Verjaardagscadeau

De meest originele en uitdagende verjaardagscadeaus vind je bij VVC-Adventure. Met een dag vol spanning en actie kan je jouw vrienden een cadeau geven om nooit te vergeten. Zo is het mogelijk om cadeaubonnen te geven voor activiteiten zoals een slipcursus, rennen over onze SweepAway-stormbaan of rijden in een Porsche. Ook kan je de jarige waardebonnen van onder andere € 25,-, € 50,- en € 100,- schenken. Zo kan hij zelf uit de honderden uitjes van VVC-Adventure één of meerdere feestelijke activiteiten kiezen. Bij VVC-Adventure vind je verjaardagscadeaus voor onder andere:

Direct een verjaardagscadeau uitzoeken

Cadeau tips

Geen idee wat je de jarige voor cadeau moet geven? Zit je met je handen in het haar en heb je het gevoel dat je de alle cadeautips al hebt doorgespit? Met een cadeaubon van VVC-Adventure geef je meer dan ‘gewoon een leuk kado’: dit zijn onvergetelijke cadeaus voor zowel mannen als vrouwen, die je in alle gevallen nog samen met de jarige kan beleven ook! Hierdoor weet je zeker dat je de jarige verblijdt met een persoonlijk, origineel en exclusief cadeau.

Of het nu je vriend, vriendin, geliefde, vader, moeder, broertje, zusje, oom, tante of buurman betreft: bij VVC-Adventure hebben we voor iedereen een toepasselijk cadeau. Niet alle activiteiten hebben te maken met adrenaline en actie: ook degenen die zich niet in het zweet willen werken kunnen via VVC op het ideale cadeau getrakteerd worden. Zo is het ook mogelijk om de jarige een culinair of een creatief cadeau. Kijk hiervoor tussen onze creatieve workshops en kookworkshops.

Cadeaus onder de € 25.-

Hoewel wij waardebonnen tot € 150,- verkopen, hoeft een cadeau bij VVC-Adventure niet duur te zijn. De goedkoopste waardebon die wij verkopen kost € 25,-. Als de jarige hiermee een activiteit kiest die duurder uitvalt, is het natuurlijk geen probleem om het verschil bij te betalen. Jullie hebben echter onder de € 25,- ook ruim voldoende keuze voor leuke activiteiten bij VVC-Adventure. Leuke uitjes onder de € 25,- zijn bijvoorbeeld:

  • Escape Room: ontsnap uit een ziekenhuis of een zinkend schip
  • TV Games: speel o.a. Hole In The Wall en Ik hou van Holland tegen vrienden
  • Karaoke Party: inclusief een foute muziekbingo en diverse metamorfoses

Verjaardagscadeau Slipcursus

Een slipcursus is een verjaardagscadeau waarmee je de jarige op een bijzondere manier verrast. Winterweer of regenachtig zomerweer; er is altijd een kans om in een slip te raken en de macht over het stuur te verliezen. Tijdens dit verjaardagscadeau leert de jarige om te gaan met risico’s als olie op de weg, regen, ijzel of sneeuw. Onder begeleiding van een professionele instructeur wordt de rijvaardigheid verbetert. Zo is het niet alleen een spannend cadeau, maar is het ook bijzonder leerzaam: wie weet red je er ooit nog eens levens mee. De jarige weet na deze slipcursus in ieder geval hoe hij zijn auto de baas blijft!

Een slipcursus is heus niet alleen bedoeld voor een man. Ook vrouwen kunnen dit verjaardagscadeau altijd waarderen. Aan het verjaardagscadeau slipcursus houdt iedereen een waardevolle ervaring over. De jarige leert op een speciaal oefencircuit hoe je uit een slip raakt en hoe je een slip kan voorkomen. Daarmee zijn ze bij ons aan het juiste adres: VVC-Adventure is al jaren gespecialiseerd in slipcursussen. Niet voor niets komen er ook complete politiekorpsen naar VVC-Adventure om een slipcursus te volgen. Dit originele verjaardagscadeau duurt 3 uur en bestaat uit theorie én praktijk. De slipcursus wordt afgesloten met een rit in een originele Carver, de meest snelle en dynamische driewieler. Een leuker verjaardagscadeau is er niet! Bekijk hier alle info over onze slipcursus.

Sportief verjaardagscadeau

Met dit intensieve en sportieve verjaardagscadeau ‘Sweep Away’ gaat de jarige aan de gang met allerlei onderdelen van een spectaculaire hindernisbaan. Kan de jarige zich staande houden en lukt het om alle onderdelen te winnen? Tijdens dit familie-uitje zal er heel wat worden afgelachen. Alle onderdelen van dit verjaardagscadeau zijn vol spanning en uitdaging. Met 7 onderdelen is dit hét verjaardagscadeau voor de sportieve jarige. Bekijk hier ons Sweep Away arrangement

Steel de show met een uniek verjaardagscadeau

De Carver: kruising tussen motor en auto

De jarige gaat tijdens dit verjaardagscadeau Carver heerlijk de bocht door op een Carver; een kruising van een motor en een auto. De Carver ziet eruit als een driewieler, waarbij de achterwielen stevig op de grond blijven en het voorwiel kantelt tijdens het sturen.

Speciale sensatie

Dit arrangement duurt maar liefst 3 uur! Er wordt niet alleen met de Carver op het circuit gereden; tijdens dit arrangement wordt er ook nog even een slipcursus en een driftcursus met een Quad meegepakt. Een origineel en spannend verjaardagscadeau!

Bochten rijden

Tijdens het verjaardagscadeau Carver komt het voor de jarige aan op bochtengevoel; slalom om pionnen en verschillende rotondes die uitdagen tot extra rondjes. Zeer ervaren instructeurs leren de jarige een auto goed onder controle te houden tijdens een slip. En daarna mag de jarige zich uitleven op de Quad. Een uitdaging van jewelste, want nu mag er juist wél geslipt worden!

Ons Carver-arrangement is niet het enige uitje op wielen bij VVC-Adventure. Zo kan je bijvoorbeeld ook een rit in een Porsche, Hummer of buggy cadeau doen bij VVC-Adventure.

Last-minute cadeau

Een cadeau kopen via VVC-Adventure is ook een goede optie als je vergeten bent een cadeau te halen en alle winkels al gesloten zijn. Na betaling van de cadeaubon ontvang je deze namelijk direct in de inbox van je e-mail. Zodoende heb je toch een last-minute cadeau waarmee je de andere verjaardagsvisite compleet wegblaast. Bekijk hier alle verjaardagscadeaubonnen.