Vrijgezellenfeest Mannen

4x4 rijden, Quads, Minibikes, Slipcursus, Driften

Bekijk videoBekijk plattegrond
Vrijgezellenfeest Vrouwen

Gooische Vrouwen hilarisch vrijgezellenfeest

Lees meer
Vrijgezellenfeest Party

Vrijgezellenfeest met de a.s bruid(egom) in het middelpunt

Lees meer
Actief Vrijgezellenfeest

Red Mega Balls, Punchkiss, lachen, gieren, brullen !

Lees meer

Vrijgezellenfeest

1307 reviews 9,1 / 10

Ga je binnenkort een leuk vrijgezellenfeest organiseren voor een aanstaande bruid of bruidegom? Ben je op zoek naar een bepaalde vrijgezellenfeest activiteit? Op deze pagina vind je informatie voor een groep mannen of vrouwen met de daarbij horende prijs. VVC-Adventure is inmiddels een ware vrijgezellenfeest specialist te noemen. Voor iedereen is er een leuke activiteit te doen, moet het een rustig feest worden of juist spectaculair, ben je met een kleine groep of grote groep vrienden? Alles is mogelijk op 1 locatie. Binnen en buiten activiteiten dus het weer hoeft geen spelbreker te zijn. Een vrijgezellenfeest organiseren doe je gemakkelijk bij VVC. Bekijk hier onze locatie.

Vrijgezellenfeest Locatie

 • Wij zijn gevestigd in Almere hier hebben we de offroad parcoursen, de slipbaan, de extreme hindernisbaan SweepAway liefst 4 hectare speeltuin voor volwassenen.
 • Horeca: De Redroom, Grandcafe, Partyzaal en de loungetent. 365 dagen per week genieten van de heerlijkste bbq gerechten op ons bbq plein met overdekte verwarmde veranda's.
Sorteer op: Populariteit | Prijs

Wat voor vrijgezellenfeest activiteiten kan je doen bij VVC-Adventure?

Bij VVC-Adventure is er keuze uit meer dan 200 spectaculaire, sportieve, creatieve en feestelijke vrijgezellenactiviteiten voor mannen en vrouwen. Iedere bruid of bruidegom kan het waarderen wanneer vrienden en familie iets organiseren om afscheid te nemen van hun vrijgezellenbestaan. Dit afscheid wordt natuurlijk dik met elkaar gevierd door middel van verschillende activiteiten. Traditioneel gezien is één vrijgezellenfeest activiteit voor de bruid of bruidegom. De andere vrijgezellenfeest activiteiten worden in groepsverband uitgevoerd en kunnen alle kanten opgaan!

VVC-Adventure biedt ook de mogelijkheid tot het organiseren van een vrijgezellenfeest voor vrouwen specifiek. Ook het dag of avond programma de vrijgezellenfeesten voor vrouwen kan bestaan uit meerdere activiteiten waarmee de dag wordt gevuld. De avontuurlijke dames onder ons kunnen de hindernisbaan SweepAway op of overleven tijdens Expeditie Island Adventure. Maar ook zijn er vele opties voor creatieve (kook)workshops als vrijgezellenactiviteit.

Vrijgezellenfeest activiteiten - onze top 5

We organiseren onwijs veel activiteiten voor een vrijgezellenfeest met de leukste spelletjes. Er is keuze uit creatieve workshops, offroad activiteiten en sportieve vrijgezellenfeesten maar ook een compleet avond programma is mogelijk. Om de keuze wat makkelijker te maken hebben we hier een aantal vrijgezellenfeest ideeën op een rijtje gezet:

1. Sweep Away

Een super leuk vrijgezellenfeest activiteit om te doen in grote en minder grote groepen! Trotseer de Sweep Away baan en ontwijk de obstakels die op jullie pad komen. Weet de overkant te halen en vergaar eeuwige roem bij je vrienden en vriendinnen. Deelnemen aan de Sweep Away baan kan tot en met 300 deelnemers. Een ware klassieker om een lachwekkende dag te hebben met een grote groep. Zie je vrienden en familie van de baan afvliegen en probeer zelf te overkant te halen. Ik wil meer informatie over de Sweep Away baan. De Sweep away baan is overigens erg populair als vrijgezellenfeest cadeau!

2. Punchkiss

Wederom een toffe activiteit om te doen tijdens een vrijgezellenfeest de Punchkiss. De bedoeling van deze activiteit is 'simpelweg' het einde behalen. Klam je vast aan de klimmuur en ontwijk de bokshandschoen die je van de baan af probeert te slaan. Hoewel dit heel sportief kan klinken is dit voor de meeste personen prima te doen. Enige inspanning is uiteraard vereist echter is het meest belangrijke element van de Cliffhanger om de bokshandschoen te ontwijken. Naast de Punchkiss bieden we nog veel meer vrijgezellenfeest spelletjes aan.

3. Hét vrijgezellenfeest vol adrenaline

Voor de echte waaghalzen die wel van een adrenaline rush houden hebben we het perfecte sportieve vrijgezellenfeest pakket samengesteld. De dag begint met een spectaculair potje Quad rijden, na een korte pauze springen jullie gelijk op een mini motor waar jullie tegen elkaar zullen racen op een mini trail. Na een korte pauze is het alweer tijd om jullie paintball pak aan te trekken want het is tijd om groepen te maken. Ga het duel aan en probeer het elkaar zo moeilijk mogelijk te maken, wie denk je dat er gaat winnen? De leukste, sportieve vrijgezellenfeest activiteiten vind je bij VVC. Meer informatie over het vrijgezellenfeest vol adrenaline.

4. Ik hou van Holland; Mannen tegen de vrouwen

Hebben jullie er al een hele dag opzitten en zoeken jullie nog een leuke activiteit om samen de dag mee af te sluiten? Vaak brengen de bruid en de bruidengom het vrijgezellenfeest apart door en doen zij met elkaar leuke activiteiten verdeelt over de gehele dag. Echter komt het steeds vaker voor dat de vrienden en vriendinnengroep van de gelukkigen de dag samen afsluiten. Hoe leuk is het als dat kan tijdens een oud Hollandsspel met een diner en een hapje en een drankje is hier de perfecte oplossing voor. Niet een vrijgezellenfeest voor mannen of een vrijgezellenfeest voor vrouwen maar gezellig tegen elkaar de leukste spelletjes doen!

5. Ja ik wil

Onder het vrijgezellenfeest 'Ja ik wil' vallen verschillende activiteiten waaronder 2 gemotoriseerde en 3 sportieve. Dit spektakel duurt circa 4 uur waarbij er dus 5 activiteiten plaats gevonden worden. Kies je eigen activiteiten en maak er een leuke dag van. Neem contact met ons op om het perfecte arrangement samen te stellen en een onvergetelijke vrijgezellenfeest te organiseren.

Hoeveel en welke mensen nodig je uit?

Hoeveel mensen je uitnodigt voor het feest is lastig te zeggen en hangt af van bijvoorbeeld de vrijgezellenfeest activiteiten die je uitvoert. Traditioneel gezien nodig je voor het feest van de bruid alleen maar vrouwen uit. Voor het vrijgezellenfeest van de bruidegom nodigde men altijd alleen maar mannen uit. Tegenwoordig is deze keuze volledig aan jou, want misschien is jouw beste vriend wel van het andere geslacht. Bij VVC-Adventure zeggen we altijd dat het erom draait dat op het feest van de vrijgezel de mensen er zijn waar hij of zij om geeft en er graag bij wilt hebben! Ook is het handig om een inschatting te maken van het aantal deelnemers voor dat je een vrijgezellenfeest cadeau doet! Gelukkig kun je makkelijk een offerte aanvragen en zie je al snel wat de kosten zullen zijn.

Hoe ver van tevoren plan je een vrijgezellenfeest?

Op het vrijgezellenfeest wil je natuurlijk dat alle mensen er zijn waar de a.s. bruid of bruidegom omgeeft. Zorg er dus voor dat deze leuke dag vroegtijdig boekt bij VVC-Adventure. Zo zorg je ervoor dat de agenda’s van de vrienden of vriendinnen en van VVC-Adventure nog niet volgeboekt zijn! Voorheen werd het vrijgezellenfeest vaak vlak voor de dag voor het bruiloft feest georganiseerd. Tegenwoordig is het helemaal niet gek als het al een maand voor de bruiloft plaatsvindt. Alleen maar minder kans om brakjes voor het altaar te staan toch? Er zijn genoeg vrijgezellenfeest activiteiten om uit te kiezen, misschien zelfs te veel! Begin lekker op tijd met organiseren, dat maakt het peilen van interesses een stuk aangenamer!

Wat zijn de kosten van een leuke dag?

Het is gebruikelijk dat je vooraf uitrekent wat per persoon het budget is. De kosten van de aanstaande bruid of bruidegom wordt hierin meegenomen, zij betalen namelijk niet mee. Vraag aan je maten en/of vriendinnen hoeveel iedereen wilt uitgeven en neem hier het gemiddelde van. De prijs hangt natuurlijk van de activiteiten en spelletjes af. VVC-adventure helpt bij jouw vrijgezellenfeest organiseren en biedt ook geheel vrijblijvende offertes aan, zodat je een inschatting hebt van wat jullie speciale dag gaat kosten.

Kosten bij VVC

De kosten van deze actieve dag voor mannen of vrouwen hangt af van het aantal activiteiten waarvoor wordt gekozen. Bovendien betaalt men voor bepaalde activiteiten meer dan voor andere. Daarnaast kan er gekozen worden voor een heerlijk aansluitend diner of barbecue en kan er een DJ geregeld worden. Bij deze feestelijke dag is het gebruikelijk dat iedereen voor de bruid of bruidegom betaald. Het is handig om van tevoren te bedenken welk bedrag men per persoon bereid is om uit te geven. Als je het lastiger vindt om hieruit te komen, vraag dan je vriendinnen wat zij zouden willen besteden en bepaal een gemiddeld bedrag.

Combineer de bachelorparty met een knallend eindfeest

Na een intensieve dag met prachtige activiteiten en vrijgezellenfeest spelletjes kan het buikje wel weer gevuld worden. Zeker als jij nog de voetjes van de vloer laat gaan tot in de late uurtjes, komt een goede bodem van pas. Bij VVC-Adventure heb je de mogelijkheid om dit te combineren met een Chill & Grill Party. Na de activiteiten kunnen jullie samen genieten van een welverdiende borrel. Ondertussen zijn onze chefs druk bezig met het verzorgen van een culinaire barbecue. Geniet op het overdekte en verwarmde BBQ-plein van sappige stukken vlees, heerlijke spareribs uit de rookoven en goed gevulde salades. Aansluitend is een knallend eindfeest om de calorieën eraf te dansen. Gooi je handen in de lucht met je vrienden of vriendinnen en swing onder de deuntjes van onze DJ. Misschien word jij wel verkozen tot beste zanger/zangeres tijdens de karaoke verkiezing voor beste imitatie van Andre Hazes of Zangeres zonder naam.

Ervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die hun vrijgezellen bestaan al bij ons hebben georganiseerd? Bij het nagenieten,aan het einde van een intensieve dag,komen de(stoere)verhalen los.

 • Ronald over zijn vrijgezellenfeest

  Ik heb echt genoten van mijn leuke dag bij VVC! We hebben de hele middag lopen scheuren op allerlei voertuigen, daarna nog een heerlijke barbecue gehad.

 • Luuk Boeve

  Wat een geniale dag hebben wij gehad! We hebben eerst de stormbaan getrotseerd, daarna quad gereden en toen heerlijk bunkeren met de barbecue. Daarna even rustig een drankje maar toen helemaal los op de dansvloer! Bedankt!

 • Marije over haar vrijgezellenfeest

  Super leuke activiteiten gedaan met mijn vriendinnen. Alles was top geregeld, ook met drankjes en eten ’s avonds. In de avond nog de Bachelor Party meegemaakt, heel leuk allemaal.

Deel ook jouw ervaring met VVC-Adventure.