Drive & Cook

Offroad of op de Slipbaan afsluitend een Scandinavische kookworkshop

Lees meer
Sneeuw Ralley

Slipcursus, Quad of de 4x4 auto

Lees meer
Black Bastard

Roken van Vis, Wild of Vlees ook als kookworkshop

Lees meer
Indoor

Keuze uit 35 binnen activiteiten

Lees meer
Offroad

Actie en teamwork

Lees meer
i love holland

Ik hou van Holland studio

Lees meerBekijk video
All Inclusieve
3 activiteiten - Hilarische veiling - Eten en drinken
Lees meer

Bedrijfsuitjes Indoor

914 reviews 9,1 / 10

Als organisator van het bedrijfsuitje is het lastig om het bedrijfsuitje voor iedereen geslaagd te maken. Laat het dan in elk geval niet van het weer afhankelijk zijn en kies voor een indoor bedrijfsuitje bij VVC-Adventure. Wij bieden een groot aantal uitdagende, spectaculaire en onvergetelijke bedrijfsuitjes indoor aan.

Populairste indoor bedrijfsuitjes

Gemotoriseerde binnenuitjes

Indoor teambuildingspellen

Overige indoor bedrijfsuitjes

Slipcursus

The Escape Room

Kookworkshops

Terreinrijden

Letterpakkenspel

Moorddiner

Carver rijden

XXL Games

Rolstoeltouwtrekken

Porsche rijden

Minute to Win It

Handboogschieten

Hummer rijden

Wie Ben Ik

Reuze tafelvoetbalspel

Bij VVC helpen we je graag een leuk en gevarieerd bedrijfsuitje voor binnen samen te stellen. Bel 036 532 3580 of vul het contactformulier in voor een offerte op maat.

Lees meer »

Bedrijfsuitje Indoor All Inclusive

Drive & Cook is ons meest geboekte indoor bedrijfsuitje. We beginnen de dag met een slipcursus gecombineerd met een terreinrijcursus. Daarna gaan we onder het genot van een drankje een Scandinavisch gerecht maken.

Indoor bedrijfsuitje teambuilding

Het populairste indoor teambuilding bedrijfsuitje is The Escape Room. Jullie worden opgesloten in een kamer en jullie moeten ontsnappen voordat het te laat is. Verdeel de taken goed, los de puzzels op en escape! Wij hebben drie verschillende escape rooms, waardoor iedereen tegelijk kan worden opgesloten en jullie ook onderling de strijd kunnen aangaan. Welk team ontsnapt als eerste? Ontdek alles over The Escape Room.

Bedrijfsuitje Indoor TV Games

Bij VVC wanen jullie je al snel in het Mediapark met onze TV-games. Speel Minute to Win It of speel oud Hollandse spelletjes met Ik Hou Van Holland. Zeer geschikt voor grote groepen en uiteraard voorzien we jullie van de nodige hapjes en drankjes. Bekijk hier het bedrijfsuitje indoor TV Games.

Indoor Bedrijfsuitjes Specials

We hebben tevens diverse specials voor binnen. Daarbij worden outdoor en indoor activiteiten gemengd. Alle bedrijfsuitjes kun je samenstellen, zoals jij dat wil.

Creatieve bedrijfsuitjes voor binnen

Om echt eens goed te werken aan de onderlinge communicatie en teamgevoel hebben wij een flink aantal creatieve en originele workshops op een rij gezet. Zo leer je collega’s op een andere manier kennen tijdens het boetseren of maak je de heerlijkste grillgerechten met onze barbecue workshop.

Adresgegevens en contact

Wil je meer weten over onze indoor bedrijfsuitjes of wil je langskomen om onze locatie te bekijken? Bel ons dan via 036 532 3580 of vul het contactformulier in.

Onze deels overdekte evenemententerrein in Almere is goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. Op de locatie kun je gratis je auto parkeren. Ons adres is:

Straat: Bolderweg 42

Adres: 1332 AW Almere

De indoor bedrijfsuitjes zijn op iedere dag van de week mogelijk tussen 8.00 tot 00:00 uur.

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Indoor Activiteiten

We hebben verschillende indoor activiteiten zowel motorische als binnen activiteiten. Een Slipcursus  of terreinrij cursus kan je als indoor activiteiten beschouwen. Deze activiteiten kunnen aangevuld worden met indoor activiteiten zoals levend tafel voetbalspel of handboogschieten

Indoor workshop activiteiten

De meeste workshops zijn indoor activiteiten zoals schermen, schilderen of een leuke kookworkshop.

Feestavond met activiteiten

We organiseren ook indoor verschillende feestavonden met leuke activiteiten zoals Ik hou van Holland, de Jongens tegen de Meisjes of the Party Night.

Spannende indoor activiteit

Ons meest geboekte indoor activiteit is de XXL Escaperoom