Wat zijn de gemiddelde kosten vrijgezellenfeest?

2 Februari, 2022 08:49

Wat zijn de gemiddelde kosten vrijgezellenfeest?

De gemiddelde kosten van een vrijgezellenfeest is afhankelijk hoe lang het mannenuitje of vrouwen uitje gaat duren. Daarbij heb je goedkope activiteiten en de wat duurdere activiteiten. Doen jullie een dagdeel of plak je er ook een avond gedeelte aan. Wij hebben al een inclusief pakket van een middag deel en feestavond met drankjes en eten voor € 90,00 p.p.. Maar en zijn ook complete vriendenuitjes of vriendinnenuitjes van € 200,00 p.p.. Niet iedereen van de vrienden club kan een hoog budget uitgeven er moet immers ook betaald worden voor de a.s. bruidegom of bruid. Bepaal dus eerst gezamenlijk wat je ongeveer per persoon wil uitgeven en houd daarbij een marge aan. Want misschien kom je wel een heel top vrijgezellenfeest idee tegen die net iets boven het budget ligt maar wel iedereen aanspreekt.

Datum vrijgezellenfeest

Hoe bepaal je nu een datum voor het vrijgezellenfeest? Plan bijvoorbeeld nooit wat in bijvoorbeeld het paasweekend want grote kans dat een aantal dan andere verplichtingen hebben.  Werken de meeste van de club in het weekend dan zal je een doordeweekse dag moeten plannen. is iedereen juist op zaterdag of zondag vrij

Kosten Vrijgezellenfeest

Je vergeet al snel een paar kosten in je berekening mee te nemen. Misschien hebben jullie wel een taxi nodig of huren jullie een busje en is één van jullie de Bob. Heb je meerdere Bob´s dan kan het vervoer in eigen auto´s. Of je doet een leuke activiteit en gaat daarna terug naar jullie woonplaats om daar pas aan de alcoholische versnaperingen te gaan. Het speelt allemaal een rol in je budget.

Voorbeeld van de gemiddelde kosten

Met lunch en BBQ bij iemand thuis

 

Zonder lunch en BBQ verzorgt

 

Een gek pak voor de vrijgezel

€ 5,00

Activiteiten 4 uur

€ 85,00

Eenvoudige lunch

€ 7,50

Diverse drankjes

€ 20,00

Activiteiten 2,5 uur

€ 60,00

BBQ bij de locatie

€ 25,00

Drankje tussen door

€ 5,00

Brandstof uitgaande van vervoer met eigen auto

€ 5,00

BBQ bij iemand thuis

€ 12,50

Striptease act

€ 15,00

Drankjes

€ 20,00

 

 

Taxi / vervoer

€ 12,50

 

 

Totaal

€ 122,50

Totaal

€ 150,00

Dit zijn dus indicaties, je zal dus eerst moeten bepalen van hoe laat tot hoe laat je het vrijgezellenfeest voor de mannen wilt laten duren. Spreek in ieder geval altijd het maximale bedrag wat je p.p. wilt gaan uitgeven. En houdt rekening met 10 % marge.

Kosten van een All inclusieve vrijgezellenfeest

Kies je voor een compleet programma met een vaste prijs dan hoef je alleen nog zorgen te maken over het vervoer. Wij hebben hier een Top 5 vrijgezellenfeesten met een vaste prijs voor je samengesteld

Top 5 Vrijgezellenfeest tussen de 70,00 en 100,00 p.p.

  • SweepAway. Dit vrijgezellenfeestje begint om 14.00 uur en eindigt afhankelijk van je eigen keuze om 20.00 uur of 22.00 uur dat bepaal je dus zelf. In het hoofdseizoen zijn er meerdere groepen zodat het extra gezellig is om langer te blijven. 3 uur aan activiteiten aansluitend een heerlijke uitgebreide bbq inclusief drankjes en entertainment tijdens de feestavond.
  • Meerkamp. Ook dit uitje begint rond 14.00 uur en je blijft zolang jullie het gezellig hebben. Het programma bestaat uit 3 motorische activiteiten zoals bijvoorbeeld een Slipcursus en racen op een quad aangevuld met 2 niet motorische activiteiten. Voor de vrijgezel is er nog een verrassing en daarna gaan jullie borrelen en chillen op het bbq plein. De grill meester zorgt voor de perfecte maaltijd.
  • Escaperoom. Dit spel inclusief eten en drinken duurt 4 uur ideaal wanneer je later op de dag pas wil gaan beginnen.
  • Voor de mannen paintball, minimotor en quad totaal actief 4 uur om daarna welkom te zijn op ons bbq plein waar de heerlijkste stukken vlees voor je wordt gegrild.
  • Voor de vrouwen. Gooische vrouwen met een feestavond inclusief eten en drinken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je nog eigen ervaringen, vragen of gewoon zin om te reageren, schroom niet en laat je stem horen in een reactie!

 

< Waar kan ik 4x4 rijden? Top 10 vrijgezellenfeest mannen >