Escaperoom

1306 reviews 9,1 / 10

Ontdek met een escaperoom de meest uitdagende en spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of  teamuitje! De opdracht is simpel: ga samen op zoek naar de verborgen aanwijzingen, codes en sleutels en los de raadsels en puzzels op om binnen 1 uur te ontsnappen uit de kamer! Lukt het jullie om de escape room op tijd te verlaten?

Escaperoom

  • Spel vol spanning en uitdaging
  • Voor jong en oud
  • Zeer geschikt voor grote groepen: de XXL Escape Room
  • Keuze uit verschillende escape rooms
  • Combineer het spel met een lunch, diner of BBQ


Ontdek de Escaperoom de Titanic

Geen 60 minuten maar bijna 2 uur duurt deze escaperoom spel. Dit spel is geschikt voor grotere groepen, je wordt bij deze escape room niet opgesloten en kan ondertussen genieten van een hapje en een drankje. Inclusief een dinér is het een avondvullend programma van 4 tot 5 uur. De eerste 45 minuten bestaat uit entertainment maar je moet wel opletten want tussen door ontvang je hints.Na het entertainment gedeelte ga je genieten van een dinér om daarna het spel binnen 60 minuten uit te spelen.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Ontsnap uit de Titanic

Ontsnap uit de Titanic

Breek in en zorg ervoor dat de motor weer gestart kan worden van de Titanic. Dit Escaperoom spel duurt 1 uur en 45 minuten, geschikt voor grote groepen. Je wordt niet opgesloten!
(€ 21,25 incl. BTW)
vanaf € 19,50(excl. BTW)
Escape Room Diner

Escape Room Diner

Combineer de escaperoom experience met een heerlijk diner. Bij ons wordt je niet opgesloten en kan je tussendoor genieten van een hapje en een drankje. Via een reeks uitdagende opdrachten moet jouw team de sleutel vinden. Ontrafelen jullie tijdens het groepsuitje de oplossing het snelst?
(€ 71,95 incl. BTW)
vanaf € 64,00(excl. BTW)
Escaperoom op eigen locatie

Escaperoom op eigen locatie

Escaperoom voor grote groepen. Nu op uw eigen locatie mogelijk. Ideaal voor een teambuildingsdag.
(€ 28,30 incl. BTW)
€ 25,95(excl. BTW)
VR Dining Games

VR Dining Games

Virtual reality iedereen kan er aan mee doen. Een unieke ervaring je beleefd iets in een compleet andere wereld. Leker eten en drinken tijdens een dinerspel met Virtual bril op.
(€ 79,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Virtueel eten

Virtueel eten

Virtual Dinner - 4 uur durend - All Inclusieve - Teambuilding - Culinair. Zomaar wat steekwoorden voor het nieuwste groepsuitje.
(€ 75,50 incl. BTW)
€ 67,50(excl. BTW)
City Games

City Games

Onze CityGame is gaaf!.vanwege de gave AR technologie. Ook het spannende meeslepende verhaal, waarin veel actuele gebeurtenissen in verwerkt zijn, zal je nergens anders ervaren! te spelen in verschillende Steden in Nederland.
(€ 35,00 incl. BTW)
vanaf € 32,10(excl. BTW)
EscapeRoom in Amsterdam

EscapeRoom in Amsterdam

Escape-room Amsterdam geschikt voor grote groepen.. In team verband gaan jullie op zoek naar de juiste code om het cruise schip de Titanic te redden.
(€ 27,50 incl. BTW)
vanaf € 25,95(excl. BTW)
EscapeRoom Utrecht

EscapeRoom Utrecht

Voor deze EscapeRoom in Utrecht moet je eerst inbreken. Het leek een mooie klus maar dan slaat het noodlot toe. Ben je op tijd weg voor de politie?
(€ 23,00 incl. BTW)
vanaf € 19,00(excl. BTW)
Escaperoom Harderwijk

Escaperoom Harderwijk

Escaperoom Harderwijk vanaf 25 deelnemers. Een 4 uur durend groepsuitje inclusief diner. Geschikt voor grote groepen.
(€ 52,00 incl. BTW)
vanaf € 49,00(excl. BTW)
EscapeRoom Hoofddorp

EscapeRoom Hoofddorp

Escaperoom in Hoofddorp. Er kunnen tegelijkertijd 2 teams tegen elkaar strijden. Wie verlaat als eerste de Escaperoom ?
(€ 25,00 incl. BTW)
vanaf € 20,67(excl. BTW)
EscapeRoom in Zoetermeer

EscapeRoom in Zoetermeer

Escaperoom het piratenschip de Vliegende Hollander in Zoetermeer. te reserveren vanaf 2 deelnemers tot maximaal 5 deelnemers
(€ 25,00 incl. BTW)
vanaf € 20,67(excl. BTW)
De tijd tikt: ontsnap je uit de escaperoom?

De tijd tikt: ontsnap je uit de escaperoom?

Escape Room. Door samen te werken vergroot jullie de kans om te ontsnappen! Kunnen jullie de tijdsdruk aan, zodat de vrijgezel zijn bruiloft kan vieren?
(€ 15,00 incl. BTW)
vanaf € 14,15(excl. BTW)
Escaperoom Almere

Escaperoom Almere

Los samen met jouw team diverse raadsels op en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen. Een fantastisch uitje voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten en familiedagen!
(€ 18,50 incl. BTW)
vanaf € 17,45(excl. BTW)
Online Escaperoom

Online Escaperoom

(€ 0,00 incl. BTW)
vanaf € 0,00(excl. BTW)

 

Escape Room XXL

Bij VVC-Adventure hebben we diverse uitdagende escape rooms voor zowel grote als kleine groepen. Onze XXL-Escape Rooms zijn uniek in Nederland en volledig gemaakt voor groepen. Daarbij worden jullie niet opgesloten, maar dineren jullie heerlijk en ondertussen moeten jullie raadsels oplossen. En dat al vanaf € 19,50 per persoon! Wil je meer weten over de XXL EscapeRoom? Neem dan gerust contact met ons op.

"Vernieuwend, verrassend en vol uitdaging. Met onze vriendengroep hebben wij al meerdere escape rooms gedaan. Maar deze staat bovenaan ons lijstje! Niet standaard cijfersloten, maar echt leuke opdrachten! Volgende keer gaan we de Hospital kamer boeken."

Hoe werkt een Escape room?

Het idee van een escape room is simpel: samen met collega’s, vrienden of familieleden word je opgesloten in een kamer. Door op zoek te gaan naar de verborgen aanwijzingen, sleutels en codes en het oplossen van raadsels en puzzels moeten jullie binnen 60 minuten zien te ontsnappen uit de kamer.

Bij VVC bieden we je graag de mogelijkheid om véél langer te kunnen genieten in de escaperoom. Tijdens de unieke XXL-EscapeRoom beleef je samen met je voetbalteam, collega’s of vriendengroep een avond vol spanning, sensatie en heerlijk eten.

De Escaperoom kan verschillede thema's hebben , bekijk ze hieronder:

Onze Escaperoom kamers

Escaperoom Dubbeldekker

Jullie moeten ontsnappen uit een klassieke Engelse dubbeldekker. De buschauffeur heeft een bom in de bus verstopt welke precies na één uur ontploft! Zoek de juiste aanwijzingen en zorg dat jullie de dubbeldekker op tijd verlaten voordat het te laat is.

Escaperoom Hospital
Er gebeuren rare dingen in de escaperoom van het ziekenhuis van Almere. Er gaat een gerucht dat er organen worden verkocht door chirurgen… Als rechercheteam aan jullie de taak om bewijzen te zoeken in de afgelegen stille kamer. De kamer verlaten gaat niet, want de deur achter jullie is in het slot gevallen. Weten jullie het raadsel op te lossen om de deur op tijd te openen?

Escape room Earth Shake
Jullie willen net plaatsnemen aan het bureau in de escaperoom wanneer er wat geks gebeurd. De vloer begint te trillen, de stoelen schudden en het plafond valt naar beneden. Er vindt een aardbeving plaats! Het gebouw kan ieder moment instorten, de ingang is niet meer te bereiken en de deur valt in het slot. Vinden jullie de sleutel op tijd om de kamer te verlaten?

Escape oom Fire
Jullie worden opgesloten in een gevangenis in Almere. De cipier wordt geroepen voor een klusje. Alleen blijven jullie achter. Tot het brandalarm ineens afgaat, er gas ontsnapt uit een verouderde leiding en jullie de rook beginnen te ruiken. De cipier heeft de sleutel, maar hij is niet in de buurt. Werk samen en vind de aanwijzingen om de deur op tijd open te krijgen! Overleven jullie de brand?

Een Escape room als bedrijfsuitje of teamuitje
Voor grote groepen boek je bij VVC-Adventure de XXL EscapeRoom. Het uitje wordt gecombineerd met een diner. Terwijl jullie met collega’s of teamgenoten gezellig zitten te dineren in het restaurant van het cruiseschip de Titanic gebeurt er ineens iets vreemds. De motor valt plots uit en het schip knalt tegen de rotsen. De sleutel van de machinekamer is nergens te vinden… Samen gaan jullie op zoek naar de sleutel via puzzels, raadsels en uitdagende opdrachten. Maar let op dat jullie niet te hard praten, want jullie tafelgenoten vinden graag eerder dan jullie de sleutel om vrij te komen. Welk team gaat er winnen?

Waarom is een Vrijgezellenfeest Escaperoom zo leuk om te doen als bedrijfsuitje of teamuitje? Omdat iedereen ergens anders goed in is! Zo zijn er mensen die goed kunnen zoeken, veel fysieke kracht hebben, snel patronen kunnen herkennen of sterk zijn met woorden of cijfers. Iedereen zijn sterktes komen goed van pas tijdens het bloedstollende uitje! Het XXL EscapeRoom-spel boek je al vanaf € 19,50 per persoon exclusief drankjes en diner bij minimaal 16 deelnemers. Het spel duurt 1,5 uur zonder diner en 4 uur met diner. Boek de XXL EscapeRoom.

Escaperoom op locatie

Ontsnappen uit je eigen kantoor, woonkamer of garage. De welbekende kast in de rechterhoek is ineens verplaatst, de klok is verdwenen en wat zie je toch telkens in het donker langzaam bewegen? Zie te ontsnappen uit je eigen bekende ruimte die ineens niet meer zo eigen voelt! Kunnen jullie als team goed samenwerken en vinden jullie de juiste raadsels? Wij verzorgen de Escaperoom de Titanic graag bij jou op locatie. Kies voor een origineel uitje en boek een Escaperoom op locatie!

Leukste Escaperoom

In Almere zit de grootste en leukste escape room. Maar je kan ook kiezen voor Escaperoom in Amsterdam, Escaperoom in Utrecht, Escaperoom in Hardewijk, Escape room in Hoofddorp, Escape room Zoetermeer,

Meer weten over een Escape room

Heb je vragen over onze escape rooms of wil je graag langskomen voor een afspraak met een van onze medewerkers? Wij zijn te bereiken van maandag t/m zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur.

Escape Room Review

Ben je in één van onze Escaperoom geweest plaats dan een Escape Room review op onze website

Escape Room Hilversum

Nieuw is onze kleine escaperoom in Hilversum. Wil je echt iets uniek doe dan de Titanic Escapespel in Almere

Escape Room Spel met VR bril

Nieuw is het virtueel escape room spel. Met dit spel is teamwork nog belangrijker geworden. Dit spel is geschikt voor pubers maar ook voor volwassenen. Zo heeft 1 persoon van jullie een VR bril op en kan verschillende vertrekken bekijken in een Hotel. Op tafel liggen de puzzels en aanwijzingen om jullie verder te helpen. Degene die de vR bril opheeft moet vertellen wat hij precies zit, zijn teamgenoten moeten de verbanden zien te vinden die op tafel liggen. Uiteraard kan je steeds wisselen van bril zodat iedereen ook in de virtuele wereld kan kijken. Stap voor stap komen jullie steeds dichter bij de oplossing. Dit escape room spel kan je prima spelen tijdens een dinér. Omdat er geen escaperoom aan te pas komt kan dit spel gespeelt worden op iedere locatie.

NIEUW: VR ESCAPE GAME, LA CASA DE PAPEL!

Ons nieuwste avontuur is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Werk goed samen en ontrafel onder leiding van El Profesor de meest uitdagende puzzels. Naast pittige Real life puzzels zullen jullie ook in een virtuele wereld goed moeten samenwerken. Bovendien is het spel te spelen met grote groepen waarbij jullie tegen elkaar gaan strijden om als eerste het Spaanse Muntgebouw te beroven! Weten jullie daarna ook nog te ontsnappen uit de handen van de politie??!!

HOE WERKT HET?

Net als onze escape room TIME moet je binnen La Casa de Papel escape game ook puzzels in Virtual Reality en Real life puzzels oplossen om je doel te bereiken. Het grote verschil is echter dat jullie ook tegen elkaar strijden wie als eerste miljoenen euro’s buit maakt. Het spel is met 6 t/m 36 personen te spelen. Uiteraard spelen jullie het spel daarbij wel allemaal tegelijk en zul je dus goed op je medespelers moeten letten. La Casa de Papel is dus GEEN escape room, maar meer een escape game. Het spel duurt ongeveer 2 uur inclusief speluitleg en kan ook in het Engels gespeeld worden.

Je hoeft niet fysiek sterk te zijn of een goede conditie te hebben, veel speelt zich af rondom de speeltafel van jouw team. Toch zullen jullie ook door de ruimte moeten lopen om clue’s en raadsels te vinden. Door Virtual Reality te combineren met ‘echte’ raadsels zul je ook weer op een andere manier moeten samenwerken. Maar pas op! Roep antwoorden niet te hard, de concurrenten luisteren mee!

Het spel vereist echt teamwork en goede communicatie maar ook vindingrijkheid, creativiteit, logisch nadenken en aandacht voor details. Het spel is dan ook echt geschikt voor personen die ouder dan 16 zijn. Maar ik denk dat het met pubers van 14 ook nog wel te spelen is. Net zoals bij een echte escaperoom speel je elk mysterie in principe maar één keer. Het spel is daarna niet onbruikbaar, bepaalde gebruikte onderdelen kun je namelijk downloaden en printen, zodat een ander team het spel ook kan spelen. Wij hebben er voorzichtig mee gedaan zodat ik het spel nog eens een keer kan uitlenen aan iemand, zo kan het meerdere malen gespeeld worden. Wanneer je alle mysteries uit het basisspel hebt gespeeld, kun je verder met de uitbreidingssets. Ook is er een Virtual Reality editie, waardoor je je met de VR-bril en bijbehorende app echt in de escape room bevindt. Vanaf nu is ook de eerste Family Edition (10+) verkrijgbaar, met daarin spannende Jumanji avonturen.

Escape Spel

Het principe van een Escape spel is overal het zelfde.  Samen met je teamgenoten word je opgesloten in een kamer en krijgen jullie 60 minuten de tijd om door middel van aanwijzingen en het oplossen van verschillende raadsels en puzzels  te ontsnappen. Elke escape room game is gelinkt aan een bepaald thema.  Elk voorwerp kan de sleutel zijn om te ontsnappen, of is het gewoon misleiding? Goede communicatie is belangrijk om het escape spel tot een goed einde te brengen, logisch en analytisch denkwerk en stalen zenuwen! Daarom is het een ideaal spel voor een unieke teambuilding ervaring. Je kan het spel uiteraard ook onder vrienden of met de familie komen spelen. 

Escape Room Game

Je kan nu ook het escaperoom gevoel krijgen in je eigen huiskamer. Exit zorgt voor een echt escape room gevoel. Je moet koortsachtig zoeken en overleggen met elkaar. Wie het beste nadenkt komt tot de oplossing. Er zijn verschillende escape room opdrachten. je werkt met woordpuzzels, je moet creatief knippen en plakken maar let op je hebt maar 60 minuten de tijd. Je moet met z'n alle uit een bepaalde locatie proberen te ontsnappen. Zoek naar de verschillende aanwijzingen om het raadsel te kunnen oplossen. en je komt steeds dichterbij de uitgang.

De meest fanatieke escape room spelers hebben misschien al eens gehoord over Identity Games. Ze hebben nu het escape spel the Game uitgebracht. Het is een real - life en belooft spanning, staan jullie al te popelen? Het escape spel is ook dichtbij het concept gebleven van een echte escape room. Probeer de verbanden te leggen en los de puzzels op om binnen 60 minuten te ontsnappen. Dit Escape Room spel bestaat uit 4 verschillende belevenissen. Alle escape spellen hebben een andere moeilijkheidsgraad. Dus ons advies is begin met de minst moeilijke. Bij het spel zit ook een decoder die meerdere functies heeft.

De makers zijn dichtbij het concept van een echte escape room gebleven: binnen de tijd (60 minuten) moet je, door middel van het oplossen van puzzels en het leggen van verbanden, drie codes ontcijferen en invoeren om de tijd te stoppen. Escape Room The Game bevat vier verschillende verhalen, en daarmee dus ook vier verschillende spellen. Alle spellen hebben een andere moeilijkheidsgraad, dus aangeraden wordt om met de minst moeilijke te beginnen. De spellen zijn helaas maar één keer te spelen (net zoals de meeste echte escaperoom), maar voor de echte fanatiekeling komen er deze maand al uitbreidingsets met nieuwe spellen.

Wanneer je de doos uitpakt, valt als eerste de zogeheten Chrono Decoder op. Deze Chrono Decoder staat eigenlijk centraal in elk spel: het apparaat telt af van 60 naar 0 minuten, en je voert alle ontcijferde codes op dit apparaat in om op die manier het spel zo snel mogelijk tot een goed einde te kunnen brengen. De decoder heeft daarnaast ook nog meerdere functies, maar daar komen we later op terug.

De Chrono Decoder

De klok op de Chrono Decoder telt af van 60 naar 0, zorgt voor de benodigde sfeer en geeft af en toe cryptische aanwijzingen. Zodra de code gevonden is, zoek je de bijbehorende sleutels en doe je deze in de Chrono Decoder. De Chrono Decoder geeft aan of de code correct is of niet. Is de code niet correct, dan gaan er 60 seconden van de tijd af en mag je opnieuw puzzelen. Is de code correct, dan klinkt de overwinningsmuziek! Om het spel nog even wat spannender te maken kun je de app downloaden en een achtergrond muziekje afspelen die je gelijk met de Chrono Decoder aan moet zetten.

Escape Room Thuis

We hebben ook een escape room thuis versie deze kan je online spelen met meerdere spelers