Meerkamp: kies uit 35 indoor & outdoor uitjes

42 reviews 8 10

€ 29,50 incl. BTW

Het bedrijfsuitje voor wie van competitie en uitdagingen houdt: de meerkamp competitie met keuze uit tientallen activiteiten. Door middel van gemotoriseerde, sportieve en ludieke activiteiten gaan jullie de strijd aan in teams van 8 tot 12 deelnemers.

Winter editie

De weersomstandigheden hebben geen invloed omdat de volgende activiteiten overdekt zijn of in een voertuig plaatsvinden

Slipcursus - Terreinrijden - Oud Hollandse spel (XXL Games) - Flingo Volleybal - Levend tafelvoetbalspel - Kruisboogschieten - Handboogschieten - Minute to Win it - Letterpakkenspel - Rolstoel touwtrekken

Bedrijfsuitje - meerkamp competitie

Elke activiteit van de meerkamp duurt een half uur. Dat betekent een korte uitleg, oefenen en op voor de punten. Je kan kiezen uit een 2, 3, 4 of een 5 uur durend uitje. Kies je voor een 3 uur durend programma dan moeten er 6 activiteiten uitgekozen worden. Welke onderdelen passen het best bij jouw bedrijfsuitje?

Bij ons is iedereen een held

De meerkamp competitie kun je zo samenstellen dat er voor iedereen wat wils is: voor jonge en oudere collega's, mannen en vrouwen. Zo is er voldoende uitdaging voor de sportieve deelnemers, maar ook voor de ander deelnemers is dit bedrijfsuitje uitermate geschikt.

Onderdelen meerkamp

maak een keuze uit meer dan 35 hilarische en avontuurlijke spellen. Het leukste is een mix te maken van de verschillende onderdelen tijdens het uitje. Wordt het Snelheid, behendigheid, ludiek, fun of teambuilding?

De Meerkamp Competitie.

Is een kennismaking met verschillende activiteiten. Motorisch, sportief tot ludiek. Eerst krijg je een duidelijke uitleg over de spelregels en dan is het op voor de punten.

De Chill - Grill Party

Om de dag compleet te maken kan feestelijk en culinair afsluiten met de Chill-Grill-Party avond

VVC-Adventure voor een actief teamuitje, personeelsuitje, teambuilding uitje, escape room spel, moorddiner of slipcursus
Abseilen toren 14 meter

Abseilen toren 14 meter

Quad op snelheid

Quad op snelheid

Wandelende A

Wandelende A

Terreinrijden Meerkamp Competitie

Terreinrijden Meerkamp Competitie

Slipcursus Meerkamp

Slipcursus Meerkamp

Oud Hollandse spelen / XXL games

Oud Hollandse spelen / XXL games

Flingo Volleybal

Flingo Volleybal

Katapult bouwen en schieten

Katapult bouwen en schieten

Ongevallen simulator

Ongevallen simulator

Biatlon variant

Biatlon variant

Motorped

Motorped

Klimmen/abseilen

Klimmen/abseilen

Quad rijden op snelheid

Quad rijden op snelheid

ATB trial

ATB trial

Bakfietsenrace

Bakfietsenrace

Quadrijden

Quadrijden

Minimotor

Minimotor

Xtremeboarden bedrijfsuitje

Xtremeboarden bedrijfsuitje

Sumoworstelen

Sumoworstelen

Levend tafelvoetbalspel

Levend tafelvoetbalspel

Blindrijden met Quad

Blindrijden met Quad

Segway rijden

Segway rijden

Rolstoel touwtrekken

Rolstoel touwtrekken

Fort Boyard

Fort Boyard

Waterdragen met quad

Waterdragen met quad

Kruisboog schieten

Kruisboog schieten

Handboogschieten

Handboogschieten

Gladiator gevecht

Gladiator gevecht

Quad behendigheid

Quad behendigheid

Scootmobiel race

Scootmobiel race

Swingstep

Swingstep

Discgolf

Discgolf

Bungeerun

Bungeerun

Headhunt

Headhunt

Upgrade met Goochelaar

Upgrade met Goochelaar

Jonathan (02-05-2019)

Het was de perfecte afsluiter van onze 3 daagse teambuilding, bedankt aan iedereen!

Carglass (20-04-2019)

Leuke dag, goede begeleiding tijdens de activiteiten en kwalitatief goed vlees voor de BBQ.\"

Simon (13-04-2019)

Met ruim 30 collega\'s hebben wij een leuk bedrijfsuitje gehad. De uileg van de slipcursus was kort en duidelijk. Ook het terreinrijden was gaaf om te doen.

Wouter (12-04-2019)

Ik moest dit jaar het bedrijfsuitje organiseren. Bij het bespreken van het programma kreeg ik overal duidelijk uitleg over we hebben zelfs bepaalde activiteiten gedaan omdat ik daar twijfels over had. Uiteindelijk hebben we een prima dag gehad. We kwamen wel te laat maar dat is prima opgelost door VVC. Een compliment voor de organisatie.

K. Wouters (06-04-2019)

Een dag met activiteiten die niet alledaags zijn waardoor het echt een leuk bedrijfsuitje is geworden.n.\"

Inge (18-08-2018)

Machtig, Wij hebben hier en groepsuitje gedaan, echt anders dan anderen. Veel variëteit aan opdrachten

Arno (28-07-2018)

Geweldig, leuke ervaring. Goed voor de teambuilding zo\'n team uitje. Kortweg een toffe ervaring

Ivo Sloot (21-07-2018)

Fantastisch, Wij hebben hier en team uitje gedaan waarbij de sweepaway gedaan is met hele enthousiaste begeleiders. geen verbeter punten ga zo door!

Fleur (23-06-2018)

Wooow, Goede begeleiding, veel activiteiten, mooi terrein, goede uitleg bij alle onderdelen. Zelfs met en enorme andere groep kwam onze kleine groep niks tekort

Edith (26-05-2018)

GE-WEL-DIG! Gezellig personeel, wij waren hier dan voor en personeelsuitje waarbij wij gebruik hebben gemaakt van het terreinrijden en quadrijden en als afsluiter en gezellige barbecue

Dirk (16-04-2018)

Gaaf! De sweepaway lijkt me super leuk om hier aan mee te doen met en groepsuitje!

wouter (22-02-2018)

Zeer goed! Samen met collega\'s een team uitje gehad. Escape room was top, volgende keer de uitgebreide versie. Alles eromheen was goed verzorgd. Lekker gegeten, Barbecue. Aardig personeel en behulpzaam. Gebruik van het strand was en leuke aanvulling!

Celine (06-02-2018)

Super, ik heb vreselijk genoten van mijn vrijgezellen feest

Mariella (06-02-2018)

Amazing, Het was een geweldige dag voor ons. we hebben een Groepsuitje gedaan en we hebben ons nergens zorgen over hoeven maken. Alles was in de puntjes geregeld

Kathleen (06-02-2018)

Gezellig. Het was een gezellige dag. We hebben in een Tuk Tuk gereden met ons team uitje wat heel bijzonder was! Daarnaast vonden we buren (stadje) echt super schattig! met leuke winkeltjes

Yara (06-02-2018)

Hilarisch,wij hebben en groepsuitje sweepaway gehad,dit was echt niet normaal grappig. Ik heb echt bijna in mijn broek geplast van het lachen!

Loes (06-02-2018)

Geweldig, Wij hebben er een lekkere meiden dag van gemaakt met het arrangement sweepaway

Mike (05-02-2018)

Gezellig: Veel keuze goede begeleiding. WIj hebben een slipcursus gedaan gecombineerd met een cursus terreinrijden. Het was een top bedrijfsuitje

Miranda (05-02-2018)

We hebben een super leuk bedrijfsuitje gehad bij VVC Adventure. Het was erg gezellig met mijn collega\'s. We hadden veel afwisseling qua sportieve activiteiten dus dat was wel erg leuk. Na de activiteiten hadden we nog een heerlijk barbecue.

Martine (21-11-2017)

We hebben een zeker geslaagd teamuitje gehad. De indeling had wel iets beter gekund maar dat maakte niet heel veel uit omdat de onderdelen wel echt leuk waren. We gaan zeker nog is een keer terug komen voor de Sweep Away baan want die zag er echt heel leuk uit. De begeleiding was ook goed en dat zorgde ook voor meer plezier.

Vera (17-11-2017)

Een super leuke en ook zeker actieve dag gehad bij VVC Adventure. De begeleider was erg goed, stond leuk voor de groep en was ook super enthousiast. Het bumper voetbal en het rolstoel touwtrekken waren wel echt de leukste activiteiten van de dag. Daarna waren de biertjes en de bbq erg goed geregeld. Top dag.

Apke (07-10-2017)

Wat een super leuke activiteiten. Echt heel gaaf als je samen met een groep bent. Het rijden met de 4x4 jeeps was echt geweldig. Maar de andere activiteiten waren ook zeker leuk maar de jeeps waren wel het hoogtepunt.

Nemaco (30-09-2017)

Ondanks het slechte weer hebben wij een heel leuk uitje gehad! Goed voor elkaar allemaal en leuke begeleiding vooral. Zeker een aanrader voor iedereen!

Stella Verburg (31-08-2017)

Wij hadden het bedrijfsuitje meerkamp geboekt. we hebben veel leuke activiteiten gedaan. Er zat wel afwisseling in waardoor we ons geen moment verveeld hebben. In de avond hadden we nog een bbq. Het eten was van erg goeie kwaliteit en zelfs voor onze collega\'s die vegetarisch zijn hadden ze wat geregeld.

Stephan Goos (15-08-2017)

Echt een hele mooie locatie waar je veel verschillende activiteiten hebt. We hebben het zeker leuk gehad en de begeleiding was top. Ik zou dit bedrijfsuitje zeker aanraden aan anderen.

Nicole (07-07-2017)

Wij hebben echt een super leuke dag gehad. Vooraf kregen we de keuze welke activiteiten we wilden doen. Ze hebben echt genoeg keuze dus dat was wel fijn. De activiteiten waren uiteindelijk ook erg leuk en de begeleiding die we hadden was erg professioneel. De barbecue aan het eind was ook erg goed verzorgd.

Ray (12-06-2017)

We hebben echt een top dag gehad bij VVC Adventure. De activiteiten waren heel goed en leuk bedacht. De begeleiding was goed en professioneel. De barbecue was goed bereid en er werd goed geluisterd naar onze wensen van te voren dus dat was wel heel fijn. Zeker een aanrader dit uitje!

Freek (04-03-2017)

Goede begeleiding, prima locatie, leuke activiteiten en veel motorspektakel! We hebben ons prima vermaakt.

Verharen (16-12-2016)

Even snel nog een bedrijfsuitje organiseren was de opdracht die ik kreeg. Daar ben ik prima mee geholpen door de medewerkers van VVC.
Ondanks de frisheid hebben we een hele leuke dag mogen beleven.

Tromm (fietzenzaak) (18-11-2016)

Een leuk enthousiast team die zorgt voor een hilarisch bedrijfsuitje. Hebben de SweepAwaybaan gedaan in het mooie Almere. Daarna een perfect verzorgde bbq, veel lol gehad! Een aanrader!

Hocras (15-11-2016)

Wij zijn met 65 personen (volwassen en kinderen) naar Belgie geweest voor een weekendje terreinrijden Iedereen heeft zich prima vermaakt en alles was weer perfect georganiseerd. Het is inmiddels al weer het derde jaar dat we bij jullie dit bedrijfsuitje regelen en ieder jaar is het programma toch weer varierend. Ook jullie medewerkers zijn zeer enthousiast en staan altijd klaar voor eventuele vragen. Kortom het was weer een super gezellig weekend en we hopen volgend jaar zeker weer van de partij te zijn.

Abn Amro bank (12-11-2016)

Iedereen tevreden met een afwisselend programma. Ook de minder sportieve onder ons hebben zich prima vermaakt tijdens ons jaarlijkse bedrijfsuitje

GVB (10-11-2016)

Leuke en originele activiteiten. Vooral 4x4 rijden en slipcursus waren super. We hebben ons enorm vermaakt tijdens ons bedrijfsuitje echt een aanrader bedankt VVC!

Dennis van de Kley (15-10-2016)

Het 4x4 rijden was echt te gek om te doen. Jef de instructeur van VVC heeft me helemaal gek gemaakt om het volgende bedrijfsuitje te organiseren in Belgie. Dat gaat zeker heel gezellig worden

Ortho Goes (21-09-2016)

Super leuke dag gehad met de Offroad Experience. Mooie omgeving en leuke opdrachten. Met dank aan Jeffrey voor de sympathieke en professionele begeleiding. Zeker een aanrader voor veel bedrijven die een tof bedrijfsuitje willen vieren.

ROC Rijn IJssel (13-09-2016)

De ontvangst was prima, de begeleiding was top en het weer was uit de kunst. Al met al heb ik alleen maar lachende gezichten en complimenten ontvangen voor het leuke dagje uit.
Ga zo door zou ik zeggen dan komen we volgend jaar weer een bedrijfsuitje bij jullie doen.

Plus Retail (14-07-2016)

Het was een super bedrijfsuitje. Actief, buiten, gezellig, veel sfeer & fun, kwaliteit, aandacht, detail. Een organisatie die prettig werkt en meedenkt. Gewoon goed!

Machiel (25-06-2016)

Goede begeleiding, lunch was super voor elkaar. Materiaal was goed.
Kortom super uitje!

Bruintjes BV (17-06-2016)

Ik heb zelden een bedrijfsuitje meegemaakt waarbij alle medewerkers zo positief hebben gereageerd als bij dit uitje. Alles was goed geregeld en de begeleiding was super. Leuke mensen die heel flexibel waren, alles kon en overal was een oplossing voor. Kortom, ik vond het geweldig en hoor echt alleen maar leuke reacties van mijn collega’s.

Planbureau project Amstelveen (11-06-2015)

Leuk en ontspannend programma. Fijn dat we de activiteiten zelf konden uitkiezen zo heeft iedereen een leuke dag gehad!

Jaylie Smit (10-10-2014)

Het was een zware dag voor mij. Dankzij de enthousiaste medewerksters heb ik mijn angsten overwonnen. Voor de rest van de familie was het ook een zeer geslaagde dag.

Greet Verschuur (05-10-2013)

Dubbel gelegen van het sumo worstelen en het lachen. Ook de mannen van onze groep vonden het leuk en uitdagend. Minder vonden ze het dat een vrouw met de 1e prijs er van doorging op hun favoriete onderdeel: Racen met de quad

Meerkamp van 1,5 uur met 3 activiteiten*

Gemotoriseerd Niet gemotoriseerd Prijs excl. btw Prijs incl. btw
0 3 € 27.06 € 29,50
1 2 € 31,42 € 34,25
2 1 € 36,24 € 39,50
3 0 € 40,32 € 43,95

Meerkamp van 2 uur met 4 activiteiten*

Gemotoriseerd Niet gemotoriseerd Prijs excl. btw Prijs incl. btw
0 4 € 36,01 € 39,25
1 3 € 40,32 € 43,95
2 2 € 45,41 € 49,50
3 1 € 50,45 € 55,00
4 0 € 53,89 € 58,75

Meerkamp van 2,5 uur met 5 activiteiten*

Gemotoriseerd Niet gemotoriseerd Prijs excl. btw Prijs incl. btw
0 5 € 41,06 € 44,75
1 4 € 45,82 € 49,95
2 3 € 49,78 € 54.25
3 2 € 54,08 € 58,95
4 1 € 58,26 € 63,50
5 0 € 62,16 € 67,75

Meerkamp van 3 uur met 6 activiteiten*

Gemotoriseerd Niet gemotoriseerd Prijs excl. btw Prijs incl. btw
0 6 € 48,17 € 52,50
1 5 € 52,75 € 57,50
2 4 € 56,65 € 61,75
3 3 € 60,85 € 66,50
4 2 € 65,09 € 70,95
5 1 € 68,76 € 74,95
6 0 € 72,94 € 79,50

Meerkamp van 4 uur met 8 activiteiten*

Gemotoriseerd Niet gemotoriseerd Prijs excl. btw Prijs incl. btw
0 8 € 61,24 € 66,75
1 7 € 65,09 € 70,95
2 6 € 69,27 € 75,50
3 5 € 72,94 € 79,50
4 4 € 76,61 € 83,50
5 3 € 80,28 € 87,50
6 2 € 84,17 € 91,75
7 1 € 87,74 € 95,74
8 0 € 91,70 € 99,95

Meerkamp van 5 uur met 10 activiteiten*

Prijs excl. btw € 110,00

Alle prijzen zijn per persoon en inclusief 9% btw, gebaseerd op minimaal 7 deelnemers.

* Voor het slippen geldt een toeslag van 4,17 p.p. excl. btw / 4,55 p.p. incl. btw.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 29,50 Incl. BTW
€ 27,06

Stel ons een vraag!