Categorie: Bedrijfsuitjes

Voucher regeling bij Annulering

6 April 2020

Voucher regeling bij annulering voor recreatiebedrijven Alle recreatieondernemingen in Nederland, aangesloten bij de brancheorganisatie Bron Hiswa -  RECRON, hebben vanwege de uitzonderlijke en onvoorziene situatie die het gevolg is van de verspreiding van het Corona virus (Covid 19 virus) per 13maart 2020 de op hun overeenkomsten toepasselijke annuleringsvoorwaarden aangepast. De redelijkheid en billijkheid die bij de uitvoering van overeenkomsten een belangrijke rol spelen, vragen in deze uitzonderlijke en onvoorziene situatie om passende en redelijke oplossingen voor de problemen waarvoor ondernemingen zich gesteld zien. In verband daarmee zijn door alle ondernemingen in de recreatiesector maatregelen genomen, waaronder ten aanzien van annuleringen De recreatiesector heeft voor alleannuleringen vanaf 13maart 2020, én die vallen onder de navolgende voorwaarden, én in ieder geval voor de gevallen dat nakoming van de overeenkomst door de onderneming en/of de consument niet (meer) mogelijk is, een recreatievoucher ontwikkeld,die een waarde vertegenwoordigt waarmee een nieuw verblijf geboekt kan worden bij de recreatieonderneming waar is geannuleerd.

Bedrijfsuitje 100 personen - Leuk, Spectaculair en Actief

2 April 2020

Een bedrijfsuitje organiseren voor 100 personen is lastig. De wensen zijn vaak verschillend. Heb je allemaal durfals in je team of is het een mix. De Meerkamp geschikt voor 100 personen. Elke activiteit van dit 

Bedrijfsuitje Activiteiten

18 Maart 2020

Een dagje een bbq workshop doen is momenteel het meest geboekte bedrijfsuitje. Want wie wil er nu niet in onze grote outdoorkeuken aan de gang met de Kamado's of Rookovens. Je leert de lekkerste gerechten te maken.

bedrijfsuitje actief

17 Maart 2020

Met je collega's werk je altijd met plezier op het werk. Een bedrijfsuitje organiseren is dan ook heel leuk om te doen met het hele team. Wij gaan graag voor je aan de slag om het juiste

Drakenboot huren - verhuur

11 Juli 2019

Wij hebben 2 drakenboten in de verhuur. Wij verhuren de drakenboot aan , bedrijven, groepen, hotels, campings en evenementenbureau’s. De drakenboten worden geleverd op elke gewenste dag en tijdstip op lokatie in heel  Nederland. Drakenboot huren met stuurman U kunt bij ons de drakenboot huren inclusief een stuurman die ook voor de begeleiding van de groep zorgt Verhuur drakenboot en meer Naast de verhuur van 1 of 2 drakenboten kunt u de dag compleet maken met andere activiteiten zoals het letterpakkenspel, XXL games, sumo worstel etc. Vraag naar de mogelijkheden! Tarieven verhuur drakenboot Voor een dagdeel betaald u € 600,00 per boot incl.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam

12 December 2018

Bedrijfsuitjes ideeën voor Amsterdam. Ben jij nu degene die een leuk bedrijfsuitje moet organiseren? Maar weet je niet waar je naar moet kijken en wat nou echt leuk is om te doen. Waarom verder zoeken, je kan het ook uit handen geven.

Bedrijfsuitjes in Utrecht sportief of indoor

12 December 2018

Bedrijfsuitje in Utrecht. De stad Utrecht ontdekken kan op vele manieren. Je kunt er naar toe gaan om lekker te wandelen en zelfstandig de stad ontdekken, een rondvaart door de stad nemen met een hapje en een drankje. Er zijn zo heel veel leuke activiteiten die je met het bedrijf kan kiezen. Alleen hoe combineer je dat allemaal om een zo compleet mogelijke ervaring te krijgen van de stad.

Bedrijfsfeest

29 Mei 2017

Een bedrijfsfeest creëert veelal goodwill bij de werknemers. Het bedrijf laat namelijk zien haar personeelsleden te waarderen. Tevens is het ook goed om de teambuilding te versterken.collega’s leren zich eens op een andere manier kennen. Iedereen is even weg uit zijn vertrouwde omgeving niet bezig met het werk, maar bezig met ontspannen.

Wat is een goede Escaperoom

19 Februari 2017

Ben je al eens in een escaperoom geweest of moet je de eerste escape room nog bezoeken? Voor het uitzoeken van een goede escaperoom spelen bepaalde factoren een belangrijke rol. Deze factoren bepalen op een escaperoom wel of niet goed is.

Zaal huren Almere

18 Februari 2017

Wat te vieren? Wij hebben de geschikte feestzaal voor u in Almere. Wat te denken van een feestzaal in de jaren 60 stijl, The RedRoom of een Trendy Loungetent.

Getoond 1–10 van 87123456789