Carver rijden

2 reviews 9 10
Schrijf zelf een review

Het is geen motor, geen auto, maar een Carver. En dát voertuig maakt het beest in je wakker, de held in je los en brengt je dromen én het asfalt dichterbij... Vrrroemmm.

Wat is een Carver?

De Carver One is een slanke driewieler. De Carver stuurt als een auto, helt als een motorfiets in de bochten en voelt aan als een vliegtuig. Toch kan iedereen al na een korte instructie genieten van deze bijzondere ervaring.

Carver rijden

Een absoluut ongelofelijke, fantastische ervaring! De Carver mag dan misschien niet de snelste zijn op de rechte stukken, in de bochten laat hij de Lotussen, de Cobra`s en andere (zonder iemand te willen beledigen) ver achter zich. Zeg nou zelf: je krijgt niet elke dag de kans om met je oren rakelings langs het asfalt te scheren!

Carver rijden het ultieme uitje

Iedereen met een rijbewijs B kan genieten wat deze droomauto biedt. Het ideale spectaculaire bedrijfsuitje

Carver rijden in groepsverband

Wanneer je met een groep bent kan je kiezen voor het Motorspektakel. Dit uitje bestaat uit verschillende spectaculaire motorische activiteiten. het Carverrijden loopt dan als een rode draad door het programma heen.

Carver rijden voor 1 of 2 personen.

Boek dan het meerkamp uitje van 2,5 uur of meerkamp uitje van 3 uur. Een actief uitje ook leuk om aan iemand cadeau te doen.

 

 

Reviews

Liesbeth Goor (13-09-2014)

In begin een beetje eng maar dat was helemaal niet nodig. Het Carverrijden krijgt van mijn het cijfer 10.

Frank van der Spek (30-11-2013)

Goede begeleiding, duidelijke instructies. Leuke georganiseerd. Zeker aan te raden!