plat door de bocht met de carver

5x race plezier: 4x4 - quad - carver - minibikes en motorped

Lees meer
4x4 cursus in Almere

Ter voorbereiding voor 4x4 reis Afrika of gewoon voor de fun

Lees meer
Spectaculaire uitglijders

Bekend van tv geen water of blubber, veiligheid voorop!

Lees meer
quad experience 4 parcoursen

Driften, Trail, Hindernis en Snelheid parcours

Lees meer
Slipcursus 1 e keuze politiekorpsen

9 verschillende rijvaardigheids trainingen

Lees meer
supercars rijden

Porsche 911 - Carver - Ferrari

Lees meer
Motorfiets trainingen

Kneedown - Slipcursus - Trail

Lees meer

Solo uitjes

1040 reviews 9,1 / 10

Solo uitjes zijn vanaf een persoon te boeken. U heeft onder andere keuze uit onderstaande actieve uitjes.

Cadeaubon
Heb je een cadeaubon en wil je deze verzilveren voor een solo uitje? Zoek het betreffende uitje en klik op de knop Direct reserveren. Verzilver daarna je cadeaubon.

Actief uitje

SweepAway is ons meest actieve uitje. In totaal moet je 9 hindernisbanen overwinnen. Dit uitje zit vol met actie, bloopers en heel veel fun.

Leuke uitjes voor kinderen

We hebben verschillende leuke uitjes met de kids. We hebben de keuze uit een quad uitje, survival uitje, outdoor uitje en het Sweepout uitje. Meer informatie over onze kinderfeestjes.

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Leuke uitjes met je vriendinnen

Ook voor een groepje vriendinnen organiseren we leuke uitjes. Het nummer 1 uitje is op dit moment Gooische Vrouwen. Meer informatie over onze vriendinnen uitjes.

Familie uitjes

De meerkamp is uitermate geschikt als familie uitje. Bij het meerkamp uitje mag je namelijk zelf de activiteiten uitkiezen. Ook de kinderen kunnen aan deze uitjes meedoen.

Mannen uitje

Slipcursus, terreinrijden, quadrijden zomaar wat stoere en leuke uitjes die de mannen aanspreekt. Wil je nog een spectaculairder uitje boek dan het Motorspektakel inclusief Porsche rijden en Carverrijden

Leuk uitje voor 2 personen

Onze solo uitjes kan je natuurlijk ook voor 2 personen boeken. We hebben verschillende leuke uitjes voor 2 zoals een slipcursus, een cursus terreinrijden maar ook SweepAway is een geschikt uitje voor 2.

Originele uitjes in Nederland

Op deze pagina krijg je een overzicht van verschillende originele leuke uitjes in Nederland. Een wel heel origineele uitje is Gooische Vrouwen. Voor dit leuke uitje moet je minimaal met 7 deelnemers zijn. Een bijzonder leerzaam uitje zijn onse anti-slipcursussen.

Actief en leuk uitje

Sweep Away is het meest actieve en leuke uitje. Dit uitje kan je doen in je eentje, maar het is nog leuker als een uitje voor 2. Of ga je met een team van minimaal 8 deelnemers strijden tegen een ander team?