Renault Twingo aangehouden met 2 lantaarnpalen

13 Maart, 2016 14:31

Vandaag 2, augustus 2017 stond de politie op de stoep bij VVC-Adventure. We dachten even dat ze gezellig een evenement kwamen bespreken, maar dat bleek al snel anders!

Gisteren is er namelijk op de dijk tussen Lelystad en Almere op de N701, om 10:00 een Renault Twingo aangehouden met een 28 jarige man uit Almere. Het meest bijzondere was, dat de Renault Twingo een wel hele vreemde lading bij zich had. Het bleek te gaan om twee gigantische lantaarnpalen van twaalf meter per stuk. Deze zijn in de ochtend op dinsdag 1-8-2017 gestolen van het terrein van VVC-Adventure.

Ondertussen is het duidelijk geworden, dat meneer de lantaarnpalen wilde inleveren bij de oud ijzer handel. Wij hebben het even berekend voor deze meneer, hij zou er totaal € 150,- aan overgehouden hebben.
Daarbij had de meneer in kwestie in heel wat slijpschijven moeten investeren om de lantaarnpalen in stukken te slijpen, om het uiteindelijk in te leveren bij de oud ijzer boer. Ohja en de Renault Twingo is een stukje kleiner geworden, door de zware lantaarnpalen op het dak en ze motor is opgeblazen door het zware gewicht.

Al met al, was dit waarschijnlijk niet zo lucratief als de 28 jarige man dacht uit Almere.

< Voorjaarsactie: slipcursussen met hoge korting Special: bedrijfsuitje van de politie bij VVC >