Groepsactiviteiten bij VVC-Adventure

909 reviews 9,1 / 10

Hebben jullie zin om eens iets leuks te gaan doen als groep? Kijk dan tussen de groepsactiviteiten van VVC-Adventure. Bij ons kun je kiezen uit meer dan 30 verschillende soorten groepsactiviteiten, te boeken vanaf € 19,50 (excl. btw) per persoon. We hebben arrangementen speciaal voor mannen of vrouwen, met indoor of outdoor activiteiten. VVC-Adventure garandeert een originele en leuke invulling van jullie groepsactiviteit.

Top 3 groepsactiviteiten bij VVC

 • 1

  Herrie in de Keuken
  Hilarische kookworkshop waarbij teamwork een vereiste is

 • 2

  Sweep Away
  Spectaculair en uitdagend groepsuitje

 • 3

  TV Show
  Avondvullend programma met de Jongens tegen de Meisjes en driegangendiner

Combineer met eten of borrel

Bij ons vul je zelf het programma van de dag in, om zo je ideale groepsactiviteit samen te stellen. Je kunt de activiteit bijvoorbeeld combineren met een lunch, diner of een borrel. Onze arrangementen zijn te boeken inclusief uitgebreid buffet, luxe barbecue of heerlijke plates.

Lees meer over onze groepsuitjes

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Organiseer je ideale groepsactiviteit

Niet iedereen in de groep heeft dezelfde wensen of voorkeuren. Dit kan het organiseren van een activiteit lastig maken. Daarom kun je het uitje bij ons zelf samenstellen. Zo kun je kiezen op welk dagdeel het uitje plaats moet vinden en of het inclusief eten en drinken is. Om de keuze voor de juiste activiteit makkelijker te maken, zijn de uitjes bij VVC-Adventure onderverdeeld in een aantal thema’s.

Thema’s

Activiteiten voor mannen

Heb jij met je vriendengroep eens zin in een avontuurlijke activiteit? Kijk dan eens naar het Motorspektakel, waarin je de kans krijgt in en op verschillende voertuigen te rijden, of probeer onze Paintball motoraction, waarbij je behalve paintballen ook gaat rijden op quads en minibikes.

Activiteiten voor vrouwen

Ook voor de vrouwelijke vriendengroepen hebben wij een bomvol arrangement aan mooie activiteiten. Zo kun je bij VVC-Adventure een Gooische Vrouwen uitje boeken, die bestaat uit verschillende herkenbare momenten en activiteiten uit de serie. Voor de sportievelingen die willen lachen, gieren en brullen is de SweepAway een mooie keuze. De hindernisbaan (bekend van TV!) staat garant voor bloopers en hilariteit.

Ervaringen met onze groepsactiviteiten

Lees hieronder een aantal ervaringen met onze verschillende groepsactiviteiten.

 • Josanne Stomphorst over Gooische Vrouwen

  Echt een supertijd gehad met m’n vriendinnen. Alles was goed verzorgd en voldeed aan mijn verwachtingen. Ik ga zeker nog eens iets leuks boeken hier, met het eerstvolgende vrijgezellenfeest willen we minstens net zoveel lol!

 • Jeroen de Jager over Paintball motoraction

  Dit was een ideale dag zo, in principe drie uitjes in één! Ik heb deze combinatie nog nooit ergens anders gezien, het zorgt voor een heerlijke dag met een goede mix van activiteiten.

 • M. den Boer over Wie is de Mol

  We zijn stuk voor stuk fanatieke kijkers, dus het was erg leuk om nu zelf eens in de schoenen van de kandidaten te staan. Leuke opdrachten en het spel in het spel is natuurlijk zeer nog het leukst van allemaal. Achteraf nog heerlijk gegeten en gedronken bij VVC-Adventure.

Ben je tevreden over onze dienstverlening? Laat hier een recensie achter over een van de uitjes van VVC-Adventure.