Kerstcadeau

25 en 26 december de gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan, daar horen kerstcadeautjes bij. Wij hebben een uniek aanbod spectaculaire kerstcadeaus voor onder de boom. Beleef een sensationele dag vol actie, spanning en plezier. Speciaal voor de feestdagen hebben we cadeaubonnen en aanbiedingen van onze meest geboekte uitjes en arrangementen.

Een leerzaam kerstcadeau: Slipcursus

De VVC-Adventure slipcursus is als beste beoordeelde in Nederland. Speciaal voor de kerst hebben wij een cadeaubon voor een 1 uur durende slipcursus: kennismaking les met theorie en praktijkoefening. Een spannend en educatief kerstcadeau.

 

Een sportief of spectaculair Kerstcadeau: Supercars rijden

Maar we organiseren nog veel meer leuke uitjes. Ooit eens gereden in een Porsche, Hummer of Carver? Dat is toch leuk om als kerstcadeau te geven? Bekijk ons totale aanbod kerstcadeaus per prijsklasse voor een dag vol spanning en actie. Bekijk alle kerstcadeaubonnen.

Een intensief kerstcadeau: Sweep Away

Wil je toch liever een actiever kerstcadeau weg geven, geef dan onze Sweep Away dit is een combinatie van 9 verschillende onderdelen waarbij: kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, en behendigheid allemaal aan bod komen. Geschikt voor man en vrouw en zeer gepast om de kerstdiner kilo's er gelijk af te sporten.

Een stoer kerstcadeau: Terrein rijden

Of toch liever een stoer kerstcadeau onder de kerstboom neer leggen? kies dan voor cursus terrein rijden zowel voor mannen als vrouwen de manier om te laten zien hoe goed ze het 4x4 voertuig onder controle kunnen houden. Tijdens deze cursus leer je zowel omgaan met het voertuig als hoe je ermee moet rijden door blubber en grote waterplassen.

Een divers kerstcadeau: Meerkamp 2,5 uur

Onze meerkamp is het beste alternatief als je veel activiteiten wil doen maar niet de hele dag de tijd hebt. Als je geen idee hebt wat hij of zij het liefst van de kerstman wil hebben is de meerkamp cadeaubon een zeer geschikt cadeau zo geef jij een heel origineel cadeau iets heel en kan hij/zij zelf kiezen welke 5 onderdelen gedaan worden. Er kan gekozen worden uit verschillende gemotoriseerde voertuigen er zit voor iedereen wel iets leuks tussen een beter cadeau kan je bijna niet wensen.

en zit hier nou echt niets tussen wat hij/zij leuk vind kijk dan als alternatief eens naar onze overige cadeaubonnen.