Quad rijden 2 uur

6 reviews 9 10

€ 55,00 incl. BTW

Met de sportieve en gebruiksvriendelijke off road vierwieler ga je de strijd aan met de elementen. Neem plaats op een stoere quad en bedwing de obstakels tijdens de 4 verschillende parcoursen.

Actie:

2 uur - 4 quad parcoursen van € 79,00 voor € 55,-

Activiteiten:
Dit 2 uur durende arrangement bestaat uit: Quad rijden op snelheid, Quad rijden op behendigheid, Driften met de Quad en het spectaculaire Quad trial parcours!

Quad rijden

Kan jij het behendigheidsparcours afleggen zonder fouten? Kun jij een snellere tijd neerzetten dan jou concurrenten? Ben jij stoer genoeg en durf je het driften met de Quad en het spectaculaire Quad trial parcours aan ?

Leeftijd quadrijden

Voor het 2 uur durende arrangement geldt een minimale leeftijd van 15 jaar. Ben je jonger dan is privé quad rijden mogelijk.

Quadrijden op verschillende parcoursen

 • Quadrijden op het trial parcours. De naam zegt het al hier ga je quadrijden op behendigheid, onderweg kom je verschillende hindernissen tegen Met de juiste techniek weet je de hindernissen perfect te nemen.
 • Quadrijden op het bos parcours: Tussen de bomen staan verschillende XXL hindernissen. Na 2 rondjes ben je toe aan een pauze. Een steile wand van 45 graden, over een wip rijden 2,5 meter boven de grond. Het wordt afzien.
 • Quadrijden met bochtentechniek. Om zo snel mogelijk door een bocht te kunnen rijden moet je wel de juiste techniek aanhouden. Je bent snel geneigd te ver achter op de quad te gaan zitten en dan gaat de quad rechtdoor in de bocht. Maar een bocht wil tijdens het insturen graag op 2 wielen rijden om dat te voorkomen moet je goed je gewicht verplaatsen.
 • Quadrijden met competitie: Oké nu weet je de juiste zithouding en is het tijd voor een wedstrijd. Eerst nog even een paar proefronde's en dan wordt de tijd opgenomen. Scoor jij de snelste tijd?
 • Quad rijden 2 uur arrangement inclusief bovenstaande quad varianten.

Privé Quadrijden ieder zijn eigen quad

Op doordeweekse dagen is het ook mogelijk privé te rijden met de quads.De prijs voor 1 uur is dan € 60,00 per quad. Je beschikt dan over een eigen quad. Meer informatie over privé quadrijden

 Het is ook mogelijk andere arrangementen te boeken waarin quadrijden is opgenomen. Lees meer over een dag vullend arrangement inclusief quadrijden.

Driften met quad

Driften met quad

Quad Bos

Quad Bos

Quad op snelheid

Quad op snelheid

Quad behendigheid

Quad behendigheid

Fam Nap (07-10-2017)

Leuke activiteiten en een goede tijdsruimte voor alle activiteiten. Spontane begeleider vooral. Het Quad rijden was ook erg goed te combineren met de escaperoom die wij er bij geboekt hadden.

Daniël (13-05-2017)

Erg leuke dag gehad, goede en vriendelijke begeleiding en ook zeker mooie parcours. Zeker een aanrader

Terry (05-09-2015)

Heel leuk georganiseerd wij hebben een top tijd gehad pluim!

Stefan Tijsen (16-08-2014)

Erg leuke activiteiten, veel afwisseling, dus de ideale mix. In combinatie met de correcte begeleiding, waarbij veiligheid in een hoog vaandel staat en een lekker actief programma is het uitje zeker voor herhaling vatbaar.

Peter Velzen (05-07-2014)

Afwisselende parcoursen. Op snelheid, behendigheid en uitdagende hindernissen. Maar het driften vond ik helemaal te gek.

Fladdy Ligthart (09-02-2013)

Een foto uit de oude doos. Me baas organiseerde een bedrijfsuitje in Belgié. Voor mijn zoon nu een cadeaubon gekocht. Als het half zo goed is wat ik daar heb meegemaakt dan komt het wel goed.

Deze uitjes zijn te boeken voor 1 tot 3 deelnemers op vooraf vastgestelde data. Bij meer deelnemers kunnen we een datum in onderling overleg vaststellen.

De prijs per persoon inclusief btw bedraagt: € 79,00 Op dit moment hebben we een actie voor € 55,00

Van ontvangst tot diner, met alle gewenste tussendoortjes, kunnen wij voor u verzorgen. Voor iedere optie geldt een verse bereiding door onze professionele keuken waar alle ingrediënten in voldoende mate aanwezig zijn.

Een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen vindt u op onze Horeca pagina

Beleef de Ultimate Barbeque Experience bij VVC

 

All inclusieve 3 gangen Ultimate Barbecue Experience

 • Soep van de dag
 • Pulled Pork
 • Spareribs de lekkerste van Nederland
 • Sate
 • Steaks
 • Hamburger
 • Kipdij uit de Rookoven
 • Tandori
 • Shaslicks
 • Diverse rauwkost salades
 • Patat - stokbrood - kruidenboter - warme en koude sauzen
 • IJs (Magnum , Cornetto's)

3 gangen BBQ Experience incl  5 consumptiebonnen p.p.  voor 41,50 incl, btw

€ 55,00 Incl. BTW
€ 50,45

Stel ons een vraag!