Teamtraining bij VVC

1306 reviews 9,1 / 10

Leer jezelf en je team op een avontuurlijke manier kennen met een teamtraining bij VVC, al vanaf 19,95 p.p. Ga aan de slag met de groepsdynamiek en leer opnieuw samenwerken, effectief communiceren en krijg inzicht in jullie functioneren als team! Onze teamtrainingen bestaan uit diverse spelelementen, waarbij je een andere rol kunt aannemen dan normaal. Een teamtraining van VVC verbetert het werkplezier en de resultaten!

  • Keuze uit meer dan 30 verschillende teamtrainingen
  • Onder begeleiding van een professionele coach
  • Geschikt voor kleine en grote teams

Met een teamtraining van VVC-Adventure leer je als collega’s met behulp van professionele coaching beter samen te werken. De activiteiten die jullie tijdens de teamtraining uitvoeren hebben een positief effect op de alledaagse werkzaamheden van het gehele team.

Stel je teamtraining samenLees meer over onze teamtrainingen

Teamtraining op maat

Via onze website boek je gemakkelijk en snel een van onze teamtrainingen. Je hebt de keuze uit meer dan 30 arrangementen die je zelf samen kunt stellen uit verschillende leuke en uitdagende activiteiten. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van het teamuitje of hebben jullie speciale wensen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Spectaculair Motorspektakel: kies uit 12 uitjes

Intensieve en spectaculaire teamtraining: voel je meester op een quad, in een 4x4, een Porsche of ander voertuig. Kies uit de 12 verschillende opties. Een geweldige team activiteit
(€ 83,50 incl. BTW)
vanaf € 76,60(excl. BTW)
Meerkamp All Inclusive

Meerkamp All Inclusive

Slipcursus, quadrijden, sumo worstelen en nog veel meer inclusief drankjes en 3 gangen barbecue. Teamtraining vol fun en competitie. Voor deze team activiteiten heb je wel een rijbewijs nodig
(€ 109,00 incl. BTW)
vanaf € 98,90(excl. BTW)
Jongens tegen de Meisjes

Jongens tegen de Meisjes

Het teamuitje voor mannen en vrouwen. Bekend van TV. Ga de strijd aan, welk team gaat winnen. De Jongens of de Meisjes.
(€ 21,15 incl. BTW)
vanaf € 19,95(excl. BTW)
SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

SweepAway = Glibberen, Glijden, Vallen en Opstaan

9 spectaculaire hindernisbanen . Dat wordt lachen, gieren & brullen tijdens de teamtraining. Bloopers, uitglijders en leedvermaak
(€ 49,50 incl. BTW)
vanaf € 46,70(excl. BTW)
5x motoractie: offroad, quadrijden, en meer!

5x motoractie: offroad, quadrijden, en meer!

Bedrijfsuitje met 5 activiteiten: Slipcursus, terreinrijden - quadrijden - motorpeds estafette en scootmobiel.
(€ 73,05 incl. BTW)
vanaf € 67,00(excl. BTW)
Black Bastard Kookworkshop

Black Bastard Kookworkshop

Black Bastard kookworkshop als teamtraining. Kom samen alles te weten over de Black Bastard Barbecue en geniet van heerlijke gerechten.
(€ 108,00 incl. BTW)
vanaf € 99,50(excl. BTW)
Feestavond the PARTY

Feestavond the PARTY

Een verrassend, origineel en energiek teamtraining uitje. Een 5 uur durende feestavond waar alles mag en niets moet.
(€ 65,40 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Leerzame slipcursus voor iedereen

Leerzame slipcursus voor iedereen

Een leerzaam teamuitje en een leuke activiteit als teamtraining. Tijdens deze slipcursus leer je verschillende remtechnieken en uitwijk manoeuvres.
(€ 36,30 incl. BTW)
vanaf € 30,00(excl. BTW)
Herrie in de Keuken

Herrie in de Keuken

Herrie in de Keuken een echt teamuitje die zorgt voor de nodige teamgeest.3 indoor of outdoor activiteiten, borrelen en een leuke kookworkshop.
(€ 66,60 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Ik hou van Holland Quiz

Ik hou van Holland Quiz

Personeelsuitje Ik hou van Holland All Inclusive. 4 uur vermaak met bittergarnituur - 3 gangen bbq of dineren.
(€ 73,10 incl. BTW)
€ 65,00(excl. BTW)
Alignak: teambuilding met Afrikaans tintje

Alignak: teambuilding met Afrikaans tintje

In dit personeelsuitje staat samenwerken voorop. Een mooi avontuur wacht. Welk team bouwt de hoogste totempaal?
(€ 54,50 incl. BTW)
vanaf € 50,00(excl. BTW)
College Biefstuk bakken

College Biefstuk bakken

Leer tijdens een gezellige teamtraining de perfecte biefstuk bakken! Deze kookworkshop wordt gecombineerd met spannende activiteiten.
(€ 87,30 incl. BTW)
vanaf € 79,00(excl. BTW)
Expeditie Island Adventure

Expeditie Island Adventure

Het teamuitje wat bekend is van TV. Welk team werkt het beste samen om de Expeditie tot een goed einde te kunnen brengen.
(€ 54,50 incl. BTW)
€ 50,00(excl. BTW)
Lekker tafelen en borrelen

Lekker tafelen en borrelen

Een actief teamuitje maakt hongerig dat weten wij als geen ander. Sluit de dag af met heerlijke hapjes op deze spectaculaire grill. Onze chef maakt de hapjes maar je mag zelf ook barbecueen.
(€ 19,62 incl. BTW)
vanaf € 18,00(excl. BTW)
BBQ-en voor de échte meesters: Grill Experience

BBQ-en voor de échte meesters: Grill Experience

Grill Experience 3 sterren barbecueën. Leer tijdens een teamtraining alles over grillen, bakken en stoven. 4 gangen menu.
(€ 88,15 incl. BTW)
vanaf € 80,00(excl. BTW)
Ik hou van Holland op locatie

Ik hou van Holland op locatie

Personeelsuitje I Love Holland All Inclusive. 4 uur vermaak met bittergarnituur - 3 gangen bbq of dineren.
(€ 28,30 incl. BTW)
vanaf € 25,95(excl. BTW)
Moord op de LoveBoat

Moord op de LoveBoat

Een actief teamuitje geschikt voor grote groepen met veel verschillende rollen. Dit moorddiner is een mix van een dinerspel met entertainment. All Inclusieve voor een leuke (feest) avond.
(€ 71,30 incl. BTW)
vanaf € 65,00(excl. BTW)
Keukenduel

Keukenduel

Een all inclusieve teamuitje. 5 uur durend met een kookquiz, drankjes en een kookworkshop vol fun en plezier. Met een vleugje teambuilding. De meest hilarische kookworkshop.
(€ 58,00 incl. BTW)
vanaf € 55,00(excl. BTW)
Ik love Holland Winter Editie

Ik love Holland Winter Editie

Een vier uur durend all inclusive Ik hou van Holland spel. Met een typisch winters diner! Een teamtraining vol humor en gezelligheid.
(€ 65,00 incl. BTW)
vanaf € 60,00(excl. BTW)
Show Main Events

Show Main Events

(€ 0,00 incl. BTW)
vanaf € 0,00(excl. BTW)
Winterse Barbecues

Winterse Barbecues

Vuurkorven, houtkachels, glühwijn, verwarmde veranda's, muziek en nep sneeuw. Grote stukken vlees op de barbecues. Winters feestje op het bbq plein. een culinair bedrijfsuitje
(€ 34,88 incl. BTW)
vanaf € 32,00(excl. BTW)

Divers aanbod aan teamtrainingen

VVC biedt een zeer divers aanbod aan verschillende teamtraining activiteiten. Zijn jullie opzoek naar een culinair bedrijfsuitje? Doe dan samen met je team mee aan de Grill Academy en leer alles over het grillen, bakken, stoven en roken van vlees en vis. Hebben jullie echter zin in wat meer actie? Hebben jullie echter zin in wat meer actie? Dan is het teambuildingspel ‘Overleven’ echt iets voor jullie.

Waarom een teamtraining?

Uit ervaring blijkt dat teamleden die elkaar beter kennen, zowel formeel als informeel, beter met elkaar kunnen samenwerken. Er is onderling meer vertrouwen, verantwoordelijkheidsgevoel en plezier. Is jouw team geen hecht team? Staan de neuzen niet dezelfde kant op of vinden er intern vele grote veranderingen plaats? Dan is het een goed idee om een teamtraining te volgen om elkaar beter te leren kennen en de manier van samenwerken te verbeteren!

Teamtraining activiteit: teambuildingspel ‘Overleven’

De teamtraining activiteit ‘Overleven’ is een zeer geschikte manier om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Tijdens dit waanzinnige teambuildingspel komen jullie erachter wie de echte doorzetters zijn binnen jullie team. Wie gaat tot het uiterste om de opdrachten te winnen? Gedurende de training krijgen jullie een viertal opdrachten die jullie zo goed mogelijk moeten uitvoeren. Zo moeten jullie een kamp bouwen inclusief brandend kampvuur! Ook gaan jullie handboogschieten om zo onderdelen van een vlot bij elkaar te verdienen. Dit vlot moet uiteraard ook nog in elkaar worden gezet.

De activiteit duurt drie uur en kost € 49,- p.p. (gebaseerd op een minimum van veertien deelnemers). Lees meer over de teamtraining ‘Overleven’.

Teamtraining activiteit: Meerkamp

Hebben jullie zin in een actieve dag en houden jullie wel van onderlinge competitie? Dan is de Meerkamp een absolute aanrader. Een Meerkamp bestaat uit diverse sportieve activiteiten die jullie zelf samen kunnen stellen. De hoeveelheid activiteiten is afhankelijk van de duur van de Meerkamp. Er kan worden gekozen uit een Meerkamp van twee, drie, vier of vijf uur. Elke activiteit duurt een half uur, dus wanneer je kiest voor een Meerkamp van drie uur, kunnen jij en je team zes activiteiten selecteren. Op die manier maak je een leuke en afwissende combinatie van uiteenlopende activiteiten. Jullie kunnen bijvoorbeeld gaan quadrijden, minimotorrijden, abseilen, sumoworstelen en katapult schieten.

Lees meer over de diverse activiteiten en prijzen van de teamtraining ‘Meerkamp’.

Teamtraining activiteit: ontmasker de mol

Ontmasker gezamenlijk de mol in jullie team bij VVC-Adventure. Een perfecte activiteit om te werken aan het groepsgevoel. Tijdens het spel gaan jullie op zoek naar de mol: de persoon die op sluwe wijze de opdrachten probeert te saboteren! Ontmaskeren jullie de mol?

Bij de start van de activiteit krijgen jullie allemaal een envelop met daarin een geheime opdracht. Zonder dat jullie teamgenoten het door hebben, dienen jullie deze opdrachten uit te voeren. Natuurlijk ontvangt de mol een speciale envelop…

Tijdens deze bloedstollende teamtraining rijden jullie op quads, bouwen jullie een vlot, varen jullie met een drakenboot, schieten jullie met een handboog en volgen jullie een fotoroute op een Freecrosser.

De activiteit duurt drie uur en kost € 50,- p.p. (gebaseerd op een minimum van zestien deelnemers). Bekijk meer informatie over de teamtraining ‘Ontmasker de mol’.

Heerlijke catering voor, tijdens of na de teamtraining

Na een actieve teamtraining kan het lichaam wel weer even worden opgeladen. Je kunt bij VVC-Adventure daarom genieten van lekkere hapjes en drankjes. Een goede gelegenheid om gezellig bij te kletsen en de activiteiten van de dag na te bespreken. De catering sluit dan ook perfect aan bij het creëren van een groepsgevoel.

Welke cateringmogelijkheden zijn er?

  • Ontvangst: start jullie teamtraining met een lekkere kop koffie/thee en een gebakje of verse roomboterkoek.
  • Lunch: even opladen of goed voorbereid starten met een lunchbuffet of high tea. Het lunchbuffet bestaat uit diverse broodjes met kaas, vleeswaren en zoet beleg. Met een high tea genieten jullie van gevarieerde sandwiches en diverse soorten thee.
  • Borrel: een perfecte manier om jullie teamtraining op een gezellige wijze af te sluiten. Kijk gezamenlijk terug op de dag met een drankje en hapje.
  • Diner: jullie hebben de keuze uit een barbecue, een koud/warm buffet, plates, een Chinese fondue met diverse vleessoorten en een walking dinner.

Meer weten over onze horecamogelijkheden voor, tijdens of na een teamtraining? Bekijk onze horecapagina.

We hebben een fantastische dag beleefd! Na de teamtraining waren we als team weer volledig opgeladen om er samen iets moois van te maken. We zien mooie positieve effecten! Bedankt voor alles.
Bart

Eindeloze mogelijkheden bij VVC-Adventure

Eens in de tijd is het verstandig een teamtraining te ondergaan. Even als team de zinnen verzetten tijdens een leuke activiteit. Bij VVC-Adventure vind je het grootste aanbod aan bijzondere, spannende en leuke uitjes. Of je nu wilt gaan voor een actief of ontspannend uitje, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook kun je altijd een teamtraining op maat plannen. Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. We denken graag met je mee om de perfecte teamtraining samen te stellen.

Een perfect uitje als teamtraining

Een geschikte teamtraining vinden voor je bedrijf, kan erg lastig zijn. Bij VVC-Adventure hebben we al onze teamtrainingen samengesteld met als einddoel een hecht team te creëren. In elk uitje combineren we grappige, uitdagende en spannende activiteiten. Deze combinatie leert jullie als team goed samen te werken, maar daarnaast zullen jullie ook zeker veel plezier beleven. Onze teamtraining uitjes staan voor samenwerken, competitie en plezier: de componenten die jullie teamtraining tot een groot succes maakt!

Wij helpen je graag met het samenstellen van een teamtrainingsdag. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 036 532 3580.