Vriendenuitje

1306 reviews 9,1 / 10

Ben jij dit jaar organisator van het jaarlijkse vriendenuitje en heb je nog geen idee wat jullie gaan doen? Bij VVC-Adventure hebben we leuke en spectaculaire arrangementen samengesteld, al vanaf € 49,50 per persoon. Wat dacht je bijvoorbeeld van offroad rijden, paintballen of de SweepAway,? Bovendien kunnen jij en je vrienden na alle activiteiten relaxen en napraten in ons restaurant, onder het genot van snacks en bier. De combinatie van onze ruime keuze in originele arrangementen en de uitgebreide horecamogelijkheden maken elk vriendenuitje tot een onbetaalbare en onvergetelijke dag.

Vriendenuitje op maat

Via onze website boek je gemakkelijk en snel je vriendenuitje. Wij hebben de leukste activiteiten die je samen met vrienden kunt ondernemen. Daarbij heb je de keuze uit meer dan 20 arrangementen die geschikt zijn voor iedere groep en budget. Je kunt bij VVC-Adventure ook je vriendenuitje helemaal zelf samenstellen, van de knotsgekke activiteiten tot aan het eten en drinken.

Stel je ideale vriendenuitje samenLees meer over onze vriendenuitjes

Sorteer op: Populariteit | Prijs
Mannelijk vriendenuitje met paintball

Mannelijk vriendenuitje met paintball

3 stoere vriendenuitjes op één dag. Paintballen, quadrijden en offroadrijden met een minibike.
(€ 63,00 incl. BTW)
€ 59,43(excl. BTW)
Offroadrijden met Motor

Offroadrijden met Motor

Mag het vriendenuitje een beetje stoer zijn? Quads, Offroad motoren en dikke Landrovers. Beleef het ultieme offroad uitje.
(€ 81,00 incl. BTW)
vanaf € 76,42(excl. BTW)
Offroad rijden op ruig terrein

Offroad rijden op ruig terrein

Vriendenuitje met 4 spectaculaire off-road uitjes. Quad, tank, Minibikes en Landrover rijden.
(€ 81,25 incl. BTW)
€ 74,55(excl. BTW)
Mannen Barbecue Workshop

Mannen Barbecue Workshop

Leer de geheimen van goed Kamado barbecueën. Vlees, vlees en nog eens vlees. Het begon als een grap van onze chef, elke maand een steakhouse bezoeken. Tijdens deze BBQ-workshop ga je zijn favoriete gerechten zelf maken en grillen.
(€ 99,50 incl. BTW)
€ 91,30(excl. BTW)
Winterse Barbecues

Winterse Barbecues

Vuurkorven, houtkachels, glühwijn, verwarmde veranda's, muziek en nep sneeuw. Grote stukken vlees op de barbecues. Winters feestje op het bbq plein. een culinair bedrijfsuitje
(€ 34,88 incl. BTW)
vanaf € 32,00(excl. BTW)
Meerkamp All Inclusive

Meerkamp All Inclusive

Een compleet verzorgt vriendenuitje inclusief 3 gangen bbq en drankjes. Van slipcursus , quadrijden tot sumo worstelen. Kies zelf de 5 leukste uitjes.
(€ 109,00 incl. BTW)
vanaf € 98,90(excl. BTW)
Sportief vriendenuitje SweepAway

Sportief vriendenuitje SweepAway

Een sportief vriendenuitje bekend van TV vol bloopers, uitglijders, zweet, bloed en tranen.
(€ 50,90 incl. BTW)
€ 46,70(excl. BTW)
Herrie in de Keuken

Herrie in de Keuken

Keuken Duel inclusief kookquiz een hilarische veiling, samen koken. Een 4 uur durend programma inclusief drankjes
(€ 76,95 incl. BTW)
vanaf € 69,50(excl. BTW)
Teambuilding met de quad

Teambuilding met de quad

een all inclusieve vriendenuitje. Actief, uitdagend op onze offroad banen. terreinrijden en quadrijden afsluitend met een heerlijke barbecue
(€ 101,45 incl. BTW)
€ 91,97(excl. BTW)

De activiteiten uitgelicht

De vriendenuitjes zijn speciaal voor mannen samengesteld en bevatten allerlei soorten activiteiten. Zo is het vriendenuitje altijd op maat en is er voor ieder wat wils. Je kunt bij het boeken van één van onze vaste arrangementen aangeven of je nog aanvullende activiteiten met vrienden wilt doen. Ook is het mogelijk om alvast een reservering te plaatsen voor onze horecafaciliteiten.

Vriendenuitje offroad

Ben jij een held op wielen of een held op sokken? Bij dit vriendenuitje genieten jullie volop van spectaculaire gemotoriseerde activiteiten. Denk daarbij aan quad rijden, terreinrijden met een 4x4 of de heuvels bedwingen met ons rupsvoertuig. Durven jullie 2,5 uur zandhappen aan?

Sportief vriendenuitje

Wanneer jij en je vrienden tegen een stootje kunnen, is dit vriendenuitje geknipt voor jullie. Op de meest uitdagende hindernisbaan (bekend van TV) met maar liefst acht spectaculaire oefeningen worden jullie spierkracht, moed en uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Boek dit sportieve vriendenuitje direct.

Paintball Motor Action

Dit vriendenuitje staat bol van pure mannenactie. Jullie starten met uur lang paintballen en gaan daarna ons offroadterrein op met onze quads. Vervolgens sluiten jullie af met onze minibikes, maar pas op dat je niet je voeten aan de grond zet! Bekijk hier meer over dit spectaculaire uitje

Een afsluitende borrel of aansluitend diner

Bij een vriendenuitje hoort natuurlijk ook een goed afsluiter. Bij VVC-Adventure kunnen jullie onbeperkt eten, drinken en feesten. Zing bijvoorbeeld luidkeels mee met Hazes, speel Ik hou van Holland of geniet van een live optreden. Wij verzorgen naast een goed feestje uiteraard ook een écht mannendiner, met onze Ultimate Barbecue Experience.

Nog meer uitjes

Ben je op zoek naar een ander soort uitje? Bij VVC-Adventure kun je ook terecht voor originele vrijgezellenfeesten voor mannen en vrouwen, unieke bedrijfsuitjes en nog veel meer!