekt. Wil je nog een spectaculairder uitje boek dan het Motorspektakel inclusief Porsche rijden en Carverrijden

Leuke acteive uitjes voor 2 personen

Wil je graag samen op stap? We begrijpen dat het best lastig is om iedere keer weer iets leuks te verzinnen. Daarom boek je onze solo uitjes ook als leuke uitjes voor 2 personen. We hebben verschillende leuke uitjes voor 2 zoals een slipcursus, een cursus terreinrijden maar ook SweepAway is een geschikt uitje voor 2. Laat je verrassen door ons aanbod leuke uitjes voor 2.

Originele uitjes in Nederland

Op deze pagina krijg je een overzicht van verschillende originele leuke uitjes in Nederland. Een wel heel origineele uitje is Gooische Vrouwen. Voor dit leuke uitje moet je minimaal met 7 deelnemers zijn. Een bijzonder leerzaam uitje zijn onze anti-slipcursussen.

Leuke en actieve uitjes voor 2 of meer personen

Sweep Away is het meest actieve uitje. Dit uitje kan je doen in je eentje, maar het is nog leuker als een uitje voor 2. Of ga je met een team van minimaal 8 deelnemers strijden tegen een ander team?

Leuke actieve uitjes voor 2 volwassenen

De meeste activiteiten zijn voor volwassenen, voor de slipcursus en het terreinrijden heb je immers een rijbewijs nodig. Het is mogelijk tot 4 deelnemers je in te schrijven. Ben je met meer dan 4 deelnemers dan kan je een op maat gemaakt uitje samenstellen.

Top Uitjes

De top 3 uit onze uitjes zijn: Slipcursus, Terreinrijden en de Barbecue Workshop

Actieve uitjes in Almere

Al onze activiteiten vinden plaats op ons circuit in Almere. Dit bestaat uit een stratencircuit, Slipbanen , diverse offroad parcoursen en de horeca gebouwen.

Uniek uitje

Ben je op zoek naar een unieke belevenis boek dan ons Porsche arrangement. Deze experience duurt 3 uur en bestaat uit de activiteitem Slipcursus, Quadrijden en zelf rijden in een Porsche 911

Outdoor uitje

We hebben diverse offroad outdoor uitjes zoals de cursus terreinrijden, quadrijden en het motorspektakel.

Originele uitjes voor 2 personen

Origenele en actieve uitjes zijn de ideale manier om samen met 2 personen een activiteit te ondernemen waarin actie, adrenaline en uitdaging centraal staan. Kies uit meer dan 150 verschillende actieve activiteiten. Bekijk direct onze actieve en avontuurlijke uitjes of neem voor meer informatie contact met ons op. Één van ons meest geboekte actieve uitjes is het Terreinrijden.

Bekijk al onze uitjes te boeken vanaf 1 deelnemer