Quadrijden

9 reviews 9 10
Schrijf zelf een review

Lekker off road scheuren door ruig terrein met wendbare en snelle quads: dát is quadrijden bij VVC Adventure. Op maar liefst 4 verschillende parcoursen neem je het op tegen de andere deelnemers om te zien wie de snelste en beste quadrijder is:

Aanbieding

2 uur quadrijden met korting

Varianten Quad rijden

  • Quad rijden op snelheid
  • Quad rijden op behendigheid
  • Quad rijden in team verbandQuadrijden met 1 of 2 personen van € 79,50 voor € 52,50

Wil je met één of 2 personen quad rijden dan kies je voor onze solo uitjes quad rijden op vooraf door ons vastgestelde datums.

Al onze uitjes met quadrijden

Bekijk hieronder alle uitjes bij VVC met quadrijden:

Vanaf 1 persoon te boeken

Groeps uitjes met quadrijden

Quadrijden in combinatie met andere activiteiten

Quad uitje 2 uur
(actie € 52,50)
Offroad en tankrijden Meerkamp 2,5 uur
Motorspektakel 3 uur Meerkamp 3 uur
Motorspektakel 5,5 uur Exclusief uitje 3 uur
Porsche uitje 3 uur Familie uitje met kinderen

Quadrijden 1,5 meter concept! extra maatregelen

  •  ✓ Groot terrein  ✓ Meerdere ruime ontvangst zalen. ✓Groot gedeeltelijk overdekt terras
  • Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist heel zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd.
  • Helmen gedesinfecteerd (of neem je eigen helm mee) Sturen gedesinfecteerd of bruikleen handschoenen
  •  ✓ Kosteloos verplaatsen

Quad rijden als groepsuitje

Quadrijden is bij uitstek geschikt als spectaculaire activiteit tijdens een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest. Wil je driften door de bocht tijdens het quadrijden? Dan kan je kiezen voor het ijskarten op een quad. Of wil je quadrijden over spectaculaire hindernissen? Kies dan voor het motorspektakel. Aan de rechterkant vindt u alle arrangementen die te combineren zijn met quad rijden. De grootste kans op de overwinning heb je wanneer de quad aanvoelt als een deel van je lichaam. Daarom leren we je voor het quadrijden op snelheid eerst hoe je mee kunt geven in bochten en wat de juiste zit- en lichaamshouding is om veilig en verantwoord gas te geven. Na de instructie mag je het parcours op.

Quad rijden bij VVC-adventure is zowel geschikt voor ervaren bestuurders als beginners, je hebt geen rijbewijs nodig. Voor onze arrangementen met quad rijden geldt een minimale leeftijd van 15 jaar. Ben je jonger? Informeer dan naar de mogelijkheden om privé quad te rijden.

Bekijk hier onze groepsuitjes met de quad.

Onze quads

De quads van VVC Adventure zijn zeer wendbaar en lekker snel. Ze hebben een automatische versnellingsbak, zodat iedereen in staat is om binnen de kortste keren, veilig én succesvol, deze sensationele sport te bedrijven. Bij VVC Adventure krijg je het offroad quadrijden op een uitdagend parcours snel onder de knie. Al na enkele ronden weet je hoe je de quad moet besturen en ontdek je de snelste lijn. En dan kan het echte quad racen beginnen!

Uitgelichte uitjes met quadrijden zijn:

  • Motorspektakel: Een compleet gemotoriseerd uitje. Rijden op een quad, in een 4x4 buggy door de modder en over heuvels. Gierende banden, techniek en tactiek. Het ultieme motorspektakel. Lees meer.
  • Meerkamp All Inclusive: Slipcursus met auto, quadrijden, sumo worstelen en nog veel meer inclusief drankjes en 3 gangen barbecue. Een dag vullend programma inclusief eten en drinken. Lees meer.
  • Bedrijfsuitje Secret Agent: Een beetje secret agent heeft een speedboot en snelle auto. Maar dit heeft James zelfs nog nooit meegemaakt. Quadrijden !Lees meer.


Kinderfeestje

Wij bieden ook speciale quad arrangementen aan als kinderfeestje voor kinderen vanaf 8 jaar. Een spectaculair kinderfeestje waar nog lang over nagepraat zal worden. Lees meer over quad rijden als kinderfeestje.

Privé Quadrijden

Op doordeweekse dagen is het mogelijk privé te rijden met de quads. De prijs voor 1 uur is dan € 60,00 per quad. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Reviews

Johan (02-03-2019)

Met 2 personen ons perfect vermaakt op dit centrum. Hier is vervelen onmogelijk. Diverse tracks gereden

Pim Smits (11-02-2017)

Quadrijden stond hoog op mijn verlang lijstje. dan jullie wel voor de leuke dag.

kees Voermans (05-02-2017)

het is best inspannend daarom erg leuk om steeds andere ritjes te rijden. Ik heb het snelheids circuit gedaan, behendigheid en het offroad circuit. Als afluiter het driften met de quad. De volgende keer kom ik terug voor het terreinrijden dat zag er ook leuk uit.

Johan Vermeer (28-03-2015)

het quadrijden was fantastisch en erg afwisselend. We hebben in totaal 4 verschillende tracks bereden. Het driften met de quad was wel een heel bijzondere ervaring, best moeilijk om te leren

Frank (14-03-2015)

Gruwelijk quadrijden bij deze organisatie. Lekkere snelle quads en uitdagend parcours mijn favoriet was de hindernisbaan

Ineke N. (11-03-2015)

Enorm genoten met zijn 3en. Super leuke dag.

Reinier de Koning (07-03-2015)

Spectaculair. Vrij gemakkelijk het sturen onder de knie gekregen en toen ging het echt hard!

Jordy (04-03-2014)

Super om off road te scheuren met de quad!

Hulsberg (29-06-2013)

Zeer tevreden. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad.