Personeelsuitjes

1040 reviews 9,1 / 10

Een personeelsuitje voor iedereen

Het is voor vele mensen een van de hoogtepunten van het jaar: het personeelsuitje. Ook als je bij een bedrijf werkt waar dit niet jaarlijks wordt georganiseerd, merk je dat mensen enthousiast raken als er over personeelsuitjes wordt gesproken. Het is dan ook een evenement waarvan je zeker weet dat iedereen een leuke dag gaat beleven. Tenminste… Als je deze dag door VVC Adventure laat organiseren! Wij zijn het grootste bedrijf in Nederland op het gebied van organiseren van personeelsuitjes. We hebben daarbij ook het grootste aanbod aan verschillende uitjes voor je klaarstaan. Of je nu aan teambuilding wil doen door samen een tipi te bouwen, of juist iets grappigs wil doen om eens met elkaar te ontspannen, bij ons is het allemaal mogelijk.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Leerzame slipcursus voor iedereen

Leerzame slipcursus voor iedereen

Dit leerzame personeelsuitje biedt deelnemers de kans om te excelleren op het gebied van veiligheid. Met verschillende oefeningen red jij je tijdens de winter uit gevaarlijke slipsituaties.
(€ 29,50 incl. BTW)
vanaf € 24,00(excl. BTW)
Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Bedrijfsuitje Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire personeelsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: van terreinrijden tot quad driften. Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 81,00 incl. BTW)
vanaf € 76,42(excl. BTW)
Teambuilding in de keuken

Teambuilding in de keuken

Verzamel aan de hand van drie spellen voldoende geld om de ingrediënten voor jouw maaltijd te kunnen kopen tijdens de veiling. Daarna is het tijd om tijdens dit personeelsuitje samen te koken en te genieten.
(€ 50,35 incl. BTW)
vanaf € 47,50(excl. BTW)
Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

Met het organiseren van een personeelsuitje moet je met iedereen rekening houden. De Meerkamp competitie is voor iedereen geschikt. Op je eigen niveau kan je meedoen aan liefst 35 verschillende personeelsuitjes.
(€ 28,50 incl. BTW)
vanaf € 26,89(excl. BTW)
Bedrijfsuitje: Expeditie Robinson

Bedrijfsuitje: Expeditie Robinson

Waan je op tijdens dit personeelsuitje een onbewoond eiland tijdens de teambuildingsopdrachten. Tijdens de opdrachten moet je zo goed mogelijk survivallen en daarbij spelen samenwerking en vertrouwen een grote rol.
(€ 49,00 incl. BTW)
vanaf € 46,23(excl. BTW)
Teambuilding met de quad

Teambuilding met de quad

een all inclusieve personeelsuitje. 2 uur terreinrijden en quadrijden afsluitend met een heerlijke barbecue. Een actief uitje.
(€ 96,35 incl. BTW)
€ 89,50(excl. BTW)
Bedrijfsuitje: Sweep Away

Bedrijfsuitje: Sweep Away

Sportieve personeelsuitjes zijn leuk om te doen. Sweep Away bestaat uit 9 uitdagingen. Iedereen kan meedoen. Lachen, gieren en brullen.
(€ 39,50 incl. BTW)
vanaf € 37,37(excl. BTW)
Escape Room Diner

Escape Room Diner

Een personeelsuitje waarbij je de escaperoom experience met een heerlijk diner combineert. Via een reeks uitdagende opdrachten moet jouw team de sleutel vinden. Ontrafelen jullie de oplossing het snelst?
(€ 20,67 incl. BTW)
vanaf € 19,50(excl. BTW)

VVC Adventure organiseert uw personeelsuitje

  • Al vanaf € 19,50 per persoon
  • Personeelsuitjes voor binnen en buiten
  • Uitjes door heel Nederland
  • 7 dagen per week geopend
  • Leerzaam en gezellig
  • Uitstekend te combineren met teambuilding
  • Zowel een dagdeel of een compleet verzorgde dag

Personeelsuitje op maat

We begrijpen dat het best lastig is om het ideale personeelsuitje te organiseren. Ons advies is om eerst het doel van het uitje te bepalen. Gaat het om gezellig samen zijn, willen jullie een bepaald succes vieren of is het doel om het groepsgevoel te versterken? Ook is het belangrijk om rekening te houden met uw personeelsleden. Speel in op wat zij leuk vinden en kom met een verrassend idee voor jullie (jaarlijkse) personeelsuitje. Gelukkig hebben we bij VVC personeelsuitjes voor elke gelegenheid.

'Het terreinrijden was een waar spektakel met de nodige teambuilding.'
Pim Vermeer

Combineer jullie personeelsuitje met teambuilding

Als bedrijf is het ideaal om een personeelsuitje te combineren met teambuilding of met leerelementen. Tijdens het Escape Room Diner en Survival is het noodzakelijk om goed samen te werken, anders zullen jullie niet ontsnappen uit de escape room of overleven op het onbewoonde eiland. Met deze activiteiten hebben jullie niet alleen een leuke dag, maar wordt er ook bijgedragen aan het groepsgevoel. Twee vliegen in één klap dus. Verder is het mogelijk om voor het personeelsuitje te combineren met een vergadering vooraf of een diner. Neem contact op met VVC adventure om de mogelijkheden te bespreken via 036 532 3580.

'Leuk uitje gedaan met 44 collega's. Teambuilding in de keuken is heel leuk. Samen koken en eten. Heel gezellig. Ook leuke neven activiteiten. En natuurlijk mooi weer!'
Jeugdtand verzorging Amsterdam

Unieke en veelzijdige personeelsuitjes

Neem een kijkje op onze website om te zien welke uitjes we allemaal aanbieden. Bij elk uitje vind je uitgebreide informatie over de bijbehorende activiteiten. Kies voor een enkel personeelsuitje waarbij we alles voor je plannen en organiseren of kies voor meerdere evenementen achter elkaar. En voorbeeld hiervan is een meerkamp, waarbij jullie zelf de onderdelen bepalen. Een andere optie voor een veelzijdig personeelsuitje is een motorspektakel. Kies uit 2 verschillende activiteiten om je driving skills te laten zien. VVC adventure helpt jullie graag bij het plannen van het ideale personeelsuitje.