Special: bedrijfsuitje van de politie bij VVC

9 Maart, 2016 00:00

Bij VVC-Adventure hebben we over twee weken een heel bijzonder bedrijfsuitje. Ruim 350 agenten van verschillende afdelingen uit de eenheid Politie Amsterdam-Amstelland komen naar ons evenemententerrein voor een dag vol met spanning, sensatie en teambuilding.

Zeer gevarieerd bedrijfsuitje

De wens vanuit de politie is dat het bedrijfsuitje zowel leerzaam als spectaculair is en tevens bijdraagt aan teambuilding. De dag bestaat daarom onder andere uit de volgende activiteiten:

Carver rijden – Het is geen motor, geen auto, maar een Carver One. De Carver stuurt als een auto, beweegt als een motor en geeft het gevoel van een vliegtuig. Dit speciale voertuig zorgt gegarandeerd voor de nodige adrenalinekick bij de agenten.

Ongevallensimulator en slipcursus – Met onze ongevallensimulator ervaren de agenten hoe het is om vast te zitten in een auto. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe ‘het slachtoffer’ beheerst, veilig en zonder letsel de auto kan verlaten. Op onze slipbaan ervaart de groep hoe je op een nat wegdek veilig en beheerst slalomt, remt en verkeersdeelnemers ontwijkt.

SweepAway – De ultieme mix van samenwerking, behendigheid en plezier. Met maar liefst 9 verschillende activiteiten kan de groep zich helemaal uitleven op de grootste hindernisbaan van Nederland. Naast heel veel lachen, gieren en brullen is dit uitje tevens zeer geschikt om de onderlinge band te versterken en elkaar op een andere manier te leren kennen.

De Jongens Tegen De Meisjes

Voor de teambuilding organiseren wij het spel De Jongens Tegen De Meisjes, ook bekend van tv. De groep wordt ingedeeld in ‘jongens’ en ‘meisjes’. Vervolgens gaan de agenten de strijd met elkaar aan. De vooroordelen worden getoetst en iedere ronde moeten de teams zich weer inleven in de andere sekse. Wie gaat er winnen?
Naast de activiteiten moet er uiteraard ook gegeten en gedronken worden. Wij verzorgen daarom tevens de lunch, diner en de afsluitende borrel voor de 350 agenten.

Wil je zelf ook een bedrijfsuitje op maat organiseren voor een kleine of grote groep? Neem dan direct contact met ons op of bel naar 036 532 3580

< Renault Twingo aangehouden met 2 lantaarnpalen Verslag van de dag: rijvaardigheidstraining voor Citroën en Peugeot >