Vrijgezellenfeest kleine groep

31 Januari, 2022 09:38

Je wilt een vrijgezellenfeest organiseren, maar voor veel activiteiten heb je een grote groep deelnemers nodig. De mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest in kleine groep zal dus minder zijn. Toch is het wel makkelijker om in een kleine groep te boeken. Je hoeft met een kleinere groep met minder wensen rekening te houden.

Wat is een kleine groep

Veel vrijgezellenfeesten zijn bedoeld voor een bepaald aantal personen. Hier wordt vaak een minimum aantal voor aangehouden. Een feestavond heeft vaak een minimum van 30 deelnemende personen. Sommige aanbieders hebben zelfs helemaal geen activiteiten voor groepen van minder dan 10 personen. Wij bij VVC-adventure weten dat er ook vraag is naar vrijgezellenfeesten voor kleinere groepen. Het is immers veel makkelijker te plannen. Ook kun je je met een kleine groep beperken tot jouw beste vrienden/vriendinnen.

Top 5 vrijgezellenfeesten kleine groep

Omdat kiezen voor het juiste feestje lastig blijft, hebben we hier 5 populaire vrijgezellenfeestjes op een rij gezet. Ze staan in geen particuliere volgorde.

Het motorspektakel

Een intensief uitje, ideaal voor een kleine groep. Het motorspektakel bevat allerlei motorische activiteiten waaronder offroad rijden en driften met een quad. Dit uitje is al te reserveren vanaf 3 deelnemers.

De Meerkamp competitie

De Meerkamp competitie geeft je de keuze om een selectie te maken uit 35 activiteiten die je als groep gaat doen. Dit vrijgezellenfeest is al te boeken vanaf 7 deelnemers. Enkele onderdelen van de Meerkamp zijn: Escape room, slipcursus, reuze tafelvoetbal en nog veel meer.

Gooische vrouwen

Voor dit vrijgezellenfeest heb je ook minimaal 7 deelnemers nodig. Hier kies je eerst jouw outfit uit de TV Kantine-studio. Na de styling lijken jullie op de welbekende actrices van de serie en krijgen jullie het script. Er is een optie om deze dag te laten filmen, dat is geweldig als herinnering voor later.

Alles is voor vrijgezel Bassie

1 persoon in het zonnetje zetten? Bij dit programma ga je 5 activiteiten doen waarbij één persoon wordt geschminkt, de Bassie. Vervolgens gaan jullie stoere activiteiten doen waaronder het spectaculaire bos parcours met de quad. Na de activiteiten eindigen we met het spel: Schiet Bassie van de fiets. Een hilarische afsluiter om het vrijgezellenfeest ten einde te brengen.

Mannen tegen de vrouwen

Het komt steeds meer voor dat het aanstaande bruidspaar op dezelfde dag het vrijgezellenfeest boeken. Een leuk idee is om dan een workshop of uitje te kiezen en deze als ‘mannen tegen de vrouwen’ uit te voeren. Zo kies je bijvoorbeeld voor de SweepAway baan en kijk je wel team het beste presteert. Zo maak je van 2 kleine groepen 1 grote groep.

< Top 10 vrijgezellenfeest mannen Uitje voor mannen >