Vrijgezellenfeest Mannen

4x4 rijden, Quads, Minibikes, Slipcursus, Driften

Bekijk videoBekijk plattegrond
Vrijgezellenfeest Vrouwen

Gooische Vrouwen hilarisch vrijgezellenfeest

Lees meer
Vrijgezellenfeest Party

Vrijgezellenfeest met de a.s bruid(egom) in het middelpunt

Lees meer
Actief Vrijgezellenfeest

Red Mega Balls, Punchkiss, lachen, gieren, brullen !

Lees meer

Vrijgezellenfeest

1306 reviews 9,1 / 10

Ga je binnenkort een leuk vrijgezellenfeest organiseren voor een staande bruid of bruidegom? Ben je op zoek naar een bepaalde vrijgezellenfeest activiteit? Hier vind je alle informatie over vrijgezellenfeesten voor zowel mannen als vrouwen. VVC-Adventure is de specialist in het organiseren van vrijgezellenfeesten, dus kom maar op!

Voor iedereen is er een leuke activiteit te doen, of dit nu een rustig feest wordt of juist uitbundig. We organiseren vrijgezellenfeesten voor kleine en grote groepen, kijk bij de activiteiten wat jullie aanspreekt. Mocht je ergens niet uit komen of zou je graag meer willen weten, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren.

Sorteer op: Populariteit | Prijs

 

Vrijgezellenfeest activiteiten

VVC-Adventure biedt keuze uit meer dan 200 spectaculaire, sportieve, creatieve en feestelijke vrijgezellenactiviteiten voor mannen en vrouwen. Gebruik het menu aan de zijkant om ons gigantisch aanbod te filteren naar jouw wensen. Zo kun je gemakkelijk zien welke van onze activiteiten buiten plaatsvinden en welke binnen bijvoorbeeld. Uiteraard is het mogelijk om verschillende vrijgezellenfeest activiteiten te combineren om er gezamenlijk een hele geslaagde dag van te maken. Zo combineer je bijvoorbeeld gemakkelijk een sportactiviteit met een escape room, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook zijn er specifieke vrijgezellen activiteiten voor vrouwen en specifieke vrijgezellenactiviteiten voor mannen te boeken. Uiteraard zijn deze activiteiten niet beperkt tot één geslacht en kunnen ook voor gemengde groepen gehouden worden. Bekijk de mogelijkheden en organiseer jullie vrijgezellenfeest vandaag nog.

Tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest

Ieder vrijgezellenfeest is uniek, het is de laatste kans voor de bruid/bruidegom om even lekker los te gaan voordat hij/zij getrouwd is. Als jij de leiding hebt over het organiseren van het feest, gebruikt dan deze tips om het vrijgezellenfeest vlekkeloos te laten verlopen:

1. Locatie. 
Kies een locatie die voor iedereen geschikt is. Mocht de locatie verder weg zijn, regel dan genoeg vervoer dat iedereen op tijd aanwezig kan zijn.

2. Zorg voor voldoende eten en drinken. 
Actief deelnemen is lastig op een lege maag, regel snacks en drinken voor de deelnemers (en jezelf) zodat je volop kan genieten. Neem een all-inclusive arrangement of bezoek de supermarkt voordat je vertrekt.

3. Plan een aantal leuke activiteiten. 
Overleg al voordat je boekt met de deelnemers welke activiteiten jullie gaan doen. Kies daarbij voor vrijgezellenfeestactiviteiten die iedereen leuk vindt. Zo voorkom je teleurstelling en heeft iedereen het naar zijn/haar zin.

4. Boek een hotelkamer of maak andere afspraken zodat iedereen kan. 
Soms is de perfecte vrijgezellenfeestactiviteit een stuk verder weg dan je had gehoopt. Zorg er dan voor dat iedereen een plek heeft om te overnachten, of dat er vervoer is geregeld zodat iedereen weer thuis kan komen.

5. Verstuur uitnodigingen op tijd. 
Wacht niet te lang met het versturen van uitnodigingen. Door op tijd iedereen uit te nodigen, kunnen zij rekening houden met het vrijgezellenfeest en eventueel vrij vragen. Zo zorg je ervoor dat niemand afhaakt omdat hij/zij niet kan.

Hoeveel en welke mensen nodig je uit?

Hoeveel mensen je uitnodigt voor het vrijgezellenfeest hangt af van de activiteiten die je uitvoert. Het blijft lastig om er een nummer aan te geven. Traditioneel gezien is het wel gebruikelijk om voor het feest van de bruid alleen maar vrouwen uit te nodigen en voor de bruidegom alleen maar mannen. Tegenwoordig is dit lang niet altijd meer het geval en zeker geen verplichting. Bij VVC-Adventure draait het erom dat de bruid/bruidegom geeft om de mensen die aanwezig zijn op het vrijgezellenfeest. Het is handig om een schatting te doen van het aantal deelnemers voordat je een vrijgezellenfeest organiseert. Zo kun je gemakkelijk een offerte aanvragen en zie je al snel wat de kosten zullen zijn.

Wat kost een vrijgezellenfeest

Het is gebruikelijk om voorafgaand af te spreken van het budget per persoon is. Reken hierbij voor 1 persoon meer in rekening, de bruid/bruidegom betaald natuurlijk niet mee! Vraag rond wat iedereen wilt uitgeven en stem hier een budget mee af. De prijs van jullie vrijgezellenfeest hangt natuurlijk af van de gekozen activiteiten en spelletjes. Ook zijn combinatie arrangementen duurder dan enkele activiteiten. Gelukkig biedt VVC-Adventure geheel vrijblijvende offertes aan, zodat je een inschatting hebt van wat jullie vrijgezellenfeest gaat kosten.

Sluit je vrijgezellenfeest af met een knallend eindfeest

Na een intensieve dag van vrijgezellenactiviteiten en spelletjes hebben jullie een flinke hap verdiend. Zeker als er nog gedronken gaat worden is het fijn om een goede bodem te kunnen leggen na afloop van jullie activiteiten. Het is bij VVC-Adventure mogelijk om jullie vrijgezellenactiviteiten te combineren met een diner of Chill & Grill Party. Geniet op het overdekte en verwarmde BBQ-plein van heerlijke stukken vlees, spareribs uit de rookoven en goed gevulde salades. Aansluitend is een knallend eindfeest en gaan de voeten van de vloer. Uiteraard is het mogelijk om alcoholische dranken te nuttigen tijdens en na het eten.

Hoe ver van tevoren plan je een vrijgezellenfeest?

Je wilt uiteraard dat iedereen waar de bruid/bruidegom om geeft aanwezig is op het vrijgezellenfeest. Het is dus verstandig om op tijd te boeken zodat iedereen vrij kan regelen voor deze onvergetelijke dag. Vaak is het zo dat het vrijgezellenfeest vlak voor de bruiloft plaatsvindt, stem dus af met de deelnemers welke dag het beste uitkomt. Door op tijd te beginnen met plannen kun je gerust verschillende offertes aanvragen en vergelijken om zo de beste keuze te maken.

Budget vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest kun je zo uitgebreid en bont maken als dat je maar wilt. Sommigen vinden een avond drinken genoeg, anderen organiseren een geheel weekend weg. Iedereen heeft zo zijn voorkeur, maar het meeste is dit afhankelijk van het budget. Het is dus verstandig om bij iedereen zijn budget stil te staan. Vaak bestaat een vrijgezellenfeest uit leuke activiteiten, gevolgd door een diner met een borrel. Je kunt dit zelf zo uitgebreid organiseren als dat je wilt. Voor ieder budget zijn er vrijgezellenfeesten te organiseren. Gebruik het filtermenu om de vrijgezellenfeestactiviteiten te filteren op jouw budget en vraag gratis vrijblijvende offertes aan.

Vrijgezellenfeest activiteiten - onze top 5

We organiseren onwijs veel activiteiten voor een vrijgezellenfeest met de leukste spelletjes. Er is keuze uit creatieve workshops, offroad activiteiten en sportieve vrijgezellenfeesten maar ook een compleet avond programma is mogelijk. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we hier een aantal vrijgezellenfeest ideeën op een rijtje gezet:

1. Sweep Away
Een super leuk vrijgezellenfeest activiteit om te doen in grote en minder grote groepen! Trotseer de Sweep Away baan en ontwijk de obstakels die op jullie pad komen. Weet de overkant te halen en vergaar eeuwige roem bij je vrienden en vriendinnen. Deelnemen aan de Sweep Away baan kan tot en met 300 deelnemers. Een ware klassieker om een lachwekkende dag te hebben met een grote groep. Zie je vrienden en familie van de baan afvliegen en probeer zelf te overkant te halen. Ik wil meer informatie over de Sweep Away baan. De Sweep away baan is overigens erg populair als vrijgezellenfeest cadeau!

2. Punchkiss
Wederom een toffe activiteit om te doen tijdens een vrijgezellenfeest de Punchkiss. De bedoeling van deze activiteit is 'simpelweg' het einde behalen. Klam je vast aan de klimmuur en ontwijk de bokshandschoen die je van de baan af probeert te slaan. Hoewel dit heel sportief kan klinken is dit voor de meeste personen prima te doen. Enige inspanning is uiteraard vereist echter is het meest belangrijke element van de Cliffhanger om de bokshandschoen te ontwijken. Naast de Punchkiss bieden we nog veel meer vrijgezellenfeest spelletjes aan.

3. Hét vrijgezellenfeest vol adrenaline
Voor de echte waaghalzen die wel van een adrenaline rush houden hebben we het perfecte sportieve vrijgezellenfeest pakket samengesteld. De dag begint met een spectaculair potje Quad rijden, na een korte pauze springen jullie gelijk op een mini motor waar jullie tegen elkaar zullen racen op een mini trail. Na een korte pauze is het alweer tijd om jullie paintball pak aan te trekken want het is tijd om groepen te maken. Ga het duel aan en probeer het elkaar zo moeilijk mogelijk te maken, wie denk je dat er gaat winnen? De leukste, sportieve vrijgezellenfeest activiteiten vind je bij VVC. Meer informatie over het vrijgezellenfeest vol adrenaline.

4. Ik hou van Holland; Mannen tegen de vrouwen
Hebben jullie er al een hele dag opzitten en zoeken jullie nog een leuke activiteit om samen de dag mee af te sluiten? Vaak brengen de bruid en de bruidengom het vrijgezellenfeest apart door en doen zij met elkaar leuke activiteiten verdeelt over de gehele dag. Echter komt het steeds vaker voor dat de vrienden en vriendinnengroep van de gelukkigen de dag samen afsluiten. Hoe leuk is het als dat kan tijdens een oud Hollandsspel met een diner en een hapje en een drankje is hier de perfecte oplossing voor. Niet een vrijgezellenfeest voor mannen of een vrijgezellenfeest voor vrouwen maar gezellig tegen elkaar de leukste spelletjes doen!

5. Ja ik wil
Onder het vrijgezellenfeest 'Ja ik wil' vallen verschillende activiteiten waaronder 2 gemotoriseerde en 3 sportieve. Dit spektakel duurt circa 4 uur waarbij er dus 5 activiteiten plaats gevonden worden. Kies je eigen activiteiten en maak er een leuke dag van. Neem contact met ons op om het perfecte arrangement samen te stellen en een onvergetelijke vrijgezellenfeest te organiseren.

 

Ervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die hun vrijgezellen bestaan al bij ons hebben georganiseerd? Bij het nagenieten,aan het einde van een intensieve dag,komen de(stoere)verhalen los.

  • Ronald over zijn vrijgezellenfeest

    Ik heb echt genoten van mijn leuke dag bij VVC! We hebben de hele middag lopen scheuren op allerlei voertuigen, daarna nog een heerlijke barbecue gehad.

  • Luuk Boeve

    Wat een geniale dag hebben wij gehad! We hebben eerst de stormbaan getrotseerd, daarna quad gereden en toen heerlijk bunkeren met de barbecue. Daarna even rustig een drankje maar toen helemaal los op de dansvloer! Bedankt!

  • Marije over haar vrijgezellenfeest

    Super leuke activiteiten gedaan met mijn vriendinnen. Alles was top geregeld, ook met drankjes en eten ’s avonds. In de avond nog de Bachelor Party meegemaakt, heel leuk allemaal.

Deel ook jouw ervaring met VVC-Adventure.