SweepAway, Bloopers, Hilarisch

8 hindernisbanen, veilig en geen water of blubber

Lees meer
Meest gekozen vrijgezellenfeestje

Beleef de avonturen van Cheryl, Anouk, Claire en Willemijn

Lees meer
Karaoke - DJ - Dancing - Party

Feestavond - coole drankjes - bbq - bekende tv games

Lees meer
Quad - Sumo worstelen - Kies zelf

Uit meer dan 3 activiteiten fun, sportief en ludiek

Lees meer
Alles op 1 locatie!

Leuke activiteiten - Lekker eten en Feesten

Vrijgezellenfeest Vrouwen

1306 reviews 9,1 / 10

Een aantal weken voor de bruiloft verrassen de vriendinnen de a.s. bruid met een leuk vrijgezellenfeest. Wij hebben een Top 10 gemaakt van de leukste vrijgezellenfeesten voor vrouwen.

Top 10 vrijgezellenfeest voor vrouwen

  • Gooische Vrouwen de a.s bruid als Cheryl of Anouk?
  • SweepAway dat wordt lachen gieren brullen op de hindernisbaan
  • 50 Tinten Grijs: met spannende vrijgezellenfeest spelletjes
  • Stoer vrijgezellenfeest? De Meerkamp met motorische en ludieke spelletjes


Vrijgezellenfeest ideeën vrouw

Genoeg ideeën voor leuke activiteiten zoals de Escaperoom de Titanic, Herrie in de keuken een hilarische kookworkshop of de Bachelor Party Night.

Top 10 activiteiten voor vrijgezellenfeest vrouwen

Bij de meerkamp mag je zelf je activiteiten kiezen. Is de a.s. bruid een beetje stoer dan kan je een mix maken van quadrijden met een stoere 4x4 auto rijden of juist een ludieke race op een scootmobiel. Is ze super sportief kies dan voor Sweepaway met liefst 8 verschillende hindernisbanen zoals de boksmuur en de big red balls. Maar ook voor de wat rustige groepen hebben we leuke workshops zoals Herrie in de Leuken, Ibiza tas pimpen.

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Vrijgezellenfeest vrouwen arrangementen

Onze arrangementen zijn samengesteld speciaal voor vrouwen. Binnen deze vrijgezellenfeest arrangementen is het mogelijk te kiezen uit een breed scala aan activiteiten en workshops. Zo heb je altijd een vrijgezellenfeest op maat. Laat je verrassen door onze vrijgezellenfeest ideeën.

Gooische Vrouwen - € 24,50 p.p.

Het meest geboekte vrijgezellenfeest uitje. Kruip in de huid van een echte Gooische vrouw. Na een fabuleuze make-over word je omgetoverd tot Cheryl, Claire, Willemijn of Anouk en maak je aan de hand van een Gooische Vrouwen-script de gekste dingen mee. We bieden ook de mogelijkheid om dit Gooische Vrouwen-avontuur te filmen. Wij monteren het achteraf voor je, zodat je altijd jouw belevenissen van dit vrijgezellenavontuur kunt terugkijken.

Sweep Away - € 39,50 p.p.

Het sportiefste vrijgezellenfeest vrouwen, boordevol bloopers, hilariteit en hindernissen. Een feest voor vrouwen die van een fanatieke dag houden. Met de Sweep Away voor vrouwen overwin je acht verschillende hindernisbanen: een goede match voor avontuurlijke vrouwen! De onderdelen van dit vrijgezellenfeest zijn niet niks!

50 tinten grijs - € 49,50 p.p.

Een vrijgezellenfeest voor een brutale vrouw of voor één die wel wat brutaler mag worden. Dit is geen stoffige schilders workshop, maar een vrijgezellenfeestje voor stoute vrouwen. In drie varianten, van onschuldig naar ondeugend. Speel samen met jouw vriendinnen de spelletjes van dit vrijgezellenfeest.

Meerkamp voor vrouwen - € 28,50 p.p.

Vrijgezelle vrouwen: zet je schrap! Scheur met een terreinwagen door ruig terrein en modderpoelen of maak een avontuurlijke sprong vanaf onze toren van 14 meter hoog. Met keuze uit meer dan 30 verschillende activiteiten is dit het meeste sensationele vrijgezellenfeest vrouwen voor hen die houden van een uitdaging. Arrangement boordevol spanning, competitie en afwisseling. Een vrijgezellenfeest organiseren kan niet verkeerd gaan met de leuke Meerkamp.

De bruid als heldin – € 49,50 p.p.

De bruid verkleed als Catwoman en pitspoes. De bruid is de superheld van de dag die bol staat van de uitdagende groepsactiviteiten. Om het vrijgezellenfeest compleet te maken kun je kiezen uit onder andere sumoworstelen, scootmobielrace, abseilen, quad rijden, boogschieten, bungee-run, rolstoel touwtrekken of een legendarisch gladiatorgevecht. Er zijn genoeg mogelijkheden en ideeën voor het vrijgezellenfeest, neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest avond: Party Games Night

Bij een echt feestje hoort natuurlijk ook de vrijgezellenavond. Een arrangement met onbeperkt eten, drinken en feesten. Zing mee met Hazes, Hole in the Wall, The Voice of Denmark, Snowdip, Ik hou van Holland, Letterpakkenspel, Minute to win it. Heerlijke dansmuziek, live optreden en meer. Genoeg vrijgezellenfeest ideeën. In het hoogseizoen zijn er veel verschillende vrijgezellenfeest groepen op de Party Games Night.

Catering tijdens vrijgezellenfeest

Van deze vrijgezellenfeest activiteiten voor vrouwen word je hongerig! Praat nog even uitvoerig met elkaar na over het vrijgezellenfeest met een hapje of een drankje. Een moment om even op adem te komen kun je namelijk wel gebruiken!

Mogelijkheden op het gebied van catering:

  • Ontvangst: Kom op gang met een lekker kopje koffie of thee. Nog even rustig opstarten, voor het avontuur begint!
  • Lunch: Naast verschillende belegde broodjes kun je bij ons terecht voor lunchbuffetten of een ontspannen High Tea met alle vrijgezellen.
  • Borrel: De dag zit er op: tijd voor een borrel! Het ideale moment om nog even met elkaar na te praten. Wij serveren koude dranken en eventueel een bittergarnituur.
  • Diner: Vanaf 10 personen kunnen de vrijgezelle vrouwen genieten van de ultieme barbecue experience met verschillende soorten vlees. Je kunt ook kiezen voor vegetarisch eten of een van de andere warme of koude buffetten.

Benieuwd naar de horecamogelijkheden bij jouw vrijgezellenfeest? Bekijk de horeca-pagina!

Hulp nodig bij het organiseren van een vrijgezellenfeest vrouwen?

Je kan zelf een offerte samenstellen voor het organiseren van het vrijgezellenfeest. Op onze site vind je genoeg activiteiten en vrijgezellenfeest ideeën. Stap voor stap helpen we je door het systeem heen. De offerte sturen wij als pdf naar je toe. Elke activiteit wordt kort beschreven, deze offerte is handig om door te sturen naar de andere vrouwen om samen een beslissing te kunnen nemen voor een onvergetelijke vrijgezellenavond. Uiteraard is de offerte aanvraag geheel vrijblijvend, wij bellen de offertes niet na.

Bekijk ook onze vrijgezellenfeesten mannen voor meer vrijgezellenfeest ideeën.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.