Wat zijn de gemiddelde kosten vrijgezellenfeest?

2 Februari, 2022 08:49

Wat zijn de gemiddelde kosten voor een vrijgezellenfeest?

De gemiddelde kosten van een vrijgezellenfeest is afhankelijk hoe lang het mannenuitje of vrouwen uitje gaat duren. Daarbij heb je goedkope vrijgezellenfeest activiteiten en de wat duurdere vrijgezellenfeest spelletjes. Doen jullie een dagdeel of plak je er ook een avond gedeelte aan. Wij hebben al een inclusief pakket van een middag deel en feestavond met drankjes en eten voor € 90,00 p.p.. Maar er zijn ook complete vriendenuitjes of vriendinnenuitjes van € 200,00 p.p.. Niet iedereen van de vrienden club kan een hoog budget uitgeven er moet immers ook betaald worden voor de a.s. bruidegom of bruid. Bepaal dus eerst gezamenlijk wat je ongeveer per persoon wil uitgeven en houd daarbij een marge aan. Want misschien kom je wel hele leuke vrijgezellenfeest ideeën tegen die net iets boven het budget liggen maar wel iedereen aanspreekt.

Datum vrijgezellenfeest

Hoe bepaal je nu een datum voor het vrijgezellenfeest? Plan bijvoorbeeld nooit wat in tijdens het paasweekend want grote kans dat een aantal deelnemers dan andere verplichtingen hebben. Werken de meesten van de club in het weekend dan zal je een doordeweekse dag moeten plannen. Kijk naar iedereens beschikbaarheid, is iedereen juist op zaterdag of zondag vrij? Als je een vrijgezellenfeest wilt organiseren komt er dus veel bij kijken, wij helpen je er graag mee!

Kosten vrijgezellenfeest

Je vergeet al snel een paar kosten in je berekening mee te nemen tijdens een vrijgezellenfeest organiseren. Misschien hebben jullie wel een taxi nodig of huren jullie een busje en is één van jullie de Bob. Heb je meerdere Bob´s dan kan het vervoer in eigen auto´s. Of je doet een leuk vrijgezellenfeest activiteit en gaat daarna terug naar jullie woonplaats om daar pas aan de alcoholische versnaperingen te gaan. Het speelt allemaal een rol in je budget.

Voorbeeld van de gemiddelde kosten

Met lunch en BBQ bij iemand thuis

 

Zonder lunch en BBQ verzorgt

 

Een gek pak voor de vrijgezel

€ 5,00

Activiteiten 4 uur

€ 85,00

Eenvoudige lunch

€ 7,50

Diverse drankjes

€ 20,00

Activiteiten 2,5 uur

€ 60,00

BBQ bij de locatie

€ 25,00

Drankje tussen door

€ 5,00

Brandstof uitgaande van vervoer met eigen auto

€ 5,00

BBQ bij iemand thuis

€ 12,50

Striptease act

€ 15,00

Drankjes

€ 20,00

 

 

Taxi / vervoer

€ 12,50

 

 

Totaal

€ 122,50

Totaal

€ 150,00

Dit zijn dus indicaties wat een vrijgezellenfeest kosten kan, je zal dus eerst moeten bepalen van hoe laat tot hoe laat je het vrijgezellenfeest voor de mannen wilt laten duren. Spreek in ieder geval altijd het maximale bedrag wat je p.p. wilt gaan uitgeven. Houdt rekening met een 10% marge, voor als je langer blijft omdat het zo gezellig is.

Kosten van een All inclusive vrijgezellenfeest

Kies je voor een compleet vrijgezellen programma met een vaste prijs, dan hoef je alleen nog zorgen te maken over het vervoer. Wij hebben hier een Top 5 vrijgezellenfeesten met een vaste prijs voor je samengesteld zodat het kiezen van de juiste vrijgezellenfeest activiteiten makkelijker wordt.

Top 5 Vrijgezellenfeest tussen de 70,00 en 100,00 p.p.

  • SweepAway. Dit vrijgezellenfeestje begint om 14.00 uur en eindigt afhankelijk van je eigen keuze om 20.00 uur of 22.00 uur, dat bepaal je dus zelf. In het hoofdseizoen zijn er meerdere groepen zodat het extra gezellig is om langer te blijven. 3 uur aan activiteiten aansluitend een heerlijke uitgebreide bbq inclusief drankjes en entertainment tijdens de feestavond.
  • Meerkamp. Ook dit uitje begint rond 14.00 uur en je blijft zolang jullie het gezellig hebben. Het programma bestaat uit 3 motorische activiteiten zoals bijvoorbeeld een Slipcursus en racen op een quad aangevuld met 2 niet motorische activiteiten. Voor de vrijgezel is er nog een verrassing waarna jullie gaan borrelen en chillen op het bbq plein. De grill meester zorgt voor de perfecte maaltijd terwijl jullie de activiteiten en spellen kunnen nakletsen.
  • Escaperoom. Dit spel inclusief eten en drinken duurt 4 uur, ideaal wanneer je later op de dag pas wil gaan beginnen. De escape room is het perfecte uitje voor een vrijgezellenfeest of teambuilding.
  • Voor de mannen paintball, minimotor en quad totaal actief 4 uur om daarna welkom te zijn op ons bbq plein waar de heerlijkste stukken vlees voor je wordt gegrild.
  • Activiteit voor de vrouwen. Gooische vrouwen met een feestavond inclusief eten en drinken. Speel afleveringen na van Gooische Vrouwen inclusief verkleedpartij. Hilarisch lachen tijdens dit vrijgezellenfeest idee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je nog eigen ervaringen, vragen of gewoon zin om te reageren, schroom niet en laat je stem horen in een reactie!

 

< Waar kan ik 4x4 rijden? Top 10 vrijgezellenfeest mannen >