8 Offroad circuits

4x4 rijden, Quads, Minibikes, Tank

Bekijk videoBekijk plattegrond
Gooische Vrouwen

Vrijgezellenfeest Vrouwen Specials

Lees meer
Bachelor Party

Feestavond met de a.s bruid(egom) in het middelpunt

Lees meer
SweepAway

Red Mega Balls, Punchkiss, lachen, gieren, brullen !

Lees meer

Vrijgezellenfeest

1266 reviews 9,1 / 10

Al onze arrangementen zijn speciaal bedacht en ontwikkeld om van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken. Intensieve arrangementen, sportief, grensverleggend en vol met lol waarbij de vrijgezel volop in het zonnetje wordt gezet. Alle ingrediënten voor een vrijgezellenfeest waar nog jaren over wordt nagepraat. Al vanaf € 15,- p.p!

Uitjes te boeken vanaf 29-09-2020

Binnen max 30 gasten per binnen ruimte. (Er zijn er 4)

We mogen in de horeca tafels aannemen van 4 personen. Bij meer dan 4 personen worden het meerdere gescheiden tafels

Buiten max 40 gasten

Wij mogen gezelschappen aannemen van max 4 deelnemers. Bij meer deelnemers houden we  de gezelschappen uit elkaar door te werken met kleine teams.  Kies je b.v  de activiteit slippen dan verdelen we uw gezelschap over meerdere auto,s  Etc.

Overzicht vrijgezellenfeest arrangementen


Corona maatregelen

 • update van 29-09 voor meer info
 • In de 4x4 auto's en slipauto's zitten transparante schermen voor de 1,5 meter maatregel te handhaven
 •  ✓ Groot terrein  ✓ Meerdere ruime ontvangst zalen
 • Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist heel zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd.
 • Coronaproof activiteiten ✓ 1,5 meter afstand ✓  Kosteloos verplaatsen
Sorteer op: Populariteit | Prijs

Sluit af met een topfeest!

In het hoogseizoen vieren op zaterdag vaak meerdere vrouwen- en mannengroepen hun groepsuitje. Wij organiseren daarom de Chill & Grill Party waarbij jullie eerst heerlijk gaan borrelen en daarna verzorgen onze chefs voor een culinaire barbecue. Grote stukken vlees, spare ribs uit de rookoven en overheerlijke salades. De DJ zorgt uiteraard voor muziek. Doe mee met de karaoke verkiezing beste zangers en geef de beste imitatie van Hazes of de Zangeres zonder Naam. Een ding is zeker: het wordt een knalfeest!

Boek direct de aanbieding. 3 uur activiteiten, daarna eten, drinken en feesten voor maar € 84,50 p.p.!

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Vrijgezellenfeesten voor mannen

Mannen en competitie horen bij elkaar. Ervaar spanning, techniek en tactiek bij onze spectaculaire vrijgezellenfeesten speciaal voor mannen. Bekijk onze arrangementen voor een dag vol grensverleggende actie en plezier. Enkele populaire vrijgezellenfeestarrangementen uitgelicht:

 • Superheld: De vrijgezel mag zich bewijzen als Spiderman, Superman, Dries Roelvink en ....Borat
 • Jackass: Is de vrijgezel echt een lefgozer? Het ideale uitje voor mannen.
 • Paintball Motor Action: Crossen op quads en minibikes terwijl er wordt gejaagd op de vrijgezel in zijn konijnenpak.
 • Meerkamp Competitie: Van racen op een quad tot sumo worstelen. Keuze uit meer dan 30 activiteiten.
 • Motorspektakel: Zijn laatste slippertje, maar dan op de slipbaan. Offroad rijden met 4x4 wagens en quads.

Vrijgezellenfeesten voor vrouwen

Vrijgezellenfeesten zijn al lang niet meer alleen voor mannen. Voor een super vrijgezellenfeestje voor vrouwen hebben wij ook tal van leuke arrangementen en workshops. Bekijk onze pagina vol tips en activiteiten voor een onvergetelijk vriendinnen uitje. Enkele populaire vrijgezellenfeestarrangementen uitgelicht:

 • Gooische Vrouwen: Het meest geboekte vrouwen uitje.  Jullie acteren wij filmen.
 • Superheldin: Gastrol voor de vrijgezel in Tarzan en de hoofdrol als Catwomen en Formule 1 Pitspoes.
 • Beauty & Beast: Afgeknepen door een commando om daarna omgetoverd te worden tot mooie meiden.

Mannen versus vrouwen

De bruid en de bruidegom vieren hun feestjet samen. De ideale mogelijkheid om eens te testen hoeveel ze van elkaar weten, hoe goed de bruidegom functioneert in het vrouwenteam en de bruid in het mannenteam of een ouderwetse strijd tussen de mannen en de vrouwen. Bekijk onze pagina vol arrangementen voor een gemengd vrijgezellenfeest.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Vrijgezellenavond

De hele avond organiseren we allerlei bekende spelletjes, natuurlijk met de a.s. bruid of bruidegom in het middelpunt van de belangstelling. Onbeperkt eten, drinken en feesten. Zing mee met Hazes, Hole in the Wall, The Voice of Denmark, Snowdip, Ik hou van Holland, Letterpakkenspel, Minute to win it. Vervelen is er niet bij. Heerlijke dansmuziek, live optreden van een zanger en nog veel meer. In het hoogseizoen zijn er veel verschillende vrijgezellenfeest groepen op de Party Games Night.
Klik hier voor meer informatie over deze spectaculaire vrijgezellenavond.

Vrijgezellenfeest ideeën en tips

Een vrijgezellendag hoort helemaal naar wens te zijn van de aanstaande bruid of bruidegom. Daarom hebben wij originele en unieke ideeën voor een onvergetelijke vrijgezellenfeest. Je vindt bij VVC inspiratie, tips en ideeën, zodat jullie het ultieme vrijgezellenfeest kunnen organiseren. Ontdek hier alle vrijgezellenfeest ideeën.

De verrassing

Het is belangrijk dat de aanstaande bruid of bruidegom niet verwacht dat er een vrijgezellendag wordt georganiseerd. Zorg er dus voor dat alleen de benodigde mensen weten dat er een vrijgezellenfeest is georganiseerd. Overval de aanstaande bruid of bruidegom op de vrijgezellendag en het genieten kan beginnen!

Ervaringen vrijgezellenfeest

Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die hun vrijgezellenfeest al bij ons hebben georganiseerd? Bij het nagenieten, aan het einde van een intensieve dag, komen de (stoere) verhalen los.

 • Ronald over zijn vrijgezellenfeest

  Ik heb echt genoten van mijn vrijgezellenfeest bij VVC! We hebben de hele middag lopen scheuren op allerlei voertuigen, daarna nog een heerlijke barbecue gehad.

 • Luuk Boeve

  Wat een geniaal vrijgezellenfeest hebben wij gehad! We hebben eerst de stormbaan getrotseerd, daarna quad gereden en toen heerlijk bunkeren met de barbecue. Daarna even rustig een drankje maar toen helemaal los op de dansvloer! Bedankt!

 • Marije over haar vrijgezellenfeest

  Super leuke activiteiten gedaan met mijn vriendinnen. Alles was top geregeld, ook met drankjes en eten ’s avonds. In de avond nog de Bachelor Party meegemaakt, heel leuk allemaal.

Deel ook jouw ervaring met VVC-Adventure.