Onze Locatie

Circuit, Offroad en Horeca

Bekijk videoBekijk plattegrond
Borrelen rond het vuur

Na afloop van de activiteiten zelf je borrelhapjes klaarmaken

Lees meerBekijk video
Offroad Expeditie

Almere spectaculaire parcoursen

Lees meer
Slipcursus leuk & leerzaam

En nog veel meer indoor uitjes

Lees meer
BBQ restaurant

Ultimate Barbecue Experience

150 indoor & outdoor uitjes

Sportief of minder sportief?  Keuze genoeg

workshops

1307 reviews 9,1 / 10

Tijdens een workshop werk je vaak in groepen aan een opdracht. Er is keuze uit creatieve workshops, actieve en workshops met een stukje teambuilding. Maar ook sporten kan in het thema staan van een workshop. Op deze manier maak je spelenderwijs kennis aan een bepaalde sport bijvoorbeeld Golf. Workshops worden vaak georganiseerd voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest

Originele Workshop

De workshop elkaars hoofd boetseren is één van ons leukste en origineelste workshops. De resultaten zijn verbluffend.

Creatieve Workshops

Onze schilder workshop valt prima te combineren met een slipcursus of een 4x4 offroad cursus.

Percussie Workshop

Samen muziek maken is leuk. Beleef een swingende Djembé workshop. Dé Afrikaanse trommelworkshop op maat voor ieder event!

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Workshop Creatief

Workshop Creatief

Heb je altijd al een kunstenaar willen zijn? Probeer dan eens een creatieve workshop. Of je nou gaat schilderen of boetseren, je eigengemaakte kunstwerk mag je mee naar huis nemen
(€ 43,00 incl. BTW)
vanaf € 40,00(excl. BTW)
Workshops Actief

Workshops Actief

Voor mensen die graag actief bezig zijn, bieden wij een aantal leuke workshops. Deze activiteiten zijn niet alleen muzikaal en sportief, ze zijn ook nog eens origineel. Welke workshop ga jij volgen?
(€ 32,70 incl. BTW)
vanaf € 30,00(excl. BTW)
Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Ontdek de ware grillmeester in jezelf!

Een workshop die niet alleen leerzaam, maar ook leuk en vooral lekker is? Dan is dit de activiteit voor jou. Je leert om een compleet viergangenmenu voor meerdere mensen te bereiden op de barbecue
(€ 88,15 incl. BTW)
€ 80,00(excl. BTW)
Herrie met de Kerst

Herrie met de Kerst

Gaan jullie voor een bedrijfsuitje rond de kerst? Combineer lekker eten dan met het doen van spelletjes bij dit uitje. Samen met je collega's moet je ervoor zorgen dat er een kerstdiner op tafel komt
(€ 60,90 incl. BTW)
vanaf € 55,00(excl. BTW)
College Biefstuk bakken

College Biefstuk bakken

Leer de perfecte biefstuk bakken! Deze kookworkshop wordt gecombineerd met spannende activiteiten. 4 uur durend all inclusieve uitje. Eerst een Slipcursus en Terreinrijden of kies je voor een andere activiteit ? Dan aan tafel en genieten van je zelf gebakken biefstuk.
(€ 87,30 incl. BTW)
vanaf € 79,00(excl. BTW)
Een zeer groen groeps uitje

Een zeer groen groeps uitje

Tijdens dit leuke teamuitje moet zoveel mogelijk groene energie opgewekt worden met een zelfgebouwde windmolen. Werkt jouw team het best samen en heeft het de 'groenste vingers'?
(€ 72,60 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Bob Ross schilderworkshop

Bob Ross schilderworkshop

Een 2 uur durende Schilder workshop gegeven door een erkende Bob Ross certificeerde docent.
(€ 36,90 incl. BTW)
€ 30,00(excl. BTW)
Lekker tafelen en borrelen

Lekker tafelen en borrelen

Onder begeleiding van onze Pitmaster maken jullie zelf je borrelhapjes klaar op de Ofyr. Niet alleen is de Ofyr geschikt om op te bakken, door de warmte die hij afgeeft, is het ook nog eens gezellig
(€ 19,62 incl. BTW)
vanaf € 18,00(excl. BTW)
Tapas Workshop

Tapas Workshop

Tapas barbecue workshop Masterchef. Met recht het heerlijkste bedrijfsuitje. 10 verschillende gerechten en inclusief drankjes
(€ 66,60 incl. BTW)
€ 60,00(excl. BTW)
Kookworkshop Steaks maken

Kookworkshop Steaks maken

Liefde gaat door de maag, leer tijdens dit uitje hoe je een perfecte steak bakt. Inclusief drankjes.
(€ 88,50 incl. BTW)
€ 80,09(excl. BTW)
Kookworkshop Vis

Kookworkshop Vis

Kom alles te weten over hoe je vis stooft, bakt, rookt en grilt. Onder begeleiding van onze chefkok bereiden jullie een diner van maar liefst zeven gangen. Wie heeft er al trek?
(€ 93,85 incl. BTW)
€ 85,00(excl. BTW)
Kookworkshop High Tea

Kookworkshop High Tea

Kookworkshop High Tea. In onze inspirerende keuken ga je verassende hapjes maken. -. 2,5 uur durend - inclusief begeleiding van onze chef - inclusief alle drankjes
(€ 37,06 incl. BTW)
€ 34,00(excl. BTW)
Black Bastard Kookworkshop

Black Bastard Kookworkshop

Wordt een echte Black Bastard bbq chef gedurende dit bedrijfsuitje. Leer de temperatuur beheersen, direct en indirect grillen en hoe je kan roken. Gordon Ramsey eat your heart out.Een inspirerende kookworkshop.
(€ 89,50 incl. BTW)
vanaf € 79,82(excl. BTW)

 

Workshop IJs Sculpturen maken

Een echte creatieve workshop maak je een zwaan of  een kunstwerk. Vanaf 8 deelnemers is deze workshop te boeken. Welke ijssculptuur kunstenaar gaat er met het mooiste beeld vandoor?

Workshop bonbons maken

Hou je van kliederen? Dan is de workshop bonbons maken wel wat voor jullie. Eerst gaan we chocolade bakjes maken om ze daarna met verschillende soorten praline te vullen. Zet daarna de zelfgemaakte bonbons op een schaaltje met een kopje thee of neem je ze mee naar huis.

Workshop Schilderen

Een aantal weken voordat de workshop lever je een foto in waarvan jullie graag een schilderij willen maken. Dit kan 1 groot doek zijn, maar het kunnen ook 16 verschillende doeken zijn die gezamenlijk één grote afbeelding vormen. Wij laten dan een lijnen tekening van deze foto maken. Omdat iedereen tijdens deze workshop apart 1/16 deel van het schilderij gaat schilderen zal het complete schilderij heel verrassend worden.

Workshop koken

Een leuke kookworkshop is ook altijd goed voor de teambuilding. Wij organiseren verschillende kook workshops. Italiaans, High Tea maar ook de hilarische kook workshop Herrie in de Keuken. Op barbecue gebied zijn we de absolute uitblinker met 11 verschillende bbq workshops.

Workshop dikke dames schilderen

Je kent ze vast wel de populaire schilderijen van de Dikke Dames. Ga de uitdaging aan van deze creatieve workshop en ook jij heb binnenkort een leuk schilderij aan de muur hangen. Uiteraard zelf gemaakt.

Workshop bloemschikken

Één van onze meest geboekte workshop is creatief bezig zijn met bloemen. Vooraf kunnen we bepalen welk werkstuk er gemaakt gaat worden. Leuk is om het thema aan te passen aan bijvoorbeeld Pasen, de Herfst of aan de Kerst. Zie je het al voor je tijdens jullie uitje? De mannen in de 4x4 aangedreven auto's en de vrouwen volgend dan een creatieve workshop.

  1. Vrijgezellenfeest Organiseren

  2. Wil je een tof en leuk vrijgezellenfeest organiseren bekijk dan onze speciale pagina's  vrijgezellenfeest vrouwen en vrijgezellenfeest mannen, Keuze nummer 1 is de  escaperoom. Voor de mannen is dat de bbq workshop en voor de vrouwen de kookworkshop.
  3. Teamuitje met de benodigde teambuilding

  4. Een teamuitje of groepsuitje organiseren teambuilding opdrachten dan is Wie is de Mol echt iets voor jullie. Een actief uitje is ook leuk, combineer dat tijdens het moorddiner.
  5. Dagje uit

  6. Een dagje uitkinderfeestje of spectaculair karten?  Of zoek je een verjaardagscadeau, het ultieme cadeau voor hem bezoek dan onze cadeau webshop.