Categorie: Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest parasailing

15 September 2016

Moet het een stoer vrijgezellenfeest worden denk er dan eens aan om met de mannen te gaan parasailen. Voor je het weet hang je achter een snelle speedboot en ga je met je parachute 150 meter de lucht in. Even genieten van een prachtig uitzicht.

Het perfecte vrijgezellenfeest

31 Juli 2015

De populairste trouwmaanden zijn aangebroken wat betekent dat er weer vrijgezellenfeesten georganiseerd gaan worden. Hoe een vrijgezellenfeest er precies uitziet is afhankelijk van de persoon die gaat trouwen. Hoewel elk vrijgezellenfeest anders is, bestaan de meeste vrijgezellenfeesten ongeveer uit dezelfde onderdelen. De verrassing Het is belangrijk dat de aanstaande bruid of bruidegom niet verwacht dat er een vrijgezellendag georganiseerd wordt voor hem/haar. Zorg er dus voor dat alle vrienden, collega’s en familieleden hun mond niet voorbij praten.

Ideeën en inspiratie voor een vrijgezellenfeest

20 Maart 2015

De trouwdatum nadert en de laatste dagen uit het vrijgezellenbestaan vliegen voorbij. Om officieel afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan wordt er vaak een vrijgezellenfeest voor zowel de aanstaande bruid als de bruidegom georganiseerd. De ene groep kiest ervoor om in een opvallend kledingstuk van kroeg naar kroeg te gaan, terwijl een andere groep gewoon gezellig samen spelletjes wil doen of voor een uitdagende rijervaring in een sportauto wil gaan. De mogelijkheden zijn enorm, dus voor iedereen zit er wel een leuk vrijgezellenfeest tussen. In deze blog geven we 5 tips voor gezellige en uitdagende vrijgezellenfeesten te boeken bij VVC-Adventure.

Speciale Slipcursus Korting Actie: goed voorbereid de wintermaanden in!

5 November 2014

Geniet komende maanden van één van onze slipcursus acties. Als goede voorbereiding op de ijzige wintermaanden leert u tijdens de spannende cursussen de juiste technieken aan. Op het gladde en realistische parcours gaat u aan de slag met diverse oefeningen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Bekijk onze slipcursussen en de speciale actiedagen: Drie uur durende slipcursus van €92,- voor €65 ,- Tijdens deze klassieke slipcursus met de auto leert u veilig en gecontroleerd om te gaan met een slip. Zeker in de wintermaanden erg handig! Met diverse oefeningen leert u het verschil te voelen tussen grip en een slip, zodat u eerder in staat bent een slip aan te voelen en te corrigeren.

Vrijgezellenfeest gratis

24 Maart 2014

Ben jij de aangewezen persoon om een vrijgezellenfeest te organiseren dan moet je met veel verschillende mensen rekening houden.

Vrijgezellenfeest idee

24 Maart 2014

Een vrijgezellenfeest op het Mini Monaco Circuit. Op ons terrein in Almere hebben wij een stratencircuit. Je kunt zelf kiezen hoe je het stratencircuit wilt afleggen.

Terreinrijden tijdens vrijgezellenfeest

24 Maart 2014

Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Onze programma's leent zich uitstekend voor en gezellig, ongedwongen en actief bezig zijn.   Verwacht bij ons echter geen Jack-ass achtige toestanden. veiligheid staat voorop. We willen immers dat de a.

Vrijgezellenfeest Superheld

24 Maart 2014

Nieuw!  Vrijgezellenfeest Superheld

Vrijgezellenfeest Activiteiten

24 Maart 2014

Wat zijn nu leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest te vieren. Bij ons is er veel mogelijk van slipcursus tot een ritje in een Carver maar......

Vrijgezellenfeest organiseren

24 Maart 2014

Een vrijgezellenfeest is een leuke traditie die hoort bij het trouwen. Dit kan natuurlijk op diverse manieren gevierd worden.

Getoond 1–10 van 24123