Verjaardagscadeau

De meest originele en uitdagende verjaardagscadeaus vind je bij VVC-Adventure. Met een dag vol spanning en actie kan je jouw vrienden een cadeau geven om nooit te vergeten. Zo is het mogelijk om cadeaubonnen te geven voor activiteiten zoals een slipcursus, rennen over onze SweepAway-stormbaan of rijden in een Porsche. Ook kan je de jarige waardebonnen van onder andere € 25,-, € 50,- en € 100,- schenken. Zo kan hij zelf uit de honderden uitjes van VVC-Adventure één of meerdere feestelijke activiteiten kiezen. Bij VVC-Adventure vind je verjaardagscadeaus voor onder andere:

Direct een verjaardagscadeau uitzoeken

Verjaardagscadeau tips

Geen idee wat je de jarige voor cadeau moet geven? Zit je met je handen in het haar en heb je het gevoel dat je de alle cadeautips al hebt doorgespit? Met een cadeaubon van VVC-Adventure geef je meer dan ‘gewoon een leuk kado’: dit zijn onvergetelijke cadeaus voor zowel mannen als vrouwen, die je in alle gevallen nog samen met de jarige kan beleven ook! Hierdoor weet je zeker dat je de jarige verblijdt met een persoonlijk, origineel en exclusief cadeau.

Verjaardagscadeau voor haar

Vind een verjaardagscadeau voor je vrouw of vriendin bij VVC Adventure. Het is soms niet gemakkelijk om een leuk verjaardagscadeau voor haar te vinden, maar met ons ruime aanbod vind je altijd een gave activiteit die ze in haar eentje, samen met jou of met vriendinnen kan doen. Kies bijvoorbeeld voor een spannende escaperoom, een leerzame én smakelijke kookworkshop of een handige slipcursus.

Cadeau voor hem

Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau voor je man of vriend, maar weet hij zelf niet wat hij wil? Bekijk dan eens onze stoere en sportieve activiteiten die hartstikke leuk zijn als presentje. Een bloedstollend moorddiner met vrienden, een middag offroad crossen of een uur rondrijden in een luxe Porsche is het perfecte cadeau voor hem!

50e verjaardag

Voor de Abraham of Sarah in spe is een speciaal verjaardagscadeau wel op zijn plek. Geef de jarige daarom een cadeaubon voor een leuke activiteit die hij of zij met vrienden, familie of een partner kan doen. Keuze genoeg: wij bieden tientallen sportieve, grappige, gemotoriseerde en culinaire uitjes.

18 jaar: dat moet gevierd worden

Wordt er iemand in je omgeving 18 jaar en wil jij een origineel cadeau geven? Geef een auto- of motorrijles of theoriecursus als de jarige job of jet zijn rijbewijs graag direct wil halen. Ook een sportief uitje of meeslepend moordspel met vrienden is leuk als verjaardagscadeau.

Een leuke activiteit voor iedereen

Of het nu je vriend, vriendin, geliefde, vader, moeder, broertje, zusje, oom, tante of buurman betreft: bij VVC-Adventure hebben we voor iedereen een toepasselijk cadeau. Niet alle activiteiten hebben te maken met adrenaline en actie: ook degenen die zich niet in het zweet willen werken kunnen via VVC op het ideale cadeau getrakteerd worden. Zo is het ook mogelijk om de jarige een culinair of een creatief cadeau. Kijk hiervoor tussen onze creatieve workshops en kookworkshops.

Cadeaus onder de € 25.-

Hoewel wij waardebonnen tot € 150,- verkopen, hoeft een cadeau bij VVC-Adventure niet duur te zijn. De goedkoopste waardebon die wij verkopen kost € 25,-. Als de jarige hiermee een activiteit kiest die duurder uitvalt, is het natuurlijk geen probleem om het verschil bij te betalen. Jullie hebben echter onder de € 25,- ook ruim voldoende keuze voor leuke activiteiten bij VVC-Adventure. Leuke uitjes onder de € 25,- zijn bijvoorbeeld:

  • Escape Room: ontsnap uit een ziekenhuis of een zinkend schip
  • TV Games: speel o.a. Hole In The Wall en Ik hou van Holland tegen vrienden
  • Karaoke Party: inclusief een foute muziekbingo en diverse metamorfoses

Verjaardagscadeau Slipcursus

Een slipcursus is een verjaardagscadeau waarmee je de jarige op een bijzondere manier verrast. Winterweer of regenachtig zomerweer; er is altijd een kans om in een slip te raken en de macht over het stuur te verliezen. Tijdens dit verjaardagscadeau leert de jarige om te gaan met risico’s als olie op de weg, regen, ijzel of sneeuw. Onder begeleiding van een professionele instructeur wordt de rijvaardigheid verbetert. Zo is het niet alleen een spannend cadeau, maar is het ook bijzonder leerzaam: wie weet red je er ooit nog eens levens mee. De jarige weet na deze slipcursus in ieder geval hoe hij zijn auto de baas blijft!

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Verjaardagscadeau Vader

Het leukste verjaardagscadeau voor je vader vind je op deze website. Speciale acties voor Vaderdagcadeau. Verras je vader eens met een stoere 4x4 cursus offroadrijden of heb je een vader die van koken zijn hobby heeft gemaakt. Reserveer dan de Barbecue Workshop. In totaal heb je de keuze uit 50 verschillende cadeau’s. Zeker als je hem eens op een orginele manier wil verassen. Vrolijk jouw vader op met één van onze tofste verjaardagscadeau bonnen.

Verjaardagscadeau een Slipcursus voor je Vader

Vindt je het lastig om een cadeau te vinden voor je vaders verjaardag? Het is niet alleen een leuk verjaardagscadeau om te geven maar ook om zelf aan mee deel te nemen. We hebben speciale leuke acties voor 2 personen.

Verjaardagscadeau Man

We hebben een Top 10 voor je gemaakt wanneer je op zoek bent naar een Verjaardagscadeau voor een man. Dat kan een vriend zijn of je vader. Verras de liefste man uit je leven niets eens met een traditioneel cadeau maar met een stoer mannen cadeau. De volgende Top cadeau bonnen hebben we voor je gevonden.

Een Slipcursus er is keuze uit liefst 9 verschillende cadeaus

  • 4x4 cursus Offroadrijden keuze uit een 2 of 3 uur durende cursus
  • Scheuren op een quad, liefst 4 verschillende parcoursen
  • Maak van je man , vriend of vader een Grilmeester
  • Rijden in Supercars
  • Motorrijles


Een slipcursus is heus niet alleen bedoeld voor een man. Ook vrouwen kunnen dit verjaardagscadeau altijd waarderen. Aan het verjaardagscadeau slipcursus houdt iedereen een waardevolle ervaring over. De jarige leert op een speciaal oefencircuit hoe je uit een slip raakt en hoe je een slip kan voorkomen. Daarmee zijn ze bij ons aan het juiste adres: VVC-Adventure is al jaren gespecialiseerd in slipcursussen. Niet voor niets komen er ook complete politiekorpsen naar VVC-Adventure om een slipcursus te volgen. Dit originele verjaardagscadeau duurt 3 uur en bestaat uit theorie én praktijk. De slipcursus wordt afgesloten met een rit in een originele Carver, de meest snelle en dynamische driewieler. Een leuker verjaardagscadeau is er niet! Bekijk hier alle info over onze slipcursus.

Sportief verjaardagscadeau

Met dit intensieve en sportieve verjaardagscadeau ‘Sweep Away’ gaat de jarige aan de gang met allerlei onderdelen van een spectaculaire hindernisbaan. Kan de jarige zich staande houden en lukt het om alle onderdelen te winnen? Tijdens dit familie-uitje zal er heel wat worden afgelachen. Alle onderdelen van dit verjaardagscadeau zijn vol spanning en uitdaging. Met 7 onderdelen is dit hét verjaardagscadeau voor de sportieve jarige. Bekijk hier ons Sweep Away arrangement

Steel de show met een uniek verjaardagscadeau

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

De Carver: kruising tussen motor en auto

De jarige gaat tijdens dit verjaardagscadeau Carver heerlijk de bocht door op een Carver; een kruising van een motor en een auto. De Carver ziet eruit als een driewieler, waarbij de achterwielen stevig op de grond blijven en het voorwiel kantelt tijdens het sturen.

Speciale sensatie

Dit arrangement duurt maar liefst 3 uur! Er wordt niet alleen met de Carver op het circuit gereden; tijdens dit arrangement wordt er ook nog even een slipcursus en een driftcursus met een Quad meegepakt. Een origineel en spannend verjaardagscadeau!

Bochten rijden

Tijdens het verjaardagscadeau Carver komt het voor de jarige aan op bochtengevoel; slalom om pionnen en verschillende rotondes die uitdagen tot extra rondjes. Zeer ervaren instructeurs leren de jarige een auto goed onder controle te houden tijdens een slip. En daarna mag de jarige zich uitleven op de Quad. Een uitdaging van jewelste, want nu mag er juist wél geslipt worden!

Ons Carver-arrangement is niet het enige uitje op wielen bij VVC-Adventure. Zo kan je bijvoorbeeld ook een rit in een Porsche, Hummer of buggy cadeau doen bij VVC-Adventure.

Last-minute cadeau

Een cadeau kopen via VVC-Adventure is ook een goede optie als je vergeten bent een cadeau te halen en alle winkels al gesloten zijn. Na betaling van de cadeaubon ontvang je deze namelijk direct in de inbox van je e-mail. Zodoende heb je toch een last-minute cadeau waarmee je de andere verjaardagsvisite compleet wegblaast. Bekijk hier alle verjaardagscadeaubonnen.