plat door de bocht met de carver

5x race plezier: 4x4 - quad - carver - minibikes en motorped

Lees meer
4x4 cursus in Almere

Ter voorbereiding voor 4x4 reis Afrika of gewoon voor de fun

Lees meer
Spectaculaire uitglijders

Bekend van tv geen water of blubber, veiligheid voorop!

Lees meer
quad experience 4 parcoursen

Driften, Trail, Hindernis en Snelheid parcours

Lees meer
Slipcursus 1 e keuze politiekorpsen

9 verschillende rijvaardigheids trainingen

Lees meer
supercars rijden

Porsche 911 - Carver - Ferrari

Lees meer
Motorfiets trainingen

Kneedown - Slipcursus - Trail

Lees meer

Cadeau voor haar

1306 reviews 9,1 / 10

Ben je op zoek naar een cadeau voor je vrouw, vriendin of nichtje, maar heb je geen idee wat je dit jaar moet kopen? Bij VVC-Adventure hebben we de meest originele, spectaculaire en vrouwelijke cadeaus voor haar op een rijtje gezet. Maak gebruik van de categorieën aan de linkerkant om het perfecte cadeau voor de perfecte gelegenheid voor haar te vinden. Bij VVC-Adventure vind je een perfect cadeau voor vrouwen die houden van:

  • Sportieve activiteiten
  • Smaakvolle uitjes
  • Leerzame cursussen
  • Uitdaging en snelheid
  • Gezellige familiedagjes

Cadeau voor haar: bekijk het aanbod

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Motorspektakel 3 uur

Motorspektakel 3 uur

Een 3 uur durend spektakel met een 4x4 obstacle en quad race en als klapper een trial motor tour. Perfect cadeau om de adrenaline bij haar te laten stijgen en haar een grote shot spanning en uitdaging te bezorgen.
(€ 119,50 incl. BTW)
vanaf € 109,65(excl. BTW)
Motorspektakel 6 uur actie

Motorspektakel 6 uur actie

Geef haar een motortour met robuuste wegen en hoge snelheden cadeau! Tijdens de tour die 5,5 uur duurt gaat ze terreinrijden in een Land Rover, met een quad en motorfiets. Ook doorstaat ze een slipcursus en is een lekkere lunch inbegrepen.
(€ 199,00 incl. BTW)
vanaf € 182,00(excl. BTW)
Familieuitje met kinderen

Familieuitje met kinderen

Ouders versus kinderen. Een leuk familie-uitje met 4 activiteiten. Rijden op de quad, een scootmobielrace en schieten met een kruisboog. Wie mag zich de winnaar van de familie noemen?
(€ 69,50 incl. BTW)
€ 65,57(excl. BTW)
4x4 Cursus Terreinrijden 2 uur

4x4 Cursus Terreinrijden 2 uur

Ben je op zoek naar een stoer cadeau voor haar? Dan is 2 uur lang rijden met een Land Rover Defender 4x4 een perfect cadeau. Aan grove offroad parcours, modderpolen en steile hellingen geen gebrek.
(€ 97,50 incl. BTW)
€ 89,45(excl. BTW)
Escaperoom Almere

Escaperoom Almere

Geef jouw vriendin, collega, nicht of buurvrouw een bloedstollende escaperoom cadeau! Jullie worden opgesloten in een kamer waar jullie door middel van aanknopingen en goede teambuilding uit los moeten zien te komen. De 60 minuten tikken weg…
(€ 18,50 incl. BTW)
vanaf € 17,45(excl. BTW)
Meerkamp 2 en half uur

Meerkamp 2 en half uur

Voor vrouwen die houden van snelheid en uitdaging is deze meerkamp een geschikt cadeau. Tijdens het 2,5 uur durende meerkamp komen er diverse uitjes aan bod. Van crossen met een carver, een Land Rover en een quad tot een mini motor en motorped.
(€ 92,50 incl. BTW)
€ 84,85(excl. BTW)
Porsche uitje 3 uur

Porsche uitje 3 uur

Geef jouw zus, moeder, vrouw of vriendin een Porsche spektakel cadeau! Aan snelheid en rijtechnieken geen gebrek. Een 3 uur durend adventure waarin zij een slipcursus aflegt en gaat rijden in een Porsche en met een quad.
(€ 146,00 incl. BTW)
€ 133,95(excl. BTW)
Exclusief uitje 3 uur

Exclusief uitje 3 uur

Een perfect cadeau voor de echte snelheidsduivel! Tijdens het 3 uur durende arrangement draait alles om snelheid en rijtechnieken. Ze gaat rijden in een Porsche, in een 4x4 auto en op een quad. Met de slipcursus worden haar skills getest.
(€ 155,00 incl. BTW)
vanaf € 147,50(excl. BTW)
Meerkamp 3 uur

Meerkamp 3 uur

Kan jouw moeder, vriendin, zus of nicht wel overweg met hoge snelheden en ruige wegen? Geef haar een 3 uur durende meerkamp cadeau! Ze gaat rijden in een Land Rover, met een quad, een minimotor en een carver. En niet te vergeten: een slipcursus en estafetterace met een motorped.
(€ 99,00 incl. BTW)
vanaf € 90,85(excl. BTW)
Range Rover Sport V8 rijden

Range Rover Sport V8 rijden

Verras jouw vriendin, vrouw, collega of moeder met een ritje in een Range Rover Sport V8. Laat haar de fenomenale snufjes ontdekken die deze wagen te bieden heeft.
(€ 99,00 incl. BTW)
vanaf € 93,40(excl. BTW)
Porsche rijden 30 minuten

Porsche rijden 30 minuten

Bezorg haar een cadeau die nog lang zal bijblijven. Laat jouw moeder, zus of vriendin het gaspedaal 30 minuten lang flink intrappen in een echte Porsche!
(€ 82,50 incl. BTW)
€ 75,00(excl. BTW)
Motorslipcursus 3 uur

Motorslipcursus 3 uur

Een uitdagende cursus waarbij we je ook een rijvaardigheidstraining geven. Je leert met behulp van een speciale motor om te remmen op een gladde baan. Tijdens de training verhogen we je behendigheid en verbeteren we je rijvaardigheid. Geschikt voor elke motorrijder.
(€ 176,50 incl. BTW)
vanaf € 161,93(excl. BTW)
Motor slipcursus 1,5 uur

Motor slipcursus 1,5 uur

Op zoek naar een leerzaam en stoer cadeau voor haar? Geef een slipcursus voor de motor! 1,5 uur lang wordt er volle aandacht gegeven aan het leren remmen op glad wegdek. Ook wordt een noodstop geoefend.
(€ 69,50 incl. BTW)
€ 57,50(excl. BTW)
Motor slipcursus 3 uur

Motor slipcursus 3 uur

Met de 3 uur durende cursus is remmen op glad wegdek voor haar voortaan een eitje! Tijdens de slipcursus komen verschillende slipoefeningen en een noodstop aan bod. Ook leert ze behendigheidstechnieken op een trial motor en rijvaardigheid op haar eigen motor.
(€ 176,50 incl. BTW)
vanaf € 161,93(excl. BTW)
Kneedown basiscursus

Kneedown basiscursus

Een echte motorliefhebber maak je helemaal blij met dit uitdagende cadeau. De cursus focust zich op het leren van de kneedown: de techniek waarbij je in een bocht met een knie de grond aanraakt.
(€ 99,00 incl. BTW)
vanaf € 93,40(excl. BTW)
Kneedown volledige cursus

Kneedown volledige cursus

Na deze 3 uur durende cursus showt zij voortaan toffe skills op de motor. Een cadeau voor haar waarin ze dé kneedown leert.
(€ 199,00 incl. BTW)
vanaf € 187,74(excl. BTW)
Exclusieve Motortraining

Exclusieve Motortraining

Een uniek en leerzaam cadeau voor haar. Na de training van 5 uur weet ze alles over de belangrijkste motortechnieken. Van een slipcursus, rijvaardigheidsoefeningen tot het leren van de kneedown. Een lekkere uitgebreide lunch is inbegrepen.
(€ 269,00 incl. BTW)
vanaf € 253,77(excl. BTW)
Sweep Away

Sweep Away

Een leuk cadeau voor vrouwen die wel tegen een stootje kunnen. Op de hindernisbaan wordt haar doorzettingsvermogen, lef en durf uitermate getest! Het vallen en opstaan zorgt voor veel lachwekkende momenten.
(€ 49,50 incl. BTW)
€ 46,70(excl. BTW)
Prive skidcar cursus 2,5 uur

Prive skidcar cursus 2,5 uur

Nog nooit voelde een slip zo realistisch! Met de cursus skidcar leert zij met behulp van een auto met 8 wielen de belangrijkste rijtechnieken. Spannend en leuk cadeau!
(€ 169,00 incl. BTW)
€ 139,67(excl. BTW)
Slipcursus safe starter 75 min

Slipcursus safe starter 75 min

Een slipcursus is niet alleen heel leerzaam en handig om eens gedaan te hebben, maar het is ook nog eens heel erg leuk. Tijdens de cursus wordt er geoefend in de praktijk en komt er theorie aan bod. Het verschil tussen grip & slip is na de cursus voor haar helemaal duidelijk.
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 32,64(excl. BTW)
Slipcursus safe starter 2 uur

Slipcursus safe starter 2 uur

Dankzij dit cadeau weet zij voortaan raad in gladde situaties. In de cursus wordt het verschil tussen grip en slip bijgebracht door middel van theorie en praktijkoefeningen.
(€ 75,00 incl. BTW)
vanaf € 62,00(excl. BTW)
Slipcursus Classic 4 uur

Slipcursus Classic 4 uur

Slalommen, remoefeningen en uitwijkoefeningen. Word een ster op nat wegdek en glij door de bochten. Als kers op de taart leer jij slippen op 8 wielen, in een zogenaamde skidcar. Deze cursus bestaat uit verschillende verkeers situaties. Leer de gevaren op te lossen tijdens deze training
(€ 108,00 incl. BTW)
vanaf € 89,26(excl. BTW)
Slipcursus classic 3 uur

Slipcursus classic 3 uur

Een leerzaam en leuk cadeau waarin zij alles leert over de beheersing van een voertuig bij slipsituaties. Ze krijgt 3 uur lang te maken met slalomoefeningen, remtechnieken en uitwijkingsmanoeuvres.
(€ 97,00 incl. BTW)
€ 80,20(excl. BTW)
Special 3 uur met skidcar

Special 3 uur met skidcar

Een leerzaam cadeau waarin ze 3 uur lang ervaart hoe het is om grip te houden op een nat wegdek met een speciale skidcar op 8 wielen. Met het begrip aquaplanning maakt ze zeker kennis.
(€ 123,00 incl. BTW)
€ 101,00(excl. BTW)
Slipcursus Classic Volledig

Slipcursus Classic Volledig

Geef haar een complete antislipcursus cadeau voor een leerzame ervaring en een leuke dag! In de cursus worden er 9 praktijkoefeningen uitgevoerd na een korte theorieles. Een lunch en certificaat zijn inbegrepen.
(€ 155,00 incl. BTW)
vanaf € 128,10(excl. BTW)
Slipcursus Special Volledig

Slipcursus Special Volledig

Geef haar een complete slip- en skidcar cursus cadeau! Op een spannende manier krijgt ze te maken met slipsituaties. Een certificaat aan het einde van de dag en een lunch zijn inbegrepen.
(€ 176,50 incl. BTW)
vanaf € 145,85(excl. BTW)
Slipcursus special 4 uur

Slipcursus special 4 uur

Een nat wegdek komt in Nederland geregeld voor. Een slipcursus cadeau geven is dan ook niet overbodig. Laat haar met onze realistische slip- en skidcar cursus ervaren hoe het is om een voertuig onder controle te houden op een glad wegdek.
(€ 129,50 incl. BTW)
vanaf € 106,20(excl. BTW)
Caravan Training

Caravan Training

Wil je haar graag een leuke familieactiviteit cadeau doen? Met dit gezinsuitje beleven jullie samen de leukste momenten. Jullie gaan quad rijden, een scootmobielrace houden en kruisboogschieten.
(€ 110,00 incl. BTW)
€ 90,91(excl. BTW)
Quad rijden 2 uur

Quad rijden 2 uur

Een uitdagend en stoer cadeau waarin zij de strijd aangaat met vier parcours! Het doel is om 2 uur lang zo min mogelijk fouten af te leggen bij het behendigheidsparcours, een zo snel mogelijke tijd neer te zetten en te driften met de quad over een tof quad trial parcours!
(€ 55,00 incl. BTW)
€ 50,45(excl. BTW)
VaderdagCadeau

VaderdagCadeau

Heeft jouw vrouw of vriendin altijd al willen leren rijden met een caravan? Dan is dit cadeau precies wat jij zoekt. Tijdens de cursus wordt geleerd hoe om te gaan met krappe bochten, stoeprandjes en de bijzondere stuurtechnieken. Zo kunnen jullie elkaar voortaan fijn afwisselen!
(€ 49,50 incl. BTW)
vanaf € 46,70(excl. BTW)
SweepAway Run

SweepAway Run

Een geschikt cadeau voor de sportieve vrouw die wel houdt van wat uitdaging. Geef de SweepAway Run Cadeau en wie weet wordt zij wel de SweepAway Run Winner van 2018! Maar let op, de obstakels geven zich niet zomaar gewonnen!
(€ 7,50 incl. BTW)
€ 7,08(excl. BTW)
Slipcursus & Quadrijden

Slipcursus & Quadrijden

Wil je haar graag een stoer en tof cadeau geven? Met 2,5 uur offroad gaan zit jij dan gegarandeerd goed. Tijdens de tour leert ze alle technieken van een quad, doorstaat ze de bos hindernissen en gaat ze crossen met een mini bike, tank en segway.
(€ 95,00 incl. BTW)
€ 87,15(excl. BTW)
BBQ workshop individueel of met groepje

BBQ workshop individueel of met groepje

Een culinair cadeau voor de echte vleeseter! Jullie genieten met de workshop 4 uur lang van heerlijk vlees bereid door onze chef, maar ook gaan jullie zelf aan de slag. Met de tips van de chef braadt zij voortaan het perfecte vlees.
(€ 108,00 incl. BTW)
€ 99,50(excl. BTW)
4x4 Cursus Terreinrijden 3 uur

4x4 Cursus Terreinrijden 3 uur

Gaat of wil je moeder, zus, vriendin of collega een onvergetelijke reis maken met landschappen met ruige omstandigheden? Zorg dat zij voorbereid op reis gaat met een cursus terreinrijden. Tijdens de 3 uur durende cursus leert ze alle belangrijke rijtechnieken.
(€ 146,00 incl. BTW)
€ 120,67(excl. BTW)
Met eigen auto

Met eigen auto

Geen een slip is hetzelfde en iedere auto reageert verschillend. Met deze cursus leert zij hoe om te gaan met slipsituaties in haar eigen auto.
(€ 169,00 incl. BTW)
€ 139,67(excl. BTW)
Porsche rijden 60 minuten

Porsche rijden 60 minuten

Hoe tof is het om te kunnen zeggen dat je in een Porsche hebt gereden? Die ervaring wil je haar toch graag cadeau geven! Ze mag 60 minuten lang alle bijzondere snufjes van een Porsche ontdekken en ervaren hoe ze binnen 5,5 seconden een snelheid van 100 km/h bereikt.
(€ 158,00 incl. BTW)
vanaf € 144,96(excl. BTW)

 

Een origineel cadeau voor de vrouw

In het assortiment van VVC vind je allerlei originele, leuke en spectaculaire cadeaus speciaal voor vrouwen. Is ze een echte diva? Laat haar dan ervaren hoe het is om in een BMW 335i te rijden of zelfs in een Porsche. Voor de echte avonturier is er een van onze slipcursussen of de SweepAway-hindernisbaan. Ook zijn onze offroad parcours erg populair onder de stoere vrouwen. Hieronder vind je de meest gekochte cadeaus voor vrouwen.

Sweep Away hindernisbaan

Een sportief en spectaculair cadeau met hilarische momenten.

Te boeken vanaf € 49,50

Gas geven in een Porsche

Laat haar een keer flink gas geven in een Porsche!

Te boeken vanaf € 79,-

Ontsnap uit de Escaperoom

Laat jullie opsluiten, ontdek de aanwijzingen en ontsnap uit de Escaperoom.

Te boeken vanaf € 18,50

Offroad terreinrijden

Een stoer cadeau met ruige offroad parcours, steile hellingen en flinke modderpoelen.

Te boeken vanaf € 79,-

‘’Wat hebben we gelachen tijdens het Sweep Away uitje! De hindernisbaan bestaat uit zeer leuke en uitdagende obstakels. We wilden graag bijhouden hoevaak we waren gevallen, maar halverwege zijn we de tel kwijtgeraakt. Het was hilarisch! Een ontzettend leuk cadeau om te krijgen. Bedankt meiden.’’

Lynn, 27 jaar uit Rotterdam

Cadeau voor haar kopen

Natuurlijk wil je jouw vrouw, vriendin, moeder of zus verrassen met het leukste cadeau! Of het nu is voor een verjaardag, Valentijnsdag of Moederdag: bij VVC vind je het altijd het juiste cadeau voor haar. Geef haar een originele offroad cursus of kies voor een gezellig familieuitje. We hebben veel verschillende arrangementen, zodat er voor iedere vrouw wat naar wens is.

Een origineel cadeau voor haar direct in huis

Bij VVC-Adventure heb je altijd ruime keuze uit cadeaus voor haar. Je kunt niet alleen direct activiteiten boeken, maar je hebt ook de mogelijkheid om een cadeaubon te geven. Het cadeau heb je ook nog eens direct in huis. De cadeaubonnen worden namelijk via het opgegeven e-mailadres naar je toe verzonden, altijd binnen één uur. Geef bij het bestellen van het cadeau een persoonlijke touch door een leuke, grappige of lieve boodschap te schrijven.

Valentijnscadeau voor haar

Met Valentijnsdag wil je uiteraard de vrouw van je leven verrassen met een uniek valentijnscadeau. Toch kan het nog best een heel karwei zijn om een origineel en uniek cadeau te vinden voor haar. Om deze zoektocht te vergemakkelijken, hebben wij de meest romantische en lieve arrangementen voor Valentijnsdag op een rij gezet. Het unieke van deze arrangementen is dat je ze kunt personaliseren met een lieve tekst én dat jij als geliefde ook meegaat. Met een valentijnscadeau voor haar van VVC maak je zeker indruk!

Kerstcadeau voor haar

Een speciaal cadeau met kerst geven aan haar? Verras je vrouw of vriendin met een geweldig kerstcadeau uit ons assortiment kerstcadeau voor haar. Ga bijvoorbeeld voor een offroad cursus of Porsche-arrangement en bezorg je geliefde, moeder of dochter met een kerstcadeau voor haar een kerst om nooit te vergeten.

Verjaardagscadeau voor vrouwen

Een origineel verjaardagscadeau voor je vriendin, moeder, dochter of een andere vrouw geef je met een uitje van VVC. Wat dacht je bijvoorbeeld van in een sportauto rijden, een kneedown cursus of een gezellig famileuitje? We hebben zoveel arrangementen en activiteiten, dat er altijd wel een geschikt cadeau voor haar bij zit.

Moederdagcadeau

Het vinden van een ultiem moederdagcadeau is waarschijnlijk één van de moeilijkste presentjes van het jaar om uit te zoeken. In veel gevallen weet je moeder zelf niet eens wat ze leuk vindt en blijf je daarom al gauw steken op een geurtje of een douchepakket. Met één van onze unieke moederdagcadeaus kun je dat eindelijk veranderen. Voeg eventueel je eigen tekst aan de cadeaubon toe en geef je moeder zo een persoonlijk cadeau.

Andere uitjes en feesten

Naast onze leuke cadeaus voor haar organiseren wij ook vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, slipcursussen, teamuitjes en nog veel meer. Jij bent de held bij VVC!

Meer weten over een cadeau voor haar

Wil je graag meer weten over een cadeau voor haar of heb je vragen over een cadeau? Neem gerust contact met ons op en vind het perfecte cadeau voor haar!