Carver rijden

3 reviews 6 10
Schrijf zelf een review

Het is geen motor, geen auto, maar een Carver. En dát voertuig maakt het beest in je wakker, de held in je los en brengt je dromen én het asfalt dichterbij... Vrrroemmm. Deze bijzondere driewieler houdt het midden tussen een auto en een motor: officieel is het een auto, maar door de bochten helt hij over als een motor, zodat je een unieke ervaring beleeft wanneer je een middag in een Carver komt rijden bij VVC.

Wat is een Carver?

De Carver One is een slanke driewieler. De Carver stuurt als een auto, helt als een motorfiets in de bochten en voelt aan als een vliegtuig. Toch kan iedereen al na een korte instructie genieten van deze bijzondere ervaring. Dit bijzondere voertuig bestaat al sinds 1997, toen er een prototype werd ontworpen. Enkele jaren later kreeg het toestemming van de RDW om de weg op te gaan. Omdat het merk de Carver One slechts in een hele kleine oplage kon produceren, zijn er nooit veel van verkocht. Na enkele honderden exemplaren ging het bedrijf failliet. Daarom hebben veel mensen nooit mogen ervaren hoe gaaf het is om met een Carver te rijden. VVC biedt je de mogelijkheid om zelf te voelen hoe bijzonder dit voertuig rijdt.

Carver rijden

Een absoluut ongelofelijke, fantastische ervaring! De Carver mag dan misschien niet de snelste zijn op de rechte stukken, in de bochten laat hij de Lotussen, de Cobra`s en andere (zonder iemand te willen beledigen) ver achter zich. Zeg nou zelf: je krijgt niet elke dag de kans om met je oren rakelings langs het asfalt te scheren! Dankzij het unieke kantelmechanisme kan de Carver in de bochten kantelen, net als een motor. Hierdoor kom je veel dichter bij het asfalt dan met een normale auto.

Carver rijden, het ultieme uitje

Iedereen met een rijbewijs B kan genieten wat deze droomauto biedt. Het is het ideale spectaculaire bedrijfsuitje, dus trommel je collega's op en kom de Carver One proberen. Om er een compleet verzorgde dag van te maken, kun je het Carverrijden combineren met allerlei andere gemotoriseerde activiteiten als quadrijden, een buggy roadrit en terreinrijden. Ontdek de ervaring die de Carver biedt!

Carver rijden in groepsverband

Wanneer je met een groep bent kan je kiezen voor het Motorspektakel. Dit uitje bestaat uit verschillende spectaculaire gemotoriseerde activiteiten. Het Carverrijden loopt dan als een rode draad door het programma heen. Kom met je vrienden naar VVC

Carver rijden voor 1 of 2 personen.

De Carver is een 2-persoons auto: je kunt er dus in je eentje mee rijden, maar ook met zijn tweeën. Je zit niet, net als in een auto, naast elkaar, omdat dat door het smalle design van de Carver niet past. Daarom zit je achter elkaar. Tijdens de rit kun je van plek wisselen, zodat je beide het rijden met een Carver kan beleven. Wil je nog bijzondere meer voertuigen besturen bij VVC? Boek dan het meerkamp uitje van 2,5 uur of meerkamp uitje van 3 uur en rij op een mini motor, quad of motorped. Een actief uitje ook leuk om aan iemand cadeau te doen.

Reviews

Liesbeth Goor (13-09-2014)

In begin een beetje eng maar dat was helemaal niet nodig. Het Carverrijden krijgt van mijn het cijfer 10.

Frank van der Spek (30-11-2013)

Goede begeleiding, duidelijke instructies. Leuke georganiseerd. Zeker aan te raden!

(30-11--0001)