TV Studio

Moordspel + Diner + entertainment

Moorddiner

Keuze uit verschillende thema's

Ofyr Barbecue

Moorddiner met barbecue of 3 gangen diner

Moordspel

1306 reviews 9,1 / 10

Tijdens het moordspel komen avontuur, vermaak en heerlijk eten samen. Voor € 65,50 per persoon boek je een van onze populairste uitjes, inclusief onbeperkt drinken. Kijk jij door alle leugens heen en heb jij door wie er onder één hoedje spelen? Los de moord op tijdens het spannendste spel van je leven! Het oplossen van een moord maakt jou en de aanwezige verdachten uiteraard erg hongerig. VVC Adventure serveert daarom op verzoek een buffet, barbecue, fondue of 4-gangendiner waar je een moord voor zou plegen. Het moordspel is geschikt vanaf 20 personen en vindt plaats op onze locatie in Almere.

Bij het moordspel zit inbegrepen:

  • 3 tot 4 uur spanning en sensatie
  • Een onvergetelijke dag op onze schitterende locatie in Almere
  • Begeleiding van een ervaren spelcoach
  • Onbeperkte keuze uit onze zeer uitgebreide drankkaart

Moordspel: bekijk ons aanbod

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Virtueel eten

Virtueel eten

Virtual Dinner - 4 uur durend - All Inclusieve - Teambuilding - Culinair. Zomaar wat steekwoorden voor het nieuwste groepsuitje.
(€ 75,50 incl. BTW)
€ 67,50(excl. BTW)
Moord in het gooi

Moord in het gooi

Het lijkt allemaal mooi in ’t Gooi, maar niets is wat het lijkt. Gooische vrouw Cheryl is vermoord en van de dader ontbreekt elk spoor. Los jij de moord op? Geniet na afloop van een heerlijk diner.
(€ 49,30 incl. BTW)
€ 46,50(excl. BTW)
Moorddiner Sneeuwwitje

Moorddiner Sneeuwwitje

Sneeuwwitje is vermoord in het normaal zo veilige sprookjesbos. Iedereen is op zijn hoede, want niemand zag dit aankomen. De zeven dwergen zijn er kapot van. Kan jij achterhalen wie de ijskoude killer is?
(€ 49,30 incl. BTW)
€ 46,50(excl. BTW)
De Moord op Gordon

De Moord op Gordon

Idols jurylid Gordon is vermoord tijdens de finale. Is zijn felle kritiek hem fataal geworden? Los het op tijdens dit onvergetelijke en superspannende uitje.
(€ 50,70 incl. BTW)
€ 46,50(excl. BTW)
Uitje 6 gangen diner + activiteiten

Uitje 6 gangen diner + activiteiten

Van moorden oplossen krijg je trek. Het moordspel is daarom het perfecte uitje om te combineren met een compleet verzorgd 6-gangen diner. Leuk met collega’s of met vrienden!
(€ 75,00 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Detective in één dag

Detective in één dag

Los verschillende opdrachten op als geheim agent zodat je diploma wordt verlengd. Uiteraard word je tegengewerkt door mensen die je liever niet zien slagen. Speel het spel daarom slim uit.
(€ 62,55 incl. BTW)
vanaf € 59,00(excl. BTW)

Tarieven moordspel inclusief diner

Het moordspel is een intensieve bezigheid die goed gecombineerd kan worden met een heerlijk diner. Bij VVC Adventure kies je uit vier verschillende dinervormen vanaf € 60,- per persoon. Het moorddiner duurt 4 uur, bevat onbeperkt bier, wijn, fris, koffie en thee en kan worden geboekt vanaf 20 personen.

Barbecue

Black Bastard Kookworkshop

Een zeer uitgebreide barbecue met maar liefst vijf soorten vlees.

€ 64,- per persoon

Moordspel met koud en warm buffet

Koud en warm buffet

Een heerlijk diner met onder andere tomatensoep, verse zalmsalade en saté.

€ 60,- per persoon

Moordspel met 4-gangen diner

Viergangendiner

Het zeer uitgebreide 4-gangendiner bevat zalm, pasta, ragù en ijs.

€ 66,- per persoon

Moordspel met Chinese fondue

Chinese fondue

De Chinese fondue bestaat onder andere uit vlees, vis, groenten en friet.

€ 64,- per persoon

Met onze vriendengroep van 30 man doen we 1 keer per jaar iets groots. Dit jaar hebben we gekozen voor het moordspel bij VVC Adventure. Het was een superleuke dag, goed georganiseerd en echt onvergetelijk. We hadden van tevoren niet gedacht dat we zoveel lol zouden beleven. We hebben ook direct het diner eraan gekoppeld, zodat we niet naar een andere locatie hoefden voor eten. Het moordspel is een absolute aanrader voor een geslaagde dag.

Erik-Jan, 28 jaar uit Amsterdam

Hoe werkt het moordspel?

Tijdens het moordspel vindt er altijd een rollenspel plaats. Zo kan je in een groep verschillende rollen krijgen zoals verdachte, detective, getuige en dader. Het is aan de dader om proberen weg te komen met de moord. Daarnaast kan er ook een verdachte tussen zitten die alleen verdacht is, maar geen dader is. Het is aan de detective om te onderzoeken wie de moord heeft gepleegd. Met behulp van getuigen en omstanders komt de detective aan zijn informatie. Degene die de moord oplost of wegkomt met de moord, wint het moordspel.

Samenwerken is van essentieel belang tijdens het spannendste uitje van VVC Adventure. Daarom is het moordspel zowel leuk om te spelen met het bedrijf waar je werkt als met je vrienden. Je kan het moordspel eenvoudig bij ons boeken inclusief diner vanaf € 65,- per deelnemer.

Moordspel boeken

Als bedrijfsuitje had mijn werkgever dit jaar gekozen voor het moordspel bij VVC. Erg leuk, want je leer je collega’s echt op een andere manier kennen. Even geen gepraat over het werk. De rolverdeling was erg leuk, want we hadden echt geen idee wie de moordenaar was. Na afloop lekker gegeten en gedronken. Alles was top geregeld!

Esmae, 39 jaar uit Utrecht

Het moordspel als bedrijfsuitje

Het bloedstollende moordspel is de ideale manier om je collega’s op een informele manier te leren kennen. Daarnaast is het moordspel vooral leuk wanneer het met een grote groep wordt gespeeld. Jullie worden bij aanvang in verschillende teams verdeeld en vervolgens wordt de rolverdeling bepaald. Wie wordt de moordenaar en wie wordt de rechercheur? Als rechercheur moet je scherp zijn, inlevingsvermogen hebben en door alle leugens heen kunnen kijken. De moordenaar moet gehaaid zijn, zorgen voor een alibi en zorgen dat hij geloofwaardig overkomt. Gevoel voor drama en acteertalent zijn geen overbodige eigenschappen tijdens het moordspel.

Het moordspel spelen met vrienden en vriendinnen

Ben je toe aan iets spannenders dan hangen in je vaste stamkroeg met je vriendengroep? Meld je dan aan voor het moordspel bij VVC Adventure. Het moordspel is een van de meest sensationele uitjes en biedt ruim vier uur lang plezier voor de hele groep. Tijdens dit uitje wordt de moord op Gordon opgelost. Gordon geeft als jurylid van Idols altijd zijn ongezouten mening. Wellicht trok een deelnemer van Idols zijn kritiek niet meer en bracht Gordon om het leven. Wie lost deze moord op? Wie heeft er een motief en is degene met het motief wel degene die de moord heeft gepleegd? De dader vinden zal geen makkelijke opgave zijn, maar als je goed oplet, luistert naar de instructies van de spelleider en alle aanwijzingen met elkaar verbindt, zul je zien dat er maar een persoon is die het écht gedaan kan hebben.

Boek je het moordspel inclusief diner, dan zitten daar ook onbeperkte alcoholische versnaperingen bij. Zo is het toch alsof je met je vrienden in de kroeg zit, maar dan met een spannender decor.

Meer informatie over het moordspel

Neem voor vragen of meer informatie over het moordspel contact met ons op tijdens kantooruren via 036 532 3580 of maak gebruik van het contactformulier.