Vrijgezellenfeest Mannen

4x4 rijden, Quads, Minibikes, Slipcursus, Driften

Bekijk videoBekijk plattegrond
Vrijgezellenfeest Vrouwen

Gooische Vrouwen hilarisch vrijgezellenfeest

Lees meer
Vrijgezellenfeest Party

Vrijgezellenfeest met de a.s bruid(egom) in het middelpunt

Lees meer
Actief Vrijgezellenfeest

Red Mega Balls, Punchkiss, lachen, gieren, brullen !

Lees meer

Vrijgezellenfeest

1306 reviews 9,1 / 10

Moet je binnenkort een leuk vrijgezellenfeest organiseren voor een a.s bruid of bruidegom? Ben je op zoek naar een bepaalde activiteit voor de vrijgezel ? Op deze pagina vind je informatie voor een groep mannen of vrouwen met de daarbij horende prijs.

Vrijgezellenfeest activiteiten

Er is keuze uit creatieve workshops, offroad activiteiten en sportieve vrijgezellenfeesten maar ook een compleet avond programma is mogelijk.

Vrijgezellenfeest Specialist

Het voordeel! Voor iedereen is er een leuke activiteit te doen, moet het een rustig feest worden of juist spectaculair, ben je met een kleine groep of grote groep vrienden? Alles is mogelijk op 1 locatie. Binnen en buiten activiteiten dus het weer hoeft geen spelbreker te zijn. Bekijk hier onze locatie.

Vrijgezellenfeest Locatie

 • Wij zijn gevestigd in Almere hier hebben we de offroad parcoursen, de slipbaan, de extreme hindernisbaan SweepAway liefst 4 hectare speeltuin voor volwassenen.
 • Horeca: De Redroom, Grandcafe, Partyzaal en de loungetent. 365 dagen per week genieten van de heerlijkste bbq gerechten op ons bbq plein met overdekte verwarmde veranda's.
Sorteer op: Populariteit | Prijs

Wat kan je doen  bij VVC-Adventure?

Bij VVC-Adventure is er keuze uit meer dan 200 spectaculaire, sportieve, creatieve en feestelijke vrijgezellenactiviteiten voor mannen en vrouwen. Iedere bruid of bruidegom kan het waarderen wanneer vrienden en familie iets organiseren om afscheid te nemen van hun vrijgezellenbestaan. Dit afscheid wordt natuurlijk dik met elkaar gevierd door middel van verschillende activiteiten. Traditioneel gezien is één vrijgezellenactiviteit voor de bruid of bruidegom. De andere vrijgezellenactiviteiten worden in groepsverband uitgevoerd en kunnen alle kanten opgaan!

VVC-Adventure biedt ook de mogelijkheid tot het organiseren van activiteiten speciaal voor vrouwen. Ook het dag of avond programma voor vrouwen kan bestaan uit meerdere activiteiten waarmee de dag wordt gevuld. De avontuurlijke dames onder ons kunnen de hindernisbaan SweepAway op of overleven tijdens Expeditie Island Adventure. Maar ook zijn er vele opties voor creatieve (kook)workshops als vrijgezellenactiviteit.

Hoeveel en welke mensen nodig je uit?

Hoeveel mensen je uitnodigt voor het feest is lastig te zeggen en hangt af van bijvoorbeeld de activiteiten die je uitvoert. Traditioneel gezien nodig je voor het feest van de bruid alleen maar vrouwen uit. Voor het vrijgezellenfeest van de bruidegom nodigde men altijd alleen maar mannen uit. Tegenwoordig is deze keuze volledig aan jou, want misschien is jouw beste vriend wel van het andere geslacht. Bij VVC-Adventure zeggen we altijd dat het erom draait dat op het feest van de vrijgezel de mensen er zijn waar hij of zij om geeft en er graag bij wilt hebben!

Hoe ver van tevoren plan je een vrijgezellenparty?

Op de vrijgezellenparty wil je natuurlijk dat alle mensen er zijn waar de a.s. bruid of bruidegom omgeeft. Zorg er dus voor dat deze leuke dag vroegtijdig boekt bij VVC-Adventure. Zo zorg je ervoor dat de agenda’s van de vrienden of vriendinnen en van VVC-Adventure nog niet volgeboekt zijn! Voorheen werd het vrijgezellenfeest vaak vlak voor de dag voor het bruiloft feest georganiseerd. Tegenwoordig is het helemaal niet gek als het al een maand voor de bruiloft plaatsvindt. Alleen maar minder kans om brakjes voor het altaar te staan toch?

Wat zijn de kosten van een leuke dag?

Het is gebruikelijk dat je vooraf uitrekent wat per persoon het budget is. De kosten van de aanstaande bruid of bruidegom wordt hierin meegenomen, zij betalen namelijk niet mee. Vraag aan je maten en/of vriendinnen hoeveel iedereen wilt uitgeven en neem hier het gemiddelde van.

Kosten bij VVC

De kosten van deze actieve dag voor mannen of vrouwen hangt af van het aantal activiteiten waarvoor wordt gekozen. Bovendien betaalt men voor bepaalde activiteiten meer dan voor andere. Daarnaast kan er gekozen worden voor een heerlijk aansluitend diner of barbecue en kan er een DJ geregeld worden. Bij deze feestelijke dag  is het gebruikelijk dat iedereen voor de bruid of bruidegom betaald. Het is handig om van tevoren te bedenken welk bedrag men per persoon bereid is om uit te geven. Als je het lastiger vindt om hieruit te komen, vraag dan je vriendinnen wat zij zouden willen besteden en bepaal een gemiddeld bedrag.

Combineer de bachelorparty met een knallend eindfeest

Na een intensieve dag met prachtige activiteiten kan het buikje wel weer gevuld worden. Zeker als jij nog de voetjes van de vloer laat gaan tot in de late uurtjes, komt een goede bodem van pas. Bij VVC-Adventure heb je de mogelijkheid om dit te combineren met een Chill & Grill Party. Na de activiteiten kunnen jullie samen genieten van een welverdiende borrel. Ondertussen zijn onze chefs druk bezig met het verzorgen van een culinaire barbecue. Geniet op het overdekte en verwarmde BBQ-plein van sappige stukken vlees, heerlijke spareribs uit de rookoven en goed gevulde salades. Aansluitend is een knallend eindfeest om de calorieën eraf te dansen. Gooi je handen in de lucht met je vrienden of vriendinnen en swing onder de deuntjes van onze DJ. Misschien word jij wel verkozen tot beste zanger/zangeres tijdens de karaoke verkiezing voor beste imitatie van Andre Hazes of Zangeres zonder naam

Ervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die hun vrijgezellen bestaan al bij ons hebben georganiseerd?Bij het nagenieten,aan het einde van een intensieve dag,komen de(stoere)verhalen los.

 • Ronald over zijn vrijgezellenfeest

  Ik heb echt genoten van mijn leuke dag bij VVC!We hebben de hele middag lopen scheuren op allerlei voertuigen,daarna nog een heerlijke barbecue gehad.

 • Luuk Boeve

  Wat een geniale dag hebben wij gehad!We hebben eerst de stormbaan getrotseerd,daarna quad gereden en toen heerlijk bunkeren met de barbecue.Daarna even rustig een drankje maar toen helemaal los op de dansvloer!Bedankt!

 • Marije over haar vrijgezellenfeest

  Super leuke activiteiten gedaan met mijn vriendinnen.Alles was top geregeld,ook met drankjes en eten ’s avonds.In de avond nog de Bachelor Party meegemaakt,heel leuk allemaal.

Deel ook jouw ervaring met VVC-Adventure.