Teamtraining bij VVC

909 reviews 9,1 / 10

Leer jezelf en je team op een avontuurlijke manier kennen met een teamtraining bij VVC, al vanaf 19,95 p.p. Ga aan de slag met de groepsdynamiek en leer opnieuw samenwerken, effectief communiceren en krijg inzicht in jullie functioneren als team! Onze teamtrainingen bestaan uit diverse spelelementen, waarbij je een andere rol kunt aannemen dan normaal. Een teamtraining van VVC verbetert het werkplezier en de resultaten!

  • Keuze uit meer dan 30 verschillende teamtrainingen
  • Onder begeleiding van een professionele coach
  • Geschikt voor kleine en grote teams

Stel je teamtraining samenLees meer over onze teamtrainingen

Teamtraining op maat

Via onze website boek je gemakkelijk en snel een van onze teamtrainingen. Je hebt de keuze uit meer dan 30 arrangementen die je zelf samen kunt stellen uit verschillende leuke en uitdagende activiteiten. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van het teamuitje of hebben jullie speciale wensen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Divers aanbod aan teamtrainingen

VVC biedt een zeer divers aanbod aan verschillende teamtraining activiteiten. Zijn jullie opzoek naar een culinair bedrijfsuitje? Doe dan samen met je team mee aan de Grill Academy en leer alles over het grillen, bakken, stoven en roken van vlees en vis. Hebben jullie echter zin in wat meer actie? Dan is Expeditie Robinson echt iets voor jullie.

Expeditie Robinson

De teamtraining activiteit Expeditie Robinson is een zeer geschikte manier om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Tijdens dit waanzinnige teambuildingsspel komen jullie erachter wie de echte doorzetters zijn binnen jullie team. Wie gaat tot het uiterste om de opdrachten te winnen? Gedurende dit Expeditie Robinson uitje krijgen jullie een viertal opdrachten die jullie zo goed mogelijk moeten uitvoeren. Zo moeten jullie een kamp bouwen inclusief brandend kampvuur! Ook gaan jullie handboog schieten om zo onderdelen van een vlot bij elkaar te verdienen. Dit vlot moet uiteraard ook nog in elkaar worden gezet.

Teamtraining: Meerkamp

Hebben jullie zin in een actieve dag en houden jullie wel van onderlinge competitie? Dan is de Meerkamp een absolute aanrader. Een Meerkamp bestaat uit diverse sportieve activiteit die jullie zelf samen kunnen stellen. De hoeveelheid activiteiten is afhankelijk van de duur van de Meerkamp. Er kan worden gekozen uit een Meerkamp van twee, drie, vier of vijf uur.  Elke activiteit duurt een half uur, dus wanneer je kiest voor een Meerkamp van drie uur, kunnen jij en je team zes activiteiten selecteren. Op die manier maak je een leuke en afwissende combinatie van uiteenlopende activiteiten. Jullie kunnen bijvoorbeeld gaan quad rijden, minimotor rijden, abseilen, sumoworstelen en katapult schieten.

Teamtraining met diner

Willen jullie je teamtraining af sluiten met een heerlijk diner? VVC biedt verschillende dinermogelijkheden. Zo kun je kiezen uit een barbecue, een Chinese fondue met verschillende vleessoorten, een koud en warm buffet of een walking dinner. Uiteraard is het ook mogelijk om aan het einde van de dag nog even gezellig na te praten tijdens een borrel. Neem voor alle mogelijkheden een kijkje op onze horecapagina.

Teamtraining boeken

Een geschikte teamtraining vinden voor je bedrijf, kan erg lastig zijn. Wij helpen je daarom graag met het samenstellen van een teamtrainingsdag.  Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 036 532 3580.