Personeelsuitje

1306 reviews 9,1 / 10

Een personeelsuitje voor iedereen

Het is voor vele mensen een van de hoogtepunten van het jaar: het personeelsuitje. Ook als je bij een bedrijf werkt waar dit niet jaarlijks wordt georganiseerd, merk je dat mensen enthousiast raken als er over personeelsuitjes wordt gesproken. Het is dan ook een evenement waarvan je zeker weet dat iedereen een leuke dag gaat beleven. Tenminste… Als je deze dag door VVC Adventure laat organiseren! Wij zijn het grootste bedrijf in Nederland op het gebied van organiseren van personeelsuitjes. We hebben daarbij ook het grootste aanbod aan verschillende uitjes voor je klaarstaan. Of je nu aan teambuilding wil doen door samen een tipi te bouwen, of juist iets grappigs wil doen om eens met elkaar te ontspannen, bij ons is het allemaal mogelijk.

Personeelsuitje voor ieder wat wils

Binnen activiteiten - Teambuilding - BBQ Workshops - Escaperoom

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Expeditie Island Adventure

Expeditie Island Adventure

Waan je op tijdens dit personeelsuitje een onbewoond eiland tijdens de teambuildingsopdrachten. Tijdens de opdrachten moet je zo goed mogelijk survivallen en daarbij spelen samenwerking en vertrouwen een grote rol.
(€ 54,50 incl. BTW)
€ 50,00(excl. BTW)
Leerzame slipcursus voor iedereen

Leerzame slipcursus voor iedereen

Dit leerzame personeelsuitje biedt deelnemers de kans om te excelleren op het gebied van veiligheid. Met verschillende oefeningen red jij je tijdens de winter uit gevaarlijke slipsituaties.
(€ 36,30 incl. BTW)
vanaf € 30,00(excl. BTW)
Jongens tegen de Meisjes

Jongens tegen de Meisjes

Een all inclusief personeelsuitje. 4 uur vermaak. Drankjes, diner en de bekende quiz. De Jongens tegen de meisjes. Dat wordt lachen, gieren, brullen.
(€ 21,15 incl. BTW)
vanaf € 19,95(excl. BTW)
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Tijdens het spectaculaire personeelsuitje hebben jij en je team de keuze uit 12 activiteiten: van terreinrijden tot quad driften. Show tijdens het motorspektakel jouw driving skills.
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Kookworkshop op de Black Bastard

Kookworkshop op de Black Bastard

Een culinair personeelsuitje organiseren? Doe dan onze bbq workshop. 4 uur vermaak, leuke recepten en coole drankjes. Wij leren je spareribs bereiden op recept van een sterren kok
(€ 108,00 incl. BTW)
vanaf € 99,50(excl. BTW)
Chill, Grill, & Groove

Chill, Grill, & Groove

Ook het eten moet goed geregeld zijn tijdens een personeelsuitje. Het barbecue plein is de locatie met een lekkere loungebank, overdekte verwarmde veranda's met een bbq theater keuken.
(€ 41,50 incl. BTW)
€ 38,00(excl. BTW)
Meerkamp All Inclusive

Meerkamp All Inclusive

Een compleet personeelsuitje. 2,5 uur aan activiteiten een heerlijke 3 gangen bbq met drankjes. Altijd al eens een slipcursus willen volgen? Of een robbertje sumo worstelen met je collega?
(€ 109,00 incl. BTW)
vanaf € 98,90(excl. BTW)
Teambuilding met de quad

Teambuilding met de quad

een all inclusieve personeelsuitje. 2 uur terreinrijden en quadrijden afsluitend met een heerlijke barbecue. Een actief uitje.
(€ 101,45 incl. BTW)
€ 91,97(excl. BTW)
Escape Room Diner

Escape Room Diner

Een personeelsuitje waarbij je de escaperoom experience met een heerlijk diner combineert. Via een reeks uitdagende opdrachten moet jouw team de sleutel vinden. Ontrafelen jullie de oplossing het snelst?
(€ 71,95 incl. BTW)
vanaf € 64,00(excl. BTW)
Secret Agent

Secret Agent

Organiseer een een personeelsuitje met teambuilding. Een beetje geheim agent kan met allerlei verschillende voertuigen overweg. het team moet 3 missies uitvoeren.
(€ 70,85 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

Sportieve personeelsuitjes zijn leuk om te doen. Sweep Away bestaat uit 9 uitdagingen. Iedereen kan meedoen. Lachen, gieren en brullen.
(€ 49,50 incl. BTW)
vanaf € 46,70(excl. BTW)
Herrie in de Keuken

Herrie in de Keuken

Verzamel aan de hand van drie spellen voldoende geld om de ingrediënten voor jouw maaltijd te kunnen kopen tijdens de veiling. Daarna is het tijd om tijdens dit personeelsuitje samen te koken en te genieten.
(€ 84,00 incl. BTW)
vanaf € 69,50(excl. BTW)

Laat uw personeelsuitje organiseren door VVC Adventure

 • Al vanaf € 19,50 per persoon
 • Personeelsuitje voor binnen en buiten
 • Uitjes door heel Nederland
 • 7 dagen per week geopend
 • Leerzaam en gezellig
 • Uitstekend te combineren met teambuilding
 • Zowel een dagdeel of een compleet verzorgde dag

Personeelsuitje op maat

We begrijpen dat het best lastig is om het ideale personeelsuitje te organiseren. Ons advies is om eerst het doel van het uitje te bepalen. Gaat het om gezellig samen zijn, willen jullie een bepaald succes vieren of is het doel om het groepsgevoel te versterken? Ook is het belangrijk om rekening te houden met uw personeelsleden. Speel in op wat zij leuk vinden en kom met een verrassend idee voor jullie (jaarlijkse) personeelsuitje. Gelukkig hebben we bij VVC personeelsuitjes voor elke gelegenheid.

'Het terreinrijden was een waar spektakel met de nodige teambuilding.'
Pim Vermeer

Ideeën voor een origineel personeelsuitje

Een origineel personeelsuitje organiseren voor je collega’s doe je met het ruime aanbod met gave activiteiten van VVC Adventure: hier vind je altijd wel een leuk uitje voor je personeel of collega’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van de meerkamp waarbij je kunt kiezen uit meer dan 35 indoor en outdoor activiteiten? Ga voor een sportieve dag of kies juist voor teambuilding onderdelen om je werknemers hechter te maken.

Werk je bij een bedrijf in de voedselbranche of weet je dat je werknemers gek zijn op lekker eten? Combineer een goede maaltijd dan met een leuke dag tijdens het personeelsuitje. Herrie in de keuken is een activiteit die dan goed bij jullie past. Door middel van ludieke opdrachten kun je samen met je collega’s geld verdienen dat je kunt gebruiken om zelf een lekker avondmaal bij elkaar te sparen.

Combineer jullie personeelsuitje met teambuilding

Als bedrijf is het ideaal om een personeelsuitje te combineren met teambuilding of met leerelementen. Tijdens het Escape Room Diner en Survival is het noodzakelijk om goed samen te werken, anders zullen jullie niet ontsnappen uit de escape room of overleven op het onbewoonde eiland. Met deze activiteiten hebben jullie niet alleen een leuke dag, maar wordt er ook bijgedragen aan het groepsgevoel. Twee vliegen in één klap dus. Verder is het mogelijk om voor het personeelsuitje te combineren met een vergadering vooraf of een diner. Neem contact op met VVC adventure om de mogelijkheden te bespreken via 036 532 3580.

'Leuk uitje gedaan met 44 collega's. Teambuilding in de keuken is heel leuk. Samen koken en eten. Heel gezellig. Ook leuke neven activiteiten. En natuurlijk mooi weer!'
Jeugdtand verzorging Amsterdam

Unieke en veelzijdige personeelsuitjes

Neem een kijkje op onze website om te zien welke uitjes we allemaal aanbieden. Bij elk uitje vind je uitgebreide informatie over de bijbehorende activiteiten. Kies voor een enkel personeelsuitje waarbij we alles voor je plannen en organiseren of kies voor meerdere evenementen achter elkaar. En voorbeeld hiervan is een meerkamp, waarbij jullie zelf de onderdelen bepalen. Een andere optie voor een veelzijdig personeelsuitje is een motorspektakel. Kies uit 2 verschillende activiteiten om je driving skills te laten zien. VVC adventure helpt jullie graag bij het plannen van het ideale personeelsuitje.

Personeelsuitje Engels

Het personeelsuitje Moord in de supermarkt en de Escaperoom Titanic hebben we ook in een Engelse vertaling. Ook kan de actieve personeelsuitjes zoals slipcursus , het motorspektakel in het Engels

Personeelsuitje midden Nederland Flevoland

Al onze activiteiten vinden plaats in Almere in de provincie Flevoland. Sommige personeelsuitjes kunnen we ook uitvoeren op andere locatie in een straal van 100 km van midden nederland

Personeelsuitje corona

 • In de 4x4 auto's en slipauto's zitten transparante schermen voor de 1,5 meter maatregel te handhaven
 •  ✓ Groot terrein  ✓ Meerdere ruime ontvangst zalen
 • Normaal gesproken maken we altijd achter de schermen schoon. Nu doen we dat juist heel zichtbaar. Alle tafels, stoelen en andere vlakke oppervlaktes worden meerdere keren per dag gedesinfecteerd.
 • Coronaproof activiteiten activiteiten ✓ 1,5 meter afstand ✓  Kosteloos verplaatsen
 • update Corona maatregelen


Avontuurlijke activiteiten

Bij VVC Adventure heb je een ruime keuze aan avontuurlijke activiteiten. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om Expeditie Robinson te spelen met je collega's? Met diverse teambuildingspellen leer je beter samenwerken, terwijl je er samen een superleuk personeelsuitje van maakt. Bouw jullie eigen kamp om te 'overleven'. Ook het Motorspektakel staat garant voor een flinke dosis avontuur: iedereen stapt in een buggy of 4x4 om een spectaculair parcours af te leggen waarbij we de moeilijkheidsgraad steeds een beetje verhogen.

Plezier staat voorop

Een ding weet je zeker als je voor je personeel een uitje boekt: het wordt voor het hele team een leuke dag vol hilarische, avontuurlijke of spannende activiteiten. Bij al onze uitjes is het namelijk van groot belang dat je er plezier in hebt. Daarnaast kun je - afhankelijk van de activiteiten die je kiest - jezelf ontwikkelen, beter leren samenwerken en/of de lachspieren trainen. Bekijk alle uitjes en maak een keuze! Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag een programma samen te stellen voor je werknemers.