SweepAway, Bloopers, Hilarisch

8 hindernisbanen, veilig en geen water of blubber

Lees meer
Meest gekozen vrijgezellenfeestje

Beleef de avonturen van Cheryl, Anouk, Claire en Willemijn

Lees meer
Karaoke - DJ - Dancing - Party

Feestavond - coole drankjes - bbq - bekende tv games

Lees meer
Quad - Sumo worstelen - Kies zelf

Uit meer dan 3 activiteiten fun, sportief en ludiek

Lees meer
Alles op 1 locatie!

Leuke activiteiten - Lekker eten en Feesten

Vrijgezellenfeest Vrouwen

1306 reviews 9,1 / 10

Gaat jouw vriendin binnenkort trouwen en wil je een onvergetelijk vrijgezellenfeest voor de vrouwen organiseren? Nog een dag even lekker ontspannen en losgaan voordat de grote dag daar is? Bij VVC Adventure vind je diverse avontuurlijke mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest speciaal voor vrouwen. Onze vrijgezellenfeesten zijn opgebouwd uit originele activiteiten en workshops waar iedereen aan kan meedoen.

Genoeg vrijgezellenfeest ideeën om de aanstaande bruid een fantastische dag te bezorgen.. Een onvergetelijk, origineel en uitdagend vrijgezellenfeest vrouwen boek je al vanaf € 24,50 per persoon. Heb je nog inspiratie nodig? Bekijk onze tips en vrijgezellenfeest ideeën voor een ultiem vrijgezellenfeest van je vriendin!

Vrijgezellenfeest arrangementen voor vrouwen

Onze arrangementen zijn samengesteld speciaal voor vrouwen. Binnen deze arrangementen is het mogelijk te kiezen uit een breed scala aan activiteiten en workshops. Zo heb je altijd een vrijgezellenfeest op maat. Laat je verrassen door onze vrijgezellenfeest ideeën.

Gooische Vrouwen - € 24,50 p.p.

Het meest geboekte vrijgezellenfeest uitje. Kruip in de huid van een echte Gooische vrouw. Na een fabuleuze make-over word je omgetoverd tot Cheryl, Claire, Willemijn of Anouk en maak je aan de hand van een Gooische Vrouwen-script de gekste dingen mee. We bieden ook de mogelijkheid om dit Gooische Vrouwen-avontuur te filmen. Wij monteren het achteraf voor je, zodat je altijd jouw belevenissen van dit vrijgezellenavontuur kunt terugkijken.

Sweep Away - € 39,50 p.p.

Het sportiefste vrijgezellenfeest voor vrouwen, boordevol bloopers, hilariteit en hindernissen. Een feest voor vrouwen die van een fanatieke dag houden. Met de Sweep Away voor vrouwen overwin je acht verschillende hindernisbanen: een goede match voor avontuurlijke vrouwen!

50 tinten grijs - € 49,50 p.p.

Een vrijgezellenfeest voor een brutale vrouw of voor één die wel wat brutaler mag worden. Dit is geen stoffige schildersworkshop, maar een vrijgezellenfeestje voor stoute vrouwen. In drie varianten, van onschuldig naar ondeugend.

Meerkamp voor vrouwen - € 28,50 p.p.

Vrijgezelle vrouwen: zet je schrap! Scheur met een terreinwagen door ruig terrein en modderpoelen of maak een avontuurlijke sprong vanaf onze toren van 14 meter hoog. Met keuze uit meer dan 30 verschillende activiteiten is dit het meeste sensationele vrijgezellenfeest voor vrouwen die houden van een uitdaging. Arrangement boordevol spanning, competitie en afwisseling.

De bruid als heldin – € 49,50 p.p.

De bruid verkleed als Catwomen en pitspoes. De bruid is de superheld van de dag die bol staat van de uitdagende groepsactiviteiten. Om het vrijgezellenfeest compleet te maken kun je kiezen uit onder andere sumoworstelen, scootmobielrace, abseilen, quad rijden, boogschieten, bungee-run, rolstoel touwtrekken of een legendarisch gladiatorgevecht.

 

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Vrijgezellenfeest avond: Party Games Night

Bij een echt vrijgezellenfeest voor vrouwen hoort natuurlijk ook de vrijgezellenavond. Een arrangement met onbeperkt eten, drinken en feesten. Zing mee met Hazes, Hole in the Wall, The Voice of Denmark, Snowdip, Ik hou van Holland, Letterpakkenspel, Minute to win it. Heerlijke dansmuziek, live optreden en meer. Genoeg vrijgezellenfeest ideeën. In het hoogseizoen zijn er veel verschillende vrijgezellenfeest groepen op de Party Games Night.

Catering tijdens vrijgezellenfeest

Van deze vrijgezellen activiteiten voor vrouwen word je hongerig! Praat nog even uitvoerig met elkaar na over het vrijgezellenfeest met een hapje of een drankje. Een moment om even op adem te komen kun je namelijk wel gebruiken!

Mogelijkheden op het gebied van catering:

  • Ontvangst: Kom op gang met een lekker kopje koffie of thee. Nog even rustig opstarten, voor het avontuur begint!
  • Lunch: Naast verschillende belegde broodjes kun je bij ons terecht voor lunchbuffetten of een ontspannen High Tea met alle vrijgezellen.
  • Borrel: De dag zit er op: tijd voor een borrel! Het ideale moment om nog even met elkaar na te praten. Wij serveren koude dranken en eventueel een bittergarnituur.
  • Diner: Vanaf 10 personen kunnen de vrijgezelle vrouwen genieten van de ultieme barbecue experience, met verschillende soorten vlees. Je kunt ook kiezen voor vegetarisch eten of een van de andere warme of koude buffetten.

Benieuwd naar de horecamogelijkheden? Bekijk de horeca-pagina!

Hulp nodig bij het organiseren van een vrijgezellenfeest vrouwen?

Je kan zelf een offerte samenstellen voor het organiseren van het vrijgezellenfeest. Op onze site vind je genoeg activiteiten en vrijgezellenfeest ideeën. Stap voor stap helpen we je door het systeem heen. De offerte sturen wij als pdf naar je toe. Elke activiteit wordt kort beschreven, deze offerte is handig om door te sturen naar de andere vrouwen om samen een beslissing te kunnen nemen voor een onvergetelijke vrijgezellenavond. Uiteraard is de offerte aanvraag geheel vrijblijvend, wij bellen de offertes niet na.

Bekijk ook onze vrijgezellenfeesten voor mannen voor meer vrijgezellenfeest ideeën.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.