slipcursus review

28 November, 2020 13:59

slipcursus review VVC Almere 4,4 Sterren

Peter (04-05-2019)

Veiliger leren autorijden? Hier leer je het! Bij dit opleidingsinstituut leer je beter auto te rijden. In feite een aanvulling op het standaard rijbewijs. Je leert er uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens noodstopsituaties. Praktijk vindt plaats op de zeer ruime slipbaan met verschillende onderdelen. Een prima combinatie van theorieles en praktijk.

Bekijk hier al onze slipcursussen

Vervolg slipcursus review VVC Almere 4,4 sterren

Gerard (04-05-2019)

Mijn ervaring bij VVC-Adventure. Goed om de auto met de hedendaagse techniek te leren kennen. Ik dacht het allemaal wel te weten. Niet dus! Verrassend om te ervaren hoe een auto zich gedraagt bij verschillende snelheden en onder verschillende omstandigheden. Korte theoretische inleiding, veel praktijk en goede instructeur. Halve dag eigenlijk te kort. Waardevol!

Michiel Wijnberg (03-05-2019)

Een leerzame middag uit Het is een uitje, maar vooral ook zeer leerzaam. Je leert dat een auto waar je dagelijks in rijdt en die denkt te kennen, toch onbekendere kanten heeft Op het laatst nog in de skidcar gereden daar komen we voor terug !Anton (02-05-2019)

Een leerzame ervaring. Goede theorie en heel veel nieuwe praktische ervaringen.
Besturing met bijbehorende reacties (ook voorzichtigheid) zeker verbeterd! Met dank aan de ervaren docenten.
Enthousiast! Moeten meer mensen doen.


Slipcursus Review ANWB 4,2 Sterren

Teleurstelling

De middag bij de drivers academy absoluut was niet als we hadden verwacht zoals enthousiast aan de telefoon werd verteld. Bij 2 van de 3 onderdelen waren te weinig auto's voor de groep waardoor je meer langs de kant stond dan een rijervaring op deed. Persoonlijke uitleg om iets te leren was er niet. De instructeur gaf alleen negatief commentaar dat je te laat reageerde zonder een aanwijzing om te verbeteren. Na een paar keer voelt het alsof je voor schut wordt gezet. Ook speelde hij met zijn leven omdat hij bij de reactietest zeer laat een aanwijzing gaf welke kant je op moest. Dit gaf een een heel onveilig gevoel dat er een ongeluk kon gebeuren. Lampen zouden een betere optie zijn. Hij zorgde ook niet voor een gezellige onderlinge sfeer. Hij had wel tijd om met andere instructeurs te kletsen. Voor toeschouwers zijn er geen bankjes om gezellig mee te kijken naar alle verrichtingen. We zijn daar ruim 4 uur aanwezig geweest om een gezellige middag te hebben maar een simpel kopje koffie werd niet aangeboden. Met het openbaar vervoer is de drivers academy zeer moeilijk te bereiken ook omdat het hek voor voetgangers gesloten is en je pas er door kan als een auto langs het oog rijdt. Het was een hele teleurstellig hoe alles verlopen is.

S.V
5 sterren: uitstekend
22 jun. 2016

Super fijne uitleg en een fijne examinator

Vandaag na 2 jaar opnieuw examen gedaan voor het rijden op de cliënten bus van de SZR
2 jaar geleden heeft Hans het examen afgelegd super veel uitleg gehad en ook veel tips die ik mee mocht nemen.
Nu 2 jaar later wederom examen moeten doen, het is al fijn om dit elke 2 jaar te herhalen, op deze manier laat je je kennis zien aan de examinator.
Dit was de zelfde als 2 jaar geleden Hans, Super man, gezellig maar toch streng en rechtvaardig, vertelt je wat je moet weten en onthouden.
Weer een hoop geleerd... en geslaagd!!

 Milou
5 sterren: uitstekend
12 jun. 2016

Super ervaring met goede begeleiding

Wij hadden de Grip- en Slipcursus van een hele dag.

Het theoretische deel aan het begin was interactief, de eerste oefening met sturen was een prettig begin en daarna een opbouw van verschillende oefeningen. Ondanks dat je de feedback - die voor jezelf en die voor anderen - via de portofoon te horen krijgt, worden er veel en subtiele foutjes opgemerkt. Ook vaak nog persoonlijke tips. Goede begeleiding dus!
(Soms duurde het wat lang voordat je een startsein kreeg en soms was het signaal van de portofoon niet sterk en dus niet goed verstaanbaar.)
Na ongeveer twee oefeningen was er telkens een korte pauze. Dit voelde voor mezelf eigenlijk als teveel, maar wellicht wel nodig. Het is een erg intensieve dag uiteindelijk! De uitgebreide lunch was van alle luxe voorzien.

Superleuke en gave oefeningen, enorme ervaringen rijker en nu maar hopen dat ik het niet snel hoef te gebruiken!

Ruud Snelling Berg
5 sterren: uitstekend
11 apr. 2016
Op uitnodiging

zeer leerzaam

Er wordt duidelijk uitleg gegeven en in alle rust.
Handige tips waardoor het rijden met een caravan zowel voor als achteruit en dit wordt nog eens duidelijk in de praktijk bevestigd.
Voor beginnende caravan rijders een zeer nuttig waardoor je toch veiliger op pad ga.

Slipcursus Review Rosmalen 3 sterren

Eline heeft een beoordeling geschreven sep. 2020
Didam, Nederland1 bijdrage
Wat een verspilling van tijd en geld was deze dag! De docent mag nog wel even terug naar school want van lesgeven heeft hij nog nooit gehoord. Ik heb niks nieuws geleerd en het heeft me extra onzeker gemaakt als bestuurder. Je wordt compleet losgelaten en in het diepe gegooid…
Meer lezen
Datum van activiteit: september 2020
Karin V heeft een beoordeling geschreven mei 2019
Het was met recht een experience, maar één die ik niemand kan aanbevelen! Na de ontvangst en een half uurtje theorie was het tijd om de baan op te gaan. Daar bleken er te weinig auto’s voor het aantal deelnemers. Mijn man en ik hadden alleen plek in een auto met drie anderen.…
Meer lezen
Datum van activiteit: mei 2019
876zonnetje heeft een beoordeling geschreven apr. 2019
Rosmalen, Nederland17 bijdragen7 nuttige stemmen
Misschien dat het door de gezellige groep kwam maar de slipcursus vond ik leuk om te doen. Theorie, uitleg en praktijk en heb er zeker wat van opgestoken. Ik vond het leerzaam en het rijden op een nat wegdek in een slip een hele ervaring.
Meer lezen
Datum van activiteit: mei 2018
Rosanne heeft een beoordeling geschreven mrt. 2019
Lekkerkerk, Nederland416 bijdragen60 nuttige stemmen
Mijn man heeft als verjaardagscadeau een anti-slipcursus gekregen. De cursus is opgedeeld in verschillende onderdelen. Een theorie gedeelte, parcours rijden zonder nat wegdek, een recht stuk met nat wegdek en bochten met nat wegdek. Mijn man vond het leuk om gedaan te hebben.

 

 

Linkpagina >