Uitje voor mannen

26 Januari, 2022 16:23

Iedereen heeft een andere interesse, maar bij VVC-adventure weten we na jarenlange ervaring wat er het meest gewild is onder de mannen. Gelukkig hebben wij dan ook de grootste speeltuin voor mannen.


Stoere 4x4

Het buiten de banen gaan met een offroad voertuig is mega stoer om te doen. Lekker met een groep vrienden of gewoon met z'n tweeën een leuke dag hebben. Op offroad gebied kan je bij ons quad rijden of met een 4x4 aangedreven jeep door de modder crossen. Je kan kiezen uit een 2 uur durend programma een dagdeel of je kan een hele dag bij ons vullen met activiteiten met daarna afsluitend een BBQ. Bekijk ons overzicht van alle mannenuitjes

Sportief uitje

Geen zin in motorische actie maar beleef je liever wat sportiefs met je vrienden? Dan kun je je flink uitsloven op de 8 verschillende hindernisbanen. Al deze hindernissen bij elkaar noemen we ''SweepAway''. Het doel is om zonder te vallen alle obstakels te overwinnen. De megaballs ken je wellicht van TV, die grote rode ballen waar je overheen moet springen. 80% van de deelnemers haalt bij deze hindernis de overkant niet, jij wel? Dit uitje is inclusief een heerlijke bittergarnituur en drankje en kan worden gecombineerd met een Chill & Grill BBQ als perfecte afsluiter.

Paintball motor action

Voor een vrijgezellenfeest ben je op het juiste adres. We bieden verschillende uitjes voor mannen. Zo zet je de aanstaande bruidegom in het zonnetje tijdens Paintball motor action. Hier gaan jullie als groep eerst racen in een quad, waarna je overstapt op de mini motor. Na het racen ga je heerlijk paintballen om elkaar helemaal kapot te schieten. Het vrijgezellenfeest voor mannen sluit je daarna af met een lekkere Chill & Grill Party.

Quadrijden voor mannen

De strijd aan gaan met de elementen? Spring op de quad en overmeester de verschillende obstakels. Het doel is natuurlijk om plezier te maken, maar probeer zonder fouten het parcours af te leggen. Er zijn 4 verschillende parcours om te perfectioneren, namelijk:

  • Trial parcours: Hier gaat het vooral om behendigheid i.p.v. snelheid,
  • Bos parcours: Hindernissen tussen de bomen,
  • Bochttechniek: Een baan met veel bochten waarbij je moet letten op techniek,
  • Competitief: Hier meten we je tijd om te kijken wie het snelste is.

 

 

< Vrijgezellenfeest kleine groep Slipcursus met de 2CV club >