Vriendenuitje

887 reviews 9,1 / 10

Ben jij dit jaar organisator van het jaarlijkse vriendenuitje en heb je nog geen idee wat jullie gaan doen? Bij VVC-Adventure hebben we leuke en spectaculaire arrangementen samengesteld, al vanaf € 49,50 per persoon. Wat dacht je bijvoorbeeld van offroad rijden, paintballen of de SweepAway,? Bovendien kunnen jij en je vrienden na alle activiteiten relaxen en napraten in ons restaurant, onder het genot van snacks en bier. De combinatie van onze ruime keuze in originele arrangementen en de uitgebreide horecamogelijkheden maken elk vriendenuitje tot een onbetaalbare en onvergetelijke dag.

Vriendenuitje op maat

Via onze website boek je gemakkelijk en snel je vriendenuitje. Daarbij heb je de keuze uit meer dan 20 arrangementen die geschikt zijn voor iedere groep en budget. Je kunt bij VVC-Adventure ook je vriendenuitje helemaal zelf samenstellen, van de knotsgekke activiteiten tot aan het eten en drinken.

Stel je ideale vriendenuitje samenLees meer over onze vriendenuitjes

Sorteer op: Populariteit | Prijs

De activiteiten uitgelicht

De vriendenuitjes zijn speciaal voor mannen samengesteld en bevatten allerlei soorten activiteiten. Zo is het vriendenuitje altijd op maat en is er voor ieder wat wils. Je kunt bij het boeken van één van onze vaste arrangementen aangeven of je nog aanvullende activiteiten wilt doen. Ook is het mogelijk om alvast een reservering te plaatsen voor onze horecafaciliteiten.

Vriendenuitje offroad

Ben jij een held op wielen of een held op sokken? Bij dit vriendenuitje genieten jullie volop van spectaculaire gemotoriseerde activiteiten. Denk daarbij aan quad rijden, terreinrijden met een 4x4 of de heuvels bedwingen met ons rupsvoertuig. Durven jullie 2,5 uur zandhappen aan?

Sportief vriendenuitje

Wanneer jij en je vrienden tegen een stootje kunnen, is dit vriendenuitje geknipt voor jullie. Op de meest uitdagende hindernisbaan (bekend van TV) met maar liefst acht spectaculaire oefeningen worden jullie spierkracht, moed en uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Boek dit sportieve vriendenuitje direct.

Paintball Motor Action

Dit vriendenuitje staat bol van pure mannenactie. Jullie starten met uur lang paintballen en gaan daarna ons offroadterrein op met onze quads. Vervolgens sluiten jullie af met onze minibikes, maar pas op dat je niet je voeten aan de grond zet! Bekijk hier meer over dit spectaculaire uitje

Een afsluitende borrel of aansluitend diner

Bij een vriendenuitje hoort natuurlijk ook een goed afsluiter. Bij VVC-Adventure kunnen jullie onbeperkt eten, drinken en feesten. Zing bijvoorbeeld luidkeels mee met Hazes, speel Ik hou van Holland of geniet van een live optreden. Wij verzorgen naast een goed feestje uiteraard ook een écht mannendiner, met onze Ultimate Barbecue Experience.

Nog meer uitjes

Ben je op zoek naar een ander soort Bij VVC-Adventure kun je ook terecht voor originele vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen, unieke bedrijfsuitjes en nog veel meer!