Slipcursus kado - kadobon

25 Februari, 2018 15:48

Een slipcursus kado doen is niet alleen een nuttig leerzaam kado maar ook een hele leuke ervaring om iemand kado te doen.

Slipcursus kado doen

U kunt het slipcursus kado al direct in huis hebben. Online kunt u het kado bestellen, u geeft de naam op van degene die de kadobon krijgt en er is ook de mogelijk  een persoonlijke boodschap op te geven. Na betaling ontvangt u de kadobon meteen via de e-mail. Dus u bent niet te laat voor een leerzaam kado.

Slipcursus kadobon

U kunt al een kadobon bestellen vanaf 39,50. Een overzicht van al onze kadobonnen kunt u vinden voa onze slipcursus kado pagina Een slipcursus kado geven als verjaardagscadeau is een leerzaam kado maar het is ook leuk voor zakelijk gebruik voor een jubileum, relatiegeschenk of in het kerstpakket.

Slipcursus een effectief kado

Tijdens een slipcursus behandelen we ook de noodstop. Dit kunt u bijvoorbeeld iemand kado doen. De slipcursus is niet alleen leerzaam, maar ook effectief. Onderzoek heeft uitgewezen dat vooral onder de jongere automobilisten minder schade's voorkomen nadat zij een slipcursus hebben gevolgd.

Tip! Geef een slipcursus kado

Met alle huidige techniek gaat een auto niet zo snel meer in de slip, maar gebeurd het dan en alle technieken kunnen je ook niet meer helpen dan is heet zeer prettig om te weten wat je moet doen. Heeft iemand net zijn rijbewijs gehaald geef hem of haar dan een slipcursus kado. Er is ook een slipcursus voor 17 jarige deelnemers. Aan het einde van de dag ontvangen de deelnemers een certificaat. Tip geef de slipcursus kado of doe deze rijvaardigheidstraining als onderdeel van een bedrijfsuitje.

Tijdens een slipcursus leer je te herkennen en te reageren op gevaarlijke situaties.

Slipcursus een avontuurlijk kado

Op zoek naar een avontuurlijk kado? Remmen, sturen, de grip kwijtraken het komt allemaal aan bod tijdens onze slipcursus trainingen. Er is genoeg keuze,. Bekijk de verschillen tussen de verschillende slipcursussen.

 

  • Diverse weegoppervlaktes, wegverkanting.
< Bedrijfsuitjes in Utrecht sportief of indoor Slipcursus 17 jaar >