Categorie: Slipcursus

Slipcursus kado - kadobon

25 Februari 2018

Een slipcursus kado doen is niet alleen een nuttig leerzaam kado maar ook een hele leuke ervaring om iemand kado te doen.

Slipcursus 17 jaar

25 Februari 2018

Jongeren veroorzaken vaker verkeersongelukken, dit komt door gebrek aan ervaring. Vanaf 17 jaar mag je examen doen bij het CBR. Tot je 18e jaar moet je begeleid worden door een coach. Op deze manier doe je veilige rij-ervaring op.

Slipcursus Tips & Weetjes

5 Januari 2018

Locatie Slipschool Onze Slipschool is gevestigd op de Bolderweg 42 1332 AW Almere. De slipschool heeft 2 verschillende slipbanen: Natte baan: Een circuit met verschillende slipvakken de gladheid verschilt per slip vlak Asfalt: Slipcursus met de Skidcar. Uniek in de Benelux. Eerste keuze opleiding instituten Slipcursus met auto's van VVC Op de natte baan maak je gebruik van onze Volkswagen Golf op verzoek ook automaat Tijdens de skidcarcursus maken we gebruik van de Suziki Swift Mag ik iemand meenemen in de slipauto Gasten zijn welkom en mogen naar je kijken, foto's maken of een leuk filmpje maken. Helaas is het niet mogelijk om de gasten mee te laten rijden in de slip auto's.

Slipgevaar

7 Januari 2017

Wil je alles weten over slipgevaar boek dan een slipcursus bij ons. Wanneer ontstaat nu slipgevaar?  De wrijvingsweerstand tussen band en wegdek moet altijd hoger zijn dan de krachten die opgeroepen worden. Worden de krachten hoger dan is er kans op slipgevaar. Wij hebben maar liefst 9 verschillende slipcursussen: bekijk de slipcursussen direct. 

Goede banden voorkomt slippen

8 Juni 2016

Met de juiste soort banden kan je een slippartij voorkomen. Ik zelf was vroeger altijd erg sceptisch over winterbanden. Volgens mij maakte het niet zo veel uit. Het gevaar met winterbanden is namelijk dat door dat je meer grip hebt je ook harder gaat rijden, totdat.... je moet remmen. In die tijd had ik altijd een 4x4 aangedreven auto totdat ik een BMW kocht met achterwiel aandrijving.

Verslag van de dag: politie bedrijfsuitje

25 Maart 2016

We kondigden het twee weken geleden al aan: zeven teams van het politiekorps Amsterdam-Amstelland komen deze maand naar VVC-Adventure voor een spectaculair en geheel verzorgd bedrijfsuitje. Inmiddels zijn er al enkele groepen langs geweest en daarom is het hoog tijd voor een verslag van de dag.

Voorjaarsactie: slipcursussen met hoge korting

17 Maart 2016

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met de slipcursus van VVC-Adventure leer je op een leuke en effectieve manier slippen en glijden in de auto te voorkomen. Op het gladde en realistische parcours krijg je onder begeleiding van een ervaren instructeur de juiste technieken aangeleerd.

Renault Twingo aangehouden met 2 lantaarnpalen

13 Maart 2016

Vandaag 2, augustus 2017 stond de politie op de stoep bij VVC-Adventure. We dachten even dat ze gezellig een evenement kwamen bespreken, maar dat bleek al snel anders! Gisteren is er namelijk op de dijk tussen Lelystad en Almere op de N701, om 10:00 een Renault Twingo aangehouden met een 28 jarige man uit Almere. Het meest bijzondere was, dat de Renault Twingo een wel hele vreemde lading bij zich had. Het bleek te gaan om twee gigantische lantaarnpalen van twaalf meter per stuk. Deze zijn in de ochtend op dinsdag 1-8-2017 gestolen van het terrein van VVC-Adventure.

Special: bedrijfsuitje van de politie bij VVC

9 Maart 2016

Bij VVC-Adventure hebben we over twee weken een heel bijzonder bedrijfsuitje. Ruim 350 agenten van verschillende afdelingen uit de eenheid Politie Amsterdam-Amstelland komen naar ons evenemententerrein voor een dag vol met spanning, sensatie en teambuilding.

Verslag van de dag: rijvaardigheidstraining voor Citroën en Peugeot

24 Februari 2016

  Op 17 februari 2016 hebben wij een rijvaardigheidstraining mogen geven aan 24 leidinggevenden van Citroën en Peugeot. De training was erop gericht om de veiligheidstechnieken waarover deze auto’s beschikken te testen in diverse situaties en weersomstandigheden. Na een zeer geslaagde cursus van ruim vier uur zijn deze chef-monteurs en verkopers weer up-to-date voor wat betreft de veiligheidssystemen van hun auto’s. Oefenen op de slipbaan Auto's worden steeds veiliger. Er zijn tegenwoordig systemen die je bij verlies aan grip op de weg helpen om controle te houden over de auto.

Getoond 1–10 van 58123456