Onze Locatie

Circuit, Offroad en Horeca

Bekijk videoBekijk plattegrond
Borrelen rond het vuur

Na afloop van de activiteiten zelf je borrelhapjes klaarmaken

Lees meerBekijk video
Offroad Expeditie

Almere spectaculaire parcoursen

Lees meer
Slipcursus leuk & leerzaam

En nog veel meer indoor uitjes

Lees meer
BBQ restaurant

Ultimate Barbecue Experience

150 indoor & outdoor uitjes

Sportief of minder sportief?  Keuze genoeg

Outdoor bedrijfsuitjes

1306 reviews 9,1 / 10

Kies uit meer dan 100 activiteiten!

Organiseer het leukste outdoor bedrijfsuitje bij VVC Adventure in Almere. Onze evenementenlocatie heeft meer dan 100 outdoor activiteiten voor zowel grote groepen als kleine teamuitjes. Hierdoor ben jij verzekerd van een heerlijk verzorgd dagje uit met eten en drinken. Alles op 1 locatie! En Coronaproof uiteraard. Van teambuildings uitjes tot complete expedities. You name it. We have it. Laat je inspireren en ontdek snel alle verschillende activiteiten en outdoor bedrijfsuitjes voor jouw team.

Outdoor personeelsuitje organiseren voor wel 100+ personen

VVC Adventure is gespecialiseerd in het organiseren van outdoor personeelsuitjes voor meer dan 100 personen. In de ruim 33 jaar van ons bestaan hebben we al de nodige ervaring op gedaan. Populaire outdoor uitjes waar nog lang over zal worden gesproken zijn bijvoorbeeld het gemotoriseerd bedrijfsuitje: offroad rijden met een 4x4 cursus in een Land Rover of het actieve outdoor uitje: de sweepaway (wipeout).

Wil je de adrenaline door de lichamen laten gieren met een uitdagend bedrijfsuitje? Ga dan carver rijden (geschikt voor max. 80 personen) op ons uitgebreide parcours. Daarna de dag heerlijk afsluiten met een diner of een workshop steaks bakken.

Bedrijfsuitje outdoor organiseren voor kleine groepen

Ook voor het organiseren van outdoor uitjes voor een klein team of afdeling is er keuze uit tientallen spannende uitjes. Kies je voor ontspanning, dan is een Chopper tour (vanaf 20 personen) een echte aanrader voor jou en je team.

Heerlijk cruisen door de prachtige omgeving van een natuurgebied bij de Oostvaardersplassen in Flevoland. Ben je op zoek naar sportieve activiteiten? Dan is de Expeditie Island Adventure dé outdoor activiteit voor je collega's. Dit is onze versie van het bekende TV-programma Expeditie Robinson. Ook bekend van TV is Herrie in de keuken. Een lekker teamuitje waarbij culinair en teambuilding centraal staan.

Lees meer over onze outdoor bedrijfsuitjes

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Stel je eigen spectaculaire uitje samen. Verken het terrein in een buggy of op een quad. Of misschien maak je liever een spannend ritje in een echte Porsche. Waarvoor kies jij?
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Meerkamp All Inclusive

Meerkamp All Inclusive

Tijdens deze meerkamp combineren we gemotoriseerde- en sportieve activiteiten. Je krijgt eerst tijd om te oefenen en daarna is het tijd om de strijd aan te gaan, al staat plezier maken centraal
(€ 109,00 incl. BTW)
vanaf € 98,90(excl. BTW)
Off Road Rijden in België

Off Road Rijden in België

in Almere en Bilstain vind je uitdagende terreinen waar wij verschillende off road cursussen organiseren. Hindernissen, diepe sporen en veel klei. Weet jij het eindpunt te bereiken?
(€ 356,95 incl. BTW)
vanaf € 295,00(excl. BTW)
 Cabrio rijden en Varen

Cabrio rijden en Varen

Een luxe bedrijfsuitje waarbij jullie een mooie route rijden én varen. Halverwege de dag staat er een uitgebreide picknick op het programma. Benodigdheden: enthousiasme en mooi weer!
(€ 95,40 incl. BTW)
vanaf € 87,52(excl. BTW)
 Crossen

Crossen

Dit uitje bestaat uit verschillende onderdelen waarbij behendigheid centraal staat. Onze quads en trial motors zijn voor iedereen geschikt. Wie maakt de minste strafpunten tijdens het terreinrijden?
(€ 99,00 incl. BTW)
vanaf € 93,40(excl. BTW)
Bedrijfsuitje Fun Racen

Bedrijfsuitje Fun Racen

Plezier is bij dit uitje het belangrijkst element. Met vijf voertuigen origaniseren we een wedstrijd. Eerst even oefenen op de verschillende onderdelen en daarna is het tijd voor actie
(€ 65,75 incl. BTW)
vanaf € 62,03(excl. BTW)
Actief teamuitje op de Veluwe: Alignak

Actief teamuitje op de Veluwe: Alignak

De Veluwse god van stormen, aardbevingen en getijden heet Alignak. Alles draait om een goede samenwerking, daardoor is dit bedrijfsuitje ideaal voor teambuilding. Zien we jullie op de Veluwe?
(€ 109,00 incl. BTW)
vanaf € 100,00(excl. BTW)
Personeelsuitje Noord-Holland: teambuilding

Personeelsuitje Noord-Holland: teambuilding

Wij organiseren ook uitjes in Hoofddorp. Kom met je collega's naar Event Center Fokker waar jullie in teams een Meerkamp Competitie aangaan. Een lunch of diner zijn bij dit uitje mogelijk
(€ 78,45 incl. BTW)
vanaf € 74,00(excl. BTW)
Bedrijfsuitje Zuid-Holland: Expeditie Stranduitje

Bedrijfsuitje Zuid-Holland: Expeditie Stranduitje

Op het strand van Scheveningen ervaren jullie hoe het is om als echte Robinsons te overleven in de wildernis. Liever iets actievers? Kies dan voor een gemotoriseerd bedrijfsuitje in Gouda
(€ 99,00 incl. BTW)
vanaf € 93,40(excl. BTW)
Thema Events

Thema Events

We beginnen met een ceremonie waarbij iedereen een poncho aankrijgt en de opperhoofden beëdigd worden. Daarna is het tijd voor de confrontatie. Welk team bouwt de hoogste totempaal?
(€ 99,00 incl. BTW)
vanaf € 93,40(excl. BTW)
Leer offroad rijden met onze 4x4 Cursus

Leer offroad rijden met onze 4x4 Cursus

Zie jij jezelf al samen met je collega’s door het veld scheuren in een Landrover? Op ons intensieve parcours leer je alle ins en outs van terreinrijden. Ook beschikbaar als teambuilding!
(€ 97,50 incl. BTW)
vanaf € 89,45(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Voor welke activiteiten kies jij? Met keuze uit 35 indoor- en outdoor uitjes stel je je ideale Meerkamp samen. Combineer sportiviteit met plezier en behendigheid zodat er voor iedereen wat wils is
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 27,06(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

Hindernisbanen, tampolineballen en een muur met bokshandschoenen; ze komen allemaal aan bod. Alles op een veilige en leuke manier. Jullie bloopers zorgen gegarandeerd voor lachbuien
(€ 49,50 incl. BTW)
vanaf € 46,70(excl. BTW)
Alignak: teambuilding met Afrikaans tintje

Alignak: teambuilding met Afrikaans tintje

Jullie strijden, geheel in Afrikaans thema, tegen elkaar én de elementen van de natuur. Geschikt voor zowel een bedrijfsuitje als een familiedag. Krijgen jullie bescherming van de god Alignak?
(€ 54,50 incl. BTW)
vanaf € 50,00(excl. BTW)
Porsche Experience

Porsche Experience

Exclusieve activiteiten. Skidcar - Porsche 911 - Driften - Carver. All Inclusieve drankjes, lunch en borrelhapjes
(€ 238,70 incl. BTW)
vanaf € 219,00(excl. BTW)
Expeditie Island Adventure

Expeditie Island Adventure

Wie wordt er uitgeroepen tot de echte VVC-Robinson? Daar komen jullie achter tijdens dit bedrijfsuitje. Bouw jullie eigen kamp en speel tegen de andere teams. Plezier en samenwerking staat voorop!
(€ 54,50 incl. BTW)
€ 50,00(excl. BTW)
Ferrari rijden

Ferrari rijden

De ultieme experience: het bedrijfsuitje Ferrari rijden. Ervaar de enorme kracht van deze supercar. Compleet met een slipcursus, driften en terreinrijden. Kan jij de kracht van de Ferrari aan?
(€ 256,00 incl. BTW)
vanaf € 234,90(excl. BTW)
Wie is de Saboteur?

Wie is de Saboteur?

Wie van je collega's is te vertrouwen? Geeft je collega expres het foute antwoord of wist ze het echt niet? Tijdens verschillende spannende opdrachten moeten jullie erachter komen wie de saboteur is
(€ 60,50 incl. BTW)
€ 51,00(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Zijn jullie op zoek naar een spannend en uitdagend bedrijfsuitje? Ervaar hoe het is om geheim agent te zijn met ons Secret Agent uitje. Het is aan jullie om een wereldramp te voorkomen
(€ 70,85 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Meerkamp Teambuilding

Meerkamp Teambuilding

Houden jullie van spanning, competitie en plezier? Kies dan voor deze zeskamp waarbij er activiteiten zijn die voor iedereen geschikt zijn. Voor het winnende team staat de champagne koud
(€ 28,50 incl. BTW)
vanaf € 26,89(excl. BTW)
Groepsuitje in  België

Groepsuitje in België

Een avontuurlijk bedrijfsuitje in de Belgische Ardennen. Eén of meer dagen vol avontuur op een 30 ha terrein: terreinrijden, quadrijden en trialrijden. Kunnen jullie dit Vlaamse geweld aan?
(€ 356,95 incl. BTW)
vanaf € 295,00(excl. BTW)
College Biefstuk bakken

College Biefstuk bakken

Leer de perfecte biefstuk bakken! Deze kookworkshop wordt gecombineerd met spannende activiteiten. 4 uur durend all inclusieve uitje. Eerst een Slipcursus en Terreinrijden of kies je voor een andere activiteit ? Dan aan tafel en genieten van je zelf gebakken biefstuk.
(€ 87,30 incl. BTW)
vanaf € 79,00(excl. BTW)
Sportief en gezellig bedrijfsuitje in Zeeland

Sportief en gezellig bedrijfsuitje in Zeeland

Samen met je vrienden of collega's ontdek je het mooie Zeeland tijdens de spannende activiteiten. Maak bijvoorbeeld een roadrit in een sandbuggy of ga xstream boarden door het water!
(€ 119,80 incl. BTW)
vanaf € 99,00(excl. BTW)
Personeelsuitje Varen en Cabrio rijden

Personeelsuitje Varen en Cabrio rijden

Puzzeltocht ter land en ter zee! Dit bedrijfsuitje daagt jullie uit om een ingewikkelde puzzel op te lossen. Hebben jullie de ultieme combo van kracht, rijvaardigheid en intelligentie?
(€ 95,60 incl. BTW)
vanaf € 79,00(excl. BTW)
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Jullie kunnen zelf kiezen wat jullie in onze hoofdstad gaan doen. Vaar bijvoorbeeld door de wereldberoemde grachten in een fluisterbootje. Of gaan jullie liever voor een echte Amsterdamse feestavond?
(€ 55,00 incl. BTW)
vanaf € 50,00(excl. BTW)
5x motoractie: offroad, quadrijden, en meer!

5x motoractie: offroad, quadrijden, en meer!

Voor iedereen die van brullende motoren houdt hebben wij het ideale uitje. Van offroad scheuren tot quadrijden, en daarna eindigen met de superspectaculaire scootmobiel race!
(€ 73,05 incl. BTW)
vanaf € 67,00(excl. BTW)
Een actief uitje met de Swingstep

Een actief uitje met de Swingstep

Een gewone step is alweer achterhaald. De Swingstep is een kruising tussen een step en een driewieler en is helemaal van nu. Met de juiste swingbeweging kom je vooruit en kun je een ritje maken
(€ 28,50 incl. BTW)
vanaf € 26,89(excl. BTW)
Sandbuggy Roadrit

Sandbuggy Roadrit

Buggyrijden door de mooie streek van Flevoland. een exclusief uitje wat gecombineerd kan worden met andere spectaculaire activiteiten.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Teambuilding met de quad

Teambuilding met de quad

Quadrijden altijd een leuke activiteit om tijdens een bedrijfsuitje of teamuitje te doen. Dit is een All inclusieve uitje. 2 uur activiteiten een heerlijke barbecue inclusief drankjes
(€ 101,45 incl. BTW)
€ 91,97(excl. BTW)
Offroad rijden op ruig terrein

Offroad rijden op ruig terrein

Kun jij tegen een stootje? Kies dan voor dit sensationele uitje. Jullie gaan niet alleen een Landrover een een quad besturen, jullie ervaren ook hoe het is om te rijden in een echt Rupsvoertuig
(€ 81,25 incl. BTW)
€ 74,55(excl. BTW)
Sterrenslag als personeelsuitje

Sterrenslag als personeelsuitje

Met dit bedrijfsuitje worden verschillende activiteiten gecombineerd. Speel bijvoorbeeld met al jouw collega's het reuze tafelvoetbalspel, waarbij jullie zelf de voetbalspelers zijn!
(€ 28,90 incl. BTW)
vanaf € 26,50(excl. BTW)
Aanbieding  All-inclusive vrijgezellenfeest

Aanbieding All-inclusive vrijgezellenfeest

Aanbieding All-inclusive vrijgezellenfeest Sweepaway een sportief vrijgezellenfeest met 9 hindernisbanen. Probeer zonder te vallen de verschillende spelletjes te doen. Daarna is er de beloning! Een heerlijke barbecue met coole drankjes op ons BBQ plein. Let’s get this party started!
(€ 88,50 incl. BTW)
€ 81,20(excl. BTW)
Een expeditie als polder pioneer

Een expeditie als polder pioneer

Bedwing met een jeep de polderklei en probeer als team dit bedrijfsuitje te winnen door het best samen te werken en als eerst boven te komen.
(€ 68,10 incl. BTW)
vanaf € 62,60(excl. BTW)
Terreinrijden op onze outdoor locatie

Terreinrijden op onze outdoor locatie

Kom terreinreiden op ons uitdagende outdoor terrein in Almere. Een tochtje met de Landrover is goed te combineren met onze andere outdoor activiteiten. Ga bijvoorbeeld eens sumoworstelen of abseilen
(€ 33,00 incl. BTW)
vanaf € 31,37(excl. BTW)
Lekker tafelen en borrelen

Lekker tafelen en borrelen

Fikkie steken, lekkere hapjes maken op de Ofyr.Leuk als afsluiting van een bedrijfsuitje.
(€ 19,62 incl. BTW)
vanaf € 18,00(excl. BTW)
Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten

We doen een beroep op jullie samenwerkingsvaardigheden. Bij alle spellen moeten jij en je collega's op elkaar kunnen vertrouwen. Welk team gaat met de winst aan de haal en verdient eeuwige roem?
(€ 63,00 incl. BTW)
€ 60,00(excl. BTW)
Chopper Tour

Chopper Tour

Verschillende locaties. Samen met onze begeleider met een routekaart maak je een leuke trip op een stoere elektrisch aangedreven E-chopper.
(€ 32,05 incl. BTW)
vanaf € 26,50(excl. BTW)
Carverrijden

Carverrijden

Carverrijden een sensationeel bedrijfsuitje gecombineerd met o.a een slipcursus, 4x4 cursus etc.
(€ 83,30 incl. BTW)
vanaf € 76,42(excl. BTW)

Outdoor bedrijfsuitje organiseren voor grote groepen (100+ personen)

VVC Adventure is gespecialiseerd in het organiseren van outdoor bedrijfsuitjes voor meer dan 100 personen. In de ruim 33 jaar van ons bestaan hebben we al de nodige ervaring opgedaan. Spectaculaire outdoor uitjes waar nog lang over zal worden gesproken zijn bijvoorbeeld het gemotoriseerd bedrijfsuitje: offroad rijden met een 4x4 cursus in een Land Rover of het actieve outdoor bedrijfsuitje: De sweepaway

Veilig een outdoor bedrijfsuitje organiseren

Door onze ervaringen van afgelopen jaren is het mogelijk om elk bedrijfsuitje in de buitenlucht Coronaproof te organiseren. Hiermee wordt het mogelijk alle verschillende bedrijfsuitjes te boeken via onze site. Dit geldt ook voor de bedrijfsuitjes in de buitenlucht op locatie.

Organiseer een outdoor bedrijfsuitje op locatie

De VVC evenementenlocatie ligt centraal gelegen in Nederland in het mooie Almere. En met de 8 verschillende hindernisbanen, 6 offroad banen én eigen racecircuit is dit wel compleet te noemen.

Organiseer je liever een outdoor bedrijfsuitje op eigen locatie? Dan regelen we dat toch! Outdoor teambuilding uitjes zoals Alignak (bouw met je team de hoogte totempaal) en Wie is de Mol zijn erg populair.

Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje dat in de buitenlucht word georganiseerd? Kruip dan in de huid van James Bond met Secret Agent op locatie. Dit is een spannend en spectaculair bedrijfsuitje waarbij het draait om de missie te voltooien.

Exclusief uitje met eten en drinken

Zodra de nodige calorieën zijn verbrand na de activiteit is het tijd om te genieten van heerlijk eten en drinken. Wie wordt hier niet gelukkig van? Dit kan in een vorm van een culinaire workshop.

Bijvoorbeeld hamburgers maken, lekker tafelen en borrelen bij het vuur of een overheerlijke winterse BBQ workshop. Geen budget meer over voor een culinaire workshop? Kijk dan onze horeca mogelijkheden. Van ontvangst met koffie en gebak tot complete borrels en afsluitend met een uitgebreid diner.

Kortom, voor een outdoor bedrijfsuitje kom je naar VCC Adventures Almere

Of het nou gaat om actieve bedrijfsuitjes op een fantastische outdoor locatie of teambuilding activiteiten voor grote of kleine groepen, er is altijd een passend uitje voor jouw bedrijf. Geniet met je collega's van hilarische momenten, werk aan een goede samenwerking en geniet op een leuke manier van een actief bedrijfsuitje!

Wil je de adrenaline door de lichamen laten gieren met een uniek bedrijfsuitje? Ga dan carver rijden (geschikt voor max. 80 personen) op ons uitgebreide parcours. Daarna is er de mogelijkheid om de dag heerlijk af te sluiten met een diner of een workshop steaks bakken.

Outdoor bedrijfsuitje organiseren voor kleine groepen (vanaf 3 personen)

Ook voor het organiseren van outdoor uitjes voor een kleiner team of afdeling, is er keuze uit tientallen leuke bedrijfsuitjes. Kies je voor ontspanning, dan is de Chopper tour (vanaf 20 personen) een echte aanrader voor jou en je team. Daarnaast kan men ook heerlijk cruisen door de prachtige omgeving van het natuurgebied bij de Oostvaardersplassen in Flevoland.

Ben je op zoek naar actievere activiteiten voor jouw bedrijfsuitje? Dan is Expeditie Island Adventure dé outdoor activiteit voor je collega's. Dit is onze versie van het bekende TV-programma Expeditie Robinson. Bovendien bekend van TV is Herrie in de keuken. Een uniek bedrijfsuitje waarbij culinaire hoogstanden en teambuilding activiteiten centraal staan.

Organiseer een coronaproof outdoor bedrijfsuitje bij VVC Adventure

Door onze ervaringen van afgelopen jaren is het mogelijk om elk bedrijfsuitje in de buitenlucht coronaproof te organiseren. Hierdoor is het mogelijk alle verschillende bedrijfsuitjes te boeken via onze site. Dit geldt ook voor de outdoor bedrijfsuitjes.

Organiseer een outdoor bedrijfsuitje op locatie

De VVC evenementenlocatie ligt centraal gelegen in Nederland in het mooie Almere. En met de 8 verschillende hindernisbanen, 6 offroad banen én eigen racecircuit is dit wel compleet te noemen.
Organiseer je liever een outdoor bedrijfsuitje op eigen locatie? Dan regelen we dat toch! Outdoor activiteiten zoals Alignak (bouw met je team de hoogte totempaal) en Wie is de Mol vormen een actief en uniek bedrijfsuitje voor jouw organisatie. Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje dat in de buitenlucht word georganiseerd? Kruip dan in de huid van James Bond met Secret Agent op locatie. Dit is een spannend en spectaculair bedrijfsuitje waarbij het draait om de missie te voltooien.

Leuk en volledig outdoor bedrijfsuitje met eten en drinken

Zodra de nodige calorieën zijn verbrand na de activiteit is het tijd om te genieten van heerlijk eten en drinken. Wie wordt hier niet gelukkig van? Dit kan in een vorm van een culinaire workshop als bedrijfsuitje. Denk bijvoorbeeld aan hamburgers maken, lekker tafelen en borrelen bij het vuur of een overheerlijke BBQ workshop. Geen budget meer over voor een culinaire workshop? Bekijk dan onze uitgebreide horeca mogelijkheden. Van ontvangst met koffie en gebak tot complete borrels met een afsluitend diner.

Kortom, voor een outdoor bedrijfsuitje kom je naar VCC Adventures Almere

Of het nou gaat om actieve bedrijfsuitjes op een fantastische outdoor locatie of activiteiten voor grote of kleine groepen, er is altijd een uniek en spectaculair outdoor bedrijfsuitje voor jouw bedrijf. Geniet met je collega's van hilarische momenten, werk aan een goede samenwerking en geniet op een originele manier van een actief bedrijfsuitje!

Top 7 outdoor bedrijfsuitjes

Het assortiment outdoor bedrijfsuitjes van VVC-Adventure bestaat uit tientallen spannende uitjes voor jouw gehele team. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit gemotoriseerde en sportieve outdoor uitjes met diverse spelelementen. Hieronder zetten wij een aantal populaire bedrijfsuitjes in de spotlight.

Meerkamp’

De Meerkamp is het perfecte voorbeeld van een sportief en competitief outdoor bedrijfsuitje met teambuilding. Je kunt bovendien zelf de Meerkamp samenstellen; per half uur mag je namelijk een activiteit naar keuze uitkiezen. Reserveer je een Meerkamp van 2 uur, dan mogen jullie deze opvullen met vier activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor quadrijden, klimmen, reuze tafelvoetbal of sumoworstelen. Kijk voor alle mogelijkheden en activiteiten op de pagina Meerkamp.

Sweep Away’

Met je collega’s een obstakelrace . Wie blijft het langste op een instabiele pilaar staan terwijl een grote bal jullie er vanaf probeert te stoten? Wie haalt als eerste de overkant terwijl rollende vaten jullie omver proberen te kegelen? Met het outdoor teamuitje Sweep Away genieten jullie van drie uur actie, wat ongetwijfeld voor hilarische momenten gaat zorgen! Een overzicht van alle activiteiten vind je op de pagina Sweep Away.

Expeditie Robinson

Voor fans van Expeditie Robinson hebben we bij VVC-Adventure het perfecte outdoor bedrijfsuitje gecreëerd: dé kans om dit spannende en populaire televisiespel na te spelen met je collega’s! Bouw een hut, maak vuur, doe een geheugentest en fabriceer een zeewaardig vlot. In twee teams strijden jullie voor de overwinning in dit spannende overlevingsspel. Meer weten? Je vindt alle informatie op de pagina Personeelsuitje Expeditie Robinson.

Wie is de Mol

Het tv-programma Wie is de Mol kluistert ieder jaar miljoenen luisteraars aan de buis. Bij VVC-Adventure krijgen jij en je collega’s de kans om dit populaire spel na te spelen tijdens ons outdoor bedrijfsuitje Wie is de Mol. Voltooi spannende opdrachten en probeer de identiteit van de Mol te achterhalen. Maar pas op: in dit spel is niemand te vertrouwen! Je leest alles over dit bedrijfsuitje op de pagina Wie is de Mol.

Offroad rijden

Heb je sportieve collega’s en wil je ze de dag van hun leven geven? Met het outdoor bedrijfsuitje ‘Offroad rijden’ krijgen jullie de kans om diverse gemotoriseerde voertuigen te besturen en te werken aan het groepsgevoel. Scheur door de modder op een quad, ga terreinrijden met een stoere Land Rover en stap op de motorfiets voor een uitdagend offroad-parcours. Jullie kunnen kiezen uit een drie of vijf uur durend uitje en hebben daarbij ook de keuze uit diverse catering-opties. Op de pagina Bedrijfsuitje Off Road Rijden vind je alles over dit spannende outdoor uitje.

Catering tijdens het outdoor bedrijfsuitje

Onze cateringmogelijkheden

  • Ontvangst. Jullie outdoor-dag begint goed met een kop koffie en een lekker gebakje. Genoeg energie om alles te geven tijdens de sportieve uitdagingen die jullie te wachten staan!
  • Lunch. Kiezen jullie voor een lunchbuffet of een high tea? Het buffet bestaat uit verschillende soorten brood en beleg, bij een high tea krijgen jullie heerlijke sandwiches voorgeschoteld.
  • Borrel. Samen terugkijken op de dag met een hapje en een drankje: nagenieten is de perfecte afsluiting voor jullie outdoor bedrijfsuitje.
  • Diner. Bij VVC-Adventure kun je ook kiezen voor een uitgebreid diner na een inspannende dag vol activiteiten. Het outdoor bedrijfsuitje is uit te breiden met bijvoorbeeld een barbecue, koud- en warm buffet of een gourmet.

Meer weten over de mogelijkheden? Op de pagina Horeca vind je alles over onze cateringservices.