Verslag van de dag: politie bedrijfsuitje

25 Maart, 2016 16:40

We kondigden het twee weken geleden al aan: zeven teams van het politiekorps Amsterdam-Amstelland komen deze maand naar VVC-Adventure voor een spectaculair en geheel verzorgd bedrijfsuitje. Inmiddels zijn er al enkele groepen langs geweest en daarom is het hoog tijd voor een verslag van de dag.

Een leerzame ochtend

De dag begon met een slipcursus op nat wegdek. Daarbij moesten de kandidaten onder begeleiding van de instructeur rem- en uitwijkoefeningen uitvoeren. Waar de mannen vooral dachten dat het een ‘kat in het bakkie’ zou zijn, bleek dit achteraf toch vies tegen te vallen. Het volgende onderdeel van het bedrijfsuitje was de ongevallensimulator. Met de ongevallensimulator lieten we de politieagenten ervaren hoe het is om over de kop te slaan met de auto. Natuurlijk leerden we de agenten daarbij ook hoe ze weer uit de auto konden komen.

Een actieve middag

Na de lunch kwamen de politieagenten weer volop in actie. Zo werd er een heuse quadcompetitie opgestart, waarbij er hard werd gestreden voor het neerzetten van de beste tijd. Ook het Carver One-rijden bleek een schot in de roos te zijn, waarbij de bochten steeds sneller genomen werden. Na dit gemotoriseerde onderdeel moesten de deelnemers ook zelf aan de slag. Op de SweepAway-baan waren de MegaBalls soms de baas, maar uiteindelijk heeft iedereen de finishlijn gehaald.

Afsluiten met een spel en barbecue

Om de onderlinge band nog verder te versterken en elkaar wat beter te leren kennen, werd de dag afgesloten met het spel ‘De Jongens Tegen De Meisjes’. Dit spannende teamspel werd een ware clash tussen de seksen, waarbij onderdelen als het letterpakkenspel en Twister met een twist hilarische situaties opleverden. Tijdens de barbecue werd de strijdbijl gelukkig begraven en werd er veel gelachen over bloopers van de dag.

We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen vanuit de groep en zijn daar uiteraard heel blij mee! Laat de rest van de politieagenten maar komen. Wil je zelf ook een geheel verzorgd bedrijfsuitje organiseren? Bekijk onze mogelijkheden voor een bedrijfsuitje of neem contact op voor een passende offerte.

< VVC-Adventure kortingscode Bedrijfsuitje voor kleine en grote groepen personen >