Outdoor Bedrijfsuitje

909 reviews 9,1 / 10

Een outdoor bedrijfsuitje is de perfecte manier om plezier te hebben met je collega’s en tegelijkertijd aan het groepsgevoel te werken. Bij VVC-Adventure vind je tientallen bedrijfsuitjes in de buitenlucht die het complete team dichter bij elkaar brengen. Of je nu kiest voor het spel Expeditie Robinson of dat je liever met collega’s in een Hummer wilt rijden; onze outdoor bedrijfsuitjes zorgen voor een hecht team en een positieve sfeer op de werkvloer.

  • Outdoor bedrijfsuitje al vanaf € 26,89
  • Kies uit tientallen uitdagende bedrijfsuitjes in de buitenlucht
  • Werk met je team aan het ultieme groepsgevoel
  • Breid het outdoor bedrijfsuitje uit met een barbecue

Elk outdoor bedrijfsuitje hebben wij met de uiterste zorg samengesteld om jou en je team dichter tot elkaar te brengen. Al vanaf € 26,89 beleven jullie een sportieve en spannende dag, die een positieve bijdrage gaat leveren aan de sfeer op de werkvloer.

Lees meer over onze outdoor bedrijfsuitjes

 

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Onze populairste outdoor bedrijfsuitjes

Het assortiment outdoor bedrijfsuitjes van VVC-Adventure bestaat uit tientallen spannende uitjes voor jouw gehele team. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit motorische en sportieve outdoor uitjes met diverse spelelementen. Hieronder zetten wij een aantal populaire bedrijfsuitjes in de spotlight.

Outdoor bedrijfsuitje ‘Meerkamp’

De Meerkamp is het perfecte voorbeeld van een sportief en competitief outdoor bedrijfsuitje. Je kunt bovendien zelf de Meerkamp samenstellen; per half uur mag je namelijk een activiteit naar keuze uitkiezen. Reserveer je een Meerkamp van 2 uur, dan mogen jullie deze opvullen met vier activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor quadrijden, klimmen, reuze tafelvoetbal of sumoworstelen. Kijk voor alle mogelijkheden en activiteiten op de pagina Meerkamp.

Outdoor bedrijfsuitje ‘Sweep Away’

Met je collega’s een obstakelrace . Wie blijft het langste op een instabiele pilaar staan terwijl een grote bal jullie er vanaf probeert te stoten? Wie haalt als eerste de overkant terwijl rollende vaten jullie omver proberen te kegelen? Met het outdoor bedrijfsuitje Sweep Away genieten jullie van drie uur actie, wat ongetwijfeld voor hilarische momenten gaat zorgen! Een overzicht van alle activiteiten vind je op de pagina Sweep Away.

Outdoor bedrijfsuitje ‘Expeditie Robinson’

Voor fans van Expeditie Robinson hebben we bij VVC-Adventure het perfecte outdoor bedrijfsuitje gecreëerd: dé kans om dit spannende en populaire televisiespel na te spelen met je collega’s! Bouw een hut, maak vuur, doe een geheugentest en fabriceer een zeewaardig vlot. In twee teams strijden jullie voor de overwinning in dit spannende overlevingsspel. Meer weten? Je vindt alle informatie op de pagina Personeelsuitje Expeditie Robinson.

Outdoor bedrijfsuitje ‘Wie is de Mol’

Het tv-programma Wie is de Mol kluistert ieder jaar miljoenen luisteraars aan de buis. Bij VVC-Adventure krijgen jij en je collega’s de kans om dit populaire spel na te spelen tijdens ons outdoor bedrijfsuitje Wie is de Mol. Voltooi spannende opdrachten en probeer de identiteit van de Mol te achterhalen. Maar pas op: in dit spel is niemand te vertrouwen! Je leest alles over dit bedrijfsuitje op de pagina Wie is de Mol.

Outdoor bedrijfsuitje ‘Offroad rijden’

Heb je sportieve collega’s en wil je ze de dag van hun leven geven? Met het outdoor bedrijfsuitje ‘Offroad rijden’ krijgen jullie de kans om diverse motorische voertuigen te besturen en te werken aan het groepsgevoel. Scheur door de modder op een quad, ga terreinrijden met een stoere Land Rover en stap op de motorfiets voor een uitdagend offroad-parcours. Jullie kunnen kiezen uit een drie of vijf uur durend uitje en hebben daarbij ook de keuze uit diverse catering-opties. Op de pagina Bedrijfsuitje Off Road Rijden vind je alles over dit spannende outdoor uitje.

Outdoor bedrijfsuitje ‘Hummer Experience’

Voor de echte autoliefhebbers is er het outdoor bedrijfsuitje Hummer Experience. Jullie gaan niet alleen rijden in een Hummer H2 met een 6,2 liter V8-motor, maar jullie stappen ook in een Land Rover om het ruige terrein te overwinnen. Om de dag compleet te maken organiseren wij ook een wedstrijd met quads én mogen jullie een slipcursus met een Volkswagen Golf volgen. Alles weten over prijzen, catering en de locatie? Neem dan een kijkje op de pagina Bedrijfsuitje Hummer Experience.

Catering tijdens het outdoor bedrijfsuitje

Sportieve activiteiten maken je hongerig. Daarom heb je bij VVC-Adventure diverse mogelijkheden op het gebied van catering. Elk bedrijfsuitje is te reserveren met bijvoorbeeld een lunch, borrel of barbecue. Tijdens het eten hebben jullie alle tijd om de indrukken van de dag met elkaar te bespreken: de perfecte aanvulling op jullie outdoor bedrijfsuitje.

Onze cateringmogelijkheden

  • Ontvangst. Jullie outdoor-dag begint goed met een kop koffie en een lekker gebakje. Genoeg energie om alles te geven tijdens de sportieve uitdagingen die jullie te wachten staan!
  • Lunch. Kiezen jullie voor een lunchbuffet of een high tea? Het buffet bestaat uit verschillende soorten brood en beleg, bij een high tea krijgen jullie heerlijke sandwiches voorgeschoteld.
  • Borrel. Samen terugkijken op de dag met een hapje en een drankje: nagenieten is de perfecte afsluiting voor jullie outdoor bedrijfsuitje.
  • Diner. Bij VVC-Adventure kun je ook kiezen voor een uitgebreid diner na een inspannende dag vol activiteiten. Het outdoor bedrijfsuitje is uit te breiden met bijvoorbeeld een barbecue, koud- en warm buffet of een gourmet.

Meer weten over de mogelijkheden? Op de pagina Horeca vind je alles over onze cateringservices.

Meer bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje om het team hechter te maken en groepsgevoel te versterken? Bekijk dan onze pagina voor teambuilding bedrijfsuitje en verbeter de sfeer op de werkvloer!