1,5 meter maatregel

8 April, 2020 20:03

Het eventuele voorwerk

Voor het evenement begint, stuur je gasten een brief met een korte uitleg zodat hun weten dat wij de 1,5 meter maatregelen uitvoeren. Bijvoorbeeld bij ontvangst meld 1 persoon zich op de receptie en wij begeleiden de groep meteen naar hun ontvangstruimte.

En dan heb ik zin in koffie of in een drankje

Die krijg je meteen in een take away beker of een petfles frisdrank die je meteen meeneemt naar jullie ontvangstruimte. WE heten jullie dan welkom en geven dan uitleg welke voorzorgmaatregelen wij hebben genomen.

Hoe moet je de ontvangstruimte zien

Wij hebben meerdere horeca gelegenheden op het terrein zodat elke groep zijn eigen ontvangstruimte heeft.

Kan je met zoveel afstand wel een beetje interactie op gang krijgen?

Absoluut. De outdoor activiteiten zijn daar juist heel geschikt voor. Voor de indoor activiteiten hebben we verschillende leuke ideeën. We delen ze graag met je als je aan de slag gaat met de voorbereidingen van jouw evenement!

Een korte pauze is dat mogelijk?

Ja natuurlijk. Op tafels die op 3 meter afstand van elkaar staan zetten we wat drankjes en hapjes klaar, uiteraard in een portieverpakking.

En de lunch?

We voorkomen dat je heen en weer moet lopen naar een buffet. Je lunchbox met verpakte broodjes, een bakje salade en een warm gerechtje staat klaar voor je om mee te nemen.

Toilet

Op de grond zijn markeringen aangebracht zodat je veilig in de rij kan staan. I.p.v. de handföhn zijn er papieren doekjes. het sanitair wordt ieder uur schoongemaakt. Hygiéne staat voorop.

Kunnen we borrelen of een hapje eten?

Ja, zeker. Met flesjes en glazen per statafel en borrelhapjes in portieverpakkingen. En ook de bbq kunnen we verzorgen in een walking dinér versie. Dus we beginnen met een sandwiches PulledPork. Daarna een Hotdog. Kant en klare gerechten die je kunt afhalen bij een uitgifte buffet Met lijnen op de grond zorgen we ervoor dat de 1,5 meter maatregel in acht wordt gehouden.

Extra maatregelen

Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist heel zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd. Overal staan afvalbakken die we regelmatig legen en desinfecterende handgels. Een hele geruststelling.

En hoe gaat dat in de slipauto's die 1,5 meter afstand.

Daar is de ruimte minder dan 1,5 meter en daarom hebben we transparantie perplex schermen aangebracht. Zodat je alles kunt zien maar wel veilig zit. Met kleinere groepen kunnen we ook 1 persoon per auto doen. Uiteraard worden de voertuigens steeds gedesinfecteerd.

Kan ik een vrijblijvende optie nemen?

Het 1,5 meter concept is van toepassing op de meeste arrangementen van ons.We overleggen graag met je of we nog meer voorzorgmaatregelen kunnen doorvoeren. Op dit moment hanteren we flexible boekingsvoorwaarden. Dus wacht niette lang want we verwachten aan het einde van het jaar grote drukte.

We beschikken over verschillende zalen waar we jullie als groep kunnen ontvangen. De tafels en stoelen staan zodanig opgesteld dat er 1,5 meter ruimte is

 • RedRoom  24 gasten
 • GrandCafe 45 gasten
 • PartyZaal 80 gasten
 • LoungeZaal 80 gasten
 • ChillZaal 30 gasten
 • Feesttent 200 gasten


Desgewenst kan je een aparte zaal ter beschikking krijgen.

Horeca

 • We hebben verschillende bars waar iedereen zijn drankje kan komen halen dit doen we om aan de 1,5 meter regel te kunnen voldoen
 • Iedere groep krijgt zijn eigen buffet zodanig opgezet dat je 1,5 meter afstand kan houden

Hygiene

 • We maken extra schoon met desinfecterende middelen
 • Op de toiletten gebruiken we weggooi papieren handdoekjes
 • Op diverse punten kan je, je handen desinfecteren
< Autorijles Almere Coronavirus Proof Voucher regeling bij Annulering >