Offroad - 4x4 - Quad - Tank

Stoer mannen uitje geen motorrijbewijs nodig!

Lees meer
Bachelor Party

Eten, drinken, feesten met de a.s. bruid(egom) in het middelpunt

Lees meer
Bekijk onze locatie

Grootste wagenpark - hindernisbaan - bbq plein - partycentrum

Bekijk plattegrond
Jackass 1 van de specials

Bassie - A-team - Superheld - Beat the Bachelor

Lees meer

Vrijgezellenfeest Mannen

1306 reviews 9,1 / 10

Laat de bruidegom op een sensationele manier afscheid nemen van het vrijgezellen bestaan. Ervaar een dag vol spanning en actie met een spectaculair vrijgezellenfeest mannen.

Activiteiten vrijgezellenfeest mannen

We hebben een aantal verschillende arrangementen samengesteld speciaal voor mannen. Binnen deze arrangementen is het mogelijk te kiezen uit een breed scala aan activiteiten. Zo zijn er altijd vrijgezellenfeest mannen tips op maat.

Top 10 vrijgezellenfeest mannen een kleine greep

 • Motorspektakel – Voor helden op wielen en helden op sokken. Een vrijgezellenfeest voor motoractie en spektakel. Denk aan Quad rijden, Terreinrijden, Slipcursus en nog veel meer spectaculaire mannen activiteiten.
 • Meerkamp Competitie – Competitie, spanning en actie met gemotoriseerde en sportieve actie. Dit sensationele mannen vrijgezellenfeest staat helemaal in het teken van competitie. Abseilen, Sumoworstelen, Levend tafelvoetbal, Segway rijden, Slipcursus, Gladiator gevecht en nog veel meer. De competitie bestaat uit de leukste vrijgezellenfeest spelletjes!
 • Sweep Away - Hindernisbaan voor mannen die tegen een stootje kunnen. Meest uitdagende hindernisbaan van Nederland. Dit vrijgezellenfeest is de ultieme test van spierkracht, durf en actie (bekend van TV).
 • Superheld - Hi, I am …… “Super” activiteiten met de bruidegom elke keer in een andere rol. Natuurlijk met bijpassende outfits.
 • Paintball Motor Action – Quad rijden, minibiken en de jacht op het konijn (Paintballen). Een ultiem vrijgezellenfeest mannen vol met adrenaline en plezier.
 • Jackass - Hi, ik ga trouwen maar eerst kruip ik in de rol van Johnny. Vrijgezellenfeest ideeën met een hoog adrenaline gehalte. De aanstaande bruidegom kruipt tijdens de activiteiten in de rol van Jackass.
 • Bassie - En de geheimzinnige opdracht - “Alles is voor Bassie”, de aanstaande bruidegom is het middelpunt van de activiteiten.
 • The A Team – Vrijgezellenfeest als Hannibal, Murdock of B.A. Baracus. Wie van jullie is de held?


Vrijgezellenfeest mannen - De a.s. bruidegom in het zonnetje

De vrijgezel staat bij ons centraal en krijgt extra gekke stunts en/of een prachtige outfit voor deze onvergetelijke dag. Stoer, ruig, vol spanning, actie en tactiek zijn de ingrediënten voor vrijgezellenfeest mannen om nooit te vergeten. Je boekt al een vrijgezellenfeest mannen vanaf € 28,50.

Sorteer op: Populariteit | Prijs

 

Vrijgezellenavond: Party Games Night

Bij een vrijgezellenfeest mannen hoort natuurlijk ook de vrijgezellenavond. Onbeperkt eten, drinken en feesten. Doe mee met de leukste vrijgezellenfeest spelletjes: Zing mee met Hazes, Hole in the Wall, The Voice of Denmark, Snowdip, Ik hou van Holland, Letterpakkenspel, Minute to win it, etc.. Heerlijke dansmuziek, live optreden van een zanger en nog veel meer. In het hoogseizoen zijn er veel verschillende vrijgezellenfeest groepen op de Party Games Night. Bekijk ook onze vrijgezellenfeesten vrouwen.

Vrijgezellenfeest mannen aanbieding

Met dit arrangement heb je alles in één keer geregeld voor 84,50 euro per persoon: een actief vrijgezellenfeest met 8 verschillende hindernissen, een aantal drankjes en de ultieme barbecue Experience. Bij de hindernisbaan gebruiken wij geen water of modder, maar zachte kussens. Dan kun jij lekker blijven feesten en hoef je je niet te verkleden.

Vrijgezellenfeest voor mannen ideeën

Druk het gas diep in tijdens deze vrijgezellenfeest activiteiten en rij in de meest legendarische supercars. Scheur met een Landrover door ruige terreinen en modderpoelen. Deze vrijgezellenfeest arrangementen draaien om snelheid en adrenaline. Leer hoe je deze pk’s meester maakt door een driftcursus te volgen of door offroad te gaan. Genoeg vrijgezellenfeest ideeën!

Zijn laatste slippertje:

69 euro incl. btw

5x raceplezier:

75 euro incl. btw

Tankrijden:

75 euro incl. btw

Motorspektakel:

81 euro incl. btw

Supercars arrangement:

119 euro incl. btw

Vrijgezellenfeest voor echte mannen

Het is tijd voor actie: bij deze vrijgezellenfeesten blijf je niet stil zitten. Daag jezelf en de bruidegom uit om de finish van een van onze hindernisbanen te halen. Daarnaast kun je het vrijgezellenfeest compleet maken door te kiezen voor paintball of quad rijden. Verschillende combinaties zijn mogelijk, zodat u altijd een vrijgezellenfeest op maat heeft. Een vrijgezellenfeest organiseren was nog nooit zo gemakkelijk!

Meerkamp mannen:

28,50 euro incl. btw

SweepAway mannen:

39,50 euro incl. btw

Jackass:

55 euro incl. btw

A-team:

55 euro incl. btw

Paintball Motor Action:

63 euro incl. btw

Vrijgezellenfeest opdrachten voor de mannen

Laat de vrijgezel hilarische of uitdagende opdrachten doen. In ‘Beat the Bachelor’ strijdt de vrijgezel de hele dag tegen zijn vrienden en moet hij een aantal grappige of spannende mannen activiteiten doorlopen om te laten zien dat hij klaar is voor deze nieuwe stap in zijn leven. Of kies voor het ‘Nu of Nooit’, waarbij de vrijgezellen verschillende uitdagende spelletjes moeten uitvoeren met op het einde een hilarische ontknoping!

Bassie en de geheimzinnige opdracht:

59,50 euro incl. btw

Nu of Nooit:

65 euro incl. btw

Beat the Bachelor:

49,50 euro incl. btw

Bekijk nog meer vrijgezellenfeest spelletjes.

Catering tijdens vrijgezellenfeest

Bij de vrijgezellenfeest spelletjes zit je zeker niet stil! Het is dus geen wonder dat je na een activiteit even op adem moet komen. Praat nog even na met een hapje en een drankje: de catering kan compleet voor jullie verzorgd worden.

Mogelijkheden op het gebied van catering:

 • Ontvangst: Begin de dag met koffie, cake of gebak. Een flinke cafeïne kick kun je ’s ochtends wel gebruiken, want je gaat deze energie hard nodig hebben!
 • Lunch: Even uitpuffen na een slopende activiteit? Kom op krachten met een belegd broodje of een compleet lunchbuffet en praat nog even met elkaar na.
 • Borrel: Een vrijgezellenfeest gaat meestal gepaard met een flinke hoeveelheid drank en daarom kan een borrel op deze dag niet ontbreken.
 • Diner: Vanaf 10 personen kunnen de vrijgezelle mannen genieten van een barbecue met verschillende soorten kwaliteitsvlees. Ook vegetarisch eten is mogelijk of kies voor een van de andere warme of koude buffetten.

Benieuwd naar onze horecamogelijkheden? Bekijk de horecapagina!

Mannen activiteiten

Terreinrijden, Quadrijden zijn typische mannen activiteiten. Leuk om te doen met een vriendengroep. Er zijn veel meer activiteiten voor vrijgezellenfeest mannen, kijk naar de mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest op maat

Wij hebben verschillende arrangementen voor je samengesteld, maar je kunt er altijd voor kiezen om de mannen activiteiten uit een arrangement te schrappen en voor een andere activiteit te kiezen. Hierdoor heb je altijd een vrijgezellenfeest dat aan jouw wensen voldoet. We helpen je graag bij jou vrijgezellenfeest organiseren. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 036 532 3580.

Om deze video te zien dien je marketing-cookies te accepteren.

Bekijk al onze uitjes te boeken vanaf 1 deelnemer