Adverteren op onze website

14 Februari, 2019 09:15

We krijgen regelmatig de vraag of het mogelijk is om op de website van VVC-Adventure te adverteren. Deze website scoort namelijk goed bij Google op algemene zoekwoorden als: Bedrijfsuitje - Vrijgezellenfeest - Groepsuitje - Kookworkshop - Teamuitje.

95% van al onze arrangementen voeren wij zelf uit dus adverteren op onze website gaat helaas niet maar een samenwerking is wel mogelijk.

Samenwerking met VVC-Adventure,

Wij plaatsen op onze website uw arrangement met alle info, foto's en eventueel video presentatie. Wanneer onze klant interesse heeft nemen we contact met jullie op. De boeking verloopt verders via VVC en jullie kunnen ons een factuur sturen met een commissie. Dus je betaald geen advertentie kosten alleen een commissie wanneer er een boeking komt.

Commissie

Voor onze naam is het belangrijk dat het uitje goed wordt uitgevoerd er zijn ons commissies bekend van 30% maar daar gaat het ons niet om. In overleg spreken we een commissie af.

Voorwaarden van deze gratis advertentie?

De enige voorwaarden die we stellen is dat we een link of een blog artikel van VVC-Adventure willen hebben op jullie website. Overigens is het ook mogelijk van ons een link terug te krijgen maar dat doen we dan vanaf een andere website namelijk.

vrijgezellenfeest2go.nl  - vvc-partyhouse.nl of skidcar.nl

< Barbecue Workshop Juni Offroad rijden voor 2 personen >