Vrijgezellenfeest Mannen

4x4 rijden, Quads, Minibikes, Slipcursus, Driften

Bekijk videoBekijk plattegrond
Vrijgezellenfeest Vrouwen

Gooische Vrouwen hilarisch vrijgezellenfeest

Lees meer
Vrijgezellenfeest Party

Vrijgezellenfeest met de a.s bruid(egom) in het middelpunt

Lees meer
Actief Vrijgezellenfeest

Red Mega Balls, Punchkiss, lachen, gieren, brullen !

Lees meer

Vrijgezellenfeest

1282 reviews 9,1 / 10

Al onze vrijgezellenfeest arrangementen zijn speciaal bedacht en ontwikkeld om van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken.Intensieve arrangementen,sportief,grensverleggend en vol met lol waarbij de vrijgezel volop in het zonnetje wordt gezet.Alle ingrediënten voor een vrijgezellenfeest waar nog jaren over wordt nagepraat.

Vrijgezellenfeest ideeën

Ga direct naar het overzicht van onze vrijgezellenfeest arrangementen

Vrijgezellenfeest voor mannen

Mannen en competitie horen bij elkaar.Ervaar spanning,techniek en tactiek bij onze spectaculaire vrijgezellenfeesten speciaal voor mannen.Bekijk onze arrangementen voor een dag vol grensverleggende actie en plezier.

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Een vrijgezellenfeest organiseren is al lang niet meer alleen voor mannen.Voor een super vrijgezellenfeest voor vrouwen hebben wij ook tal van leuke arrangementen en workshops.Bekijk onze pagina vol tips en activiteiten voor een onvergetelijk vriendinnen uitje.

Sluit af met een top vrijgezellenfeest avond

In het hoogseizoen vieren op zaterdag vaak meerdere vrouwen-en mannengroepen hun groepsuitje.Wij organiseren daarom de Chill&Grill Party waarbij jullie eerst heerlijk gaan borrelen en daarna verzorgen onze chefs voor een culinaire barbecue.Grote stukken vlees,spareribs uit de rookoven en overheerlijke salades.De DJ zorgt uiteraard voor muziek.Doe mee met de karaoke verkiezing beste zangers en geef de beste imitatie van Hazes of de Zangeres zonder Naam.Een ding is zeker:het wordt een knalfeest!

Boek direct de aanbieding. 3 uur activiteiten,daarna eten,drinken en feesten voor maar € 84,50 p.p.!

 

Sorteer op: Populariteit | Prijs

 Kies uit ons ruime aanbod vrijgezellenfeesten!

Kies uit meer dan 150 spectaculaire, sportieve, feestelijke en culinaire uitjes en activiteiten. Met een vrijgezellenfeest avond wordt het sowieso een onvergetelijke dag voor de aanstaande bruid of bruidegom.

 • De meest spectaculaire vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen
 • Keuze uit meer dan 150 activiteiten en uitjes
 • De beste tips en ideeën voor jouw vrijgezellenfeest


Vrijgezellenfeesten voor mannen

Organiseer een leuk vrijgezellenfeest voor de aanstaande bruidegom met een activiteit die hij leuk vindt. Is hij helemaal gek van offroadrijden kies dan voor een motorisch uitje met de activiteit terreinrijden of quadrijden. Maar we hebben ook sportieve uitjes voor mannen vrijgezellenfeesten. Het meest sportieve uitje bij ons is SweepAway. 8 hindernisbanen moet je proberen te overleven zonder te vallen. Sluit de dag af met onze Chill & Grill Groove feestavond,

Vrijgezellenfeesten voor vrouwen

Moet je een leuk vrijgezellenfeest organiseren voor je beste vriendin of je zuster. Kies dan voor een uitje wat bij haar past. Er is voor iedereen wat wils. Kookworkshops, creatieve workshops of kies je voor het spannende vrijgezellenfeest 50 tinten Grijs? Wil je weten wat het meest geboekte vrijgezellenfeest voor vrouwen bij ons is ? Gooische Vrouwen.

Vrijgezellenfeest ideeën en tips

Onze beste tip is….Sluit de avond af met onze Chill & Grill Groove party

Lekker eten een hoogstaand barbecue feestje inclusief drankje. Veel vrijgezellenfeest groepen kiezen dit als afsluiting van de dag. Samen met alle groepen gaan we er een feestje van maken. Lekkere muziek, karaoke, een ludieke muziek bingo. Dit wordt lachen, gieren brullen.

Hoe organiseer ik een vrijgezellenfeest

Het is niet ingewikkeld een vrijgezellenfeest te organiseren. Begin op tijd met het zoeken van een leuk uitje want iedereen moet het wel leuk vinden.

 1. Begin 2 maanden van te voren met het organiseren van het vrijgezellenfeest. Op onze website vindt je tal van leuke vrijgezellenfeest tips.
 2. Bedenk uitdagende en leuke opdrachten die de a.s. bruid of bruidegom moet uitvoeren.
 3. Met een hip T-shirt is gelijk duidelijk wie de aanstaande bruid of bruidegom is.

  Vrijgezellenfeesten  mannen tips

 • Superheld:De vrijgezel mag zich bewijzen als Spiderman,Superman,Dries Roelvink en....Borat

 • Jackass:Is de vrijgezel echt een lefgozer?Het idealeuitjevoor mannen.
 • Paintball Motor Action:Crossen op quads en minibikes terwijl er wordt gejaagd op de vrijgezel in zijn konijnenpak.
 • Meerkamp Competitie:Van racen op een quad tot sumo worstelen.Keuze uit meer dan 30 activiteiten.
 • Motorspektakel:Zijn laatste slippertje,maar dan op de slipbaan.Offroad rijden met 4x4 wagens en quads.

Vrijgezellenfeesten vrouwen tips

 • Gooische Vrouwen:Het meest geboekte vrouwen uitje.Jullie acteren wij filmen.
 • Superheldin:Gastrol voor de vrijgezel in Tarzan en de hoofdrol als Catwomen en Formule 1 Pitspoes.
 • Beauty&Beast:Afgeknepen door een commando om daarna omgetoverd te worden tot mooie meiden.


Vrijgezellenfeest de mannen versus vrouwen

De bruid en de bruidegom vieren hun vrijgezellenfeest  samen.De ideale mogelijkheid om eens te testen hoeveel ze van elkaar weten,hoe goed de bruidegom functioneert in het vrouwenteam en de bruid in het mannenteam of een ouderwetse strijd tussen de mannen en de vrouwen.Bekijk onze pagina vol arrangementen voor een gemengd vrijgezellenfeest

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

[youtube id="hLnIpMUFMsM"]

Vrijgezellenavond

De hele avond organiseren we allerlei bekende spelletjes,natuurlijk met de a.s.bruid of bruidegom in het middelpunt van de belangstelling.Onbeperkt eten,drinken en feesten.Zing mee met Hazes,Hole in the Wall,The Voice of Denmark,Snowdip,Ik hou van Holland,Letterpakkenspel,Minute to win it.Vervelen is er niet bij.Heerlijke dansmuziek,live optreden van een zanger en nog veel meer.In het hoogseizoen zijn er veel verschillende vrijgezellenfeest groepen op de Party Games Night.
Klik hier voor meer informatie over deze spectaculaire vrijgezellenavond.

Vrijgezellenfeest ideeën en tips

Een vrijgezellendag hoort helemaal naar wens te zijn van de aanstaande bruid of bruidegom.Daarom hebben wij originele en unieke ideeën voor een onvergetelijke vrijgezellenfeest.Je vindt bij VVC inspiratie,tips en ideeën,zodat jullie het ultieme vrijgezellenfeest kunnen organiseren.Ontdek hier alle vrijgezellenfeest ideeën.

De verrassing

Het is belangrijk dat de aanstaande bruid of bruidegom niet verwacht dat er een vrijgezellendag wordt georganiseerd.Zorg er dus voor dat alleen de benodigde mensen weten dat er een vrijgezellenfeest is georganiseerd.Overval de aanstaande bruid of bruidegom op de vrijgezellendag en het genieten kan beginnen!

Ervaringen vrijgezellenfeest

Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die hun vrijgezellenfeest al bij ons hebben georganiseerd?Bij het nagenieten,aan het einde van een intensieve dag,komen de(stoere)verhalen los.

 • Ronald over zijn vrijgezellenfeest

  Ik heb echt genoten van mijn vrijgezellenfeest bij VVC!We hebben de hele middag lopen scheuren op allerlei voertuigen,daarna nog een heerlijke barbecue gehad.

 • Luuk Boeve

  Wat een geniaal vrijgezellenfeest hebben wij gehad!We hebben eerst de stormbaan getrotseerd,daarna quad gereden en toen heerlijk bunkeren met de barbecue.Daarna even rustig een drankje maar toen helemaal los op de dansvloer!Bedankt!

 • Marije over haar vrijgezellenfeest

  Super leuke activiteiten gedaan met mijn vriendinnen.Alles was top geregeld,ook met drankjes en eten ’s avonds.In de avond nog de Bachelor Party meegemaakt,heel leuk allemaal.

Deel ook jouw ervaring met VVC-Adventure.