BBQ-en voor de échte meesters: Grill academy

BBQ-en voor de échte meesters: Grill academy

1 reviews 9 10
Schrijf zelf een review

Koken op Weber barbecues, Dutchovens, Smokers en op open vuur. Grillen, bakken, stoven, roken, voor- en na garen, in onze Grill keuken leert men veel kooktechnieken toepassen.

Grill Academy

Leer barbecueën van een pitmaster. Een saté grillen lukt iedereen wel, tijdens de Grill Acedemy workshop leer je precies wat te doen. Wat is de kern temparatuur van het vlees, en wat is low&slow precies

Leer de fijne kneepjes van het betere barbecueën

Onder het genot van een hapje en een drankje gaan jullie samen met onze pitmaster een compleet menu voor meerdere gasten op de barbecue bereiden. Hierbij komen verschillende technieken uitgebreid aan bod.

Het Grill Academy menu

Roti zoals oma het maakt

  • Zelf gemaakte mais wraps met roti (recept van Ramon Beuk)
  • Kipdij marineren en grillen
  • Verse rotisaus maken
  • Techniek: Barbecue en Dutchoven


Gerookte Zalm

  • Uitleg gebruik rookoven
  • Zelf mayonaise maken
  • Saus maken van verse dille, mayonaise en koksroom
  • Techniek: Rookoven


Spareribs lekker sappig onbeperkt genieten

  • 8 verschillende kruiden, zelf gemaakte marinade en langzaam voorgaren (recept van Ron Blauw)
  • Biologisch vlees - 9 uur pekelen- langzaam voorgaren op 100 graden
  • Gefrituurde zuurkool - sambal - biet - yogurt met mierikswortel een 3 sterren gerecht.
  • Techniek: Barbecue en Dutchoven

     

Ouderwetse appel taartjes

  • Deeg, vulling en vanille saus maken
  • Techniek: Weber poffertjes pan


Grill Academy workshop all inclusive

De workshop duurt in totaal 4 uur en is inclusief

  • Drankjes
  • Frites bij de spareribs
  • Zelf klaar gemaakte groente / salades bij de Zalm en Spareribs


Voorwaarden:

Minimaal 8 deelnemers voor groepen met minder deelnemers kunt u zich inschrijven voor de Black Bastard BBQ Workshop

Ga terug naar alle barbecue workshops

Zalm

Zalm

Spareribs

Spareribs

Roti

Roti

Tarte Tatin

Tarte Tatin

Deel dit met je vrienden:

Frits Vermeer (10-05-2014)

Ik kan wel zeggen dat barbecueen een uit de hand gelopen hobby is. De recepten ga ik zeker gebruiken om mijn gasten te verassen. Het was miet alleen leerzaam maar ook heel gezellig. met de complimenten aan chef Frans.

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

  • Soep van de dag
  • Pulled Pork
  • Spareribs de lekkerste van Nederland
  • Sate
  • Steaks
  • Hamburger
  • Kipdij uit de Rookoven
  • Tandori
  • Shaslicks
  • Diverse rauwkost salades
  • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
  • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl. max   5 drankjes p.p. van 39,50 voor 36,50 incl, btw
3 gangen BBQ Experience incl. max 10 drankjes p.p. van 52,50 voor 46,50 incl. btw

SweepAway

€ 69,00 Incl. BTW
€ 59,00

Stel ons een vraag!