Categorie: Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje hele dag

20 December 2021

Moet je een bedrijfsuitje organiseren voor een hele dag dan kan je kiezen om alles op 1 locatie te regelen of voor de afwisseling 2 organisaties te bezoeken. Bedrijfsuitje hele dag indeling In de ochtend een vergadering of presentatie en in de middag een aantal leuke activiteiten In de ochtend een serieus programma bijvoorbeeld een leerzame slipcursus en in de middag wat fun activiteiten In de ochtend een actief programma en in het middag gedeelte een kookworkshop Bedrijfsuitje zakelijk Wij beschikken ook over diverse vergaderzalen zodat vooraf aan het bedrijfsuitje ook iets zakelijks besproken kan worden. Een Actief WKR uitje inclusief vergaderarrangement.

Wat is een leuk bedrijfsuitje?

24 November 2021

Alhoewel iedereen een andere activiteit leuk vindt, heeft elk bedrijfsuitje hetzelfde doel: Samenkomen en contact leggen. Een bedrijfsuitje is de perfecte gelegenheid om buiten de werkvloer om elkaar beter te leren kennen. Veel activiteiten worden leuker des te meer deelnemers meedoen.

4x4 rijden

17 November 2021

4x4 rijden is leuk om te doen, het beste is eerst een 4x4 training te volgen want ga je met je eigen auto rijden en het gaat mis dan heb je meteen veel schade aan de auto. 4x4 leren rijden bij VVC Adventure Je kan een 4x4 training volgen van 2 uur je leert dan alle technieken van het offroad rijden. Meer weten? Klik dan op onze 4x4 rijden pagina.

Slipcursus een leerzaam bedrijfsuitje

31 Oktober 2021

Pas op Slipgevaar – De Herfst komt eraan De dagen worden korter, de temperaturen lager we zien nu nog groene bladeren aan de bomen maar over een paar weken zijn ze kaal en liggen er veel bladeren op de grond. Bladeren op het wegdek betekend minder grip Is het asfalt schoon dan hebben de banden veel meer grip dan wanneer er bladeren liggen. Dat betekent dat je de snelheid van de auto moet gaan aanpassen maar ook je rijgedrag. Slipcursus een nuttig Bedrijfsuitje Elk jaar wordt het moeilijker om bedrijfsuitjes te verzinnen. Autorijden doet bijna iedereen dagelijks dus met dit

Voucher regeling bij Annulering

6 April 2020

Voucher regeling bij annulering voor recreatiebedrijven Alle recreatieondernemingen in Nederland, aangesloten bij de brancheorganisatie Bron Hiswa -  RECRON, hebben vanwege de uitzonderlijke en onvoorziene situatie die het gevolg is van de verspreiding van het Corona virus (Covid 19 virus) per 13maart 2020 de op hun overeenkomsten toepasselijke annuleringsvoorwaarden aangepast. De redelijkheid en billijkheid die bij de uitvoering van overeenkomsten een belangrijke rol spelen, vragen in deze uitzonderlijke en onvoorziene situatie om passende en redelijke oplossingen voor de problemen waarvoor ondernemingen zich gesteld zien. In verband daarmee zijn door alle ondernemingen in de recreatiesector maatregelen genomen, waaronder ten aanzien van annuleringen De recreatiesector heeft voor alleannuleringen vanaf 13maart 2020, én die vallen onder de navolgende voorwaarden, én in ieder geval voor de gevallen dat nakoming van de overeenkomst door de onderneming en/of de consument niet (meer) mogelijk is, een recreatievoucher ontwikkeld,die een waarde vertegenwoordigt waarmee een nieuw verblijf geboekt kan worden bij de recreatieonderneming waar is geannuleerd.

Bedrijfsuitje 100 personen - Leuk, Spectaculair en Actief

2 April 2020

Een bedrijfsuitje organiseren voor 100 personen is lastig. De wensen zijn vaak verschillend. Heb je allemaal durfals in je team of is het een mix. De Meerkamp geschikt voor 100 personen. Elke activiteit van dit 

Bedrijfsuitje Activiteiten

18 Maart 2020

Een dagje een bbq workshop doen is momenteel het meest geboekte bedrijfsuitje. Want wie wil er nu niet in onze grote outdoorkeuken aan de gang met de Kamado's of Rookovens. Je leert de lekkerste gerechten te maken.

bedrijfsuitje actief

17 Maart 2020

Met je collega's werk je altijd met plezier op het werk. Een bedrijfsuitje organiseren is dan ook heel leuk om te doen met het hele team. Wij gaan graag voor je aan de slag om het juiste

Drakenboot huren - verhuur

11 Juli 2019

Wij hebben 2 drakenboten in de verhuur. Wij verhuren de drakenboot aan , bedrijven, groepen, hotels, campings en evenementenbureau’s. De drakenboten worden geleverd op elke gewenste dag en tijdstip op lokatie in heel  Nederland. Drakenboot huren met stuurman U kunt bij ons de drakenboot huren inclusief een stuurman die ook voor de begeleiding van de groep zorgt Verhuur drakenboot en meer Naast de verhuur van 1 of 2 drakenboten kunt u de dag compleet maken met andere activiteiten zoals het letterpakkenspel, XXL games, sumo worstel etc. Vraag naar de mogelijkheden! Tarieven verhuur drakenboot Voor een dagdeel betaald u € 600,00 per boot incl.

Bedrijfsuitjes in Amsterdam

12 December 2018

Bedrijfsuitjes ideeën voor Amsterdam. Ben jij nu degene die een leuk bedrijfsuitje moet organiseren? Maar weet je niet waar je naar moet kijken en wat nou echt leuk is om te doen. Waarom verder zoeken, je kan het ook uit handen geven.

Getoond 1–10 van 9112345678910