Escape Room Diner

10 reviews 9 10

€ 64,00 ex. BTW

Ontsnap uit de dinerzaal van de Titanic

Tijdens het XXL Escape Room Diner zit je zogenaamd samen met je collega’s of familieleden in het restaurant van het cruiseschip de Titanic. Plotseling valt de motor uit en drijft het schip stuurloos tussen de rotsen. De sleutel van de machinekamer is zoek. Via puzzels, raadsels en moeilijke opdrachten moeten jullie de sleutel weten te vinden. Wel zachtjes praten met elkaar, want jullie andere tafelgenoten willen natuurlijk als eerste de sleutel vinden om zichzelf in veiligheid te brengen. Durven jullie het aan?

Entertainment

Voor veel gasten is entertainment  een belangrijk onderdeel van de cruise-ervaring. We beginnen dan ook met een muziek bingo en het onderdeel letterpakken spel van de tv quiz de Jongens tegen de Meisjes. Maar let goed op want tijdens deze entertainment ronde krijg je hints die je nodig hebt voor de Escape.

60 minuten de tijd

De kapitein komt met de mededeling dat de motor is uitgevallen, binnen 60 minuten moet de motor weer gaan lopen anders vaart het schip tegen de rotsen. Welk team weet binnen deze tijd de juiste code te vinden?

4 uur All Inclusieve

 • 4 uur durend inclusief drankjes (bier, wijn, frisdrank en warme dranken)
 • Entertainment ronde (muziek bingo en letterpakkenspel)
 • Ultimate Barbecue Experience
 • Escape spel 60 minuten het meest geboekte diner bedrijfsuitje


Lekker eten en drinken

 • Het spel kan gespeeld worden in ons Grand Café, Partyhouse-zaal of in onze loungetent. Bekijk de horeca zalen


Engels

Wij hebben ook een Engelse versie van de Escaperoom

Lees meer »

Een geweldige hit op dit moment: ontsnappen uit een EscapeRoom. Hierbij worden je collega's, vrienden of familieleden en jij opgesloten in een kamer. De opdracht is om binnen 1 uur te ontsnappen. Hiervoor moeten jullie allerlei raadsels oplossen, om zo de uitgang te vinden en de deur te openen. Voor kleine groepen, vrienden of kleine gezinnen hebben we kleinere kamers, maar bij VVC Adventure beschikken we over een XXL Escape Room. Jullie beleven dit unieke avontuur al vanaf € 19,50 per persoon.

XXL Escape Room

Dit uitje combineren we met een diner, waardoor het spel  langer duurt dan normaal. Jullie worden dus niet opgesloten in een Escape Room, maar zijn lekker aan het borrelen en eten. Intussen proberen jullie de verschillende opdrachten te ontrafelen om zo het spel tot een goed einde te brengen.Je gaat in team verband werken.. Zo heb je mensen nodig die goed kunnen zoeken, die patronen herkennen, sterk zijn met woorden of juist uitstekend kunnen rekenen.

Ultimate BBQ Experience

Ultimate BBQ Experience

Muziek bingo

Muziek bingo

XXL Escaperoom

XXL Escaperoom

Bingo Titanic

Bingo Titanic

Entertainment

Entertainment

Frits Colijn (09-01-2019)

Pluim voor het eten de bbq was perfect mooie stukken vlees echt een belevenis. Ik zelf ben niet zo van de Escaperoom maar mijn collega,s vonden het leuk. Complimenten voor de spelleider die weet een feestje te bouwen.

Ruben (22-12-2017)

De Escape room was erg spannend maar ook tegelijkertijd heel leuk om te doen. De verhaal lijn is heel goed. Het eten was ook echt lekker. Het was dus zeker een geslaagd bedrijfsuitje en ik denk dat wij volgend jaar weer terug komen maar dan wel voor een andere activiteit.

Stefan (10-12-2017)

We hebben met ons bedrijf verschillende activiteiten gedaan. We begonnen met de escape room. Die was erg leuk en ook zeker goed bedacht. We hadden ook de barbecue genomen. Die werd echt heel goed verzorgd en alles was naar wens. En als laatste hadden we in de avond nog de Party night games. Iedereen vond het super leuk dus het was zeker een geslaagd bedrijfsuitje. Ik had zelf liever wat actieve en gemotoriseerde activiteiten gedaan maar daar kom ik zeker nog een keer voor terug.

Laurens Verbeek (08-12-2017)

Wij hadden ons 40 jarig bestaan gevierd bij VVC-Adventure door middel van een Escape Room en een afterparty. Het was echt super goed geregeld. Het eten was uitstekend en het personeel was echt heel vriendelijk. De begeleiding tijdens de Escape Room was ook heel goed. Wij raden dit bedrijfsuitje zeker aan.

Raymond (27-11-2017)

Wij hebben een erg leuke dag gehad. Het ontvangst was erg leuk en erg vriendelijk. Het eten was erg goed. De Escape room was echt geweldig om te kunnen doen. Het was erg spannend maar ook zeker verrassend. Het is zeker een aanrader voor iedereen.

Guus (24-11-2017)

Wij hebben de Xl Escape room gedaan met ons bedrijfsuitje. Het personeel was erg aardig en ook zeker behulpzaam. Onze groep bestond ongeveer uit 80 man en alles was goed verlopen. Veel mensen waren erg verbaasd maar vonden het wel super leuk. We hadden er ook een bbq bij en die was erg goed verzorgd. Iedereen werd tevreden gesteld. Ik raad VVC-Adventure zeker aan want we hebben echt een top dag gehad. En ze hebben niet alleen maar een escape room maar ook veel andere leuke activiteiten waar ik zeker voor ga terug komen.

Renaldo (05-10-2017)

Het bedrijfsuitje was echt geweldig. De locatie is echt heel mooi en ook zeker geschikt voor alle activiteiten. De barbecue was erg goed en ze hielden rekening met al onze wensen. De begeleiding was erg goed en ze waren allemaal heel vriendelijk

Kelly de Groot (29-08-2017)

Wij hadden veel verschillende activiteiten geboekt maar de escape room Xl was toch wel echt de leukste van vandaag. We hebben ons geen minuut hoeven te vervelen want we bleven alleen maar bezig. We hadden daarna ook nog een bbq van erg goeie kwaliteit. Mijn complimenten.

Jolijn (18-04-2017)

Wij zijn als bedrijfsuitje de escape room diner gaan doen. Het boeken van de activiteit ging best makkelijk en we konden alles snel regelen. De escape room zelf was erg leuk en het eten was ook zeker goed. Dus dit bedrijfsuitje is zeker een aanrader.

Maurits (20-10-2016)

Uitstekend programma en onderdelen het leuke is dat je continu bezig bent en veel samen moet werken. Diner was allemaal dik voor mekaar!

 

 

 

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 71,95 Incl. BTW
€ 64,00

Stel ons een vraag!