BBQ outdoor kitchen

365 dagen per jaar - Houtkachels - Veranda

Grillen op top niveau

Rookovens - BlackBastard - XXL Grill

Workshops

Leuk en leerzaam

BBQ Workshop

909 reviews 9,1 / 10

Met de bbq workshop leren je onder begeleiding van onze Weber BBQ expert echt lekker barbecueën. Of je nu beginner of expert bent, voor iedereen is er een geschikte bbq cursus te vinden. Zo kun je kiezen voor onze exclusieve bbq workshop, een workshop op de Black Bastard of voor een heuse barbecue academy. Je boekt al een barbecue cursus vanaf € 65,- per persoon.

Leuk en leerzame bbq kook workshop

Tijdens de BBQ workshop is het natuurlijk het belangrijkste dat jullie genieten van het barbecueën. Jullie leren dan ook om de barbecuetechniek volledig te beheersen. Hoe heet moet de barbecue zijn om een heerlijke steak te bakken? Hoe zorg je dat het vlees altijd de juiste garing heeft? Onder het genot van een lekker hapje en drankje maken jullie het ultieme barbecuegerecht. Na afloop krijgen jullie de recepten mee naar huis om nogmaals te genieten van bijvoorbeeld de gerookte zalm van de barbecue. Meer weten over de bbq kookworkshop?

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Culinair bbq workshop met collega’s

De topchefs die de barbecuegerechten hebben ontwikkeld zijn Reitse Spanninga, Ron Blauw, André Scholten en André Gerrits. De gerechten die jullie zullen bereiden tijdens deze BBQ workshop zijn allemaal speciaal ontwikkeld voor de Weber BBQ en vormen een viergangendiner. Een barbecue workshop als bedrijfsuitje is bij uitstek de gelegenheid om collega’s, teamleden of vrienden op een andere manier te leren kennen.

De exclusieve BBQ cursus

Hoewel het barbecueën thuis vaak blijft bij een aantal stukken vlees op de barbecue en stokbrood met kruidenboter, gaan jullie tijdens de workshop een volledig menu op de barbecue maken. Zelfs het dessert maak je (deels) op de bbq! Je leert tijdens de bbq workshop om de volgende gerechten te maken op de Weber BBQ:

  • Amuse
  • Gerookte zalm met salade en dille crème
  • Gerookte gemarineerde procureur
  • Livar vink met atjar van groenten en patatjes
  • Zelf gemaakte mayonaise
  • Gegrilde ananas met Ricotta , Mascorpone en Ameretto koekjes

 

De BlackBastard bbq workshop

Leer alles over het warm en koud roken, grillen, bakken en slow cooken van vlees met de Black Bastard bbq workshop. Maak je eigen pulled pork, marineer spare ribs op de Argentijnse manier en leer de ultieme steak bakken. De prijs voor deze workshop is € 75,- euro per persoon inclusief drankjes en btw. Ontdek hier meer over de barbecue workshop.

De spectaculaire Grill Academy

Til je barbecue-skills naar een culinair topniveau met de bbq workshop van VVC-Adventure. Leer smoken, grillen, bakken, stoven, roken en nog veel meer bereidingen van vlees. Onder het genot van hapjes en drankjes gaan jullie een compleet menu op de barbecue bereiden. Ontdek alles over de bbq cursus!

Contact

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over onze barbecue workshops. Vul daarvoor het contactformulier of bel 036 - 53 235 80.