Paintball

3 reviews 9 10
Schrijf zelf een review

Paintball bij VVC in Almere staat voor spanning en sensatie!Ons paintballterrein ligt aan de rand van het industrieterrein Almere-Buiten en is volledig ingericht voor een spannende strijd.Trek ten strijde tegen je vrienden of collega’s,verdedig je eigen fort en verover de vlag.Wie komt als overwinnaar uit de strijd?

Prijzen paintball

Wij bieden verschillende arrangementen voor paintballen in Almere.De prijzen van deze arrangementen vind je hieronder.

Arrangement Duur(in uren) Aantal personen Prijs p.p.inclusief btw
Kinderfeestje Paintball 2,5 uur 10-20 € 30,-
Vriendenuitje Paintball 4 uur 8-40 € 63,-
Paintball Motor Action 4 uur 7-40 € 63,-
Paintball Motor Action 6 uur 7-40

€ 99,-

Paintballen met een missie

Het doel van de missie is het veroveren van de vlag van de tegenpartij.Deze vlag staat ergens verstopt in het bos,en wordt natuurlijk goed bewaakt door jullie tegenstanders.Met je paintballgeweer in de aanslag zal je de tegenstanders uit moeten schakelen.Door je te verschuilen achter bomen,struiken en verschillende schuilplaatsen probeer je te ontkomen aan de verfkogels van je tegenstanders.Wanneer je toch geraakt wordt door één van de paintballs van je tegenstanders,is het spel voor jou helaas afgelopen.Lukt het je ongeschonden het strijdtoneel te verlaten,mét de vlag van je tegenstanders?

De paintball-locatie in Almere

Onze paintball locatie bevindt zich aan de rand van Almere Buiten.Hier is genoeg ruimte om te paintballen op een aantal mooie paintballvelden.Op de volgende velden kunnen jij en je vrienden of collega’s zich helemaal uitleven met paintballgeweren.

Field&Blater paintball

Op dit veld hebben jullie de missie om samen met de teamcaptain via gevaarlijke opdrachten de vijand te elimineren.Dit gaat echter niet zo gemakkelijk,want jullie vijanden doen er alles aan om zichzelf te verdedigen met hun paintballgeweren.

Combat Camp paintball

In het Combat Camp ga je drie uur lang op zoek naar doelwitten,zonder daarbij geraakt te worden door de paintballgeweren van de vijand.

Woodland paintball

Het Woodland veld ligt in een groot bosgebied met bunkers,boomhutten en loopgraven.Je missie is om als team de vlag van de tegenstander te veroveren,zonder geraakt te worden door hun paintballs.

Saigon Field paintball

Op het Saigon Field ga je met je team krijgsgevangen bevrijden.Deze gevangen worden natuurlijk goed beschermd door jullie tegenstanders met hun paintballgeweren.

Paintball vrijgezellenfeest met Bunny Hunt

Gaat jullie vriend trouwen en willen jullie hem een onvergetelijk vrijgezellenfeest geven?Kies dan voor een Paintbal vrijgezellenfeest waarbij de aanstaande bruidegom een konijnenpak aan krijgt,waarna de jacht geopend wordt.Ontdek meer over onze vrijgezellenfeesten.

Paintball vriendenuitje

Jullie kunnen er ook voor kiezen om het paintballen te combineren met andere activiteiten voor een compleet vriendenuitje.Zo is er de mogelijkheid om te paintballen en op een quad of minimotor te rijden.Bekijk ook onze andere vriendenuitjes

Adresgevens van onze locatie in Almere

Onze locatie in Almere is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg A6.Parkeren kan gratis op ons terrein.Wij zijn tevens zeer goed te bereikbaar met het openbaar vervoer.

Straat:Bolderweg 42
Adres:1332 AW Almere
Telefoon:036-53 235 80

Paintballen is mogelijk op elke dag van de week tussen 8.00 en 00:00 uur

Wil je iemand van VVC-Adventure spreken over paintball of een offerte op maat aanvragen bij een van onze medewerkers?Bel ons dan op036 532 3580tijdens de openingstijden van ons kantoor:

Maandag 08:30 tot 17:30 uur
Dinsdag 08:30 tot 17:30 uur
Woensdag 08:30 tot 17:30 uur
Donderdag 08:30 tot 17:30 uur
Vrijdag 08:30 tot 17:30 uur
Zaterdag 08:30 tot 17:30 uur
Zondag Gesloten

Reviews

Dirk Brokaar (13-02-2016)

Wij hebben ons jaarlijkse vriendenuitje bij jullie gevierd. We hebben het ervaren als een leuke zeer actieve dag. Vooral het paintballen was erg leuk

Joost Winkel (21-11-2015)

Dit jaar wilde we als vriendenuitje een keer paintballen. Niet mijn allereerste keuze daarom was het leuk dat we hier ook konden quadrijden en motorcrossen. prima voor elkaar

van de Meer (05-07-2013)

Leuk en actief bezig met elkaar. Wedstrijd element is wel leuk.

Alle arrangementen met Paintball: