Kerstcadeau 2019

25 en 26 december de gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan, daar horen kerstcadeautjes bij. Wij hebben een uniek aanbod spectaculaire kerstcadeau 's voor onder de boom. Beleef een sensationele dag vol actie, spanning en plezier. Speciaal voor de feestdagen hebben we cadeaubonnen en aanbiedingen van onze meest geboekte uitjes en arrangementen.

Een leerzaam kerstcadeau voor 2023 : Slipcursus

De VVC-Adventure slipcursus is als beste beoordeelde in Nederland. Speciaal voor de kerst hebben wij een cadeaubon voor een 1 uur durende slipcursus: kennismaking les met theorie en praktijkoefening. Een spannend en educatief kerstcadeau.

 

Een sportief of spectaculair Kerstcadeau voor 2023 : Supercars rijden

Maar we organiseren nog veel meer leuke uitjes. Ooit eens gereden in een Porsche, Hummer of Carver? Dat is toch leuk om als kerstcadeau te geven? Bekijk ons totale aanbod kerstcadeaus per prijsklasse voor een dag vol spanning en actie. Bekijk alle kerstcadeaubonnen.

Een intensief kerstcadeau: Sweep Away

Wil je toch liever een actiever kerstcadeau in 2023 weg geven, geef dan onze Sweep Away dit is een combinatie van 9 verschillende onderdelen waarbij: kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, en behendigheid allemaal aan bod komen. Geschikt voor man en vrouw en zeer gepast om de kerstdiner kilo's er gelijk af te sporten.

Een stoer kerstcadeau voor 2023 : Terrein rijden

Of toch liever een stoer kerstcadeau voor 2023 onder de kerstboom neer leggen? kies dan voor cursus terrein rijden zowel voor mannen als vrouwen de manier om te laten zien hoe goed ze het 4x4 voertuig onder controle kunnen houden. Tijdens deze cursus leer je zowel omgaan met het voertuig als hoe je ermee moet rijden door blubber en grote waterplassen.

Een divers kerstcadeau: Meerkamp 2,5 uur

Onze meerkamp is het beste alternatief als je veel activiteiten wil doen maar niet de hele dag de tijd hebt. Als je geen idee hebt wat hij of zij het liefst van de kerstman wil hebben is de meerkamp cadeaubon een zeer geschikt cadeau zo geef jij een heel origineel cadeau iets heel en kan hij/zij zelf kiezen welke 5 onderdelen gedaan worden. Er kan gekozen worden uit verschillende gemotoriseerde voertuigen er zit voor iedereen wel iets leuks tussen een beter cadeau kan je bijna niet wensen.

en zit hier nou echt niets tussen wat hij/zij leuk vind kijk dan als alternatief eens naar onze overige cadeaubonnen.

Kerstcadeau 2023 voor man

Een kerstcadeau voor vrouwen kopen, daar heb ik nooit zo’n moeite mee hoor je vaak. . Maar  voor mannen is het vaak toch een stuk lastiger. Weet je het echt niet meer ? Geen probleem !I. Op onze website geef ik je meer dan 50 leuke kerstcadeaus voor mannen. Er zit vast wel iets tofs voor jouw broer, vader, echtgenoot, vriend of (klein)zoon bij.

Kerstcadeaus voor mannen: altijd lastig!

Mannen wat moet je die nu geven als kerstcadeau verzon het maar eens het is een hele opgave zijn. Het zijn vaak hele dure cadeaus, Of  ze weten niet wat ze willen, want ze hebben  alles al. Of zoals een goede vriend van mij altijd zegt  ‘het maakt me niet uit, ik ben niet zo moeilijk, ik vind alles leuk’.

Dat biedt vast inspiratie, not! Je wilt de man igewoon graag verrassen en een plezier doen. Een kerstcadeau geven waar ze blij van worden. Hopelijk brengen de suggesties hieronder je op ideeën!

Iets wat het kind in hem naar boven haalt

Voor de één zijn het een postzegel verzameling, voor de ander is het meccano. Koop iets waarmee hij iets heeft. Auto's, motors. Een Porsche kopen is niet voor iedereen weggelegd. Maar bij VVC kan je hem een unieke ervaring geven. Zelf achter het stuur van een Porsche 911. Het kan al vanaf een half uur.