Groepsuitje bij VVC-Adventure

914 reviews 9,1 / 10

Een groepsuitje bij VVC-Adventure staat garant voor avontuur en gezelligheid. Bij ons vind je meer dan 30 verschillende soorten groepsuitjes met verschillende thema’s, al vanaf € 19,95 (excl. btw) per persoon. Zo kunnen jullie kiezen voor een indoor of outdoor arrangement met diverse activiteiten, of voor een groepsuitje speciaal voor mannen of vrouwen. Bij VVC-Adventure vind je altijd een leuke en originele invulling voor jullie groepsuitje, ongeacht het budget of grootte van de groep.

Top 3 groepsuitjes bij VVC

 • 1

   

  Herrie in de Keuken
  Hilarische kookworkshop waarbij teamwork een vereiste is

 • 2

   

  Sweep Away
  Spectaculair en uitdagend groepsuitje

 • 3

   

  TV Show
  Avondvullend programma met de Jongens tegen de Meisjes en driegangendiner

Stel je ideale groepsuitje samenLees meer over onze groepsuitjes

Sorteer op: Populariteit | Prijs

Het groepsarrangement zelf samenstellen

Bij VVC-Adventure bieden we je de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan je dag. Daarbij kun je kiezen uit meer dan 200 verschillende soorten groepsactiviteiten, zoals bijvoorbeeld:

 • Kookworkshop
 • SweepAway (stormbaan)
 • Motorspektakel
 • Slipcursus
 • Ik hou van Holland-spel
 • Feestavond

Alle uitjes en arrangementen voor groepen zijn uit te breiden met een lunch, diner of borrel. Wij beschikken over een ruim restaurant met een professionele keuken, waarbij maatwerk altijd het uitgangspunt is. Zo kun je bij het boeken van onze verschillende arrangementen kiezen voor een luxe barbecue, een uitgebreid buffet of voor heerlijke plates.

Het ideale groepsuitje organiseren

Het valt nog niet mee om een keuze te maken voor een uitje die iedereen in jullie groep kan waarderen. Om het je gemakkelijker te maken zijn er bij VVC-Adventure verschillende thema’s, zoals teambuilding of workshops. Ook mag je bepalen op welk dagdeel het groepsuitje moet plaatsvinden en of het uitje inclusief eten en drinken is. Op die manier organiseer jij het ideale groepsuitje waarbij je iedereen tevreden kunt stellen.

Thema’s

Een vriendenuitje

Wat is het waardevol om samen met een aantal van je makkers een gedenkwaardig vriendenuitje te organiseren. Met je vrienden samen actief of juist creatief bezig zijn en na het groepsuitje bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Het aanbod bij VVC-Adventure van groepsuitjes voor vrienden is zeer uitgebreid en gevarieerd. Zo kun je een slipcursus gaan doen, racen tijdens het motorspektakel of keihard lachen bij de SweepAway. Bekijk meer over onze vriendenuitjes.

Een vriendinnenuitje

Wil je samen met je vriendinnen er lekker een dagje op uit? Bij VVC-Adventure boek je gemakkelijk en snel de leukste en gezelligste uitjes van Nederland. Gaan jullie voor creativiteit, avontuur of keihard lachen? Daarbij hebben we alles voor jullie geregeld, van leuke activiteiten tot een heerlijk diner. Een aantal vriendinnenuitjes uitgelicht:

 • SweepAway - Het sportiefste groepsuitje voor vrouwen, boordevol bloopers, hilariteit en hindernissen. Een geweldige activiteit voor vrouwen die heel fanatiek zijn.
 • Creatieve workshop – Ontplooi jullie creatieve talenten met het boetseren van elkaars hoofd, het schilderen van een gezamenlijk schilderij en beeldhouwen.
 • Motorspektakel – Voor iedereen die een adrenalinekick krijgt bij het horen van een Porsche of het zien van het offroad-terrein.

Ontdek meer over onze vriendinnenuitjes.

Ervaringen met onze groepsuitjes

Lees hieronder een aantal ervaringen met onze verschillende groepsuitjes.

 • R. Hoff over Herrie in de Keuken

  Met een veiling je eten bij elkaar sparen, daar vervolgens een maaltijd van maken. Het was super vermakelijk! Erg uitdagend en hartstikke leuk om te mogen doen. We hadden een aantal chefs bij ons, ook voor hun was het een grote uitdaging om met het eten dat je kon kopen ook iets van te maken. Helemaal super gehad en zeker een aanrader!
 • L. van Hee over SweepAway

  Vandaag waren we hier met ons gezin ( 7 personen). Voor zo’n kleine groep was het erg leuk, maar ook voor uitgebreide familiefeesten zou het erg leuk zijn. Ik zie ons zo weer terug komen met een grote groep vrienden. Vooral het feit dat je je eigen pakket samen kan stellen vind ik een groot pluspunt.
 • M. den Boer over Motorspektakel

  Vermakelijk en veel uitdaging. Het rijden door het bos lijkt zo simpel, maar is erg pittig. In de Porsche rijden is te gek. Dit uitje is een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Ben je tevreden over onze dienstverlening? Laat hier een recensie achter over een van de uitjes van VVC-Adventure.