Themafeest Almere

1306 reviews 9,1 / 10

Een themafeest is ideaal om een trouwjubileum te vieren, als afsluiting van een vrijgezellendag of als bedrijfsuitje. In onze Partyhouse in Almere organiseren wij themafeesten al vanaf € 20,- p.p.! Heb je zelf een idee voor een themafeest? Bij VVC-Adventure maken we voor jou en je gezelschap een themafeest geheel op maat.

Vraag een offerte aanLees meer over onze themafeesten

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Doutze Vermoord?

Doutze Vermoord?

De miss verkiezing loopt anders af dan verwacht. Tijdens het moorddinér speelt zich achter de schermen een heftige strijd af. De gedoodverfde Doutze wordt in haar kleedkamer vermoord.
(€ 20,67 incl. BTW)
vanaf € 19,50(excl. BTW)
Foutfeest

Foutfeest

Maak het superieure foutfeest festijn mee. Een feest op helemaal bij los te gaan. Iets wat je moet ervaren.
(€ 73,86 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Moord op de LoveBoat

Moord op de LoveBoat

Genoeg thema onderdelen in dit uitje. Teambuilding, Entertainment Acteren, Feesten, Gek doen, het moorddiner Loveboat is geschikt voor grote groepen.
(€ 71,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
VR Dining Games

VR Dining Games

Virtual reality iedereen kan er aan mee doen. Een unieke ervaring je beleefd iets in een compleet andere wereld. Leker eten en drinken tijdens een dinerspel met Virtual bril op.
(€ 79,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Las Vegas Party

Las Vegas Party

Gokken - Casino workshops - 4 gangen walking dinér - Entertainment - Zanger - DJ en misschien Elvis.
(€ 83,65 incl. BTW)
€ 75,00(excl. BTW)
Back to the Seventies

Back to the Seventies

Muziek uit de jaren 70. Een All Inclusive feestavond met eten en coole drankjes en Top entertainment.
(€ 72,80 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Hollandse Feestavond

Hollandse Feestavond

All Inclusive Feestavond. Hollandse Hits - Ik hou van Holland - Entertainment - Eten en drinken.
(€ 80,90 incl. BTW)
€ 72,00(excl. BTW)
Winterse Barbecues

Winterse Barbecues

Vuurkorven, houtkachels, glühwijn, verwarmde veranda's, muziek en nep sneeuw. Grote stukken vlees op de barbecues. Winters feestje op het bbq plein. een culinair bedrijfsuitje
(€ 34,88 incl. BTW)
vanaf € 32,00(excl. BTW)
Ik hou van Holland Quiz

Ik hou van Holland Quiz

Personeelsuitje Ik hou van Holland All Inclusive. 4 uur vermaak met bittergarnituur - 3 gangen bbq of dineren.
(€ 73,10 incl. BTW)
€ 65,00(excl. BTW)
Ik hou van Holland op locatie

Ik hou van Holland op locatie

Personeelsuitje I Love Holland All Inclusive. 4 uur vermaak met bittergarnituur - 3 gangen bbq of dineren.
(€ 28,30 incl. BTW)
vanaf € 25,95(excl. BTW)
Party Games Night

Party Games Night

Feestavond met bekende TV games: Jongens tegen de Meisjes - Ik hou van Holland - Zing mee met Hazes.
(€ 78,60 incl. BTW)
vanaf € 69,50(excl. BTW)

Themafeest ‘Party Games Night’

Een feestavond vol hilarische TV-games, waarbij jullie genieten van onbeperkt drinken en een driegangenbarbecue! Met dit themafeest waan je je in Hillywood en ervaar je de magie van televisie. Kom als mediamagnaat John de Mol of als presentatiekoningin Chantal Janzen en geniet! De uitstekende muziek wordt afgewisseld met hilarische spelletjes als Hole in the Wall, The Voice of Denmark, Grease Auditie, Ik Hou van Holland en nog veel meer andere gekkigheid. Wie van jullie wordt de kijkcijferhit van dit media-themafeest? Ontdek meer over dit media themafeest!

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Themafeest ‘Flink Fout!’

Roze haren, Tarzan en Jane-pakjes, broek op je hoofd of een colbert om je benen: het kan allemaal op het themafeest Flink Fout! Op dit themafeest is werkelijk alles fout; een foute dj, een foute bingo en heel foute serveersters. Houd je outfit geheim voor iedereen die naar het feest komt en lach om de hilarische outfits van anderen. Dit foute feest is inclusief een barbecue en drankjes. Wie van jullie heeft de meest foute outfit? Ontdek meer over dit foute themafeest!

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Themafeest ‘Ik Hou van Holland’

Dit oer-Hollandse themafeest voldoet aan alle bestaande stereotypen over Nederland. Laat je meesleuren in het gevoel van Nederlandse saamhorigheid en verdiep je kennis over dit hele kleine stukje aarde. Om in de stemming te komen start dit themafeest met een quiz over Nederland. De rest van de avond wordt gevuld met entertainment en heerlijk eten en drinken. Het wordt vast en zeker een feest der herkenning! Ontdek alles over dit Hollandse themafeest!

Onze feestlocatie in Almere

De Partyhouse is een zaal voor 100 personen in de jaren 60 stijl en is gevestigd op ons evenemententerrein aan de Bolderweg 42 in Almere. Het mooie, gezellige interieur met goede verlichting en professionele geluidsinstallatie is perfect voor een fantastisch themafeest. De feestzaal Partyhouse heeft de volgende faciliteiten:

  • Discoverlichting
  • Professionele muziekinstallatie
  • Hoge statafels en lage leren bankjes
  • Separate toiletten
  • Podium inclusief microfoons
  • Aangekleed in de jaren 60 stijl
  • Uitgerust met drie tv-schermen, een beamer en een karaokeset
  • Centrale bar

Contactgegevens van VVC-Adventure in Almere

Onze evenemententerrein in Almere Buiten is goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Op de locatie kun je gratis je auto parkeren. Ons adres is:

Straat: Bolderweg 42
Adres: 1332 AW Almere
Telefoon: 036 - 53 235 80

De themafeesten zijn op iedere dag van de week mogelijk tussen 8.00 tot 00:00 uur.

Wil je de mogelijkheden voor een themafeest met ons bespreken? Bel dan tijdens de openingstijden van ons kantoor:

Maandag 08:30 tot 17:30 uur
Dinsdag 08:30 tot 17:30 uur
Woensdag 08:30 tot 17:30 uur
Donderdag 08:30 tot 17:30 uur
Vrijdag 08:30 tot 17:30 uur
Zaterdag 08:30 tot 17:30 uur
Zondag Gesloten

Routebeschrijving met de auto vanuit Amsterdam

Vanaf Amsterdam naar de Bolderweg 42 in Almere is het ongeveer een halfuur rijden. Vanaf de ring A10 volg je de borden A1 richting Diemen/Muiden. Vervolg je weg op de A1 en neem na twintig minuten de afslag A6 richting Almere en Lelystad. Neem dan de afslag Almere Buiten-West (6) en ga de Eksterweg op. Neem na ongeveer 500 meter de afslag naar de S105. Na een kilometer sla je linksaf de Koppeldreef op. Houd links aan en vervolg je weg op de Polderdreef. Neem vervolgens vijf rotondes rechtdoor en ga op de zesde rotonde rechtsaf. Je vindt ons aan je linkerhand.

Routebeschrijving met de auto vanuit Utrecht

Vanuit Utrecht is het ongeveer 45 minuten rijden naar het themafeest in Almere. Volg vanuit het centrum van Utrecht de borden A27 richting Maartensdijk/Almere. Vervolg je weg op de snelweg A27 en neem na 40 kilometer de afslag richting Almere Stad. Neem de eerste afslag (S104) en rijd door tot de N702. Ga vervolgens op de eerstvolgende kruising linksaf en volg de borden ‘Industrieterrein de Vaart’. Neem dan de eerste afslag op de tweede rotonde en rijd door totdat je het evenemententerrein aan de linkerkant verschijnt.

Routebeschrijving met de auto vanuit Lelystad

Vanaf het centrum van Lelystad is het ongeveer twintig minuten rijden naar het themafeest van VVC in Almere. Volg vanuit het centrum de borden Dronten/Almere. Rijd dan de A6 op richting Almere en Amsterdam. Neem na 25 kilometer de afslag Almere Buiten-Oost en ga rechtsaf de S106 op. Neem na ongeveer tien kilometer de afslag richting Industrieterrein ‘De Vaart’. Neem dan de eerste afslag en draai de Bolderweg op. Rijd door tot nummer 42. Daar vind je ons evenemententerrein.