Activiteiten

Kies uit de 150 allerleukste activiteiten: zo wordt jouw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding dag of kinderfeestje zeker een succes! Boek een sportieve, stoere of hilarische activiteit voor jouw uitje en beleef een fantastische dag met vrienden, familie of collega’s. Ga jij een kookworkshop doen met vriendinnen, waarna je lekker lang natafelt met je zelfgemaakte gerechten of voer je hilarische opdrachten uit samen met je collega’s?

 • Activiteiten in alle prijsklassen: vanaf € 6,- per persoon
 • Spectaculaire uitjes voor kinderen en volwassenen
 • Kies een activiteit en boek direct online

Activiteiten voor vrijgezellenfeesten

Gaat een van je vrienden of vriendinnen trouwen? Organiseer dan een spectaculair vrijgezellenfeest met de activiteiten van VVC-Adventure. Zowel voor mannen als voor vrouwen hebben wij te gekke vrijgezellenfeesten, of je nou op zoek bent naar een sportieve activiteit of een hilarisch feest. Je hebt al een superleuk vrijgezellenfeest vanaf € 15,- per persoon. Wil jij de hele dag quadrijden, sumoworstelen en andere hilarische activiteiten uitvoeren of ontsnap je liever uit een escape room door de puzzels op te lossen?

Alle vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Voor een supergezellige avond uit met vriendinnen, zussen en nichten hebben wij de allerleukste activiteiten. Bekijk bijvoorbeeld eens het Gooische Vrouwen vrijgezellenfeest met uitgebreid shoppen, styling en hilarische video-opnames. Zo kun je nog jarenlang nagenieten van de vrijgezellendag. Ook het Superheldin Verkleedfeest is gegarandeerd lachen met gekke activiteiten als schootmobielracen, rolstoel touwtrekken en sumoworstelen.

Vrijgezellenfeesten voor vrouwen

Vrijgezellenfeest voor mannen

Organiseer een vrijgezellenfeest voor je broer, beste vriend of neef die gaat trouwen en kies uit de activiteiten van VVC-Adventure. Dan heb je zeker weten een fantastische dag.

Voor de echte lefgozer is het Jackass vrijgezellenfeest een topidee: met een geblinddoekt gladiatorengevecht en bij het achterstevoren abseilen moet je wel dapper zijn. Is de vrijgezel een adrenaline junkie? Dan is de Paintball Motor action een cool vrijgezellenfeest. Stoere activiteiten als quadrijden, paintballen én een mini motor wedstrijd houden je de hele dag bezig.

Vrijgezellenfeesten voor mannen

Activiteiten voor bedrijfsuitjes

Als teambuilding of gewoon voor de gezelligheid: bij VVC-Adventure vind je de leukste bedrijfsuitjes voor jou en je collega’s. Kies een leuke activiteit en boek direct jouw bedrijfsuitje. Leer samenwerken tijdens een Escape Room Diner en ontsnap samen met je collega’s uit de kamer door spannende raadsels op te lossen. Bij de Meerkamp Competitie kies je zelf welke gemotoriseerde en sportieve activiteiten je onderneemt. Verlaat jouw team als winnaar het bedrijfsuitje?

Alle bedrijfuitjes

Slipcursussen

Je hebt een ruime keuze uit verschillende slipcursussen. Wil jij slippen op een natte baan, leren wat je moet doen bij een klapband, slalommen of slippen met de motor? Bij ons vind je een slipcursus voor elke situatie. Deze activiteiten boek je al vanaf € 32,64 per persoon. Er zijn slipcursus activiteiten voor beginners, gevorderden en motorrijders. Voor een extra uitdaging kies je de slipcursus Skidcar: de instructeur vermindert de weerstand tussen band en wegdek met één druk op de knop en jij moet je hier snel uit zien te redden.

Alle slipcursussen

Activiteiten teamuitje

Een teamuitje is niet alleen heel gezellig, maar je leert ook je collega’s beter kennen. Voor een teamuitje vind je in ons aanbod vele leuke activiteiten als samen opdrachten uitvoeren, raadsels oplossen en racen. Sommige teamuitjes zijn gericht op gezelligheid en plezier, terwijl andere activiteiten er speciaal zijn voor de teambuilding. Ontdek hoe goed jij kunt samenwerken met je collega’s tijdens het bouwen van een vlot of een spannend spelletje Wie is de Mol?

Alle teamuitjes

Kookworkshops

De perfecte biefstuk leren bakken, een Indiaas driegangendiner bereiden of deelnemen aan een grill academy voor de BBQ liefhebber, het aanbod kookworkshops en activiteiten is zeer divers. Samen met familie, vrienden of collega’s je favoriete gerecht leren koken is supergezellig én smakelijk, want na het koken mag je natuurlijk je zelfbereide gerechten opeten. We maken er een fantastische dag van waarbij je leert koken en vervolgens gezellig natafelt.

Alle kookworkshops

Activiteiten voor solo uitjes

Ook wanneer je een leuke activiteit wilt doen in je eentje kun je bij ons terecht. Kies een leuke solo activiteit uit en reserveer direct online. Leer bijvoorbeeld wat je moet doen als het glad is op de weg met een spannende slipcursus of doe mee aan de sportieve SweepAway Run. Voor een activiteit met wat meer adrenaline kies je het Offroad en Tankrijden. Scheur door de bossen op een stoere Segway met rupsbanden, leer de basistechnieken van het quadrijden en een ontwijk hindernissen op een mini bike.

Alle solo uitjes

Activiteiten voor kinderfeestjes

Met de hippe activiteiten voor kinderfeestjes vermaken jouw kind en alle genodigden zich altijd! Kies een superleuk feestje: van stoere en sportieve activiteiten tot creatieve uitjes. De Meerkamp is altijd een succes met uitdagende survival activiteiten en hindernisbanen. Een andere aanrader is het Quadrijden met een behendigheidsrace en een blind parcours waarbij je vriendjes en vriendinnetjes je vertellen hoe je moet rijden.

Alle kinderfeestjes

Cadeaubonnen voor de leukste activiteiten

Doe iemand een activiteit cadeau met een cadeaubon van VVC-Adventure. Je kiest uit bijna zeventig cadeaubonnen met een bedrag vanaf € 25,-. Er zijn bijvoorbeeld cadeaubonnen voor de Sweep Away, slipcursussen, offroad rijden en diverse workshops. Bekijk al onze cadeaubonnen en boek direct een leuke activiteit voor je vader, zus, vriend of collega.

Alle cadeaubonnen

 

 • Sportieve activiteiten
 • Leuke activiteiten met vrienden
 •  Leuke activiteit
 • Activiteiten met Gezin
 • Activiteiten voor Volwassenen
 • Activiteiten Vandaag
 • Activiteiten met Vrienden
 • Activiteiten Almere

Sportieve activiteiten

Sportieve activiteiten zijn altijd leuk om te doen in groepsverband. Één van onze sportieve activiteiten is SweepAway. Dit spel bestaat uit 8 sportieve activiteiten ook wel hindernisbanen genoemd.

 • Activiteit Swingout: Deze sportieve activiteit bestaat uit 7 pilaren waarop je als deelnemer kan staan. Een enorme bal van 70 kg draait in het rond en zal proberen jou van de pilaar af te slaan. Niet alleen een sportieve activiteit maar ook een fun activiteit.
 • Activiteit MegaBalls: Je conditie moet goed zijn om deze sportieve activiteit want je moet via 4 grote ballen springend de overkant weten te halen.
 • GoNuts: Trek een sprint en ren in 1 keer naar de overkant. Onderweg kom je 4 draaiende hindernissen tegen. Met deze sportieve activiteit is de juiste snelheid erg belangrijk.
 • BaseJump: Dit is geen sportieve activiteit maar wel een stoere activiteit. Durf jij van 3 meter hoogte naar beneden te springen?
 • PunchKiss: Boxen kan je een sportieve activiteit noemen maar tijdens dit spel ga je klimmen op een klimmuur en onderweg moet je de bokshandschoenen proberen te ontwijken.
 • DummyRunner: Ren je rot wanneer je nu over sportieve activiteiten praat dan is dit er één van. Eerst moet je over 3 rollende vaten heen lopen daarna moet je met een touw 3 meter overbruggen om daarna weer verder te kunnen.
 • MonkeySpin: Van deze sportieve activiteit word je misschien wel misselijk. Als een dronken man / vrouw leg je het parcours af.
 • Apenkooi: Je slingert jezelf van de ene hindernis naar de andere hindernis.


Leuke activiteiten met vrienden

Op zoek naar leuke activiteiten met vrienden ? Je hebt bij ons de keuze uit 150 leuke activiteiten zowel indoor als outdoor. Het motorspektakel bestaat uit 8 verschillende leuke activiteiten perfect voor een vrienden groep.Altijd als een een slipcursus willen doen met je vrienden ? Niet alleen een leuke activiteit maar ook een activiteit om je voertuigbeheersing op een hoger niveau te krijgen. Terreinrijden als dat geen leuke activiteit voor een groep vrienden is. Met de Landrovers ga je een leuk offroad parcours afleggen. Een spannende maar ook leuke activiteit. Quadrijden is ons meest geboekte activiteit, leuker kunnen we het niet maken. Dit uitje kan je uitbreiden met trialrijden op een motorfiets, E bike chopper, Porsche rijden, Skidcar en driften. Je hoeft alleen nog even de vrienden groep te informeren.

Activiteiten met het gezin

Wil je een aantal activiteiten met het gezin doen dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Je moet wel even rekening houden dat bij een aantal activiteiten een rijbewijs nodig is. In ieder geval hebben we heel wat keuze uit niet motorische activiteiten zoals Sumo worstelen, de SweepAway hindernisbaan, Levend tafelvoetbalspel, ATB trial wedstrijd, Boogschieten, Kruisboogschieten en nog veel meer leuke activiteiten.  Maar heb je geen rijbewijs dan kan je aan de volgende motorische activiteiten meedoen. Quadrijden, Scootmobielrace en Xstremeboarden. Genoeg leuke activiteiten om een sportieve dag samen te stellen.

Activiteiten voor volwassenen

Waar moeten activiteiten voor volwassenen aan voldoen?  Dat is afhankelijk van de samenstelling van de groep. Bij activiteiten voor een  gezelschap waar ook wat oudere bij zitten moet je niet al te sportieve activiteiten uit zoeken. We hebben verschillende activiteiten voor volwassenen. Creatieve Workshops, een leuke bbq workshop activiteit, verschillende diner games maar ook stoere 4x4 offroad trainingen. Na de leuke activiteiten kan je ook bij ons blijven eten. Op het bbq plein kan je kiezen voor de lekkerste gerechten. Elke zaterdag avond is een live entertainment met een zanger.

Activiteiten Vandaag

Op zoek naar activiteiten vandaag ? . We hebben een speciale agenda waar alle uitjes van vandaag maar ook in de toekomst staat vermeld. Voor de activiteiten kan je last minute vandaag inschrijven. Deze leuke activiteiten worden van te voren ingepland. Staat er geen activiteiten vandaag vermeld op de agenda dan zijn ze helaas vol geboekt voor vandaag.Bekijk hier de data van activiteiten vandaag


Activiteiten met vrienden

Activiteiten met vrienden is altijd leuk. Ik zelf organiseer elk jaar een offroad activiteit met vrienden in België. We zijn enorme offroad freaken en daar kan je optimaal terreinrijden of met een quad scheuren. Maar er zijn meer leuke activiteiten met vrienden te doen. Op onze locatie in Almere kan je ook kiezen voor een barbecue workshop, onder begeleiding van een grillmaster ga je allerlei technieken leren om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Op zaterdag avond organiseren we altijd leuke feesten met entertainment, zang en ouderwetse spelletjes. Op het off road terrein in Almere kan je ook prima activiteiten doen met auto's zoals slippen, driften of 4x4 rijden.

Activiteiten Almere

Op zoek naar activiteiten in Almere. Je hebt bij ons keuze uit 150 indoor en outdoor uitjes. Wist je dat wij in Almere het grootste wagenpark hebben op event gebeuren. Wel eens in een Porsche of Carver gereden? Nee ? dan moet je zeker eens langskomen in Almere. Het terrein in Almere is ruim 4 hectare groot al onze activiteiten kunnen daar plaats vinden.


Activiteiten Rotterdam

Op zoek naar activiteiten in Rotterdam ? In Moordrecht vlakbij Rotterdam hebben we een locatie van 1,5 hectare, minder groot als in Almere maar je kan daar de volgende activiteiten doen:

Driften met quad
Quad Bos
Trial motorfiets
Porsche rijden
Buggy Roadrit
Slipcursus
Terreinrijden Motorspektakel
Carver rijden
Foto Naschilderen
Abseilen toren 10 meter
Modern Waterdragen
Handboog schieten
TamTam (Percussie) training
Alignak: Tipitent bouwen
BBQ Workshop: Ananas op de grill
ATB Trial wedstrijd
Bakfietsenrace
BBQ Workshop
Bombardement
Klimmen / Abseilen
Terreinrijden Competitie
Slipcursus Meerkamp
Party Games Night: Ultimate BBQ Experience
Quadrijden
Minimotor
Klimmen / Abseilen
Motorped
Quad behendigheid
Xtreme boarden
Sumoworstelen
Levend tafelvoetbalspel
Blindrijden met Quad
Segway rijden
Rolstoel touwtrekken
Oud Hollandse spelen / XXL games
Waterdragen met de Quad
Wandelende A
Fort Boyard
Headhunt
Swingsteps
Walking Diner
Kruisboog schieten
Handboog schieten
Punch Kiss
Gladiator gevecht
Bungeerun
Kookworkshop Surprise
Flingo Volleybal
Katapult bouwen en schieten
Swingout
Discgolf
Moordspel
Scootmobielrace
Workshop salsa dansen
Chinees drakenboot varen
Monkey Spin
Ligfietsen
Megaballs
Paintballen
Cliffhanger
Rolling Wave
Workshop Schermen
Indoor Party Night Games
Poker Workshop
Kneedown
Scandinavische Kook Workshop
Borrelhapjes Workshop
DummyRunner
Vrijgezellenfeest Delfts blauw schilderen
Vrijgezellenfeest workshop Servetringen pimpen
Vrijgezellenfeest workshop Slippers pimpen
Vrijgezellenfeest Bloemschikken
Vrijgezellenfeest workshop schilderen
Superheld Borat
Superheld Spiderman
Superman
Striptease Act
TopGear
JackAss: Quad snelheid
Zelfgemaakte Goulash soep
Elkaars hoofd boetseren
Workshop Mozaïeken
Scandinavische tipitent
Livar Vink
Zalm
Jackass Gladiator gevecht
Letterpakkenspel
Jackass Helikopterdropping
Jackass activiteiten voor de a.s. bruidegom
Jackass Levend tafelvoetbal
Estafette race met motorped
Quad op snelheid
G/O: Terrein rijden
Gooische Vrouwen Hockey
Gooische Vrouwen Handtas
Gooische Vrouwen Freecross
Gooische Vrouwen Naaldhakken
Gooische Vrouwen Quiz
Venetiaans Maskers maken
Vrijgezellenfeest workshop Sieraden maken
Mannelijk naaktmodel tekenen
Naked Party Games Night
Superheldin Abseilen
Superheldin Scootmobiel race
Superheldin (a.s. bruid) in actie
Sumoworstelen
Kamp op zetten
Ei van columbus
Toolspel vlotbouwen
Zintuigenspel memory
Teambuildingsopdracht
Communicatie spel
Muziek bingo
Foute DJ
Ik hou van Holland spel
Ik hou van Holland drankarrangement
Hole in the wall
Snowdip
The Voice of Denmark
Zing mee met Hazes
Drank arrangement
Visagie Workshop
Stormbaan
OPTIONEEL: Party Games Night
Skidcar
Slipcursus
Ongevallen simulator
Stoel en spiegelafstelling
Range Rover Sport V8
Gooische vrouwen filmscript
Grease auditie
Dienblad pimpen
Behendigheid met motor
Rijvaardigheid met eigen motor
Slippen met de motor
Slalom
Uitwijken
Biefstuk bakken
Jongens tegen de Meisjes
I love Holland
DJ
Noodstop
Amsterdams café
Dancing with the Stars
Lara Croft
Bungeerun Superwoman
Wandelende A
Minute to win it
Schiet Bassie van de fiets
Wie ben ik
Achterwielslip
Uitwijk manoeuvre
Remoefening
Y oefening
Remmen en uitwijk oefening
Onder en overstuur
Correctie voorwielslip
Oefeningen op vervuild wegdek
Remoefening met Skidcar
Oefeningen op ijzel
Oefeningen op sneeuw
Certificaat
Free Crosser
Percussie Workshop
Kinderpaintball
GoNuts
Slipcursus in de winter
Offroadcursus in de sneeuw
So Tasty Winter Barbecue
Plat door de bocht
Snow Expeditie H2
Porsche Ralley
Biatlon variant
WK in de winter?
Binnen activiteiten
Workshop Gluhwein maken
Winter Small Bites
1/3 Comfort Vergaderarrangement
2/3 Dagdeel incl. Lunch
Vergaderen incl. Dinér
Vergaderen incl. dinér
Slipcursus
Non-Stop proef
Ferrari rijden
Monkey Spin Run
Rolling Wave Run
Punch Kiss Run
Cliffhanger Run
Go Nuts Run
MegaBalls Run
Jumprun run
Dummy runner Run
Catering FortEiland
Locatie Fort Eiland
Overnachting Almere Haven
Overnachting Almere Strand
Overnachting TipiTenten
Offroad rijden in Belgie
Teambuilding in Almere
Landhuis voor lunch of diner
Loungeboot
3 of 4 gangen diner
BBQ Donut
Boathouse
Aignak
Roadrit met de Tuk Tuk
Bedrijfsuitje Zeepkisten race
Bedrijfsuitje tower siege
Bedrijfsuitje Bouwer
Bedrijfsuitje Groene energie
Bedrijfsuitje Ecologische uitdaging
Herrie in de Keuken
Jeep rijden
Karaoke
Wie is de mol?
Ik Hou van Holland op locatie
Jongens VS Meisjes
Expeditie Robinson
Secret Agent op locatie
Minute to win it op locatie
Alignak op locatie
Scooterrijden
Motorped
Klimmen/abseilen
Quad rijden op snelheid
ATB trial
Bakfiets race
Quadrijden
Minimotor
Xtremeboarden
Sumoworstelen
Levend tafelvoetbalspel
Blindrijden met Quad
Segway rijden
Rolstoel touwtrekken
Tankrijden
Lipdub
Fort Boyard
Waterdragen met Quad
Kruisboog schieten
Handboog schieten
Gladiator gevecht
Quad behendigheid
Scootmobiel race
Swingstep
Discgolf
Bungeerun
Headhunt
Party I love Holland
Escape room
Portret Schilderen
Sloepvaren
Dinér Herrie in de keuken
Detective school
Small Bites
beroemde Steaks
Disco Dansen
De langste adem
Olifantenmars
Keeper
Loopneus
En nog veel meer
Koekjes monster
Fake bungeesprong
XXL Escaperoom
Piemel Pimpen
Bonbons maken
Karaoke & Lipdub
Paaldansen
BBQ plein en Fun
Terreinrijden
4x4 Terreinrijden
Vlot Bouwen 4x4 expeditie
Expeditie Varen
Expeditie abseilen
Workout Freecross
De Freecrosser
Kookstudio
Teamvlag maken
Touwtrekken
XLL Jenga
Waterrace
3 Opdrachten
Pulled Pork
Vis Roken
Spareribs
Hamburgers
Steak
Verse Pasta
AntiPasti
4 gangen
Pavlova
Bingo op de Titanic
Entertainment
Op het matje
Banaan varen
Verkeerstest
Rollenspel
Scampi Garnalen
Moink Balls
Zalm roken
Lamskotellet
Kaasfondue
Lunch gerechten
Roti
Yarte Tatin
Pulled Chicken Nachos
Slipcursus
Terreinrijden in Den haag
Quadrijden Den Haag
Auto op kop in Den Haag
B.A. de klos
Injecteren & Pekelen
Picanhavlees
XL Escaperoom
Outdoor koken
Quadrijden in Rotterdam
Offroadrijden
Driftcursus
Sopie
Snert
Fikkie Stoken
Sneeuw garantie
Aprés Ski Party
Ofyr
Black Bastard
High Tea
Tas pimpen
High Tea
Restaurant de Overburen
Flevokar in de Natuur
Restaurant Sluizer
Café Restaurant Schlemmer
Restaurant XO
Grand Diner Café \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'t Boterhuis
Grand Café Restaurant Biblio
Best Western Hotel Baars
Swing of Sea
Hanging Doors
Zelf patat maken
4x4 Teambuilding
BBQ Basic Gouda
Bavette
Flammkuchen
Raclette Burger
Tartifilette
Smoked Ham
Sauzen & Chutneys
Paintball Duel
Toffe Gadgets
De Opdracht
Locaties
Traditioneel diner
Wonton voorgerecht
De Veiling
Pub Quiz
Muziek Quiz
Sport Quiz
Chopper Toer
Barbecue Snow € 38,50 p.p.
Virtual Reality
Skelter of Superbike
Drift Bike
Sodi Kart
Latin American Streetfood
Snorfiets
Swingtrike
Trabant rijden
Legerjeep
E-Chopper
Fatmax
Lasergame
Upgrade met Goochelaar
Action Schietbaan uitje
Ninja Warrior
Sweeper
Kookworkshop met teambuilding