plat door de bocht met de carver

5x race plezier: 4x4 - quad - carver - minibikes en motorped

Lees meer
4x4 cursus in Almere

Ter voorbereiding voor 4x4 reis Afrika of gewoon voor de fun

Lees meer
Spectaculaire uitglijders

Bekend van tv geen water of blubber, veiligheid voorop!

Lees meer
quad experience 4 parcoursen

Driften, Trail, Hindernis en Snelheid parcours

Lees meer
Slipcursus 1 e keuze politiekorpsen

9 verschillende rijvaardigheids trainingen

Lees meer
supercars rijden

Porsche 911 - Carver - Ferrari

Lees meer
Motorfiets trainingen

Kneedown - Slipcursus - Trail

Lees meer

Cadeau voor hem

1306 reviews 9,1 / 10

Een origineel cadeau voor jouw man, vriend, broer, neef of collega kopen? Bij VVC-Adventure hebben we de meest originele, spectaculaire en mannelijke cadeautjes voor hem op een rij gezet. Gebruik de categorieën om het perfecte cadeau voor hem uit te kiezen. Je hebt de keuze uit meer dan 30 verschillende uitjes; er is dus voor iedere man wel wat wils. Al vanaf € 7,50! Bij VVC-Adventure vind je cadeaus voor mannen die houden van:

  • Snelheid en uitdaging
  • Sportieve uitjes
  • Een leerzame cursus
  • Smaakvolle activiteiten
  • Gezellige familieuitjes

Alle cadeaus voor hem

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Motorspektakel 3 uur

Motorspektakel 3 uur

Een cadeau met een flinke shot spanning, avontuur en uitdaging. Daar zegt een man geen nee tegen toch? Een perfect cadeau voor hem waarbij voldoende zweetdruppels ontstaan. Het arrangement duurt 3 uur en start met een 4x4 obstacle race, waarna we verder gaan op de quad en eindigen met een ultieme trial motor tour.
(€ 119,50 incl. BTW)
vanaf € 109,65(excl. BTW)
Motorspektakel 6 uur actie

Motorspektakel 6 uur actie

Een cadeau voor hem voor puur vermaak, uitdaging en leerzame momenten. Kom 5,5 uur offroad rijden en maak kennis met de robuuste wegen van ons motorfestijn. Kom terreinrijden in een Land Rover, met een quad, motorfiets en doorbreng een slipcursus. Een lekkere lunch is inbegrepen.
(€ 199,00 incl. BTW)
vanaf € 182,00(excl. BTW)
Familieuitje met kinderen

Familieuitje met kinderen

Ouders versus kinderen. Een leuk familie-uitje met 4 activiteiten. Rijden op de quad, een scootmobielrace en schieten met een kruisboog. Wie mag zich de winnaar van de familie noemen?
(€ 69,50 incl. BTW)
€ 65,57(excl. BTW)
4x4 Cursus Terreinrijden 2 uur

4x4 Cursus Terreinrijden 2 uur

Op zoek naar een stoer cadeau voor hem? Kom 2 uur lang met een Land Rover Defender 4x4 door ruige offroad parcours rijden, beklim steile hellingen en scheur door modderpoelen.
(€ 97,50 incl. BTW)
€ 89,45(excl. BTW)
Escaperoom Almere

Escaperoom Almere

Verras jouw vriend, collega, neef of buurman met een spannende escaperoom! Laat jullie opsluiten, zoek de aanknopingen, werk samen en los het raadsel binnen 60 minuten op.
(€ 18,50 incl. BTW)
vanaf € 17,45(excl. BTW)
Meerkamp 2 en half uur

Meerkamp 2 en half uur

Welke man houdt nou niet van snelheid en uitdaging? Kom samen 2,5 uur genieten van snelle uitjes! Tijdens de meerkamp gaan jullie crossen met een carver, onze offroad parcours betreden met een Land Rover, scheuren met een quad en sluiten jullie de woeste dag af met het rijden op een mini motor en motorped.
(€ 92,50 incl. BTW)
€ 84,85(excl. BTW)
Porsche uitje 3 uur

Porsche uitje 3 uur

Geef jouw broer, vader, man of vriend een cadeau vol snelheid en rijtechnieken. Tijdens dit 3 uur durende adventure legt hij een slipcursus af en mag hij rijden in een Porsche en met een quad. Snelheid gegarandeerd.
(€ 146,00 incl. BTW)
€ 133,95(excl. BTW)
Exclusief uitje 3 uur

Exclusief uitje 3 uur

Een cadeau voor hem waarin snelheid en rijtechnieken centraal staan. Tijdens het 3 uur durende arrangement geniet hij van hoge snelheden en leert hij handige technieken met een slipcursus. Ook gaat hij rijden in een Porsche, 4x4 offroadrijden in een Landrover en op een quad.
(€ 155,00 incl. BTW)
vanaf € 147,50(excl. BTW)
Meerkamp 3 uur

Meerkamp 3 uur

Weet jouw vader, broer, vriend of neef wel raad met snelheid en robuuste wegen? Geef hem een 3 uur durende meerkamp cadeau! Een slipcursus, rijden in een Land Rover, een estafetterace met een motorped en rijden in een Land Rover, met een quad, minimotor en carver. Alles komt aan bod!
(€ 99,00 incl. BTW)
vanaf € 90,85(excl. BTW)
Range Rover Sport V8 rijden

Range Rover Sport V8 rijden

Maak jouw vriend, man, collega of vader blij met een ritje in een Range Rover Sport V8. Tijdens het ritje zal hij alle sublieme eigenschappen van deze toffe wagen ontdekken!
(€ 99,00 incl. BTW)
vanaf € 93,40(excl. BTW)
Porsche rijden 30 minuten

Porsche rijden 30 minuten

Geef hem een onvergetelijk cadeau. Laat jouw vader, broer of vriend ervaren hoe het is om 30 minuten lang in een echte Porsche te rijden. Trap het gaspedaal flink in en geniet van het geluid van de motor.
(€ 82,50 incl. BTW)
€ 75,00(excl. BTW)
Motor slipcursus 1,5 uur

Motor slipcursus 1,5 uur

Met een slipcursus voor de motor geef je jouw man, vriend, vader of broer een leerzaam en stoer cadeau. 1,5 uur lang wordt er gefocust op remmen op glad wegdek waarbij een noodstop niet ontbreekt.
(€ 69,50 incl. BTW)
€ 57,50(excl. BTW)
Motor slipcursus 3 uur

Motor slipcursus 3 uur

Een 3 uur durende leerzame en uitdagende beleving voor hem. De cursus bestaat uit drie onderdelen: remmen op glad wegdek inclusief een noodstop, behendigheidsonderdelen op een trialmotor en rijvaardigheid op een eigen motor.
(€ 176,50 incl. BTW)
vanaf € 161,93(excl. BTW)
Kneedown basiscursus

Kneedown basiscursus

Een geschikt cadeau voor de echte motorliefhebber! Bij de cursus wordt geleerd hoe hij in een bocht met een knie de grond aan moet raken. Een cadeau vol spanning en uitdaging waar hij later zeker nog wat aan heeft!
(€ 99,00 incl. BTW)
vanaf € 93,40(excl. BTW)
Kneedown volledige cursus

Kneedown volledige cursus

Een cadeau voor hem waar hij veel van leert en de show mee steelt! Na deze 3 uur durende training kan iedereen aan het einde van de dag perfect door de bocht sturen terwijl één knie de grond aantikt!
(€ 199,00 incl. BTW)
vanaf € 187,74(excl. BTW)
Exclusieve Motortraining

Exclusieve Motortraining

Op zoek naar een cadeau voor hem? Breng jouw snelheidsduivel alle motortechnieken bij in een training van 5 uur! Van een slipcursus, rijvaardigheid en kneedown tot een heerlijke lunch.
(€ 269,00 incl. BTW)
vanaf € 253,77(excl. BTW)
Sweep Away

Sweep Away

Een perfect cadeau voor hem. Test zijn doorzettingsvermogen, durf en lef en beleef samen bovenal veel humor. Ga de uitdaging aan op de grootste hindernisbaan van Nederland. Vallen en opstaan gegarandeerd.
(€ 49,50 incl. BTW)
€ 46,70(excl. BTW)
Prive skidcar cursus 2,5 uur

Prive skidcar cursus 2,5 uur

Een uiterst spannend cadeau voor hem waarin hij op een zeer realistische & professionele wijze te maken krijgt met slippen. Door middel van een auto met 8 wielen leert hij de belangrijkste rijvaardigheidstechnieken.
(€ 169,00 incl. BTW)
€ 139,67(excl. BTW)
Slipcursus safe starter 75 min

Slipcursus safe starter 75 min

Een slipcursus is spannend en handig om eens gedaan te hebben: een perfect cadeau voor hem! De cursus bestaat uit 1 uur praktijkoefeningen en 15 minuten theorie. Na de cursus weet iedereen het verschil tussen grip & slip!
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 32,64(excl. BTW)
Slipcursus safe starter 2 uur

Slipcursus safe starter 2 uur

Leer hem slippen en geef een slipcursus cadeau. Tijdens de cursus wordt er gestart met een stukje theorie waarna de praktijkoefeningen van start gaan!
(€ 75,00 incl. BTW)
vanaf € 62,00(excl. BTW)
Special 3 uur met skidcar

Special 3 uur met skidcar

Een leerzaam cadeau voor hem! Geef hem een 3 uur durende slipcursus cadeau. Hij krijgt te maken met nat wegdek & een speciale skidcar op 8 wielen. Aan aquaplanning ontkomt hij niet.
(€ 123,00 incl. BTW)
€ 101,00(excl. BTW)
Slipcursus classic 3 uur

Slipcursus classic 3 uur

Een uitdagend cadeau voor hem waarin hij alles leert over controle houden op de weg. Het arrangement duurt 3 uur en bestaat uit meerdere slalom oefeningen, uitwijkingsmanoeuvres en remvaardigheden.
(€ 97,00 incl. BTW)
€ 80,20(excl. BTW)
Slipcursus special 4 uur

Slipcursus special 4 uur

Een zeer realistische slip- en skidcar cursus in een pakket. Een perfect cadeau om hem kennis te laten maken met de beheersing van een voertuig op een nat wegdek.
(€ 129,50 incl. BTW)
vanaf € 106,20(excl. BTW)
Slipcursus Classic Volledig

Slipcursus Classic Volledig

Verras hem met een volledige antislipcursus van 5,5 uur. Tijdens de cursus wordt er theorie bijgebracht, volgen er instructies waarna er 9 soorten praktijkoefeningen plaatsvinden. Ook is een lunch en certificaat inbegrepen.
(€ 155,00 incl. BTW)
vanaf € 128,10(excl. BTW)
Slipcursus Special Volledig

Slipcursus Special Volledig

Een complete slipcursus: tof cadeau voor hem! Tijdens deze dag doorloopt hij een slip- en skidcar cursus. Om op kracht te komen zit de lunch inbegrepen en na afloop van de dag ontvangt iedereen een certificaat.
(€ 176,50 incl. BTW)
vanaf € 145,85(excl. BTW)
Caravan Training

Caravan Training

Bent u op zoek naar een cadeautje voor hem waar het hele gezin aan mee kan doen? Zoek dan niet verder. Een gezellig familieuitje met quad rijden, kruisboogschieten en een scootmobielrace.
(€ 110,00 incl. BTW)
€ 90,91(excl. BTW)
Quad rijden 2 uur

Quad rijden 2 uur

Kom 2 uur lang quad rijden en ga de strijd aan met vier parcours! Een stoer en uitdagend cadeau voor hem! Leg het behendigheidsparcours af met zo min mogelijk fouten, zet een snellere tijd neer dan alle andere mannen en drift over het spectaculaire quad trial parcours.
(€ 55,00 incl. BTW)
€ 50,45(excl. BTW)
VaderdagCadeau

VaderdagCadeau

Op zoek naar een cadeau die past bij hem? Geef hem een cursus caravan rijden. Tijdens de cursus leert hij krappe bochten te nemen, stoeprandjes te ontwijken en de speciale stuurtechnieken.
(€ 49,50 incl. BTW)
vanaf € 46,70(excl. BTW)
SweepAway Run

SweepAway Run

Geef hem een sportieve en uitdagende SweepAway Run cadeau. De runners moeten zo snel mogelijk diverse obstakels overwinnen om verkozen te worden tot dé SweepAway Run Winner 2018!
(€ 7,50 incl. BTW)
€ 7,08(excl. BTW)
Slipcursus & Quadrijden

Slipcursus & Quadrijden

Ben je op zoek naar een robuust en stoer cadeau voor hem? Laat hem 2,5 uur offroad gaan. Tijdens het spektakel leert hij de technieken van een quad, waarna hij de hindernissen in het bos doorstaat. Daarnaast gaat hij crossen met een mini bike, segway en een rupsvoertuig (tank)!
(€ 95,00 incl. BTW)
€ 87,15(excl. BTW)
BBQ workshop individueel of met groepje

BBQ workshop individueel of met groepje

Een culinair cadeau voor hem waarbij jullie genieten van vlees van hoge kwaliteit en tips krijgen voor het bereiden van het perfecte vlees. De workshop duurt 4 uur en is inclusief drankjes.
(€ 108,00 incl. BTW)
€ 99,50(excl. BTW)
Met eigen auto

Met eigen auto

Een uniek cadeau voor de echte autoliefhebber. Elke slipsituatie is anders en elke auto reageert hier verschillend op. Met deze cursus leert hij alle sliptechnieken in zijn eigen auto!
(€ 169,00 incl. BTW)
€ 139,67(excl. BTW)
4x4 Cursus Terreinrijden 3 uur

4x4 Cursus Terreinrijden 3 uur

Gaat je vader, broer, vriend of collega binnenkort een onvergetelijke reis maken in een ruig landschap? Geef hem een cursus terreinrijden cadeau. In de 3 uur durende cursus komen allerlei rijtechnieken aan bod, zodat hij zich straks prima alleen gaat redden!
(€ 146,00 incl. BTW)
€ 120,67(excl. BTW)
Porsche rijden 60 minuten

Porsche rijden 60 minuten

Iedere man wil toch kunnen zeggen dat hij in een Porsche heeft gereden? Een uniek cadeau voor hem die hij niet snel zal vergeten. Beleef tijdens de 60 minuten rit alle eigenschappen van de Porsche en laat hem ervaren hoe het voertuig binnen 5,5 seconden een snelheid van 100 km/h bereikt.
(€ 158,00 incl. BTW)
vanaf € 144,96(excl. BTW)
Kookworkshop hamburgers maken

Kookworkshop hamburgers maken

Kookworkshop gastronomische hamburgers, frites, mayonaise en broodjes maken. Schaaf je kooktechnieken bij met deze inspirerende kookworkshop
(€ 82,50 incl. BTW)
€ 75,70(excl. BTW)

 

Een origineel cadeau voor de man

In het assortiment van VVC-Adventure vind je grappige, spectaculaire en originele cadeautjes voor hem. Houdt de jarige van snelle auto’s? Geef hem dan bijvoorbeeld Porsche rijden of rijden in een BMW 335i cadeau. Ook onze slipcursussen zijn erg populair onder de mannen, evenals de SweepAway-hindernisbaan. Bekijk hieronder de meest gekochte cadeaus voor mannen.

Slipcursus voor hem

Een ideaal cadeautje voor hem. Naast een leerzaam aspect een hoge funfactor.

Te boeken vanaf € 39,50

Een motorspektakel

Op het oefenterrein leert hij een motor onder controle te krijgen en te bedienen.

Te boeken vanaf € 199,-

Een ritje in een Porsche

Laat hem alle unieke eigenschappen van een Porsche ervaren.

Te boeken vanaf € 79,-

SweepAway voor mannen

Een hilarisch, spectaculair en sportief cadeau voor échte mannen.

Te boeken vanaf € 49,50

‘’Van vrienden heb ik een ontzettend tof uitje cadeau gekregen! We hebben in een Land Rover gereden op wegen vol blubber. Daarna mochten we overstappen in een quad en als afsluiter eindigden we met een ultieme trialmotor. De volgende vriend is over 2 maand jarig. Dan gaan we zeker weer een stoer uitje plannen!’’

Niels, 26 jaar uit Amstelveen

Een origineel cadeau voor hem direct in huis

Bij VVC-Adventure zit je goed voor een perfect en origineel cadeau voor hem. Je hebt namelijk het cadeau direct in huis. Je cadeau wordt via de e-mail binnen één uur naar je verzonden! Geef het cadeau voor hem een persoonlijk tintje door bij het bestellen een lieve, grappige of leuke boodschap te schrijven. Met ons aanbod cadeautje voor hem vind je ongetwijfeld een uitje waar menig mannenhart sneller van zal slaan.

Valentijnscadeau voor hem

Met Valentijnsdag wil je natuurlijk de man van je leven verrassen met een uniek valentijnscadeau. Het vinden van het ideale Valentijnscadeau voor hem kan nog best een heel karwei zijn. Om de zoektocht naar het origineelste en beste cadeau voor mannen gemakkelijker te maken, hebben wij de meest romantische arrangementen en cadeaus voor Valentijn op een rij gezet. Het speciale van deze arrangementen is dat je ze kunt personaliseren met een lieve tekst én dat jij als geliefde natuurlijk ook meegaat. Zo maak je met een Valentijnscadeau van VVC zeker indruk!

Kerstcadeau voor hem

Een speciaal cadeau met kerst geven aan hem? Verras hem met één van onze fantastische kerstcadeaus. Kies bijvoorbeeld voor een slipcursus of Porsche-arrangement en bezorg je geliefde, vader of zoon zo een onvergetelijke kerst.

Verjaardagscadeau man

Een origineel verjaardagscadeau voor je vriend, vader, zoon of een andere man geef je samen met VVC. Wat dacht je bijvoorbeeld van een motorrijles, een 4x4-cursus of een halfuur Porsche rijden? We hebben zoveel arrangementen en activiteiten, dat er altijd wel een geschikt cadeautje voor hem bij zit.

Vaderdagcadeau

Het vinden van een ultiem Vaderdagcadeau voor hem is waarschijnlijk één van de lastigste presentjes om uit te zoeken. In veel gevallen weet je vader zelf niet eens wat hij leuk vindt en blijf je daarom al gauw steken op gereedschap of herensokken. Met één van onze unieke Vaderdagcadeaus kun je dat voorgoed veranderen. Bekijk snel bovenstaand ons aanbod cadeautjes voor hem en verras je vader met een origineel presentje!

Andere geschenken

Naast onze cadeaus voor hem organiseren wij ook vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, slipcursussen, teamuitjes en nog veel meer. Bij VVC ben jij de held!

Meer informatie over een cadeau voor hem

Heb je vragen of wil je meer weten over een cadeau voor hem? Wij helpen jou graag.