Categorie: Blog

Uitje voor mannen

26 Januari 2022

Iedereen heeft een andere interesse, maar bij VVC-adventure weten we na jarenlange ervaring wat er het meest gewild is onder de mannen. Gelukkig hebben wij dan ook de grootste speeltuin voor mannen. Stoere 4x4 Het buiten de banen gaan met een offroad voertuig is mega stoer om te doen. Lekker met een groep vrienden of gewoon met z'n tweeën een leuke dag hebben. Op offroad gebied kan je bij ons quad rijden of met een 4x4 aangedreven jeep door de modder crossen.

1,5 meter maatregel

8 April 2020

Het eventuele voorwerk Voor het evenement begint, stuur je gasten een brief met een korte uitleg zodat hun weten dat wij de 1,5 meter maatregelen uitvoeren. Bijvoorbeeld bij ontvangst meld 1 persoon zich op de receptie en wij begeleiden de groep meteen naar hun ontvangstruimte. En dan heb ik zin in koffie of in een drankje Die krijg je meteen in een take away beker of een petfles frisdrank die je meteen meeneemt naar jullie ontvangstruimte. WE heten jullie dan welkom en geven dan uitleg welke voorzorgmaatregelen wij hebben genomen. Hoe moet je de ontvangstruimte zien Wij hebben meerdere horeca gelegenheden op het terrein zodat elke groep zijn eigen ontvangstruimte heeft.

Groepsuitje reserveren

4 Februari 2020

Een Groepsuitje Reserveren hoe gaat dit: Groepsuitje (geen bedrijf) zoals vriendenuitje of vriendinnen uitje,

Barbecue Workshop Juli

7 Mei 2019

De mooiste maand om een barbecue workshop te volgende is de maand Juli. BBQ Workshop maand Juli In de maand Juli geven wij de barbecue workshop BlackBastard. Deze bbq workshop geven wij op onze locatie in Almere. Leer grillen op de BlackBastard Kamado niet alleen het grillen komt aan de orde maar je gaat ook leren roken op de bbq. Uiteraard ga je alles proeven dus het avond eten kan je overslaan.

Adverteren op onze website

14 Februari 2019

We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om op de website van VVC-Adventure te adverteren. Deze website scoort namelijk goed bij Google op algemene zoekwoorden als: Bedrijfsuitje - Vrijgezellenfeest - Groepsuitje - Kookworkshop - Teamuitje. 95% van al onze arrangementen voeren wij zelf uit dus adverteren op onze website gaat helaas niet maar een samenwerking is wel mogelijk. Samenwerking met VVC-Adventure, Wij plaatsen op onze website uw arrangement met alle info, foto's en eventueel video presentatie. Wanneer onze klant interesse heeft nemen we contact met jullie op.

Offroad rijden voor 2 personen

19 Januari 2019

Offroad rijden voor 2 personen Je kan bij ons offroadrijden vanaf 1 persoon, maar met 2 personen een offroad cursus boeken is natuurlijk een stuk gezelliger. Het offroad rijden in de Landrovers gebeurt op basis van 2 cursisten in 1 auto. Je wisselt elkaar steeds af achter het stuur. Op het moment dat je niet achter het stuur zit leer je natuurlijk ook. Offroad uitje voor 2 personen Op onze locatie kan je perfect offroad rijden we hebben genoeg route's om het spannend te maken.

Overheerlijke Spareribs

23 Mei 2017

Amerikaanse barbecuerestaurants verrijzen buiten de VS. In Londen, Parijs, Berlijn en ook in Nederland zien we ‘smokehouses’ de deuren openen voor het publiek. Bezoekers maken kennis met beef brisket, pulled pork en beefribs, waarbij de rooksmaken mede door het gebruik van allerlei soorten houtsnippers een rol spelen. Ultimate Barbecue Experience Op ons overdekte bbq plein staan de kamado's ovens en de rookovens. Een sateetje mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de bbq maar wij gaan graag een stapje verder.

Activiteiten Amsterdam

28 April 2017

Activiteiten omgeving Amsterdam Op nog geen 40 kilometer afstand van Amsterdam begeeft ons activiteiten centrum. Op dit centrum kan je kiezen uit wel 150 indoor en outdoor activiteiten.

bbq Workshop Green Egg

19 December 2016

Kookworkshop De meest bekende Kamado is de Green Egg. Maar in een korte tijd zijn er meerdere merken Kamado's bijgekomen. Sommige van minder kwaliteit dat moet gezegd worden. Maar de BASTARD , GURU en Kamado Joe zijn kwalitatief net zo goed en een stuk betaalbaarder. Bedrijfsuitjes stel zelf een programma samen Keuze uit meer dan 150 activiteiten

Race Park Almere

30 November 2016

Race Park Almere: Dutch TT binnen afzienbare tijd in Almere? RaceParkAlmere Krijgen we in Almere een Grand Prix circuit?  Er is de laatste tijd veel nieuws op Facebook en de media er is al een heuze website maar of het 5,8 km lange race circuit er ooit gaat komen? Het leeft enorm in Nederland nu Max Verstappen het zo goed doet. De initiafnemers zijn er heilig van overtuigd dat het circuit er gaat komen.

Getoond 1–10 van 4412345